Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

GT Radial Banden

Beoordeling van de producent
3,8
    111500
op basis van 115 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

GT Radial is een merk uit Indonesië. De exotische afkomst belemmert het merk niet om overal ter wereld aan populariteit te winnen en gewaardeerd te worden. GT Radial-banden worden in tientallen landen op auto's gezien. De producten van dit merk worden door goede kwaliteit kengemerkt. Ze worden met moderne technologieën vervaardigd en met materialen van de beste kwaliteit. Ritten op GT Radial-banden zijn veilig en comfortabel. We hebben banden van dit merk in ons aanbod voor verschillende typen auto's in alle populaire maten. Iedereen vindt hier banden voor zichzelf.

Beoordelingen van banden door onze klanten GT Radial:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over GT Radial banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • maverickjava 4,5 111150

    GT Radial Champiro HPY 205/50 R17

    Banden echt cool. Ik was op zoek naar banden voor uw auto voor een lange tijd, want bijna drie maanden zitten op portals en lees wat de banden zijn de beste. Later, lange uren op de pagina's met aanbiedingen banden. In het begin was ik een beetje sceptisch om deze banden te kopen, omdat ze nog nooit gehoord van dit bedrijf, en een flink aantal recensies die ik kon vinden over hen. Maar toch, de parameters hebben besloten om ze te kopen. En ik was positief verrast. Inderdaad, er zijn erg rustig. Op een droge ondergrond super dierbaar. Op de vorige banden hadden vaak terwijl agressief te beginnen bij kruispunten, de banden gilde. Met deze is het bijna onmogelijk, want het is zeer goed Meer > dierbaar. Bij het rijden door bochten eigenlijk bochten geweldig om de weg te houden. In de natte of super cheque. Ook als iemand denkt aan hen, ik kan ze aanbevelen. Je zal blij zijn.
Vind uw GT Radial banden