Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Barum Banden

Barum Banden

Beoordeling van de producent
3,4
op basis van 6028 meningen

of

Kenteken

Barum is in 1945 ontstaan uit de fusie van de drie belangrijkste Tsjechoslowaakse bandenfabrikanten: Bata, Rubena en Mitas. Sinds 1993 maakt het bedrijf deel uit van de Continental-groep. De grootste fabriek van het bedrijf dat zich Otrokovice bevindt, is op dit moment een van de modernste bandenfabrieken in Europa.

De producten van het bedrijf worden gemaakt met het oog op de Midden-Europese weersomstandigheden. De banden van de Tsjechische producent worden gekenmerkt door goede kwaliteit en een betaalbare prijs. De aangeboden producten horen tot de budgetklasse.

Barum produceert banden voor personenauto's en vrachtwagens.

Sinds 1983 is Barum de hoofdsponsor van de rally met dezelfde naam. Deze wedstrijd is op dit moment een van de voorrondes voor het Europees kampioenschap.

Beoordelingen van banden door onze klanten Barum:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Barum banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • pitbul1171 5,0

  Barum Bravuris 3HM 225/45 R17

  Hallo, ik heb twee nieuwe Barum-banden gekocht, ik heb ze voor de toekomst geïnstalleerd, ik heb er meer dan 10.000 op gereden. km van de nieuwe had bijna 9 mm loopvlak nu 8 mm, slijtage op het hele oppervlak is hetzelfde. Ik ben van plan om twee nieuwe banden op de rug van het bedrijf Barum te kopen en ik zal een set hebben voor vele jaren. Ik beveel goede kwaliteit aan voor goed geld. Meer >
 • Simon 4,6

  Barum Brillantis 2 175/65 R14

  Na een jaar van het gebruik van deze banden zijn geen grote nadelen van de band opgemerkt. Zeer goede handling en vrijwel lichte tekenen van slijtage. Dit is mijn tweede set banden Barum volgende winter banden en ik kan eerlijk deze banden en het merk voor iedereen die op zoek is naar goede banden voor een redelijke geld aanraden. Meer >
 • Steve Eastment 4,7

  Barum Bravuris 2 255/35 R19

  Dit is de 3e set van Barum banden Ik heb gebracht en elk van de andere 2 sets hebben 15.000-20.000 mijl gegeven. Ze hebben een goed profiel en grip op het natte en hebben geen problemen in temperaturen onder het vriespunt ofwel moest. Goede grip in de zomermaanden ook. Lawaai van de weg is goed en op gelijke voet met het topmerk banden. Ik zou deze banden aanraden en ze zijn gemaakt van Continental. Meer >
 • Thomas 4,2

  Barum Bravuris 3HM 195/50 R15

  Barum Bravuris 3HM heb ik onder ongewone auto (Smart 451), de maat in de vooras 175/55/15. Hij is zeer licht. De banden hebben goede wegligging zowel op nat als droog wegdek. Op een nat blijft de auto stabiel zelfs bij hogere snelheden. Op een droog is er geen lawaai te horen. Na ongeveer 15duizend kilometers is er een lichte slijtage zichtbaar. Over het algemeen bieden de banden uitstekende kwaliteit en langere levensduur dan gelijke producten van de concurentie. Dit model kan ik rustig aan elke bestuurders aanraden. De prijs van Barum Bravuris 3HM is redelijk. Bovendien heeft dit model kortere remafstand en heeft me nog nooit gefaald, zelfs bij het noodremmen. Over het algemeen een Meer > aanrader ;)
Vind uw Barum banden