Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Yokohama

Populaire modellen van zomerbanden Yokohama

Alle modellen van zomerbanden Yokohama

Laatst toegevoegde meningen

Perfect voor Met speciale toepassingen, niet voor iedereen
Mening lekkerding: 2,8 118000

Uitstekende band voor droge, goede greep en piept niet, remmen eindigt snel en vol vertrouwen. Altijd volledige controle. Voorheen had ik Pirelli banden, maar Yokohama Parade Spec-2 is beter dan ze in het droge. De band heeft een zeer harde rand/edge/zijvlak. Wat tegen slijtage - tot mijn verbazing kon ik nu meer dan 25000 km rijden op hen :) Volgens mij is dat een uitstekend resultaat voor de band - kan een ander seizoen rustig te weerstaan. Als u op zoek bent naar banden voor plezier opde weg - net vond een ideale band. Wat voor banden in de natte houden - totaal onvoorspelbaar. Als je een sleur gevuld met water raakte, kan de band gaan met het niet aankan. Hier elke band, die tot nu toe heb ik gereden beter doen - pirelli, matador, Dunlop. Yokohama Parade Spec-2 is op de natte weg zeer moeilijk, zelfs gevaarlijk - je moet echt voorzichtig zijn. meer »

Great stuff
Mening Sjors: 3,9 111900

Ik rijd met deze band al 3 jaar en ik had niet verwacht dat het zal weerstaan ​​zo lang. Yokohama Parada Spec-2 gedraagt zich geweldig in droge omstandigheden, net op de lijn, bij het accelereren, remmen of in bochten. Als het gaat om nat weer kan het nauwelijks worden haar veel verweten, behalve dat hij graagglijdt bij het remmen op een nat asfalt, maar dit gebeurt niet zo vaak. Het grootste nadeel is dat het is luid. Integendeel, voor de aanhangers van sportief rijden waar er een enorme comfort niet zo belangrijk is. Ik gebruik het in een Subaru Impreza en heb ik niet groter brandstofverbruik opgemerkt of een groter slijtage. Met een goede grip verloor auto zijn dynamiek. Rolweerstand in mijn mening, zijn ook op een goed niveau. meer »

Lijst van alle Yokohama zomerbanden

Winterbanden: Yokohama

Populaire modellen van winterbanden Yokohama

Alle modellen van winterbanden Yokohama

Laatst toegevoegde meningen

GOEDE BANDEN...
Mening Ron: 4,1 111110

Omdat ik mijn Yokohama W.drive V905 niet zo lang geleden heb geklocht, zal ik hier iets over mijn eerste indruk vertellen en ik denk dat ik na de winter hele beoordeling op de site kan plaatsen. Dus omdat iemand toch de nieuwe modellen moet testen, heb ik een nieuwst model gekocht:) Maat 195/65 15. En dan... de eerste verrassing na het monteren, de band heeft een zeer lage randen en hoewel 195 al niet zo weinig is, is de breedte van het loopvlak niet zo groot, heeft de band een beetje ballonvorm. Sporen van deze band zijn 1cm breder dan van Bridgestone band met maat 165:P Na het meten kwam er uit dat een 185 loopvlak presies zo breed is als mijn 195, vreemd.... maar nu ter zake... Nat wegdek: goede waterafvoer, stabiliteit en perfecte grip. Droog wegdek: ok, dus hetzelfe als elk model. Sneeuw: de auto ligt stabiel op de weg en je voelt je gewoon veilig ook als je dynamisch rijdt, als je snel start dan glijdt de band een beteeje in de sneeuw, maar het is toch normaal. De auto gedraagt zich stabiel in scherpe bochten of bij een hoge snelheid (200km/h). Interessant profiel. Over duurzaamheid kan ik helaas nog niet zo veel zeggen, omdat ik de Yokohama W.drive V905 te kort gebruikt. Op dit moment kan ik zeggen dat ik tevreden bent over dit model en kan ik het zeker aanbevelen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. meer »

Japanse Kwaliteit
Mening Astrid: 4,9 111190

Ik had al lang niet zo goede band op mijn velgen gehad. Ik had wel al eerder dezelfde merk onder mijn auto maar voor zomer. Met de Yokohama W Drive banden krijg ik elke dag nieuwe gevoelen. Op eerst wat ik gezien had, eigenlijk gehoord… deze banden maken bijna geen lawaai. Ik rijd nu met de auto zonder radio , de geluid van de motor ik hoor zonder enige probleem. Op tweede de banden houden de weg zonder enige probleem. In de bochten de auto rijd als geplakt. De banden krijgen geen last op droog , natte , en gesneeude weg. Op alle sorten van de wegdek mijn auto onvergankelijk is. De volgende wat er ook belagrijk is – starten. Zeker te veel gas betekend witte rook, maar ik heb gezien (ook op de gladde wegdek) dat als de auto op de begin zelf rijd neemd de weg snel vast en de auto krijgt snel hooge snelheid. Dat is zeker een groot voordeel eerder had ik met dat wel veel problemen gehad bij de starten de auto slippen op de weg. De laatste voordeel van de Yokohama W Drive band is de uizien van de loopvlaak. Deze banden zijn zeker de beste voor de Japanse auto’s , ze passen op elkar. Volgens mij de band onder elke auto ziet geweldig uit. Zeker betrouwbare band! Ik raad ze aan iederen! Fantastische banden! meer »

All-season banden: Yokohama

Populaire modellen van all-season banden Yokohama

Alle modellen van all-season banden Yokohama

Laatst toegevoegde meningen

uitstekende multi gebruik motorfiets band
Mening fabio zaffignani: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

banden die alle asfalt en op de grond met groot gemak te passen. Zeer rustig wachten op de sneeuw te zien hoe ze zich zullen gedragen meer »