Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Zeetex

Populaire modellen van zomerbanden Zeetex

Alle modellen van zomerbanden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Goede verhouding prijs / kwaliteit.
Mening Bartek: 4,2 111120

Ik heb de banden in april gemonteerd bij 8 graden C. Het was nat en koel. Winterbanden Pirelli Sotozero van 2009 jaar met 5m.m. loopvlak glijden bij een sneller start toen de groot licht aangezet wordt. Vulkanisatietechnicus bespotte zelfs de banden van „Chinese kwaliteit” en zei dat ze nutteloos zijn. Hij was verbaasd voor de eerste keer tijdens het balanceren van de banden. Er was namelijk geen problemen met balanceren. We werden opnieuw voor de tweede keer verbaasd toen ik van de fabriek en hij aan het wegrijden was en hij het keek toe. Ik startte met de auto vrij agressief, en de banden zoals vastgelijmd aan het asfalt, zonder een enkele slip versnellde de auto. Het was een verrassing voor mij, want winterbanden werkte niet zo goed. Tot nu toe zijn ik met mijn vrouw meer dan 6 duizend km gereden met hen. De vrouw gaat naar werk en ik rijd verder toen zij van de auto uitstapt. Geen enkele reden om te klagen over de banden – ook in achtneming met de de prijs van de aankoop. Soms rijd ik op de snelweg en soms met de snelheidoverschrijding. Gedurende deze tijd moest ik een keer heel voorzichtig remmen (een vrauw met haar telefoon aan haar oor zonder te kijken in de spiegel, kreeg mijn riem). Ik reed ook tijdens de regen heel dynamisch. Er is geen reden om te klagen over deze banden. De auto is 100% efficiënt, schokdempers meer dan van 80% rendement, geen speling in de wielophanging en asgeometrie per jaar gecontroleerd. Ik nam een risico met kopen van goedkopere banden en heb er geen spijt van. Met een zuiver geweten te bevelen voor mensen die ook liever heel dynamische rijstijl hebben. meer »

Zeer mysterieuze banden, maar positief!
Mening Przemek: 4,3 111130

Als in het onderwerp zijn de banden erg mysterieus. Wanneer u de garage verlaat, voelt u dat u licht, stil en rustig rijdt. Ik moet toegeven dat de rolweerstand zeer klein is, wat ook een nadeel kan zijn - bij het starten op de heuvel moet je voorzichtig zijn. Het wordt interessanter als je de stad verlaat, de banden geven de indruk dat je op de weg zwemt, in snellere bochten moet je zachtjes met het gaspedaal zijn omdat de auto begint weg te lopen. Maar bij snelheden boven de 120 km/u voel je de stabiliteit en grip op de snelweg - de auto zweeft niet, de banden glijden soepel en stil op het wegdek - een paar mensen hebben me er al op gewezen hoe stil het is in de auto tijdens het rijden (en dat is geen voordeel van de auto maar van de banden). Er is echter nog een andere nieuwsgierigheid: bij snelheden boven de 190 km/u beginnen ze een heel vreemd geluid te maken, ondanks het feit dat banden hoge snelheidsindex hebben "Y", wat verbazingwekkend is. Als het op vstof verbruikt aankomt, is het niet slecht! Ze zien er niet prachtig uit, ze lijken meer op banden uit de speelgoedauto's van mijn zoon, maar het loopvlak is diep en na meer dan 2500 km rijden lijkt het er nog steeds op dat het niet is aangeraakt - goed gewassen kan als nieuw worden verkocht! De monteur zweerde of klaagde niet toen hij de banden monteerde, hij zei dat het veel erger was. Algemene samenvatting: Dit is mijn tweede set Zeetex banden (ik heb eerder winterbanden gekocht) en ik wist waar ik voor ging en ik beveel deze banden nog steeds aan! meer »

Lijst van alle Zeetex zomerbanden

Winterbanden: Zeetex

Populaire modellen van winterbanden Zeetex

Alle modellen van winterbanden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Wow!
Mening Szymon: 3,9 111900

Ik heb geen goed gedrag op nat wegdek verwacht van een goedkoopste bandenmodel. Na montage van de banden en een aantal doorgereden kilometers was ik echt verrast. De banden bieden super grip op sneeuw en modder, zeer goede waterafvoer. Ik ben niet bang op scherpe boten te nemen met een hogere snelheid en op natte weg. Tot nu toe heb ik ongeveer 8 000 km doorgereden op deze banden en ik zie bijna geen slijtage. Ik heb geen problemen gehad. Het brandstofverbruik blijft het zelfde, maar de band heeft toch een goede etiket. Nou, de winter is bijna afgelopen, ik wacht nu op mijn nieuwe Zeetex zomerbanden. Ik hoop dat ik zo tevreden zal zijn als met de winterbanden. meer »

Super banden!
Mening Przemek: 5,0 11111

Ik heb de banden Zeetex WP1000 gekocht omdat ze voor een zeer goed prijs leverbaar waren. Ik heb niet zoveel verwacht van de banden. Naar mijn positieve verrasing gedragen de banden zeer goed. Ze gaan perfect om moeilijke, winterse weersomstandigheiden. Ik heb de banden goed op sneeuw getest en soms dacht ik dat ze nog betere grip op sneeuw bieden dan de premium merken die ik eerder gebruikt heb. Ik heb geen problemen gehad bij het remmen, heb geen gripverlies en geen aquaplaning gehad. Als je met een passende snelheid in moeilijke omstanigheiden rijd, zijn deze banden zeker genoeg en het is helemaal niet nodig om veel betalen voor dure merken. meer »

Lijst van alle Zeetex winterbanden

All-season banden: Zeetex

Populaire modellen van all-season banden Zeetex

Alle modellen van all-season banden Zeetex

Laatst toegevoegde meningen

Een zeer goede optie in economy class.
Mening M. Cabak: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Subjectief, dit zijn banden veel beter dan andere van de prijsklasse die ik tot nu toe heb gebruikt. Ze gedragen zich meer dan goed in alle omstandigheden, zowel in de winter als in de zomer. Tenzij er natuurlijk geen ambitie bestaat voor all-season banden om "zomer" of "winter" te zijn. Ze zijn noch zo, noch zo, het is een compromis, het voordeel hiervan is dat je niet elke zes maanden hoeft te denken: "slippers verwisselen, of wachten?" Ik beoordeel duurzaamheid niet omdat ik ze te kort heb. Na 4000 km is er geen zichtbare slijtage. Uiterlijk is een subjectieve kwestie. Het branden is niet toegenomen, dus de rolweerstand is normaal. meer »

Ik adviseer een goede prijs-kwaliteitverhouding voor deze prijs.
Mening Franc70: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

In Vw Sharan werden vanaf het begin op de achteras banden gemonteerd. Het voelt een beetje om de rug te voelen, na het opblazen van de banden lijkt het symptoom te zijn verdwenen. Het is jammer dat de maximale luchtwaarde voor deze band 3,5 MPa is en de aanbevolen waarde op de achterkant van mijn auto 3,8 MPa is (bij volle belasting). De winter was licht bijna zonder sneeuw, dus ik kan er niet veel over zeggen, we zullen zien hoe de band gedraagt ​​zich bij hoge temperaturen. meer »

Lijst van alle Zeetex all-season banden