Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Aplus Banden

Beoordeling van de producent
4,0
    11110
op basis van 2 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Aplus is een merk van economische banden, behorende tot de bekende Chinese producent ShandongHauhua Tire Co. Opgericht in 2013 bracht de firma een nieuwe, frisse kijk op de markt van budgetmodellen. De producten van het concern vallen op door: goede kwaliteit en professionele afwerking gelinkt aan een modern ontwerp.


De producten van het merk zijn aangepast aan de eisen van de Europese markt. Ze bezitten internationale kwaliteitscertificaten. Het concern produceert seizoenbanden en banden geschikt voor gebruik het hele jaar door voor personenwagens, wagens met vierwielaandrijving, lichte bestelwagens en vrachtwagens.


Het merk wordt beschouwd als één van de meest evoluerende op de Aziatische markt. Vele bestuurders zijn reeds overtuigd van de goede kwaliteit en hoge parameters, en betaalbare prijzen en duurzaamheid zorgen ervoor dat men gedurende lange tijd kan genieten van de volledige prestaties. Een voortdurend groeiend aanbod en firmacataloog laten toe een optimale oplossing voor onze wagen te kiezen. De producten van Aplus zijn een geweldig alternatief voor de populaire economische merken.

Aplus banden voor het winterseizoen

Aplus banden voor het zomerseizoen

Vind uw Aplus banden