Lijst filteren
  • Viking (48)

Zomerbanden: Viking

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Viking

Alle modellen van zomerbanden Viking

Laatst toegevoegde meningen

Viking CITYTECH 2
In mijn zeer goede band.
Mening Viking: 4,3

Banden kocht een beetje "te snel", begon te Fulda te kijken, maar er is een totale mislukking van de oude GOODYEAR voorzieningen NCT5 geweest en had een band direct. In de workshop waren ze over Viking. Een beetje aarzelend, maar ik kocht en totaal geen spijt. Het is moeilijk te vergelijken met andere banden - vanwege ośmioletnimi GOODYEAR-ami het is om klompen op loopschoenen voor de helft van het nationale gemiddelde veranderen. Ik kan ze vergelijken met 3-jaar-s BARUM Bravuris 2 van de Corsa C door mijn vrouw en mij zijn stiller, gedragen zich op dezelfde manier te drogen in de regen zijn beter / veiliger, het lijkt me dat langzaam slijten (Barumy zijn vergankelijk), terwijl Het enige nadeel voor sommigen het uiterlijk. Sam loopvlak is ong. Terwijl de Vikingen te veel afbeeldingen op de zijkant van de band. meer »

Viking PROTECH 2
Verrassend goed
Mening Optymista: 4,5

Ik kocht op instigatie van de site-eigenaar in de band met wat ongeloof. Gedurende 3,5 jaar van de werking, kon ik zien dat ze echt goed zijn. Ik heb nog nooit gefaald. Voorheen had ik Goodyear EXCELLENCE zeker niet aanraden - hield slechts een seizoen, de natte totale mislukking. De Vikingach nooit opgevallen aquaplaning ondanks tamelijk brede banden (235/45 R17). Na 100 duizend. kms nog steeds erg goede tractie. Nu koop ik een andere set. meer »

Lijst van alle Viking zomerbanden

Winterbanden: Viking

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Viking

Alle modellen van winterbanden Viking

Laatst toegevoegde meningen

Viking SnowTech 2
VW 1.6 16V golf4
Mening ruski: 4,4

Welkom. Voor het eerst schrijf ik een advies over het web. Waarom heb je gekozen? Want ik ben zeer positief verrast door deze band. Tot nu toe had ik hetzelfde nieuws, de Dunlop SP Winter Sport 3D en 4D. Ik reis veel, het meer professioneel. Een verschil tussen Dunlopami verraste me. Het prijsverschil zeer hoog en de rijeigenschappen op een zeer hoog niveau. Soms rijd ik de sneeuw agressief en hier een aangename verrassing. Goede hechting gedrag in bochten, remmen, tractie in de sneeuw. Bij het wegrijden de diepe sneeuw is geen probleem, bevroren sneeuw ook geen probleem. Mijn vrouw rijdt op een Debica Frigo2, goed in de sneeuw, maar voor een meer agressieve rijstijl Viking wint. Zien hoe het gaat met de operatie, als je niet zeker bederven opnieuw kopen ze. meer »

Viking SnowTech 2
Erg cool band voor een kleine kas
Mening Maciek VOLVO: 4,2

Voor het kopen van deze banden te lezen user ratings en ik had gemengde gevoelens, maar ik zag het op het vulcanizer, en ik denk dat het de moeite waard spróbować.Po veronderstelling banden op de tweede dag route 700 KM.W auto stilte betrapte me op de weg sneeuwstorm, de auto liep een grote (natuurlijk hangt het af van individuele rijstijl) zowel natte als droge omstandigheden. Echt goed geweten Ik zou deze band aan te bevelen. Misschien is de mensen die schrijven over hen dat ze een waardeloze slechte auto's. meer »

Lijst van alle Viking winterbanden