Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Falken

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Falken Banden

Banden Falken

Falken Tire Corporation is een Japans bedrijf dat in 1983 op de markt debuteerde. Sinds 2003 maakt de onderneming deel uit van Sumitomo Rubber Industries.

Falken staat bekend om de productie van banden HP en UHP van hoge klasse voor veeleisende bestuurders. Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en industriële voertuigen. Het bedrijf heeft fabrieken in de Verenigde Staten.

In de VS neemt het bedrijf deel aan American La Mans Series ALMS en de Formula Drift Series Formula D. Falken sponsort ook racen als ALMS, Super Taikyu, 24 Hours Nürburgring en drift; Formula D, D1 Grand Prix en British Drift Championship.

Zomerbanden ranking Falken

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,7 111170 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (24 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (262 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (4 Meningen)

Winterbanden ranking Falken

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,4 111140 (2 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (153 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (36 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,3 111300 (28 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Falken in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Falken modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Falken Eurowinter HS01
  Falken Eurowinter HS01

  Type: winterband. Klasse: middenklasse - volle prestaties en veiligheid voor een gunstige ...

 • Falken HS 449
  Falken HS 449

  Falken HS 449 is een winterband voor personenauto's. Het is ontworpen op basis van een modern ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Falken banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Falken ZE 914
  Falken ZE 914

  De banden Falken ZE 914 zijn het product van de onderneming Sumitomo. Tot deze onderneming ...

 • Falken Azenis FK510
  Falken Azenis FK510

  Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Merk geschiedenis

Sinds America een aantal eeuwen geleden ontdekt werd, beschouwen miljoenen artiesten, sporters en zakenmensen – Amerika als het beloofde land. Falken, een bedrijf die in de productie van banden voor auto's met extreem sterke motoren gespecialiseerd is, ontstaan om die Nieuwe Wereld te veroveren. Falken, van Sumitomo Falken is een telg van het concern Sumitomo Rubber Industries, een Japanse gigant met een (letterlijk!) eeuwenlange traditie in de rubberbranche. De leiding van het concern zocht een merk waarmee ze hun UHP-banden (Ultra High Performance-banden) promoten in Amerika konden, een ongewoon rijke markt vol mogelijkheden. Dus ontstond er in 1983 het raamwerk van Falken, een bedrijf dat snel op de thuismarkt met de modellen FC06C/FK07A debuteerde. Het bedrijf richtte zich hiermee op mensen met een snelle en agressieve rijstijl en begon met de opbouw van zijn marktpositie onder compromisloze chauffeurs. Falken heeft een directe band met het bedrijf Ohtsu Tire & Rubber Company (de Japanse naam is Ltd. Otsutalya) dat onderdeel van Sumitomo Rubber Industries is. Ohtsu Tire ontstond in 1944 in Osaka en sinds 1980 maakt het bedrijf deel uit van het Sumitomoconcern. De onderneming vervaardigt in Japan rubber producten in de fabrieken in Osaka en Miyakonojo. Jong en 'cool' te zijn Maar laten we naar Falken terug. Na slechts twee jaar aanwezigheid op de ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Falken

