Lijst filteren
  • Yokohama (2330)

Zomerbanden: Yokohama

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Yokohama

Alle modellen van zomerbanden Yokohama

Laatst toegevoegde meningen

Yokohama S.drive AS01
Kraken band ....
Mening Stevee M: 4,7

Ik kocht deze te gaan op de voorkant van mijn ST als ik had piloot super sport al op de rug (andere briljante band uit openeo), maar toen mijn s-stations kwam merkte ik dat ze zag er een zeer brede band voor de grootte (205) dus ik heb ze gemonteerd op wielen op de lokale garage .. thuis kwam en ik nam mijn wiel met de michelin sporten op uit en dan de breedte aan mijn wiel met de s-station ... Ik was aangenaam verrast om te zien dat de s- drives waren een goede inch breder is dan de super sport hoewel beide banden waren van hetzelfde formaat 205/45/17 ... Dus ik zet de s-stations op de rug en schakelde de super sport naar voren .... Mijn ST ziet er nu geweldig aan de achterkant met de bredere banden, terwijl het hebben van een geweldige uitstraling en grip aan de voorkant van de piloot super sport ... een andere gelukkige klant oponeo 😀👍 meer »

Yokohama C Drive AC 02
Aanbevelenswaardig
Mening lb: 4,0

Banden echt een aanrader. Tank gedragen zich zeer goed. Wegrijden zonder problemen (schijf aan de achterzijde + machine), ook in de natte, als de afstanden zelfs onder sterke ABS pedaal gaat niet aan (alleen in het natte, kunt u deze situatie noemen). Curves in droge omstandigheden geen problemen in natte iets minder zeker, maar het verlies van grip veroorzaken nog ver weg. Aquaplaning rechter op de 5e Volume is natuurlijk ook afhankelijk van de oppervlakte, maar in feite het meer is het geluid van lucht dan de band horen. Bij 150km / h is er geen tragedie. In termen van natuurlijk verloop iets verkeerd hebben gedaan niet in de gaten, maar ik heb niet de banden te meten, dus ik zal niet worden gesproken. Ik zal alleen maar toevoegen dat de adviezen van versnelde slijtage of overdreven zijn, of behoren tot mensen die zeer ernstige been. meer »

Lijst van alle Yokohama zomerbanden

Winterbanden: Yokohama

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Yokohama

Alle modellen van winterbanden Yokohama

Laatst toegevoegde meningen

Yokohama W.drive V902A
Grote teleurstelling!
Mening Łukasz R: 3,8

Ik kocht deze banden (V902) in 2008, het lezen van veel reviews en rankings (I aandrijving: Renault Scenic 1.9 dti). Na hun eerste winter przejeździłem aangenomen dat er geen grote problemen, maar dat is een ander winter bereik teleurstellingen. Banden op het water (regen, dooi, enz.) gedragen zich heel slecht tijdens het remmen, direct verliezen tractie. Als het gaat om sneeuw heuvels en hellingen ook veroorzaakt ze grote moeite: voet van het gas, lage snelheid en langzaam rolt de heuvel. De volgende winter kocht ik een aantal ketens en een of andere manier bracht drie winters. Tot slot, heb ik besloten om het te gebruiken als een zomer en "finish", en hier een interessante verrassing: de banden zijn vrij rustig en duurzaam (niet botsen) Samenvatting:. Ik kocht het als winterbanden + overgangsperiode (regen, dooi) en de hier door mij voldaan en zullen ze niet opnieuw kopen. meer »

Yokohama W.drive V902A
Zeer mooie band voor het rijden op wegen niezaśnieżonych
Mening Przemek: 3,7

Ik was op zoek naar banden die een goed moment om op een droge of natte weg te schrijven als er bij ons voor 90% van de winter en in periodes van transitie zal zijn. Ik rijd meestal de hoofdwegen, die zelden is veel sneeuw en smeltende sneeuw en de band voldoet aan mijn behoeften 100%, omdat het mogelijk maakt om snel te verplaatsen. De weg die vaak een stuk minder de sneeuw op te schrijven, maar het toont het loopvlak, die meer geschikt is voor asfalt dan n besneeuwde wildernis. Als de temperatuur stijgt zo dichtbij zulke 15st. in het voorjaar pluspunt is dat ze niet het gevoel dat een band werd miękcejsza, verliest niets aan de eigenschappen van het voertuig, niet hun grip niet verliezen wanneer snel bewegende af zoals het meestal is met andere winterbanden bij hoge temperatuur meer »

Vierseizoenenbanden: Yokohama

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Yokohama

Alle modellen van all-season banden Yokohama

Laatst toegevoegde meningen

Yokohama Y354
Heel goed Banden
Mening mario 66: 4,6

Banden gekocht door ongeluk twee jaar geleden. Momenteel kocht ik de tweede set. In het begin reed ik meer dan 120 duizend kilometer en hebben geen problemen met hen gehad. Op de weg gedroegen ze feilloos. meer »

Yokohama Y354
zeer goede banden voor lichte vrachtwagens / bestelwagens
Mening Rüdiger: 1,2

de prijs / prestatie verhouding is absoluut in orde, de goede handling in natte of droge ondergrond. Rijgeluid gaan ok. Sneeuw of smeltende sneeuw wordt nog getest. Zeker aanbevolen. meer »

Lijst van alle Yokohama all-season banden