Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

GT Radial Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
op basis van 115 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

GT Radial is een merk uit Indonesië. De exotische afkomst belemmert het merk niet om overal ter wereld aan populariteit te winnen en gewaardeerd te worden. GT Radial-banden worden in tientallen landen op auto's gezien. De producten van dit merk worden door goede kwaliteit kengemerkt. Ze worden met moderne technologieën vervaardigd en met materialen van de beste kwaliteit. Ritten op GT Radial-banden zijn veilig en comfortabel. We hebben banden van dit merk in ons aanbod voor verschillende typen auto's in alle populaire maten. Iedereen vindt hier banden voor zichzelf.

Meningen van onze klanten:
 • Mateusz 4,0 11110

  GT Radial UHP 1

  De band presteert zeer goed in alle omstandigheden, in aanvulling op de diepe, natte sneeuw. De poederachtige sneeuw, de kou, werkt erg goed. Vrij gunstige verhouding prijs / kwaliteit, als we niet de hoogste kwaliteiten nodig. Je moet gewoon wennen aan het rijden in diepe sneeuw, als de band heel gemakkelijk tractie (het kan intenser zijn in mijn geval vrij hoog vermogen en koppel) verliezen. By the way, het is een fatsoenlijke season band, tegen een fatsoenlijke prijs. Vergeet niet dat zelfs de beste winterband ons niet van de plicht om te rijden met de verbeelding, dus verwacht geen wonderen van all-season banden. Jouwe. Meer >
 • Dawid 4,1 111150

  GT Radial UHP 1

  Erg cool donuts, kan worden vergeleken met de Falken FK452 en Barum Bravurius die voorheen gereden. Dus ja, da vergelijken van Falken-op droge vergelijkbaar met nat beter geluid vergelijkbaar. Vergeleken met Barumki-droge beter de natte beter, veel minder lawaai. Ondanks het lage profiel banden en versterkte zijkanten, zeer mooi onderdrukt ongelijkheid en is comfortabel, maar waarschijnlijk om te rijden op hoge snelheden. Kan het zelfs te vergelijken met de Goodyear EXCELLENCE Ik heb voor de tweede auto en het risico van een verklaring dat niets doen ze niet verdwijnen, kunt u een beetje luider. Wat te schuren dat is niet volslagen, want ik heb net iets meer dan 2kkm. Zoals voor Meer > rolweerstand, weet ik niet aandacht aan te besteden en geven de verschillende verbranding niet controleren, maar een drastische of niet opgemerkt. Zoals we weten, of een goede grip, of lage rolweerstand-niet bedriegen de wetten van de fysica. Ik zou daaraan willen toevoegen, geen probleem balanceren.
 • maverickjava 4,5 111150

  GT Radial Champiro HPY

  Banden echt cool. Ik was op zoek naar banden voor uw auto voor een lange tijd, want bijna drie maanden zitten op portals en lees wat de banden zijn de beste. Later, lange uren op de pagina's met aanbiedingen banden. In het begin was ik een beetje sceptisch om deze banden te kopen, omdat ze nog nooit gehoord van dit bedrijf, en een flink aantal recensies die ik kon vinden over hen. Maar toch, de parameters hebben besloten om ze te kopen. En ik was positief verrast. Inderdaad, er zijn erg rustig. Op een droge ondergrond super dierbaar. Op de vorige banden hadden vaak terwijl agressief te beginnen bij kruispunten, de banden gilde. Met deze is het bijna onmogelijk, want het is zeer goed Meer > dierbaar. Bij het rijden door bochten eigenlijk bochten geweldig om de weg te houden. In de natte of super cheque. Ook als iemand denkt aan hen, ik kan ze aanbevelen. Je zal blij zijn.
 • TOMASZ W 4,3 111150

  GT Radial Champiro HPY

  Eerlijk gezegd was ik bang, maar een collega kennis over het onderwerp en spraken aantrekkelijkheid als een laag risico overtuigd, ik dacht dat als wat het seizoen zal odstawkę gaan, maar het seizoen langzaam eindigt, mijl op banden gedaan ongeveer 10 000, zedowolenie van aankoop is niet afneemt en de grotere bandenslijtage wordt niet gezien. Op droge zachwują groot, in de natte en zeer nat zeer anticipatie voelt niet enkele wijze ongemakkelijk. AANBEVELEN IN DEZE PRIJS IS EEN BETERE BAND optellen paar honderd dollar aan de kunst ook niet zien. Meer >
Vind uw GT Radial banden