Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Apollo Banden

Beoordeling van de producent
4,1
  111150
op basis van 41 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Apollo is een merk uit India dat in 1972 is opgericht. De eigenaar is een bedrijf met dezelfde naam, dat zich vanaf het begin van zijn bestaan zeer dynamisch heeft ontwikkeld. Het Nederlandse Vredestein en het Zuid-Afrikaanse Dunlop maken deel uit van Apollo Tyres. Apollo banden worden o.a. op VW Polo die in India worden geproduceerd gemonteerd. Dit merk wordt gekenmerkt door een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Bandenmodellen van Apollo worden naar tientallen landen ter wereld geëxporteerd. De meest populair modellen zijn: Acelere, Amazer en Acelere Winter. Maak kennis met ons aanbod Apollo banden.

Het meest gekozen door onze klanten

Meningen van onze klanten:
 • Duratec 4,4 111150

  Apollo Alnac 4G All Season

  Ik heb deze banden per jaar. Ik controleerde ze in alle mogelijke weersomstandigheden. Vroeger gebruikte ik de seizoensgebonden banden. banden apollo verraste me echt heel positief. Droog wegdek, de regen, sneeuw, ijs, vorst, hitte. In alle omstandigheden onberispelijk functioneren van de auto. Na meer dan 20.000. km verdween net iets meer dan 1 mm. Dus ze consumeren matig en niet erg snel. Tijdens de zomer, zelfs bij warm weer is er geen twijfel over dat de mix was te zacht en de banden gilde-en dit was een beetje bezorgd alvorens te kopen. Ze zijn zeer stil, omdat de high-end zomerbanden. Met de juiste luchtdruk goed temperen ongelijkheid. Zelfs tijdens ernstige bochten is de auto zeer Meer > stabiel en niet zwemmen. Ik weet niet wat ik nadelen zou kunnen noemen. Zelfs de prestaties van de banden geen bezwaar.
 • Sebastian 4,2 111150

  Apollo Alnac 4G All Season

  Voor een lange tijd heb ik geaarzeld op deze banden. Vanwege mijn occasionele scherpe rijstijl was ik niet overtuigd om het hele jaar door kopen. Maar we namen een kans. Ik moet toegeven dat de band verbaast me echt een pluspunt. Het is rustig, goed gemaakte, goed onderdrukken ongelijkheid. De sneeuw is zeer goed te doen. Als een typische winterband. Op een droge fantastisch. De natte 4+. Het geeft een onderbreking slechts in een zeer snel ververst in de regen. Maar het jaar ook werd weggevaagd (auto vrij sterk en groot 130km). Auto op deze banden goed is uitgevoerd. Niets zwaait of sprongen. Er waren geen problemen met balanceren. Ik oordeel niet alleen vanwege zijn duurzaamheid te weinig Meer > km gepasseerd. Tot nu toe stelde niet teleur zelfs tijdens regenbuien op de snelweg. Ik was bang dat ze luid zou zijn. Ondertussen, het geluidsniveau is zeker niet groter dan zomerbanden. Ik zou aanraden en zeker zou zich een tweede keer te kopen. Ik nam een ​​kans, want het is nieuw en het was geen commentaar of testen. Ik heb geen spijt.
 • Roby 4,0 11110

  Apollo Alnac 4G All Season

  Het is de eerste keer dat ik probeer een all-season banden en ondanks enige scepsis, zelfs op het merk, nu ben ik zeer tevreden. Nu heb ik niet meer zomerbanden winter noch die dat eigenlijk ik het nodig had maar één keer tijdens de winter. Nu heb ik een grote vier seizoenen en ook de veiligheid van de sneeuwkettingen! Eigenlijk is het zeer vergelijkbaar met quatrac5 vredstain. In feite, ontdekte I die door dezelfde vredstain in Nederland. De band heeft een mooi design en slechts de eerste paar kilometer zag ik hun stille werking en zachtheid van gomma.Ho gedaan bijna 3000 km en kan dus de lengte niet oordelen en de kenmerken van de band in alle omstandigheden, maar op droog en nat met Meer > temperaturen +5 tot + 25 ° C gaat erg goed. Met een snelle verwijzing, voor zover toegestaan, is er geen verschil met een zomerband. Nu heb ik om te controleren met de hitte van de zomer en de sneeuw. Ik hoop dat je goed blijven gedragen. Geweldige prijs ook. Raad!
 • Robert 4,4 111150

  Apollo Alnac 4G All Season

  Na elf maanden van gebruik (vanaf maart 2015) met bijna alle weersomstandigheden, ik ben erg blij met de keuze van Apollo 4season banden (Nederlandse productie), die nauwe neven met Vredestain Quatrac5 zijn. Feiten over 20.000 km en nog steeds lijken nieuw. In de wet zijn echt geldig en hoge hechting; een beetje minder op een droge weg in de zomer met bijna 40 ° waar je je voelt dat de grip in de bochten is zeker lager dan een zomerband, maar onder controle is. Ook getest op sneeuw en ijs sneeuw, en er is geen vergelijking met de zomer. Verstreken zonder de geringste slip zelfs de oprit van een ondergrondse garage. Zal zeker een winter beter zijn, maar alleen met een veel sneeuw! Plus ze Meer > zijn echt stil. Gewoon, mijn Bora leek een andere auto. Als u niet veel kilometers te maken, en je hoeft niet in de bergen wonen, het is een goede keuze.
Vind uw Apollo banden