Lijst filteren
  • Wanli (428)

Zomerbanden: Wanli

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Wanli

Alle modellen van zomerbanden Wanli

Laatst toegevoegde meningen

Wanli S 1200
Ik niet aan te raden
Mening Senator: 2,3

Hopeloos structuur van de band veel te moeilijk voor wat niet vasthouden bochten bij hogere snelheden en zelfs angst voor haar rit. Als het begint te regenen is het beter om de auto in de garage te verlaten. meer »

Wanli S 1096
Utilities banden twee seizoenen: een
Mening pro-sls: 2,8

slecht beheersbaar in de bochten. Aan het hof als de koeler en gladde rubber verhardt het oppervlak. Water drains slecht en duidelijk voelen "rocken" op het water. Ik niet aan te raden meer »

Lijst van alle Wanli zomerbanden

Winterbanden: Wanli

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Wanli

Alle modellen van winterbanden Wanli

Laatst toegevoegde meningen

Wanli WINTER CHALLENGER
Ik zou het zeker aanraden - goede kwaliteit tegen een lage prijs!
Mening Mario: 4,0

Ik heb een auto gekocht in Zwitserland met deze banden in zeer goede staat. De banden zijn ontworpen voor montage studs. Ik heb al geklokt 6000 km, en ik ben blij met hen. Heeft uitstekende resultaten, in het bijzonder op prijs gesteld, dwz 01.2013 nu dat we de continue sneeuwval en veel slush op hoofdwegen, parkeren op de zijkant en niet te vergeten. Het enige nadeel dat ik merkte is dat de banden zijn lawaaierig, vooral boven de 50 km / h, kan de brom te horen in de auto zou zitten als een placenta :-) Echter, de kwaliteit van het rijden in druk verkeer voorwaarden compenseert dit nadeel in mijn mening. En als ik begon spikes (weg op vakantie naar Kudowa Zdroj) dat was kampioen bergwegen! Ik beveel deze banden. Voorheen had ik de Pirelli, maar ik zou niet ruilen. meer »

Wanli SNOWGRIP
Auteur:Murat
Mening Murat: 3,4

Mijn banden Wanli SNOWGRIP hebben dezelefde loopvlak als mijn vorige banden, die lijken op elkaar wel heel erg. Ik dacht dat deze bang heel luid zal zijn want ik heb veel opinies gelezen maar volgens me toen ik tot 120 km/h reed hoor ik haar niet, tja het is ook zo dat mijn auto niet van de jongste auto’s is, er waren geen problemen met het uitbalanceren, een feit is dat 1 van de 4 banden soms een beetje vreemde geluid liet horen, ik ben supporter van de poolse merken zoals kormoran (voor de duurzaamheid) maar ook deze worden al in serbie geproduceerd, debica heeft zeker een zachtere loopvlak. Wanli SNOWGRIP wardeer ik voor grip en stabiliteit. De banden zien er mooi eruit. De bandne vind ik goedkoop ik zal zeker niet meer voor de banden utgeven. De prijs van Wanli SNOWGRIP is aantrekkelijk en voor me verdraagbaar. In mijn ogen zijn ze goed en meer heb ik niet nodig. meer »

Lijst van alle Wanli winterbanden

Vierseizoenenbanden: Wanli

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Wanli

Alle modellen van all-season banden Wanli

Laatst toegevoegde meningen

Wanli SC501
Zeer goede kwaliteit
Mening D.hietberg: 3,7

De Kwaliteit en prijs verhouding +7 heel tevreden meer »

Wanli SC501
Dobre
Mening Andrzej: 4,0

Wystarczająco dobre za tą cenę meer »

Lijst van alle Wanli all-season banden