Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Hifly Banden

Beoordeling van de producent
4,0
    11110
op basis van 87 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Hifly is een onafhankelijk merk dat gekenmerkt wordt door hoge kwaliteit en een toegankelijke prijs. Deze banden zijn een goede keuze voor chauffeurs die economische banden met optimale rijeigenschappen (vooral veiligheid en comfort)zoeken. Hifly-banden worden geproduceerd op de basis van moderne technologieën met materialen van goede kwaliteit. In ons rijke aanbod bevinden zich Hifly-banden voor verschillende soorten auto's. Maak kennis met het aanbod Hifly-banden in onze winkel.

Beoordelingen van banden door onze klanten Hifly:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Hifly banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Bart 4,6 111150

    Hifly HF 805 245/45 R18

    Heb ze ook al een paar jaar onder de BMW . Ik vindt ze rustig op de weg , grip is prima en comfort blinkt ie ook uit ., onder BMW al een paar jaar en lage slijtage. Eerst op continentals , die waren echt stug , dit is echt veeel beter . En ook nog een super prijs . Enige minpuntje dat ik bij alle hifly banden moeite had met balanceren , dat heb ik bij de A merken niet. Meer >
Vind uw Hifly banden