Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Zeetex

Populaire modellen van zomerbanden Zeetex

Alle modellen van zomerbanden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Deze banden is een farce!
Mening hans kloss: 1,1 110000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Waar kwamen ze vandaan positieve inzendingen voor dit ding (omdat de band moeilijk te noemen)? Ik denk dat ik ze schrijf enige vertegenwoordigers van Zeetex, omdat HP102 geen manier om zelfs aan te bevelen de trailer aan de trekker. Ik weet niet, hoe kun je zoiets verkopen. Ik kocht deze banden met de auto, als wyząbkowanie kan nog steeds een of andere manier uitleggen andere nadelen van deze junk meer. Het houden met een breedte van 245 was het een nachtmerrie. Banden waren letterlijk als een bal en ketting - zwaar en onhandig. Trekken het stuur op vrijwel elke sleur, langs de rechts en links bij het passeren van elke hobbel, het verslaan van remmen schijven van gebogen alsof - ik wist niet wat er gebeurd is met de auto gebeurt allemaal. Ik was ervan overtuigd dat de grootte 245/45/18 (hoewel pre-geautoriseerde) ontoereikend is voor deze auto. Ik stond op het punt te gaan op de rand 17 '', maar ik besloot om een ​​kans en kocht een poging Michelin. Na het veranderen van de auto nog maar net begonnen normaal (of zelfs grote) rijden comfortabel te absorberen, niet meer vallen in elk gaatje en volg elke groef asfalt. Bovendien is er geen noodzaak was oblepić half rand gewichten, zoals in het geval Zeetexów HP102 en de natte vrees niet gaan. Ik reed op de snelweg Zeetexach in de regen, in weerwil van het loopvlak ong. 5 mm kon niet meer dan 100 km / h, de banden waren drijvende. Nu weet ik dat de oorzaak van alle problemen met de lopende banden waren gewoon Zeetex HP102. Ik zou dit niet aanraden aan iedereen, op deze prijs een honderd keer beter om een ​​gebruikte band gerenommeerde fabrikant kopen. meer »

Zeer mysterieuze banden, maar positief!
Mening Przemek: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Net als bij het onderwerp zijn banden erg raadselachtig. Al na het verlaten van de werkplaats, voel je dat je een beetje gaat, het is stil en vredig. Rolweerstand Ik moet dat heel klein toegeven, dat kan ook een minpuntje zijn - als je bergop begint, moet je voorzichtig zijn omdat ze "zapoksować" kunnen. Het is interessanter na het verlaten van de stad, de banden zien eruit als zwemmen langs de weg, in de snellere bochten moet je zachtjes in contact komen met het gaspedaal omdat de auto begint weg te rennen. Maar op de snelweg met snelheden boven de 120 km / u kunt u de stabiliteit en grip voelen - de auto drijft niet, banden soepel en rustig over het oppervlak glijden - een paar mensen hebben al gewezen op hoe stil in de auto is tijdens het rijden (en dit is geen voordeel auto's maar banden). Er is echter nog een andere nieuwsgierigheid, bij snelheden boven de 190 km / u beginnen ze echt vreemd lawaai te maken, ondanks de aanschaf van banden met een verhoogde "Y" snelheidsindex die raadselachtig is. Als het op branden aankomt, is het niet slecht! Het uiterlijk imponeert niet, het lijkt op banden van de speelgoedauto's van mijn zoon, maar het loopvlak is diep en na meer dan 2500 km gereden te hebben zien ze er nog steeds niet uit - goed gewassen kan als nieuw worden verkocht! De vulcanizer vloekte niet bij het planten en klaagde niet, maar hij zei dat veel van de ergere waren gegrond. Algehele samenvatting: dit is mijn tweede set banden van het merk Zeetex (ik had eerder winterbanden gekocht) en ik wist wat ik besloot en ik raad deze banden nog steeds aan! meer »

Lijst van alle Zeetex zomerbanden

Winterbanden: Zeetex

Populaire modellen van winterbanden Zeetex

Alle modellen van winterbanden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Wow!
Mening Szymon: 3,9 111900

Ik heb geen goed gedrag op nat wegdek verwacht van een goedkoopste bandenmodel. Na montage van de banden en een aantal doorgereden kilometers was ik echt verrast. De banden bieden super grip op sneeuw en modder, zeer goede waterafvoer. Ik ben niet bang op scherpe boten te nemen met een hogere snelheid en op natte weg. Tot nu toe heb ik ongeveer 8 000 km doorgereden op deze banden en ik zie bijna geen slijtage. Ik heb geen problemen gehad. Het brandstofverbruik blijft het zelfde, maar de band heeft toch een goede etiket. Nou, de winter is bijna afgelopen, ik wacht nu op mijn nieuwe Zeetex zomerbanden. Ik hoop dat ik zo tevreden zal zijn als met de winterbanden. meer »

Super banden!
Mening Przemek: 5,0 11111

Ik heb de banden Zeetex WP1000 gekocht omdat ze voor een zeer goed prijs leverbaar waren. Ik heb niet zoveel verwacht van de banden. Naar mijn positieve verrasing gedragen de banden zeer goed. Ze gaan perfect om moeilijke, winterse weersomstandigheiden. Ik heb de banden goed op sneeuw getest en soms dacht ik dat ze nog betere grip op sneeuw bieden dan de premium merken die ik eerder gebruikt heb. Ik heb geen problemen gehad bij het remmen, heb geen gripverlies en geen aquaplaning gehad. Als je met een passende snelheid in moeilijke omstanigheiden rijd, zijn deze banden zeker genoeg en het is helemaal niet nodig om veel betalen voor dure merken. meer »

Lijst van alle Zeetex winterbanden

All-season banden: Zeetex

Populaire modellen van all-season banden Zeetex

Alle modellen van all-season banden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Een zeer goede optie in economy class.
Mening M. Cabak: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Subjectief, dit zijn banden veel beter dan andere van de prijsklasse die ik tot nu toe heb gebruikt. Ze gedragen zich meer dan goed in alle omstandigheden, zowel in de winter als in de zomer. Tenzij er natuurlijk geen ambitie bestaat voor all-season banden om "zomer" of "winter" te zijn. Ze zijn noch zo, noch zo, het is een compromis, het voordeel hiervan is dat je niet elke zes maanden hoeft te denken: "slippers verwisselen, of wachten?" Ik beoordeel duurzaamheid niet omdat ik ze te kort heb. Na 4000 km is er geen zichtbare slijtage. Uiterlijk is een subjectieve kwestie. Het branden is niet toegenomen, dus de rolweerstand is normaal. meer »

Ik adviseer een goede prijs-kwaliteitverhouding voor deze prijs.
Mening Franc70: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

In Vw Sharan werden vanaf het begin op de achteras banden gemonteerd. Het voelt een beetje om de rug te voelen, na het opblazen van de banden lijkt het symptoom te zijn verdwenen. Het is jammer dat de maximale luchtwaarde voor deze band 3,5 MPa is en de aanbevolen waarde op de achterkant van mijn auto 3,8 MPa is (bij volle belasting). De winter was licht bijna zonder sneeuw, dus ik kan er niet veel over zeggen, we zullen zien hoe de band gedraagt ​​zich bij hoge temperaturen. meer »

Lijst van alle Zeetex all-season banden