Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Wanli

Populaire modellen van zomerbanden Wanli

Alle modellen van zomerbanden Wanli

Laatst toegevoegde meningen

Voor normaal alledaags rijden zijn ok
Mening Kuno: 3,8 111800

De Wanli S 1063 ik heb als nieuw gekocht ( in de maat 225/45R17). Na het paar hunded kilommeters op verschillende wegdekken kan ik eerlijk zijn , dat ze wel gemaakt zijn voor de rustige besturder. Voor mij zelf was dat ook niet verkeerd keuze, op de droog bij de veschillende snelheiden ze houden de weg vast en met een preciesie. Op de nat zeker ook, toch gelukkig had ik nog geen situatie om de noodremmen. Laatste twee jaren had ik de banden uit Frankrijkse producent, en ik weet zeker wat een zachte , elastiek band is. Op eerst had ik wel zorgen gemaakt omdat de merk niet bekend voor mij was , maar ik ben positief verrast. Rijden op de Wanli S 1063 gaan makkelijk zeker tot 140 km/h, boven 140 heb ik niet getested. De comfort zo als lawaai niveau positief. Kortom , goede banden, ook de prijs niet te hoog. Volgens mijn zeker om te gebruiken. meer »

Zeer goede band, de moeite waard een beetje risico hun bekende merk.
Mening Boris: 4,6 111160

De Wanli S 1063 binnen de staad zo als op de snel weg draach zich goed. De ongelijkheiden op de weg is geen probleem voor deze banden, ook bij de snleheid van 180-200 km/h. Ze zijn still. Ik kan ze niet met de premuim banden vergelijken , omdaat meestaal ik koop bandne tot de middel klasse. Om de goede en niet te duure banden kopen deze zijn de beste keuze. meer »

Lijst van alle Wanli zomerbanden

Winterbanden: Wanli

Populaire modellen van winterbanden Wanli

Alle modellen van winterbanden Wanli

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Murat
Mening Murat: 3,4 111400

Mijn banden Wanli SNOWGRIP hebben dezelefde loopvlak als mijn vorige banden, die lijken op elkaar wel heel erg. Ik dacht dat deze bang heel luid zal zijn want ik heb veel opinies gelezen maar volgens me toen ik tot 120 km/h reed hoor ik haar niet, tja het is ook zo dat mijn auto niet van de jongste auto’s is, er waren geen problemen met het uitbalanceren, een feit is dat 1 van de 4 banden soms een beetje vreemde geluid liet horen, ik ben supporter van de poolse merken zoals kormoran (voor de duurzaamheid) maar ook deze worden al in serbie geproduceerd, debica heeft zeker een zachtere loopvlak. Wanli SNOWGRIP wardeer ik voor grip en stabiliteit. De banden zien er mooi eruit. De bandne vind ik goedkoop ik zal zeker niet meer voor de banden utgeven. De prijs van Wanli SNOWGRIP is aantrekkelijk en voor me verdraagbaar. In mijn ogen zijn ze goed en meer heb ik niet nodig. meer »

Kan niet geloven hoe goed deze banden zijn!
Mening Eddie de Wit: 5,0 11111

We hebben deze banden gekocht want er werd de koudste en moeilijkste winter vanaf rond 50 jaar voorzien. We zijn hier en tis 1 april en er valt een lichte sneeuw! Het was de natste winter in jaren zeker hier in Midden-Wales en deze Wanli SNOWGRIP banden waren geweldig in de regen. Gedurende een lengere rijs naar de NEC voor de Motor Show in november waren Wanli SNOWGRIP echt goed. Ik verschot dat je voor zon lage prijs zo’n goede banden kunt kopen. Op snelwegen ook goed, op de weg maken ze niet meer lawaai dan Avon ZZ5 banden die ik gebruikte als zomerbanden. er is niks fout met Wanli SNOWGRIP banden zeekr voor deze prijs. Ik zou hen zeker aanraden en ik zal zeker gebruik van maken onder mijn andere auto volgend jaar. meer »

Lijst van alle Wanli winterbanden