Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Falken Banden

Falken Banden

Beoordeling van de producent
3,9
op basis van 1387 meningen

of

Kenteken

Falken Tire Corporation is een Japans bedrijf dat in 1983 op de markt debuteerde. Sinds 2003 maakt de onderneming deel uit van Sumitomo Rubber Industries.

Falken staat bekend om de productie van banden HP en UHP van hoge klasse voor veeleisende bestuurders. Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en industriële voertuigen. Het bedrijf heeft fabrieken in de Verenigde Staten.

In de VS neemt het bedrijf deel aan American La Mans Series ALMS en de Formula Drift Series Formula D. Falken sponsort ook racen als ALMS, Super Taikyu, 24 Hours Nürburgring en drift; Formula D, D1 Grand Prix en British Drift Championship.

Beoordelingen van banden door onze klanten Falken:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Falken banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Grzech 5,0

  Falken Ziex ZE310 Ecorun 205/55 R16

  Ik heb de banden gekozen op basis van de resultaten van vergelijkende tests in een van de automagazines. Schot in 10. Zeer stil, goede grip bij het starten en in de bochten. Ik beveel het echt aan. Ik beoordeel de rolweerstand niet, noch de slijtage. Ik heb 7.000 km gereden, dat is niet genoeg om te zeggen of ze snel of langzaam verslijten. Tot nu toe, zo goed. Meer >
 • Paweł Pikus 4,3

  Falken ZE 914 215/55 R18

  De banden die ik het eerste jaar gebruik en de eerste keer dat ik via Oponeo.nl heb besteld. Ik ben blij met de aankoop en ik zal het graag aanbevelen aan mijn vrienden die banden kopen via Oponeo.nl. Falken ZE 914-banden zijn van goede kwaliteit voor een bevredigende prijs voor de potentiële koper, in dit geval voor mij, waarbij ik de aankoop als zeer succesvol beschouw. Laat het je banden niet bederven voor verder goed gebruik. Meer >
 • Włodek 4,4

  Falken SN 832 ECORUN 175/70 R13

  Ik rijd meestal op premium banden. Aan het eind van de zomer kwam er echter een tweede auto in de familie, een beetje oud en oud, maar ongebruikt winterafval. Ik richtte Falken op aan het einde van het zomerseizoen en wist ze maar ongeveer 4000 km te rijden, waarvan ongeveer de helft in stedelijke omstandigheden. Na een dergelijke cursus is het moeilijk om de uitval van deze banden te beoordelen, en om te praten over enkele zichtbare tekenen van loopvlakslijtage. We zullen zien hoe ze zullen zorgen voor het tweede seizoen, in mijn geval ongeveer 15000 km. De banden gedragen zich erg goed op natte wegen. Ik zie nauwelijks enig verschil tussen het rijden op deze Falkens en op de zomer Meer > Continental, die ik op de tweede auto heb. Bijna, omdat Falkens meer lawaai maken en tot nu toe hun enige nadeel hebben.
 • Marcin 4,3

  Falken FK 453CC 275/40 R20

  Ik kocht mijn auto Bovenstaande grootte 275 banden aan de voorkant en 315 op zo veel, 20 ". Ik ben erg blij met hen. Meer vaak rond de stad en de snelweg verkeer, soms in de regen. Ik moet toegeven dat deze banden geef me een snelle rit comfort. Hoewel auto Ik rijd is vrij groot en zwaar, het houdt de weg op snelheid 200+ is perfect. Meer >
Vind uw Falken banden