Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Uniroyal

Populaire modellen van zomerbanden Uniroyal

Alle modellen van zomerbanden Uniroyal

Laatst toegevoegde meningen

Een goede band tegen een goede prijs - Ik beveel
Mening Proktor: 4,6 111160

Zeker aan te bevelen. Voor het kopen heb ik veel reviews van verschillende zomerbanden in internet gelezen. Het beste meningen waren over Uniroyal RainExpert - ook op deze site. Eerder willde ik RainSport2 kopen, maar de recensies waren niet zo goed, dan die van Uniroyal RainExpert. Ik kocht die hier, via internet, omdat ze in een echt goede prijs waren - met een vergelijkbaar kwaliteit kon ik niets anders kopen. Het bleek dat deze alle goede recensies over RainExpert waren redelijk. Deze band ziet er leuk uit, gelegd op de velg ziet er fatsoenlijk uit. Naar de mening van een aantal mensen is deze band luidruchtige, maar voor mij bleek ze heel rustig. - Ik hoor geen lawaai tijdens het rijden behalve het motor-en uitlaatgeluid. Mijn auto heeft een ABS, maar zelfs met een vrij dynamisch remmen was dat niet nodig, omdat de band geen grip verliest - zeer goede stok aan het asfalt. Ik ben ook blij met het gedrag op de natte weg - zelfs in de stromende regen heeft die zich echt goed gedragen en ABS was niet nodig. Duidelijk is dat de rijstijl ook belangrijk is en ik was zeker niet een gekke bestuurder, vooral in de natte omstandigheden - maar ik ben niet met pensioen:P Ik rijd vrij snel en na de 3000 km gereden zie ik er geen slijtage. Als ik meer geld bezuinig, dan koop ik zeker Uniroyal RainExpert tot mijn tweede auto. Ik zou deze banden aan iedereen aanraden, vooral voor stedelijke auto's als de mijne Astra. meer »

Beveel deze band, want het is allemaal een openbaring!
Mening Slavko: 5,0 11111

Welkom. Ik wilde beginnen met te zeggen dat mijn ervaring met deze band begon toen mijn oom gaf me heel weinig gebruikt bijna 10 jarige band van deze merk die heb ik bij een Ford 1.8 TDI 90PK gebruikt. Ik heb een paar goede routes naar Duitsland met deze banden gereden in verschillende omstandigheden. Dan heb ik Ford verkocht, en de banden op op Punto II 1.2 16V 80PK gemonteerd, op het negeren wat voor merk is dat. Ik kocht een Golf Estate 1.9 TDI 115PK en ik was op zoek naar banden daarvoor op Oponeo.nl. Van het aantal bandensoorten had ik alleen een hoofdpijn. Plotseling herinnerde ik me dat de banden die ik aan mijn vrouw voor de Punto gaf, hebben me meer dan een keer positief verrast op de routes - ook tijdens de moeilijkste weeromstandigheden. Het was donker, ik nam een ​​zaklamp en ik ging naar de achtertuin om te zien wat een duivel? En hier Uniroyal 195/65 R14! De schok van wat voor soort band? Ik begon daarover op het website van Oponeo te lezen. Na 10 minuten was alles duidelijk. Vandaag rijd ik met Uniroyal RainExpert 205/55 R16 en met deze banden op mijn golf maak wekelijkse vluchten naar Tsjechische Republiek en terug door Duitsland, het rijden door de stad, provinciale wegen, routes van snelwegen, autowegen, de bergen, valleien, velden, dorpen, ZONDER BESCHADIGIGNGEN OVERAL! ! Ik heb ermaa al 30 000 km gedaan. Ik wil geen andere band! meer »

Winterbanden: Uniroyal

Populaire modellen van winterbanden Uniroyal

Alle modellen van winterbanden Uniroyal

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede banden
Mening Michael: 4,2 111120

Ik heb Uniroyal MS Plus 77 voor mijn vrouw gekocht dus veiligheid was de belangrijkste criterium voor mij. Ze is een beginnende bestuurder, ze heeft het rijbewijs slechts een jaar. Bovendien is haar auto van geen abs voorzien. Daarom wilde ik zo veilig mogelijk banden kopen, vooral in moeilijke omstandigheden, op een sneeuw en nat. De stilte was een extra criterium, andere eigenschappen waren niet zo belangrijk. In deze prijsklasse heb ik Uniroyal MS Plus 77 en Firestone Winterhawk 3 gevonden. Ik heb Uniroyals gekozen want ze heel bekend door hun uitstekende tractie op een nat zijn. Bovendien had ik al een kleine ervaring met deze merk, vorige jaar heb ik Uniroyal RainExpert 3 voor andere auto gekocht en ik was niet teleurgesteld. Uniroyal MS Plus 77 voldoet aan alle criteria en dat was een moeite waard om meer voor premiummerk te betalen. De banden voeren het water snel af, zelfs op de diepe plassen. Ik heb de banden ook op de gaten in de weg getest. Ik was onder de indruk omdat ik bijna geen trillen voelde. In het algemeen bieden de banden zeer hoge mate van veiligheid in dagelijkse omstandigheden. Ik heb ook de banden op een besneeuwde wegen getest. Ik heb met 100km/ u gereden en de auto gedroeg zich zeker, hij heeft nooit grip verloren. Op een droge omstandigheden is ook alles in orde, dat is opvallend dat de rubber zachter is. Op de verse sneeuw had ik geen probleem met het starten. Ik was ook verbaasd dat de banden zo stil zijn. Bij stedelijke snelheden geen lawaai. De brandstofverbruik is een beetje hoger dan in zomerbanden. Samenvattend is Uniroyal MS Plus 77 volledig geschikt voor kleine, stedelijke wagens. De banden voldoen aan alle eisen in honderd procent. Ik zou zeker aanraden. meer »

