Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Achilles Banden

Beoordeling van de producent
3,7
    111500
op basis van 39 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Het bandenmerk Achilles wordt tot de budgetklasse gerekend. Het is eigendom van het Indonesische bedrijf PT Multistrada Arah Sarana Tbk, ook wel bekend onder de naam „MASA”. Bandenproducent Achilles is in 1988 opgericht en maakte in het begin gebruik van de technische voorzieningen van het Italiaanse concern Pirelli. De onderneming is in 2004 hergestructureerd en begon zich dynamisch te ontwikkelen. Achilles banden worden op dit moment vervaardigd met de meest geavanceerde technologieën en verkocht op vijf continenten. Maak kennis met ons aanbod van Achilles, banden die een ideale prijs-kwaliteitscombinatie vormen.

Beoordelingen van banden door onze klanten Achilles:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Achilles banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • SŁOWIK 4,6 111150

    Achilles Winter 101

    Band gekocht vanwege de prijs, de aanname op wielen, een aangename verrassing, mooie loopvlakpatroon op sneeuw en modder band heeft een geweldige grip, na ongeveer 2000 km vrijwel geen tekenen van slijtage, geen problemen met de oprichting van de velg en zorgeloos balans. Band redelijk luid ... je kunt het horen, maar het kan specifieke auto (coupe) zonder frames in de deur waardoor intensivering lawaai afkomstig van zewnątrz.Na einde samenvatting ... wees voorzichtig op natte wegen, de band is in staat om de scherpe bijv. noodstop schuiven, maar al snel herwint tractie. AANBEVELEN Meer >
Vind uw Achilles banden