Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Accelera Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
op basis van 501 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Banden van Accelera zijn budgetklasse producten, die vaak door veel chauffeurs gekocht worden. Het merk Accelera komt uit Indonesië en maakt deel uit van de op twee na grootste bandenproducent op dit eiland: het onafhankelijke bedrijf EP Tyres. De fabrieken waar Accelera banden geproduceerd worden zijn voorzien van Europese machines van de beste kwaliteit, en de producten van het merk ontstaan in overleg met de beste bandenspecialisten van de Oude Wereld. Accelera banden worden gekarakteriseerd door een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het aanbod omvat producten voor personenauto's, lichte vrachtwagens, bussen en ook voor terreinwagens en de steeds meer populair SUV's. We wensen je veel winkelplezier!

Meningen van onze klanten:
 • GolfVW 4,0 11110

  Accelera ALPHA

  Zoals altijd de aankoop van een onbekend product is een beetje riskant. Op dit moment heb ik de Accelera ALPHA banden gekocht als de achterbanden voor mijn auto. Mijn beoordeling alleen partieel want ik heb met deze banden slechts een beetje door Polen en Duitsland gereden. Maar sowieso het eerste voordeel: de banden zijn stil, comfortabel en ze gedrachen zich goed op de ongelijke wegen met gaten enz. Deze banden zijn goed zowel op de droge als natte wegdekken. Ik heb deze banden genoodzaakt gekocht en ik ben ermee tevreden. Over een maand zal ik de andere twee Accelera ALPHA banden kopen als de voorbanden voor mijn auto. Ik zal dan een nieuwe mening geven over de set banden en ik zal deze Meer > vooraal op de oneffen wegen willen testen want bij de bandenmaat 225/45 kan je allee onregelmatigheden makkelijk voelen. Nog een ding dat belangrijk is: ik twijfeel niet meer als ik de nieuwe (geen tweedehands) setbanden voor de aantrekkelijke prijs kan bezitten.
 • Joos 4,6 111150

  Accelera PHI

  Dit is de derde set van de zomerbanden in mijn auto.Ten eerste had ik dunlop (origineel equipment), later bridgestone. Op Accelera PHI heb ik ongeveer 4500 km gerijden. Ik zie geen grote verschillen met merkproducten. Kort na de oprichting van de eerste 50 km. piepte iets op de bochten, dan is het weg. Er waren geen problemen met balanceren, en niets storend gebeurt. Op de droge oppervlak reed snel 180km / h op een natte 150km / h. En ik zal je vertellen, dat de banden uitstekend zijn. Zeer goed waterafvoer tijdens regenval. Ze zijn iets harder dan de vorige (misschien daarom zijn ze een beetje luid), maar niet echt hard. Als ze in toekomst leverbaar zijn, zal ik ze nog een keer kopen. Voor Meer > dit prijs kan je niks beter kopen, en inderdaad ik denk dat het betalen van verschrikkelijke prijzen voor branded banden is een scam van fabrikanten.
 • Paul 3,6 111500

  Accelera X-Grip Snow

  Hallo, ik moet toegeven dat ik de banden gekocht heb met een lichte vreesgevoel doordat de prijs is gelijk aan= kwaliteit en de prijs voor Accelera X-Grip Snow was inderdaad laag. We zijn echt positief verrast. Na het testen van deze banden in het winter, ik heb bijna 10.000 km gerijden, moet ik toegeven dat de band in de winterse omstandigheden zich heel goed gedraagd. Zowel in de stad als op de snelwegen voelen ze zich eigenlijk vrij goed op de weg en ik ben niet gestoord. enigste nadeel van deze band kan geluid zijn die toch wel heel belastend op de weg kan worden maar is ook niet zo ondraaglijk. Remmen op nat wegdek (in de regen) met de hoge snelheid is ook niet echt een voordeel, maar Meer > het is ook niet echt een nadeel als je eraan went. Sneeuw, modder en vorst –die Accelera X-Grip Snow kunnen het aan. Ik zou deze band voor mensen die op zoek zijn naar goedkope en fatsoenlijke banden aanbevelen.
 • Simon987 3,6 111500

  Accelera ALPHA

  Bij de aankoop twijfelde ik over het merk van deze Accelera ALPHA banden, maar ze blijken geweldig te zijn. Aan het begin van het seizoen 2011 heb ik een set 205/50R16 gekocht voor zeer aantrekkelijke prijs en ik heb er geen spijt van. Zeer goed gedrag in de bochten, banden zijn stijf, snelle reactie op de bewegingen van het stuur en de banden geven ook een duidelijk inzicht in de situatie onder de wielen. Een velg beschermende rand is ook prima. Er waren geen problemen met het balanceren van deze banden, maar dat is niet alles. Ik heb in een grote kuil op de weg ingereden en een van de velgen werd gebroken en de andere gebogen. De Accelera ALPHA banden overleefdeen dit incident erg goed, Meer > er is geen problemen met het balanceren, ze blijven ongewijzigd. In de droge omstandigheden kan je ervan genieten, in de natte moet je je aandacht aan het gewicht van de auto vestigen - maar hier speelt de specificiteit van mijn auto ook een rol (mijn auto is groot, zwaar, met een relatief zwakke remmen). Op de natte oppervlakte moet je altijd oppassen en het is onbelangrijk welke banden heb jij - een gevoel van de grip kan altijd verraderlijk zijn. Tijdens de gewone rit op de natte oppervlakte zijn de banden beter dan goed. Alleen minimale slijtage is er zichtbaar. Oh ja, en dat zijn geen stille banden maar ze zijn ook niet te luid. Ik raad deze banden aan alle redelijke klanten. Ik zou liever 1x Accelera ALPHA banden kopen dan twee stukken banden van de premium klasse.
Vind uw Accelera banden