Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Federal Banden

Federal Banden

Beoordeling van de producent
3,8
op basis van 156 meningen

of

Kenteken

Federal is het bekendste bandenmerk uit Taiwan. De producten van dit merk worden gekenmerkt door goede kwaliteit die het resultaat van jarenlange samenwerking met topbedrijven op de bandenmarkt. Rijden met Federal-banden is veilig en comfortabel. De bestuurder heeft volledige controle over het voertuig en heeft geen last van storend lawaai. Federal is een merk dat door vele bestuurders gewaardeerd wordt. De modellen van het bandenmerk worden vervaardigd met de nieuwste technologieën en van materialen van de beste kwaliteit. We hebben een grote keuze aan Federal-banden, wat ervoor zorgt dat ieder hier iets voor zich vindt.

Beoordelingen van banden door onze klanten Federal:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Federal banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Ron 4,4

    Federal 595RS-R 205/50 R16

    Top banden voor een aantrekkelijke prijs, wel in de gaten houden dat je ze na ca. een jaar moet vervangen want ze drogen vrij snel uit. Geven veel grip in de warme maanden geweldige banden voor road-trips door de bergen in de wintermaanden staat de auto binnen maar het zou ook levensgevaar zijn om er met sneeuw of ijzel mee te rijden Meer >
  • Rob Bell 4,9

    Federal 595RS-R 205/50 R16

    Hoewel de Oponeo-website misschien denkt dat MG's niet meer bestaan, heb ik een set van deze banden op mijn track-going MGF gemonteerd. De conclusie in het kort is dat ik blij ben met mijn keuze en deze zeker weer ga kopen! De middenmotorige MG's zijn extreem gevoelig voor banden, maar op de weg en op het circuit heb ik absoluut vertrouwen in deze Federal RSR's. Zelfs in de regen en op semi-overstroomde circuits lijken de banden veel meer te kopen dan je zou verwachten van rubber op de rails. Ze zijn voorspelbaar. Na een seizoen van sprinten en een paar circuitdagen - plus alle kilometers van het rijden naar en terug van deze evenementen, ben ik verbaasd dat ik nog steeds 5 mm Meer > loopvlak over heb na 3.000 niet zo zachte mijlen. Echt, ik denk niet dat ik meer had kunnen vragen!!!
Vind uw Federal banden