Lijst filteren
  • Zeetex (2918)

Zomerbanden: Zeetex

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Zeetex

Alle modellen van zomerbanden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Zeetex HP102+
Ik kan moedig donuts rond raden in de eerste weken van urzytkowania om te zeggen dat er een aantal goede banden opgewarmd stokken vast te houden dat het mogelijk zal zijn om snel te vegen, maar ik zal schrijven na de vakantie :)
Mening SebastianK: 4,1

Winkel snel realiseerde de betalingsopdracht aan het DPD snel en efficiënt nog steeds wachten op Fakturka. meer »

Zeetex ZT1000
Ik zou het zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar degelijke banden tegen een redelijke prijs.
Mening Shadow: 4,4

Banden gekocht in het voorjaar van dit jaar (DOT XX15) en vooral gebruikt in de stad, maar ging naar een aantal andere routes. Gedurende deze tijd, de band liep in verschillende omstandigheden - van de zon en regen is nooit een probleem met hen. Tijdens de operatie goed gedragen ze zich en zijn comfortabel. Zowel op droog en nat goed vasthouden aan de weg. Het enige jammer is dat er nergens vergelijkende tests van gerenommeerde merken (tenminste ik kon het niet) - Ik ben erg benieuwd naar de verklaring. Deze banden zouden iedereen op zoek naar een fatsoenlijke banden tegen een redelijke prijs aanraden - als je je afvraagt ​​schrijf dit ... Het is beter om een ​​goedkopere merk nieuw rubber te kopen, dan de harde en gladde, "strandstoel" met DOTem XX0X. Indien u banden kiest Zeetex ZT1000 zal zeker niet teleurgesteld worden. meer »

Lijst van alle Zeetex zomerbanden

Winterbanden: Zeetex

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Zeetex

Alle modellen van winterbanden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Zeetex Ice-Plus S200
bevelen en de prijs zeer aantrekkelijk
Mening Fajkowski: 4,2

Gekochte banden elke dag, meestal rijden in de stad, maar ook langere tochten te controleren op de snelweg zo veel mogelijk. AANBEVOLEN !!! meer »

Zeetex Ice-Plus S100
voor de prijs raden
Mening Łapa: 4,2

Ik reed ze ongeveer 12 000 km kan niet worden gezien visueel dragen, zeer goed werk, vooral in de sneeuw en smeltende sneeuw - ze zijn zacht en hebben een goede grip. Ik heb een auto in de Quattro, en rijden verschillende wegen en ik heb niet een van hun falen te hebben. Wij dit product raden omdat de prijs is zeer redelijk, en de banden lijken examen. Volgende keer zeker ook een stapel van deze banden als je in staat te zijn meer »

Lijst van alle Zeetex winterbanden

Vierseizoenenbanden: Zeetex

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Zeetex

Alle modellen van all-season banden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Zeetex ZT4000 4S
Een zeer goede optie in economy class.
Mening M. Cabak: 4,2

Subjectief gezien zijn dit veel betere banden dan andere in deze prijsklasse die ik tot nu toe heb gebruikt. Ze gedragen zich meer dan behoorlijk in alle omstandigheden, zowel in de winter als in de zomer. Tenzij men natuurlijk de ambitie heeft om vierseizoenenbanden als "zomer-" of "winterbanden" te gebruiken. Het is geen van beide, het is een compromis, waarvan het voordeel is dat je niet elke zes maanden hoeft na te denken: "Banden wisselen of nog even wachten?" Ik beoordeel de duurzaamheid niet, omdat ik ze te kort heb. Na 4000 km, is er geen zichtbare slijtage. Uiterlijk is een subjectieve zaak. Mijn brandstofverbruik is niet toegenomen, dus de rolweerstand is normaal. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) meer »

Zeetex ZT4000 4S
Ik adviseer een goede prijs-kwaliteitverhouding voor deze prijs.
Mening Franc70: 3,4

Deze banden werden oorspronkelijk gemonteerd op de achteras van mijn Vw Sharan. Ik voel de achterkant een beetje slingeren, maar nadat ik de banden heb opgepompt, lijkt het symptoom te zijn verdwenen. Het is jammer dat de maximale luchtwaarde voor deze band 3,5 MPa is, en de aanbevolen waarde voor de achterkant van mijn auto is 3,8 MPa (bij volle belasting) De winter was licht met bijna geen sneeuw, dus ik kan er niet veel over zeggen, we zullen zien hoe de band zich zal gedragen bij hoge temperaturen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) meer »

Lijst van alle Zeetex all-season banden