Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Trayal

Populaire modellen van zomerbanden Trayal

Alle modellen van zomerbanden Trayal

Laatst toegevoegde meningen

Ik niet aan te raden, meer heb je voor deze mount niet geven!
Mening Wrum: 2,4 114000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik zou niet deze banden aan te bevelen. Ik heb ze gemonteerd op de achteras en ik weet niet of dit te wijten aan het feit dat de stam licht Cordi is of het een defect in de band, maar in de natte (sneeuw zelfs meer) trunk dansen bij elke mogelijke bocht. Daarom dwingt me rijden in een bocht ten minste 20 km / uur lager dan de borden zeggen. Wat pissend op de weg. Op een rechte weg, als er een storing of achteruitgang sleur - het gebeurt hetzelfde gevoel als op de achterkant glijdt. Ik wed dat is een nadeel banden werden voor de andere gemonteerd en er was het probleem. Ik exchanged've zelfs volledige schorsing, omdat ik dacht dat het misschien is dit de oorzaak is, maar het probleem bleef, dus ik moet de band te verwisselen. No way. Het enige wat ik kan hen een plus geven is kracht, niet snel slijten en de prijs natuurlijk. Over het algemeen Ik heb zelf niet meer geven van deze monteren in de auto, echt, het is beter om een ​​extra paar kilo meer te betalen, maar ik heb het gevoel dat je veilig bent. meer »

Auteur:chris
Mening chris: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht de band van keuze zich lang afgevraagd lezen weinig vleiende commentaren over de banden. Maar ondanks al vanwege de prijs die ik kocht een nieuwe set. Band zowel de droge als de natte me nooit een keer gefaald. De auto heeft zijn vermogen - 150 PK, maar er waren geen problemen met het rijden, de rem, het bijhouden van de hoeken. Ik heb het niet al te veel mijlen, omdat ik de auto verkocht met de banden. Ik zou deze band (nee ik niet voor betalen) aanraden. Jammer dat ze niet in de omvang van 225x55x17 zeker zou hebben gekocht. meer »

Lijst van alle Trayal zomerbanden