Lijst filteren
  • Tracmax (90)

Zomerbanden: Tracmax

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Tracmax

Alle modellen van zomerbanden Tracmax

Laatst toegevoegde meningen

Tracmax F106
Nooit meer
Mening Marcin: 2,4

Geachte potentiële kopers. Ik besloot om deze banden aangemoedigd door de lage prijs te kopen, anders is de banden had nooit grote problemen, dus ik dacht, wat kan er mis met de banden voor de zomer. hmm, en het bleek de eerste rit op een nat wegdek - de auto letterlijk vliegen, kunt u snel accelereren zonder slip, zelfs op de 3e versnelling, voor de hand liggende gevaarlijke tendens om voor de bocht buiten de boog verlaten. Deze banden moeten worden verboden te koop! op droog asfalt, behalve dat de tibia is dat bij het starten of althans wenden tot het dorp disco. Al besefte dat de band dus het heeft geen zin, zelfs u niet kunt opslaan. Ik waarschuw tegen het rijden op natte nawierzchnii - banden voor minder ervaren bestuurders kan gevaarlijk zijn. meer »

Tracmax F107
Ik hoopte op iets beters
Mening Paweł: 2,9

Kan rijden op het, in een natte en een droge, tamelijk veilig. Misschien een beetje moeilijk te gaan, maar ik heb niet een toegenomen brandstofverbruik. Het probleem is echter dat het moment dat ik wyząbkowała (dwz lijkt zoemend geluid tijdens het rijden van 50-60km / h), het lawaai ondraaglijk. Vreemd in de mate dat het loopvlak nog koel is (dus 2/3 van het oorspronkelijke bedrag). Mechanische vertaalde mijn wielen op verschillende zijden, maar dat er niets is veranderd, ondanks het feit dat zij zich in andere richtingen. Het was alleen het tweede seizoen (2013 was de eerste), maar het zal niet - als na een seizoen dus ongelijk afgesleten. Helaas, maar niet aanraden ... meer »

Lijst van alle Tracmax zomerbanden

Winterbanden: Tracmax

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Tracmax

Alle modellen van winterbanden Tracmax

Laatst toegevoegde meningen

Tracmax S210
Top!
Mening Guido Höbbel: 2,0

Ik kan dus zeggen dat er absoluut niets aan de hand is!Ze zijn zeker beter, voor "beter" geld, maar voor de stad, reizen in de sneeuw regio's, deze band is volledig voldoende! Vooral omdat de prijs in mijn ogen onverslaanbaar is! Ik heb voor mijn vier aangekochte banden hetzelfde bedrag betaald als voor één of anderhalf van een bekende bandenproducent! Ik ben volledig tevreden en met een goed gevoel zou ik deze band aanbevelen! meer »

Tracmax S100
hopeloos |!
Mening jaras325: 1,5

hopeloos banden in de regen, zou ik niet aanraden tenzij iemand kiest tot augustus; Bozi; Ik kocht deze ... na een ritje op een nat wegdek gaf het terug bij het inhalen in de regen met een redelijke snelheid, ik had moeite bijhouden voor ongeveer honderd meter, dacht ik met geen auto en Pintoewijzingen gdzes zal landen in een greppel .. nooit .. dus geen chnszczyzny ... meer »

Lijst van alle Tracmax winterbanden