Band Zomerbanden Falken ZE 914

Goede keuze voor VW Sharan 1.9 05/03
Mening: 3,6 111600

Ik heb Falken ZE 914 gekocht voor een VW Sharan 1.9 TDI. Vroeger had ik Dunlop SP Sport 2020E en er is nog rond 2-3mm loopvlak op de achterbanden en 2 mm op de voorbanden gebleven. Ik heb gereden op Firestones en Dunlop SP Sport 9000 op eerdere auto’s. Dunlop geadviseerd om naar SP Sport 01 vervangen omdat ze stijvere zijkanten hebben wat tot betere grip leidt want VW Sharan heeft een hogere zwaartepunt. Ik nam toch een risico en ik heb een onbeproefd merk Falken ZE 914 gekozen vanwege het hoge prijsverschil – €20 per band. Ik maakte zeker de juiste keuze. Bandenspanning is dezelfde zoals bij de oude banden en conform met VW aanbevelingen op de tankklep. Ik reed met Falken ZE 914 voor 800 km op de lokale wegen en op een autosnelweg met aanbevolen snelheid van 90 km/h. Ik reed meer dan 3000 km op de snelweg en de lokale wegen op Dunlop SP Sport 2020e Ik heb de volgende resultaten in de volgorde van uitkering. 1. Lichtere besturing, maakt het rijden en parkeren nog veel eenvoudiger, de banden zijn een of andere manier heel licht, zelfs na het starten daarvan. 2. Brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd door 4 + MPG zoals op de vw dash meter gemiddeld. De MPG is gestegen met ten minste 6 mpg op de snelweg bij snelheden van 90-120km/h 3. Comfort is verbeterd, de auto met Falken ZE 914 rijdt gladder op kleine hobbels, en iets beter dan groter hobbels dan de Dunlops. Ik heb bandenspanning gehouden hetzelfde als bij de Dunlops. 4. De grip op droge wegdekken is licht verbeterd. Ik heb gemerkt dat de auto niet meer onderstuur of oversturing op 50-60 km/h op de vierbaansweg en de snelweg afrit bochten. 5. Grip op een nat wegdek is aanzienlijk verbeterd en ik kan de controle over de auto voelen als ik met hogere snelheid rijd in de regen en ik kaneen rijstrook op de snelweg wijzgigen met gevoel van controle toen ik nood heb om snel te verplaatsen van de auto naar links of rechts bij wisselen van rijstrook. 6. Lawaai is niet merkbaar lokaal, maar is iets verbeterd op de snelweg. 7. Slijtage - nog te vroeg, zelfs na 1300 km, zal proberen om een andere review na 15K km te plaatsen om een definitieve beoordeling te geven. Ik heb bijna SP Sport 01 of de SP Sport Blueresponse gekocht na het lezen van reviews, na mijn testen ben ik blij dat ik de juiste keuze maakte heb en geld bespaarde door te kiezen voor de Falken ZE 914. Ik voel dat prestaties en comfort zijn toegenomen. Voorheen alleen kocht de grotere merken, maar nu moet overwegen mid prijs merken zoals Falken.

Band Zomerbanden Falken ZE 914

Uitstekende banden, goede grip
Mening: 4,8 111180

Ik beveel van harte Falken ZE 914 banden. Ik had verschillende banden in mijn leven, altijd van de bovenste klasse. Naar mijn mening, Falken slaat Michelin, Goodyear en Dunlop. Ik controleerde ze met een noodstop op droog en nat wegdek. De auto stopt onmiddelijk. Zelfs in de modder doen ze het goed. Ze zijn zeer duurzaam en slijtvast. Brandstofverbruik is in het algemeen niet veranderd dus ook voor mij zijn ze zeer zuinig. Mijn Mazda met een gemiddelde snelheid van 140 km / h verbruikt gemiddeld 6l. Op de Duitse autosnelwegen bij snelheden tot 250 km / h de auto gaat als op sporen, en in het geval van een kort en plotseling remmen stopt de auto onmiddelijk. Van april 2014 tot september 2014 heeft ik ruim 20 duizend kilometers gelegd met Falken ZE 914. Ik heb nog geen aanzienlijke slijtage opgemerkt. Ik rijd in de stad en op de wegen tussen het Verenigde Koninkrijk en Nederland. Het enige kleine minpuntje is dat het geluid van banden merkbaar is. Wat mij betreft, is dit geen probleem, omdat een matig luide muziek elimineert dit nadeel.

Winterbanden Falken

opona Winterbanden Falken HS 449

Grote winterbanden voor de prijs. Zeker aan te raden!
Mening: 4,7 111170

Banden Falken HS 449 heb ik onder mijn Alfa Romeo, fusie van de Italiaanse fantasie en Japanse technologie is een tip om een tevreden hoeveel van het rijden gaan krijgen. Ik vertrek vaak op de wintervakantie naar verschillende landen, er zijn verschillende omstandigheden , sneeuw , koud , ijs op de weg, maar de Falken HS 449 had nooit enige probleem. Gebruik van de loopvlak na een seizoen bijna geen, ongedacht op zo zachte gum. Deze band is ook getest bij de hoge snelheid van 210 km/h en geen probleem gehad. Zeer tevreden en zeker om aanraden !

opona Winterbanden Falken HS 449

Hoge kakość voor een matige prijs.
Mening: 4,1 111110

Ik heb op de Falken HS 449 veel km gemaakt en als ik ga deze met een andere merk van dezelfde klassen vergelijken – zeker Falken HS 449 win. De band op de droog ook op de natte weg besturen zich goed. Alleen bij de hoeken voel ik de hoogte van de loopvlak. In mijn mening voor de sneeuw er zijn geen betere banden, de problemen met de auto vooral bij de achteaandrijwing kunnen meer gevoeld zijn. En nog een goede waarde, prijs- van de middel klasse, kwaliteit- premium klasse. Zeker aanraden!

Gemiddeld cijfer van banden: 3,92 op basis van 844 beoordelingen

Bandenmodellen Falken

Alle bandenmodellen van het merk Falken beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Falken model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Falken Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Falken. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Falken.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Falken. Elke band Falken wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.