Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Evergreen Banden

Beoordeling van de producent
4,1
  111150
op basis van 34 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Evergreen-banden worden kengemerkt door een combinatie van goede kwaliteit en lage prijs. De producent van dit bandenmerk legt nadruk op technologische ontwikkeling en het continu van zijn producten verbeteren. Dankzij deze strategie worden Evergreen-banden vervaardigd met moderne technologieën en met de beste materialen die er te krijgen zijn. Evergreen-banden voldoen aan alle benodigde veiligheids- en milieunormen. In onze uitgebreide catalogus staan Euro-Tyfoon banden voor verschillende soorten voertuigen. Maak kennis met ons aanbod.

Meningen van onze klanten:
 • Simo 3,7 111500

  Evergreen EW62

  geloof niet in de balen dat de Chinese banden zijn slecht, ze zijn niet de beste, maar deze zijn zeker beter dan veel andere modellen, is een Chinees merk, maar het is zeer conosiuta, laten we zeggen dat ik liever minder uitgeven en de banden te vervangen na twee jaar, de hetzelfde, al de banden slijten, ik denk dat het niet de moeite waard om meer, de Evergreen EW62 deed me beseffen dat het belangrijkste zijn de nieuwe winterbanden, want voordat ik had vernieuwde banden en na 3 maanden moest ik sostituirgli, de nieuw product heeft altijd de garantie en dan meer en duurt langer, ze zijn niet perfect, ze zijn un'po luidruchtig, maar op deze prijs kun je niet verwachten dat een wonder, Meer > laten we zeggen dat je fatsoenlijk bent. Ik ben best tevreden!
 • Bruno 3,4 111500

  Evergreen EW62

  Hallo, zeker de banden Evergreen EW62 zijn niet de lekkerste die ik ooit heb gehad, maar laten we zeggen dat je fatsoenlijk, goed op sneeuw, droog zijn, maar ik was niet verrast positief in de natte, maar door de winter het niet regent veel, meestal sneeuwt , want ik woon in het noorden, kan ik niet klagen, maar ik heb gedaan een paar mijl, want ik heb de banden pas twee maanden na de winter zeker schrijven van een nieuw advies, want ik vind het altijd leuk om dingen goed te doen dan terug hier in april voor nu ben ik blij omdat ik weinig heb doorgebracht, Evergreen EW62 hebben lage resisteza rollen en het verbruik is niet te hoog, maar raga, na 2 maanden is het makkelijk om te zeggen dat Meer > de banden goed zijn, zullen we zien hoe ze zullen zijn
 • Lucaxx 3,6 111500

  Evergreen EW62

  hi, kocht ik de banden Evergreen EW62 twee jaar geleden, voordat ik had de banden multi-seizoensgebonden en nu zie ik het verschil, de echte winterbanden / thermiek zijn alle andere gilde ding, sneeuw en modder zijn zeer goed, het enige defect van dit model is het geluidsniveau, zijn er erg rustig, maar het loopvlak is mooi, het is zeer gebeeldhouwd, blijkt dit dus goed in de sneeuw, ik weet niet hoe ze op het ijs, maar verwacht niet te veel, laten we zeggen dat op het spoor pettinaggio alle banden zijn geen cent waard, want nu ben ik heel tevreden, het verbruik is niet overdreven, zeggen dat voor deze prijs die ik betaalde ze gelijk hebben, ik hoop dat er nog een seizoen met hen, maar ze Meer > zou het moeten doen ... hopelijk goed
 • Arturro 4,9 111150

  Evergreen EW66

  Hallo, Banden inwoner van China, maar voor mij, bleek beter en minder versleten dan ik had genoeg VREDESTAINY, vloog ze naar Italië met zijn gezin in februari van dit jaar op de snelwegen bereikte snelheden tot 190 km / h - ijzel, betwijfelde prijs, alsmede Chinese banden, verrassend is zeer zacht vergeleken met Vredestainem loopvlak na 10.000 km en slechts 1,1 mm verdwenen en de Vredestainie 1,5 mm maar genoeg. Ik zou aanraden als de meeste winterbanden zijn goedkoop en betrouwbaar en nog steeds "rubber" is verrassend zacht omdat de meeste banden verhardt, en ik hou van de zachte banden omdat ze lijm, en de mythe die snel verbruikt een feit bij Michelin, maar verrassend de Meer > Evergreenach niet te chaser - een motorfiets die een 184Pk koop alleen Michelin, want ik heb niet goedkoper en beter gezien. ALTIJDGROENE aanbevelen aan Suva en professionele collega die heeft uitgelachen vulkaniseren kocht, zei hij dat er geen geschikte legeringen etc, en als hij slijtage vertoonden en reed met hoge snelheid met kleine kinderen en zei dat de rit ongedeerd was in shock. AANBEVELEN :)
Vind uw Evergreen banden