Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Vredestein

Populaire modellen van zomerbanden Vredestein

Alle modellen van zomerbanden Vredestein

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede banden als het gaat om de rijeigenschappen. Ik raad je deze banden aan voor agresief rijden.
Mening Bas: 4,6 111160

Hallo iedereen, houd niet alleen een aantal sterren in de gaten, want je moet zomerbanden beoordelen voor de winterse omstandigheden wat belachelijk is. Als het gaat om de Vredestein Ultrac Cento banden, die gemonteerd op lichtmetalen velgen zijn, gedragen ze zich goed zowel tijdens de regen als op de droge wegen. Vredestein Ultrac Cento banden hebben zeer goede grip. Na het rijden van ongeveer 11000 km, zie ik een kleine maar zichtbare bandslijtage. Ik denk dat als iemand veel kilometers rijdt (ongeveer 25.000 per jaar) is deze band voldoende voor 3-4 jaar. Ik heb een opmerking over het rolgeluid van de banden Vredestein Ultrac Cento, namelijk alles hangt van de oppervlakte af. De banden gedragen zich stil op het beton en asfalt, maar niet op de poreuze oppervlakte. Ik beoordeel dus de waardevermindering als goed maar ik heb een harde ophanging, dus misschien het heeft een invloed erop. Op een schaal van 1 tot 10, geef ik 9 aan de banden Vredestein Ultac Cento. Volgens mij voor deze prijs, krijg je zeer goede banden met de goede rijeigenschappen, maar ze behoren zeker niet tot de groep van de stile banden (het is afhankelijk van de oppervlakte). Het is moeilijk om te zeggen of ik deze banden nog een keer zal kopen, maar met de volle zekerheid blijf ik bij het merk Vredestein. meer »

Zeer goede prijs en kwaliteit
Mening David85: 4,4 111140

Ik gebruik al Vredestein Sportrac 5 door de twee seizoenen. Daarom geef ik mijn mening over ongeveer 25000 km die ik mee doorgereden heb. Deze band is zeer goed ontworpen. Ik kan ze vergelijken met een band van Bridgeston die ik toen gebruikte. Vredestein Sportrac 5 maakt minder lawaai (maar ze zou nog een beetje stiller kunnen zijn), Dit model garandeert ook een fantastisch comfort. Eigenlijk, in verband met het rijcomfort, zijn ze de beste banden die ik had. Ondanks de zichtbare slijtage van de band, gedragt ze zich nog steeds zeer goed op droge en natte wegen. De banden zijn ook meer bestand tegen mechanische beschadingen, dan mijn vorige banden. Ik voel daarentegen dat bestuurbaarheid werd een beetje slechter tijdens het rijden door een nat oppervlak, dan op het begin. In totaal- sterkpunten: compromis tussen het comfort en rijstabiliteit, Vredestein Sportrac 5 bestand tegen mechanische beschadingen, nog steeds hooge prestaties na het lang gebruikt , Minus: Ik denkt dat ik die een seizoen minder gaat gebruiken dan mijn vorige banden. PS. Ik heb geen slechte zin over Bridgestone, maar als ik zou moeten kiezen, zou ik liever Vredestein kopen. Ik moet ook doorgeven dat het model tz300 is een beetje ouder, dus ik heb twee banden van verschillende generaties vergelijken... meer »

Winterbanden: Vredestein

Populaire modellen van winterbanden Vredestein

Alle modellen van winterbanden Vredestein

Laatst toegevoegde meningen

in alle winterse omstandigheden, op elk terrein gedragen ze zich perfect
Mening Max1147: 5,0 11111

