Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Federal Banden

Beoordeling van de producent
3,7
  111500
op basis van 112 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Federal is het bekendste bandenmerk uit Taiwan. De producten van dit merk worden gekenmerkt door goede kwaliteit die het resultaat van jarenlange samenwerking met topbedrijven op de bandenmarkt. Rijden met Federal-banden is veilig en comfortabel. De bestuurder heeft volledige controle over het voertuig en heeft geen last van storend lawaai. Federal is een merk dat door vele bestuurders gewaardeerd wordt. De modellen van het bandenmerk worden vervaardigd met de nieuwste technologieën en van materialen van de beste kwaliteit. We hebben een grote keuze aan Federal-banden, wat ervoor zorgt dat ieder hier iets voor zich vindt.

Beoordelingen van banden door onze klanten Federal:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Federal banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Lodewijk Alblas 4,6 111150

  Federal SS595 225/35 R18

  Na een tijdje op andere banden te hebben gereden ben ik terug gegaan op federal banden en dat bevalt mij erg goed. De band rolt goed en is stil, perfecte wegligging bij droogweer en goed bij nat. uiterlijk is de band ook mooi en voor de prijs hoef je het niet te laten. overal is federal een uitstekende band, Meer >
 • makuxxx14 4,4 111150

  Federal 595EVO 195/40 R16

  Ik kocht een parka op het moment van de test, ik maakte ze ongeveer drieduizend. mijlen, en ik ben erg blij, op een droge stick is ideaal voor natte slip willen voeren, maar de meest gecontroleerde. Duurzaamheid niet oordelen, omdat het geen zin heeft om de slijtage banden te evalueren na zo'n lage kilometerstand. Toyo Proxes sprong van T1-S en persoonlijk zeggen dat het verschil klein is, gezien de agressief rijden. Meer >
 • Rob Bell 4,9 111150

  Federal 595RS-R 205/50 R16

  Hoewel de Oponeo-website misschien denkt dat MG's niet meer bestaan, heb ik een set van deze banden op mijn track-going MGF gemonteerd. De conclusie in het kort is dat ik blij ben met mijn keuze en deze zeker weer ga kopen! De middenmotorige MG's zijn extreem gevoelig voor banden, maar op de weg en op het circuit heb ik absoluut vertrouwen in deze Federal RSR's. Zelfs in de regen en op semi-overstroomde circuits lijken de banden veel meer te kopen dan je zou verwachten van rubber op de rails. Ze zijn voorspelbaar. Na een seizoen van sprinten en een paar circuitdagen - plus alle kilometers van het rijden naar en terug van deze evenementen, ben ik verbaasd dat ik nog steeds 5 mm Meer > loopvlak over heb na 3.000 niet zo zachte mijlen. Echt, ik denk niet dat ik meer had kunnen vragen!!!
Vind uw Federal banden