Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Tracmax

Populaire modellen van zomerbanden Tracmax

Alle modellen van zomerbanden Tracmax

Laatst toegevoegde meningen

Prijs en kwaliteit gaan goed samen
Mening Richard: 2,9 119000

Wanneer u een goedkope band zoekt is dit een prima optie. De banden zijn namelijk behoorlijk stil en op droog wegdek presteren ze goed. ik zou ze denk ik niet zo snel weer kopen. Ik had velgen gekocht waar deze banden op zaten. De banden waren nieuw, maar na korte tijd een band onherstelbaar stuk. Vandaar een nieuwe erbij besteld. meer »

zeer goed voor dit geld!
Mening Multijet 1.9 16V 150KM: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Rijden op banden 205/50 R17 93W met bescherming velg. Gebruikt ze voor het tweede seizoen en ik ben echt blij. zijn echt rustig en goed vasthouden aan de weg. Ik reed op hen reeds ongeveer 20 000 km en zijn nog steeds erg leuk, in zekere zin, het heeft voor en achter 7mm over hoe nówki omdat zelfs de ondertitel F-107 op het loopvlak nog zichtbaar. Het is waar dat wanneer de film in vijf om een ​​beetje lange golvende bochten voelen bij snelheden van meer dan 140 - 150 km / h (misschien omdat ze zacht zijn) maar nu ben ik vers uit 1500 km route nummering over twee mensen en de rijsnelheden van 140-170km / h (omdat śmigaliśmy Duitse autosnelwegen) en hadden echt een geweldige smigało op hen! bij deze snelheden ze niet gehoord werden (omdat het de wind). Hoe smigaliśmy ook regent en przycinaliśmy 130/140km/hi rook niet van aquaplaning. Ik heb echt aanraden! meer »

Lijst van alle Tracmax zomerbanden

Winterbanden: Tracmax

Populaire modellen van winterbanden Tracmax

Alle modellen van winterbanden Tracmax

Laatst toegevoegde meningen

Goed in de sneeuw, goede alround winterband
Mening Max: 4,2 111120

Heel goed in de sneeuw, maar zoals bij alle laag budget winterbanden missen ze grip in de regen en de band zelf is luid, vooral op de snelweg. Over het algemeen ben ik er blij met Tracmax S210 en alles ontvangen wat ik had verwacht. meer »

Zeer goede banden
Mening Arno: 3,7 111700

Kwaliteit banden Tracmax S210 ten opzichte van de aankoopprijs, zeer goed. Ik heb ze niet geprobeerd met agressief rijden, maar ik zou aanraden aan iedereen die verstandig rijdt. meer »

Lijst van alle Tracmax winterbanden