Lijst filteren
  • Uniroyal (7699)

Zomerbanden: Uniroyal

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Uniroyal

Alle modellen van zomerbanden Uniroyal

Laatst toegevoegde meningen

Uniroyal Rainsport 3
grote banden
Mening Leszek: 5,0

Zeer lage prijs in verhouding tot de superieure prestaties. Ik ben erg blij en aangenaam verrast door de kwaliteit. meer »

Uniroyal RainExpert
Slecht gedrag op natte, moeilijke start in droge omstandigheden - goed. Prametrów merkbare verandering.
Mening ŻółtaStrzała: 3,1

Banden eerste indruk erg goed lijn speciaal voor de regenachtige omstandigheden. Terwijl op een droge goed gedragen en het moment van het verlies van hechting werd goed herkend, zowel bij het accelereren en het overwinnen van de snelle bochten, helaas in natte omstandigheden drama. De natte banden op mijn auto bijna niet toe te bewegen. Elke poging om de verspreiding van de eindigde met de toevoeging van een sterk wiel dia gas - en het is zeer verrassend, vooral bij de ingangen van de kruising. Remmen en bochten op een nat waren niet zo'n probleem, het aftappen van het water in de plassen - voorbeeldig. Winterse omstandigheden zou adviseren om te sturen duidelijk van een wijde boog en vooraf veranderen de banden. Na ongeveer een jaar, in mijn, mening, ook op droge prestaties verslechterd - band begon te laten gaan een stuk sneller. meer »

Winterbanden: Uniroyal

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Uniroyal

Alle modellen van winterbanden Uniroyal

Laatst toegevoegde meningen

Uniroyal MS Plus 66
Zeer zeer solide
Mening joseph: 4,4

Het zal waarschijnlijk vierde winter zijn en loopvlak verrassend heeft nog 6 mm. Uniroyal MS Plus 66 zijn goede banden, zowel in extreme bergachtige omstandigheden: opritten, ijzige parkeerplaatsen, afwijkingen van verse sneeuw - evenals in de stad. In de stad is er geen probleem met het parkeren bijna overal, zelfs vooraan in het diepste sneeuwjacht - Ik vertrek altijd zonder probleem. Echt mooi verwijderen die water altijd of in omstandigheden van de herfst en voorlente vervullen hun rol zeer goed. eens was ik in de Tsjechische bergen en ik reed (niet zo legaal) door een smalle besneeuwde brugje, waar ooit een parkeerplaats was en het was de dichtstbijzijnde skilift. Na het oversteken van de brug met moeizaam, maar zeer zeker en zonder te stoppen, dan getrokken naar boven in de verse sneeuw die de oude gladde ijs gehouden - je krijgt het idee dat de meest verraderlijke en gladde type. Ik ga en ik ben verbaasd dat er geen remsporen zijn. Eindelijk bereikte ik. In de plaats waar ik parkeerde was momenteel alleen de huur en ski-service. Bij de dienst werd Subaru Impreza, weet je wat een trekkracht :) Deze man vloog als een gebroeid en zeer verbaasd dat ik er was helemaal omdat ik raakte gewreven sneeuw, toonde iets op zijn auto en keek mijn banden. Geen ketens. Alleen Uniroyal MS Plus 66 en het was de derde winter die ik met deze band rijd! Echt geweldig bandje voor weinig geld. Ik zou die aanraden met een zuiver geweten! meer »

Uniroyal MS Plus 77
Goede banden voor een goede prijs
Mening Yosef: 3,6

Banden zoals banden. Het is zeer moeilijk om subjectief te beoordelen. Iedereen hoort wat hij wil horen en alleen de eigenaar kan de banden beoordelen op basis van zijn eigen criteria - immers rijdt iedereen bij ons anders. Ik prefereer liever soepele en snelle rit. Met een dergelijk gebruik van Uniroyal MS Plus 77 presteert de auto zeer goed. Natuurlijk beïnvloedt de breedte van de band het gedrag op een zeer glad oppervlakte maar ik deze ook op de sneeuw en modder aanbevelen. Het uiterlijk van de band is zeer professioneel maar heeft geen invloed op zijn gedrag op de weg. De band is gewijd aan de natte wegen en in feit gedraagt het zich super tijdens het regenachtige weer. Het is niet te gevoelig voor aquaplaning. Algemeen zou ik Uniroyal MS Plus 77 aanraden. Het is moeilijk om zo'n veelzijdige winterband tegen de juiste prijs en de juiste maat te vinden. meer »

Lijst van alle Uniroyal winterbanden

Vierseizoenenbanden: Uniroyal

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Uniroyal

Alle modellen van all-season banden Uniroyal

Laatst toegevoegde meningen

Uniroyal AllSeasonExpert
Een geweldige, universele band
Mening Łukasz: 5,0

Deze banden worden om mijn tweede auto gemonteerd waarmee ik minder dan 10000 km per jaar rijd. Vroeger op mijn Toytota Yaris had ik Debica Passio (zomer) en Debica Frigo (winter). Wat heeft me positief verbaasd na de wijziging naar Uniroyal? Stilte en rijcomfort. Banden zijn stiller dan een zomerband en het lawaai van winterbanden bestaat ook niet meet. Op een droog wegdek het rijgedrag is zoals bij goede zomerbanden, op nat wegdek, zoals typische Uniroyal banden gewoon perfect. Uniroyal staat bekend om zijn regenbanden, aquaplaning komt nooit voor. Ik beveel deze banden aan bestuurders die normaal, niet te agressief rijden en zich veilig onder alle omstandigheden willen voelen. Het is niet meer nogdig om banden twee keer per jaar te vervangen en dat is zeer comfortabel. meer »

Uniroyal AllSeasonExpert
Prima banden tegen een redelijke prijs, ik raad ze aan
Mening Natallka: 4,8

Ik heb deze banden gekocht voor de vorige winter en ik moet toegeven dat ik erg enthousiast ben. Meestal rijd ik binnen de stad. Op droog is het rijden super, op nat ook geen slippen, ik was ook verbaasd dat ik op sneeuw op locale wegen probleemloos kon rijden. Het kleine nadeel is dat ze een beetje luid kunnen zijn op droog asfalt maar behalve dat prima. Ik ben benieuwd hoe ze in de zomer en tijdens de hittegolven zullen doormaken. Maar ik hoop dat ze even goed zoals in de winter zullen zijn. Ik zal deze banden aanbevelen aan iedereen die niet zo veel geld wilt besteden op dure premium banden. Die zijn echt goed 😊 meer »

Lijst van alle Uniroyal all-season banden