Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Achilles Banden

Beoordeling van de producent
3,7
    111500
op basis van 38 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Het bandenmerk Achilles wordt tot de budgetklasse gerekend. Het is eigendom van het Indonesische bedrijf PT Multistrada Arah Sarana Tbk, ook wel bekend onder de naam „MASA”. Bandenproducent Achilles is in 1988 opgericht en maakte in het begin gebruik van de technische voorzieningen van het Italiaanse concern Pirelli. De onderneming is in 2004 hergestructureerd en begon zich dynamisch te ontwikkelen. Achilles banden worden op dit moment vervaardigd met de meest geavanceerde technologieën en verkocht op vijf continenten. Maak kennis met ons aanbod van Achilles, banden die een ideale prijs-kwaliteitscombinatie vormen.

Beoordelingen van banden door onze klanten Achilles:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Achilles banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Andrzej Czembor 4,6 111150

    Achilles ATR Sport 215/60 R16

    Ik ben tevreden met de keuze van deze banden die zich perfect gedragen, de prijs is concurrerend. Ter vergelijking: ik gebruik een andere light truck met banden van Brigestone die relatief duur zijn en niet anders zijn dan Achilles. Nogmaals, ik kan deze banden 100% aanbevelen aan andere gebruikers Meer >
Vind uw Achilles banden