Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Goodride Banden

Beoordeling van de producent
3,4
  111500
op basis van 322 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

De banden van Goodride zijn een garantie voor betrouwbaarheid en veiligheid. Ze worden geproduceerd door het onafhankelijk concern ZhongceRubberGroup Co., die meer dan 40 jaar ervaring heeft in de bandenproductie. De producten zijn gemaakt met behulp van de nieuwste technologie.


Het concern investeert miljoenen dollars, om banden te maken op basis van de nieuwste oplossingen.


ZhongceRubberGroup Co. produceert banden voor personenwagens, die goed werken in alle weersomstandigheden, en die voor comfort zorgen in de stad, alsook tijdens lange ritten.


Het aanbod van het bedrijf omvat ook banden voor SUV-wagens, motoren, vrachtwagens, autobussen en gespecialiseerde industriële en agrarische apparatuur, die dankzij hun betrouwbaarheid de erkenning hebben gekregen van gebruikers over de hele wereld.


De merkbanden bezitten alle benodigde certificaten die vereist zijn voor dit type producten.


Rijden op Goodride-banden wordt gekenmerkt door een hoog niveau van veiligheid, wat zorgt voor een uitstekende tractie en een korte remweg zelfs op natte wegen.

Meningen van onze klanten:
 • mondziak 4,2 111150

  Goodride H600

  De band gedraagt ​​uitstekend op droog asfalt proównaniu van Conti3, iets slechter in de natte, maar zonder de prijs van een vergelijking met de andere na 16 tkm verwaarloosbaar verloop worden banden nu 7,2 mm (9 mm nieuw) hoofdzakelijk gebruikt in de fast en agressief rijgedrag. Poelcam anderen zijn niet te veel middelen Meer >
 • Zawisza 4,3 111150

  Goodride H550A

  Gekocht met de auto Mitsubishi Lancer 8 Aanvankelijk vreesde ik het onbekende merk om me voor, want ik ben het type bestuurder die nauwelijks haalt uit het gas, maar ik moet toegeven dat de band me positief verrast. Dit is niet misschien ideaal als het gaat om comfort (de agressieve rijden langzaam en warm weer een beetje gepiep bochten), maar dat is wat het meest belangrijk is het volgen van een zeer hoge standaard op zowel natte als droge wegen. Auto gaat als Sticky, het rijden met een snelheid hoger door diepe plassen ook stabiel en betrouwbaar. Tot nu toe reed ik iets minder dan 15.000 mijl op deze banden, maar hebben mij overtuigd om hem en ik denk dat de volgende set ook zal dit Meer > bedrijf.
 • WRC 4,4 111150

  Goodride SV308

  Aanbevolen door 100% erg goedkoop en voor een zeer goed ik ben gelukkig. Blinken perfect in alle rijomstandigheden. Mijn paard is vrij snel en soms zelfs agressief en donuts excelleren perfect. Ik was een beetje bang voor het kopen van deze banden, maar ik heb geen spijt. Hoe ooit Ik zal het wisselen van banden is zeker een stapel van hetzelfde ;). Beveel je OPONEO Meer >
 • Nico 4,2 111150

  Goodride SP06

  Banden tegen een goede prijs, maar iets goedkoper dan Debica. Na de negatieve recensies op het web was ik bang, maar nu ben ik aangenaam verrast. Voorheen had ik Barumy. Allereerst Goodride zijn rustig. Op een droge, koele. De natte zeker beter dan de vorige banden. Ik heb niets alarmerend merken (na 3000 mijl). Uiterlijk kan worden aanvaard. Ik gebruik ze in lanosie 1.5 16V. Stad 50/trasa 50 Meer >
Vind uw Goodride banden