Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Apollo Banden

Apollo Banden

Beoordeling van de producent
4,2
op basis van 44 meningen

of

Kenteken

Apollo is een merk uit India dat in 1972 is opgericht. De eigenaar is een bedrijf met dezelfde naam, dat zich vanaf het begin van zijn bestaan zeer dynamisch heeft ontwikkeld. Het Nederlandse Vredestein en het Zuid-Afrikaanse Dunlop maken deel uit van Apollo Tyres. Apollo banden worden o.a. op VW Polo die in India worden geproduceerd gemonteerd. Dit merk wordt gekenmerkt door een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Bandenmodellen van Apollo worden naar tientallen landen ter wereld geëxporteerd. De meest populair modellen zijn: Acelere, Amazer en Acelere Winter. Maak kennis met ons aanbod Apollo banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Apollo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Apollo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • irek 4,6

    Apollo Alnac 4G 195/55 R15

    Ik koos voor de banden vanwege het label C-rolweerstand B-grip op nat wegdek en 69 db volume en de ADAC-test waar ze waren een van de banden polecanych.band dusver weerspiegelen een etykiety.Nie uw gegevens erger dan de Fulda ecocontrol.Mam hopen dat uitputtingsslag zal redelijk zijn en zullen enkele duizenden weerstaan. km Meer >
Vind uw Apollo banden