Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Falken Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 1351 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Falken Tire Corporation is een Japans bedrijf dat in 1983 op de markt debuteerde. Sinds 2003 maakt de onderneming deel uit van Sumitomo Rubber Industries.

Falken staat bekend om de productie van banden HP en UHP van hoge klasse voor veeleisende bestuurders. Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en industriële voertuigen. Het bedrijf heeft fabrieken in de Verenigde Staten.

In de VS neemt het bedrijf deel aan American La Mans Series ALMS en de Formula Drift Series Formula D. Falken sponsort ook racen als ALMS, Super Taikyu, 24 Hours Nürburgring en drift; Formula D, D1 Grand Prix en British Drift Championship.

Beoordelingen van banden door onze klanten Falken:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Falken banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • tomasz 4,9 111150

  Falken HS 435 155/80 R13

  Ik schat banden met betrekking tot de veiligheid en geen lawaai of het uiterlijk. Fiat Panda zaken, vooral de stad en steden rond de schoorsteen op de sneeuw en smeltende sneeuw, waarvan veel in onze zeer veilig en voorspelbaar. Vroeger gebruikte ik een Debica en opslaan reed hen aanzienlijk slechter dan bij Falk. Ik ben verbaasd over een aantal adviezen, misschien is het een kwestie van de auto, maar ik waardeer zeer positief. Wat is belangrijk voor mij, ik heb 2 seizoenen en slijtage kleine, duurzame band Meer >
 • Paweł "Colins" 4,2 111150

  Falken HS 437 195/65 R15

  En ik in de winkel ongeveer kocht een maand geleden, maar een beetje duurder dan het nu is, maar ik begrijp dat dit een promotie. Ratings rijden op sneeuw en ijs zijn een beetje overdreven want eigenlijk heb ik niet de gelegenheid om te rijden, maar het gedrag van de andere wegen is sensationeel. Tijdens de All Saints had ik een route van ongeveer 1100 km op deze banden, en het enige dat mijn vermoeden, hun lage prijs verhoogt, want de kwaliteit is merkwaardig hoog voor banden voor de prijs. Vroeger reed ik de Goodyear UG6 ook gekocht op deze website en de kwaliteit was vergelijkbaar. Ik hoop dat niet zal benadelen Falkenów augustus snelle slijtage. Meer >
 • KRIS 4,6 111150

  Falken HS 439 195/60 R15

  Ik kocht banden geleid door, onder meer, adviezen chauffeurs. Przejeździłem op hen de hele winter en ik ben volledig tevreden met de banden. Er zijn geen problemen met het verplaatsen van de sneeuw en natte wegen, maar hier veel hangt af van het station en de vaardigheden van de bestuurder. Rijden langs de boog is een genot, de band blijft koel en is niet van plan om los te laten. Ik deed de snelheidslimiet zelfs de bocht van de weg, uiteraard te testen, op een afgesloten weg en echt niet gemakkelijk om de auto met deze band uit balans. Er is geen slip. Wat betreft de duurzaamheid van het seizoen is 20.000 km rijden en geen slijtage niet zien. Tot slot, zou ik aanraden aan iedereen die op Meer > zoek band rubber goed voor een veilige verplaatsing ongeacht een redelijke prijs! Met deze band kan heel snel bewegen in alle omstandigheden worden aangeboden door onze winters!
 • Steve 4,6 111150

  Falken HS 449 235/40 R18

  Deze banden geven me veel vertrouwen in zowel natte als droge omstandigheden, maar vooral in natte en modderige omstandigheden, zoals in landweggetjes. Ik heb geen kans gehad om ze te testen in de sneeuw nog gehad. Ik was onder de indruk van het feit dat ze 9mm profieldiepte als er nieuwe hoor. Ik heb alleen rondgereden 2000 mijl op hen tot nu toe met gemengde rijden en ze zijn nog steeds op 9mm. Ik heb niets negatief te zeggen over deze banden en ik zou ze aanraden aan iedereen die op zoek naar een fatsoenlijke winterband kopen. Meer >
Vind uw Falken banden