Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Fortuna Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
op basis van 307 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Fortuna is een Belgisch merk waarvan de producten in het Verre Oosten vervaardigd worden. Hierdoor combineren ze goede kwaliteit met een bijzonder aantrekkelijke prijs. Rijden met Fortuna-banden wordt gekenmerkt door een hoge graad van veiligheid en veel comfort. Dit is het verdienste van de moderne productiemethodes en het gebruik van rubberverbindingen van de beste kwaliteit. Fortuna-banden zijn in tientallen landen ter wereld verkrijgbaar. In ons rijke aanbod vind je Fortuna-modellen voor verschillende soorten auto's en in alle populaire maten.

Meningen van onze klanten:
 • YoYo 3,6 111500

  Fortuna F3000

  Fotruna F3000 ziet heel goed eruit, de banden bieden uitstekende grip bij dynamisch rijden door een plas van de regen en op natte wegen. Ze maken geen erge lawaai zoals andere banden van economy klasse. Ze zijn zeer beter dan chinesse banden die ik toen gebruikt heb. Het model is uitgerust met velgrandbeschermming. Het was zeker een betere keuze dan gebruikte banden met een versleten loovlak van 4-5mm die meer dan 5 jaar oud zijn en maximaal door 1-2 seizoenen gebruikt kunnen worden en ze kosten nog meer dan deze nieuwe Fortuna banden met een recente dot die ik zeker door een paar jaar kan gebruiken en voel me veilig tijdens rijden. Bij Oponeo gekocht voor een goede prijs, binnen 2 Meer > werkdagen gratis geleverd bij een garage die ik op hun site vond. Automonteur van de garage belde mij om aan te geven dat de banden binnengekomen zijn en dat we een afspraak kunnen maken. Zeer tevreden over de banden en het bedrijf.
 • Grześ 4,0 11110

  Fortuna Winter

  Ik kocht de winter en przejeździłem de winter. De sneeuw was niet al te veel, maar het is mij overkomen en op het platteland sypnęło veel - reed in een vrij diepe sneeuw en ging zonder een probleem - echt gaf advies. Natte Ik heb het gevoel dat er weinig dia door de plassen, maar met een aanzienlijke snelheid en reed rechtdoor beige throwing - verspreiden waterput. Bij het starten van op een natte sleeptouw een beetje, maar ik weet niet of het kan omdat het dat ik heb een beetje een lead voet en de auto heeft meer dan 200 pk en ondanks de aanzienlijke gewicht porafi zrywny zijn. Op een droge goed gaan en misschien zelfs zeer goed - niet piepen in bochten. Het feit dat het kan een beetje Meer > luid maar de meeste winterbanden zijn lawaaierig. Op dit moment heb ik het weer. Consumptie - bijna geen na dit seizoen. Ik zou aanraden - rustig, je kunt kopen en je tevreden zult zijn - vooral met de prijs en dan ook van het gebruik.
 • MZ 3,9 111500

  Fortuna F2000

  Zeer goede band, waarbij de prijs / kwaliteit, reed ik meer dan 7000 km, rijden in de stad in plaats van rustig maar het gebeurt en agressief rijden, heb ik de Passat in het programma voor ongeveer 150Pk en 350Nm en de Sportline veren en banden echt advies geven over het nemen van bochten op droog wegdek, ook bij sterke acceleratie vertoont geen overmatig slippen op nat wegdek is niet een openbaring, maar gaan beter voorbeeld zoals gebruikt door mij tot nu toe Barum Bravuris. De afwerking is goed en dezelfde banden gaf eens twee gebalanceerde en er is nog steeds geen problemen met hun evenwicht, het enige nadeel is het lawaai - ik denk dat ze een tikkeltje harder zoals gegeven door de Meer > fabrikant (71dB), maar als voor het bedrag dat ik had niemand weet wat de verwachtingen , Ik kan ze veilig aanraden aan anderen die liever een nieuwe band, maar erger dan geweldig, maar onzeker merkgeneesmiddelen.
 • Garrul 4,2 111150

  Fortuna F2900

  Mijn voertuig rijden op een continentale "eco tec 5", of zoiets als een dure wiel. Met 10,000 km barstte een van hen, en ik moest de twee te veranderen, ik was buiten zonder reservewiel PQ Zafira niet heeft, en de enige optie was of fortune € 70 per gemonteerd en dergelijke wiel of bekende gezichten merken € 160 omhoog. Dus nam ik een kans vanwege de slechte ervaring met dure wielen. Het resultaat is een wiel dat wat lawaai maken in vergelijking met anderen, maar niet overdreven. Iets hards in kuilen. Maar een voldoende grip in zowel droge als natte. De volgende zal anderen naar de echo-test volgen. En dat mijn rijstijl is agressief en ik zijn harde hobbelige waar ik een hekel. Ik Meer > ben blij met hen en beveel ze waar voor uw geld, zeker als je een beetje normaal rijden bewegen.
Vind uw Fortuna banden