Zeer zeer solide
Mening joseph: 4,4 111140

Het zal waarschijnlijk vierde winter zijn en loopvlak verrassend heeft nog 6 mm. Uniroyal MS Plus 66 zijn goede banden, zowel in extreme bergachtige omstandigheden: opritten, ijzige parkeerplaatsen, afwijkingen van verse sneeuw - evenals in de stad. In de stad is er geen probleem met het parkeren bijna overal, zelfs vooraan in het diepste sneeuwjacht - Ik vertrek altijd zonder probleem. Echt mooi verwijderen die water altijd of in omstandigheden van de herfst en voorlente vervullen hun rol zeer goed. eens was ik in de Tsjechische bergen en ik reed (niet zo legaal) door een smalle besneeuwde brugje, waar ooit een parkeerplaats was en het was de dichtstbijzijnde skilift. Na het oversteken van de brug met moeizaam, maar zeer zeker en zonder te stoppen, dan getrokken naar boven in de verse sneeuw die de oude gladde ijs gehouden - je krijgt het idee dat de meest verraderlijke en gladde type. Ik ga en ik ben verbaasd dat er geen remsporen zijn. Eindelijk bereikte ik. In de plaats waar ik parkeerde was momenteel alleen de huur en ski-service. Bij de dienst werd Subaru Impreza, weet je wat een trekkracht :) Deze man vloog als een gebroeid en zeer verbaasd dat ik er was helemaal omdat ik raakte gewreven sneeuw, toonde iets op zijn auto en keek mijn banden. Geen ketens. Alleen Uniroyal MS Plus 66 en het was de derde winter die ik met deze band rijd! Echt geweldig bandje voor weinig geld. Ik zou die aanraden met een zuiver geweten! meer »

Lijst van alle Uniroyal winterbanden

All-season banden: Uniroyal

Populaire modellen van all-season banden Uniroyal

Alle modellen van all-season banden Uniroyal

Laatst toegevoegde meningen

Niet zo dure banden voor elke tractie – maar niet zo goed in de zomer
Mening BRATNIWOJ: 2,9 119000

Deze banden heb ik gemonteerd op een minivan in Diesel. Op een koude dag zijn hun prestaties uitstekend tot 10 graden Celsius. In de winter bij het rustige rijden het veiligheidsniveau is zeer hoog en het rijgedrag is zoals bij winterbanden. In de regen voel ik me ook veilig. Alleen in de zomer kunnen verrassingen voorkomen. Op heet asfalt is het rijden minder comfortabel, de rolweerstand wordt sterker gevoeld, het rubber is zeer zacht en het is niet zo goed voor de bestuurder. Dat is een soort van compromis bij allseason banden – mijn auto is minder dynamisch bij hogere temperaturen, hogere rolweerstand – hoger brandstofverbuik – hogere uitgaven. Het versnellen is moeilijk en banden worden sneller versleten bij temperaturen boven 10 graden Celsius zoals bij winterbanden. Het loopvlakprofiel ziet eruit als een profiel van winterbanden, het rubbermensel is ook even zacht zoals mengsels van winterbanden. Nog een nadeel – de prijs is een beetje hoog en de 14 inch banden worden in Roemenie geproduceerd. Dat is niet zo leuk. Kortom – ik beveel deze banden aan iedereen die weinig rijdt maar wilt veilig rijden. meer »

Beter dan goedkope banden voor een seizoen
Mening gorol: 4,0 11110

Ik heb deze banden op het begin van september laten monteren. Ik betreur niet – zijn prestaties waren zichtbaar in de regenachtige, koude september. Op mijn auto waren origineel Passio banden gemonteerd en de grip was verschikkelijk al bij de temperatuur beneden 15 graden en ze waren zeer luid. Het verschil is zeer groot – Uniroyal banden zijn stiller, stabieler, ook in de bochten. Als ze even goed in de winter zijn, zal ik ze ook op mijn tweede auto monteren. Ze zijn zeker beter dan zomerbanden zoals Passio, Brilantis, K702, Kormoran, Efecta. Ik kan ze vergelijken met Firestone Multihawk in de herfst. Ik wacht nu op winter – ik denk dat ze beter zullen zijn dan Polaris 2 of Frigo Directional. Ik denk dat vierseizoenenbanden binnen midden klasse zijn aanzienlijk beter dan zomer- of winterbudgetbanden. Ik had ooit Navigator op Fiat CC en zijn prestaties waren beter dan van Frigo Directional en ik rijd veel in de bergen. Het is vreemd dat dit model niet zo populair is. Als ze door garages aanbevolen zouden worden, zouden garages hun klanten voor 2,5 jaar kwijt zijn. meer »

Lijst van alle Uniroyal all-season banden