Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Goodride Banden

Beoordeling van de producent
3,4
  111500
op basis van 322 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

De banden van Goodride zijn een garantie voor betrouwbaarheid en veiligheid. Ze worden geproduceerd door het onafhankelijk concern ZhongceRubberGroup Co., die meer dan 40 jaar ervaring heeft in de bandenproductie. De producten zijn gemaakt met behulp van de nieuwste technologie.


Het concern investeert miljoenen dollars, om banden te maken op basis van de nieuwste oplossingen.


ZhongceRubberGroup Co. produceert banden voor personenwagens, die goed werken in alle weersomstandigheden, en die voor comfort zorgen in de stad, alsook tijdens lange ritten.


Het aanbod van het bedrijf omvat ook banden voor SUV-wagens, motoren, vrachtwagens, autobussen en gespecialiseerde industriële en agrarische apparatuur, die dankzij hun betrouwbaarheid de erkenning hebben gekregen van gebruikers over de hele wereld.


De merkbanden bezitten alle benodigde certificaten die vereist zijn voor dit type producten.


Rijden op Goodride-banden wordt gekenmerkt door een hoog niveau van veiligheid, wat zorgt voor een uitstekende tractie en een korte remweg zelfs op natte wegen.

Meningen van onze klanten:
 • Danny 4,8 111150

  Goodride SW608

  Ik rijd zeer snel en dynamisch, dus ik had een goede en veilige banden nodig. Ik kocht Goodride SW608 in de maat 205/50/R17. Ik was redelijk sceptisch over de onbekende merken zoals Goodride, maar ik gaf ze een kans vanwege hun zeer lage prijs. En ik moet toevogen dat ik 100% verrast was! In de droge omstandigheden band houdt zich gelijmd tot de weg. Korte remweg zowel op nat en groot wegdek en goede afvoering van het water, dus het rijden wordt veilig en plezierig .Op de sneeuw reed ik meestal 60-140km/h :) En ik was zeker van de goede grip en de veiligheid. Ik heb op deze banden veel kilometer gereden in de winter en de lente en ik heb het gevoel dat ik erop nog rustig 3 winterseizoenen Meer > kan rijden met mijn rijstijl. 100% aan te raden! groet :)
 • Zawisza 4,3 111150

  Goodride H550A

  Gekocht met de auto Mitsubishi Lancer 8 Aanvankelijk vreesde ik het onbekende merk om me voor, want ik ben het type bestuurder die nauwelijks haalt uit het gas, maar ik moet toegeven dat de band me positief verrast. Dit is niet misschien ideaal als het gaat om comfort (de agressieve rijden langzaam en warm weer een beetje gepiep bochten), maar dat is wat het meest belangrijk is het volgen van een zeer hoge standaard op zowel natte als droge wegen. Auto gaat als Sticky, het rijden met een snelheid hoger door diepe plassen ook stabiel en betrouwbaar. Tot nu toe reed ik iets minder dan 15.000 mijl op deze banden, maar hebben mij overtuigd om hem en ik denk dat de volgende set ook zal dit Meer > bedrijf.
 • Willem 4,4 111150

  Goodride SW601

  Ik moest nieuwe winterbanden kopen en vanwege beperkte budget viel mijn keuze op Goodride SW601. In mijn tweede auto rij ik op andere banden, dus ik heb wat vergelijking tussen die twee. Zowel mijn nieuwe banden als de oude op sneeuw presteren, dwz goed. Op ijs glijden allebei, maar op zn weg kunnen alleen maar spikes mee helpen. In het nat en droog heb ik gevoel dat ze beter presteren dan mijn vorige banden. Ze zijn goed in bochten en bij hogere snelheden heb ik gevoel van stabiliteit. Laatste winter heb ik erop 10 duizend km en ik merk geen slijtage op de band. Kortom, de banden zijn goed in mooie prijs. Meer >
 • Ivo 4,7 111150

  Goodride SW608

  Ik rijd meestal in Amsterdam, maar ik nam een paar langere ritten (ongeveer 1500 km) van snelwegen in Nederland en Duitsland. De banden Goodride SW608 gedragen zich veel beter dan ik had verwacht, baserend op de prijs. Uitstekende greep op droge, natte en besneeuwde wegen. Snelheid van 170 km/h op een snelweg in Duitsland tijdens zware regen en de sneeuw was geen probleem. Ondanks de weg met de sneeuw en modder was gedekt, bleef de auto stabiel en de rit liep helemaal uitstekend door. In het vochtige weer hebben ze een beetje zwakkere grip bij het starten, maar bij het nemen van bochten en tijdens hetremmen houdt zich de auto aan de weg heel goed. Zelfs in de situaties waarin er bij hogere Meer > snelheden een scherpe uitwijkmanoeuvre nodig is. Wat het lawaai betreft, is dat zo typisch voor winterbanden. Ik heb het nooit opgemerkt.. Ik rijd met Rv 2.014 Opel Astra ST 1.7 TDCI 81 kW, de kilometerstand is 61.000 km, waarvan ongeveer 15.500 km in de winter op banden Goodride SW608. Ik zal zeker aanraden deze winterbanden.
Vind uw Goodride banden