Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Falken Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 1347 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Falken Tire Corporation is een Japans bedrijf dat in 1983 op de markt debuteerde. Sinds 2003 maakt de onderneming deel uit van Sumitomo Rubber Industries.

Falken staat bekend om de productie van banden HP en UHP van hoge klasse voor veeleisende bestuurders. Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en industriële voertuigen. Het bedrijf heeft fabrieken in de Verenigde Staten.

In de VS neemt het bedrijf deel aan American La Mans Series ALMS en de Formula Drift Series Formula D. Falken sponsort ook racen als ALMS, Super Taikyu, 24 Hours Nürburgring en drift; Formula D, D1 Grand Prix en British Drift Championship.

Merk geschiedenis Falken

Sinds America een aantal eeuwen geleden ontdekt werd, beschouwen miljoenen artiesten, sporters en zakenmensen – Amerika als het beloofde land. Falken, een bedrijf die in de productie van banden voor auto's met extreem sterke motoren gespecialiseerd is, ontstaan om die Nieuwe Wereld te veroveren. Falken, van Sumitomo Falken is een telg van het concern Sumitomo Rubber Industries, een Japanse gigant met een (letterlijk!) eeuwenlange traditie in de rubberbranche. De leiding van het concern zocht een merk waarmee ze hun UHP-banden (Ultra High Performance-banden) promoten in Amerika konden, een ongewoon rijke markt vol mogelijkheden. Dus ontstond er in 1983 het raamwerk van Falken, een bedrijf dat snel op de thuismarkt met de modellen FC06C/FK07A debuteerde. Het bedrijf richtte zich hiermee op mensen met een snelle en agressieve rijstijl en begon met de opbouw van zijn marktpositie onder compromisloze chauffeurs. Falken heeft een directe band met het bedrijf Ohtsu Tire & Rubber Company (de Japanse naam is Ltd. Otsutalya) dat onderdeel van Sumitomo Rubber Industries is. Ohtsu Tire ontstond in 1944 in Osaka en sinds 1980 maakt het bedrijf deel uit van het Sumitomoconcern. De onderneming vervaardigt in Japan rubber producten in de fabrieken in Osaka en Miyakonojo. Jong en 'cool' te zijn Maar laten we naar Falken terug. Na slechts twee jaar aanwezigheid op de ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • Wlodek 3,5 111500

  Falken HS 439

  Welkom. Op deze twee winterbanden reed ik, ik woon in Londen, zodat route naar Pools en terug naar de reis in de Poolse bergen Alpen in de winter en skiën in Livigno werd gedreven. Na Mazury land van 1000 km per jaar gemiddeld. Tot nu toe, ik reed ongeveer 17.000 km. Ik zal zeggen dat deze band een goede, fatsoenlijke vasthouden aan de weg slush zeer ok, kopny sneeuw bevredigend-keer moest ik ketens in de Alpen dragen, maar het is normaal. mijn rijstijl op de gemiddelde schatting bestuiving is niet zo dom op de snelweg in de winter, maar de 130-140 kan rijden op hen als samengeperste sneeuw is ontslagen tot 100km. Controleer met Parkeerplaats in zonder een probleem. Persoonlijk kan ik niet Meer > aanraden Clincher. Eerder mialme zwarte Fulda en was ook ok, maar wat mij verbaasde is een kleine brandstoftank! Ik denk dat zelfs ontspannen twee winters op hen posmigam.
 • Futro 3,6 111500

  Falken HS 449

  Wanneer u de band helaas kopen de prijs was voor mij erg belangrijk, maar ik betreur het. De band is zeer slecht. In het eerste jaar van de exploitatie Ca. Zeer rustig, hetzelfde gedrag als de zomer op droge en natte wegen. Gebruik het tweede jaar in een band slijt niet moeilijk, maar het hanteren van dit drama. Alsof het is gemaakt van kunststof. Niet in het bezit of in slush of op natte sneeuw of kopnym. Uit het gat of licht ijzige oprit vrijwel onmogelijk. Op de hoek is trekkracht verliest. Bang om te gaan op tournee. Het heeft een zeer oude profiel. Ze grijpt alleen spek en het slecht. De enige voorwaarden voor deze band is sterk verdicht sneeuw waar het een beetje "bite" in Meer > het substraat kan zijn. Vertrek per auto naar de bergen of met sneeuw bedekt gebied is dun garanderen graven auto's en andere verrassingen.
 • Włodek 4,4 111150

  Falken SN 832 ECORUN

  Ik rijd meestal op premium banden. Aan het eind van de zomer kwam er echter een tweede auto in de familie, een beetje oud en oud, maar ongebruikt winterafval. Ik richtte Falken op aan het einde van het zomerseizoen en wist ze maar ongeveer 4000 km te rijden, waarvan ongeveer de helft in stedelijke omstandigheden. Na een dergelijke cursus is het moeilijk om de uitval van deze banden te beoordelen, en om te praten over enkele zichtbare tekenen van loopvlakslijtage. We zullen zien hoe ze zullen zorgen voor het tweede seizoen, in mijn geval ongeveer 15000 km. De banden gedragen zich erg goed op natte wegen. Ik zie nauwelijks enig verschil tussen het rijden op deze Falkens en op de zomer Meer > Continental, die ik op de tweede auto heb. Bijna, omdat Falkens meer lawaai maken en tot nu toe hun enige nadeel hebben.
 • Lukers 4,5 111150

  Falken ZE 914

  Maakt gebruik van een vrij sterke 218Pk en 500Nm auto. Voorheen had ik Dunopy en onlangs Michelin Pilot Primacy en dacht geen betere rubber. Het blijkt dat Falken verdween niet adhesie Michelinowi en wat is voor mij erg belangrijk om veel meer harde schouders van de band van Michelin en het agressief rijgedrag beter gedragen. Natuurlijk is het comfort op oneffen weg is een beetje kleiner, maar op een set winterbanden ik plat gelopen dus na de overstap op Falken's en nog veel meer comfortabel. Ik reed ongeveer 1000 mijl Falkenach dus ik weet niet hoe je met slijtage. Ik ben erg blij met de banden, mooie goede auto grijpt de weg droog en nat. Voor de prijs en de prestaties die niets Meer > beters op de markt (waarschijnlijk) niet. Mijn maat 225/50R17
Vind uw Falken banden