Dit jaar moesten we heel lang wachten op winter, maar ik denk dat we al van alles hebben meegemaakt: er waren koudere periodes, ijkoude, sneeuwerige, modderige, regenachtige en dan ook met de sneeuw erbij, temperatuur -14 graden etc... en ik weet tot vandaag niet hoe ja kan uitglijden met je auto of boksen van de banden of gewoon het verlies van de controle over je auto... Deze Vredestein Wintrac Xtreme S zijn ideaal  Misschien zien ze niet zo indrukwekkend als de voorgangers Vredestein Wintrac Xtreme met het loopvlak in de letter “W”. Deze zijn meer “stadaard” – het loopvlak ziet eruit als kerstboom en ziet misschien beter eruit als letter “V”. Maar toch vind ik het uiterliojk van deze banden heel erg mooi. En daarbij is de nieuw ontwikkelde system ISLT – uitstekend goed, die zorgt dat elke deel van de loopvlak zich maximaal aan de grond gecht waarop de band rijdt. Dus maksimale grip – ik voel dat, ik heb altijd hogere klasse auto’s, dna ben ik blij dat ik deze banden met 16” heb kunnen kopen!!! Van harte aan te bevelen!!! Voor me na de Michelin (ik weet niet meer welke model dat het was), Goodyear UltraGrip 6 en later ook 7+, is de Vredestein Wintrac Xtreme S bande de beste band die ik ooit had! meer »

Bijzonder aanbevolen (als u besneeuwde winter verwacht)
Mening Pieter: 4,5 111150

2. Ik reed op deze Vredestein Snowtrac 3 banden 20 duizend km voor twee seizoenen in het moeilijke en bergachtige terrein. Ze presteren zeer goed! Elke dag is het moeilijk om hun effecten te beoordelen want de auto rijdt perfect maar toen ik onder moeilijke omstandigheden reed, hadden ze mogelijkheid om hun voordelige rijeigenschappen te tonen. Misschien vraag iemand zich af of ben ik ooit op Michelin of Goodyear gereden dus nee. Eens na zware natte sneeuw op een steile en lange oprijlaan was ik de enige autobestuurder die in staat was om de beklimming te verslaan. Op de manier kwam ik langs meerdere auto’s aan de kant van de weg of de mensen die hun voertuigen duwden. Ja, de auto heeft wel problemen gehad maar de sneeuw van deze dag echt erg diep (mijn auto Peugeot 206 1.9D). Daarnaast heb ik geen problemen met grip, zelfs op gladde wegen. Ik zou deze Vredestein Snowtrac 3 banden aanraden aan iedereen die aarzelt. In mijn branche waar ik veel moet rijden in het terrein (moeilijke terrein) en vaak op de zwaar begraven wegen heb ik nooit gefaald en moest ik nooit naar de tractor zoeken zodat ik gered wordt. meer »

All-season banden: Vredestein

Populaire modellen van all-season banden Vredestein

Alle modellen van all-season banden Vredestein

Laatst toegevoegde meningen

Welke banden dergelijke beoordeling
Mening Greg.K: 3,3 111300

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden niet de veiligheid biedt van het rijden, voel ik me ongemakkelijk bij het rijden op natte wegen, maar ook in de snelle bochten. De reden hiervoor is zeer hoog buitenste loopvlakken, die eenvoudig buig buigt onder het gewicht van het voertuig, dat een gevoel van stroming in bochten geeft. Zeer onaangenaam gevoel, waardoor het gevoel van gebrek aan controle over het stuur. Wanneer de weg glad band maakt geen fouten drivers-alle zintuigen op alert-waarschuwing vergeven. Ik kan niet wachten totdat de band versleten is, om het te vervangen voor iets dat een zorgeloos rijplezier zal maken. meer »

Ik hou van deze band!
Mening Whatsamajig: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik heb ze gebruikt voor het jaar op zowel mijn Sprinters & Transporters. Ze geven een goede rit, goede tractie (dus mijn bestelwagens nooit vast komen te zitten), gelijkmatige slijtage en de laatste voor 40000- 50000 mijl. Ze kan een beetje prijzig, maar naar mijn mening het extra geld waard. meer »

Lijst van alle Vredestein all-season banden