Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Hifly Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 68 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Hifly is een onafhankelijk merk dat gekenmerkt wordt door hoge kwaliteit en een toegankelijke prijs. Deze banden zijn een goede keuze voor chauffeurs die economische banden met optimale rijeigenschappen (vooral veiligheid en comfort)zoeken. Hifly-banden worden geproduceerd op de basis van moderne technologieën met materialen van goede kwaliteit. In ons rijke aanbod bevinden zich Hifly-banden voor verschillende soorten auto's. Maak kennis met het aanbod Hifly-banden in onze winkel.

Meningen van onze klanten:
 • BEEMIARZ 4,4 111150

  Hifly HF 805

  Ik was lang op zoek naar de banden, mijn budget was klein en mijn behoeftes waren hoog. De keuze viel op de HIFLY, maat 225/45 R18, de vrij snelle BMW E60 met meer dan 200 pk. Ik heb ze net opgelegd, maar ik zal al iets erover kunnen zeggen, want er zijn niet genoeg meningen en het kan nuttig zijn voor iemand. Balanceren verliep niet probleemloos, er ging wat lood erop, twee banden moesten weer worden uitgebalanceerd, maar na een uurtje plezier en combinatie ging ik op pad. Ik had mooie glimlach bij mijn gezicht, stilte binnen, 20 km route, snelheid tot 150 km / h en dan nog steeds stilte, snelle bochten, snelle ingang op de grote rotonde en niks van piepen of glijden. Geen slagen, geen Meer > geluiden. De banden zien er erg mooi uit, het loopvlak bijna 8mm, vrij zacht rubber, ik denk dat ze snel verslijten. Nu is het mooi weer, maar morgen zou het moeten regenen, ik zal controleren hoe het zich gedraagt op plassen. Ik zal je op de hoogte houden van wat er gebeurt en wat er gebeurt na wat meer kilometers. Over een maand plan ik een route van ongeveer 1000km, dus ik zal ook jullie blijven informeren. Ik ben blij op dit moment. een minpunt het draagt heel sterk geluid van grotere onregelmatigheden, of bij de grotere overgang van asfalt, maar het kan door het feit dat ik veel lucht opgeblazen heb.
 • Komsta 4,6 111150

  Hifly HF 805

  Hallo ik zal mijn mening delen, hoewel ik ze al gebruikte kocht kan ik ze snel en hoog beoordelen. Stille, comfortabele banden zweven niet op het water, ze waren geen probleem tot ze helemaal versleten waren. De banden waren 7mm oud op het moment van aankoop en waren een seizoen oud in 2013. in mijn auto reden ze tot het einde van het zomerseizoen 2015. sommige mensen zullen zeggen dat ze heel snel oud zijn geworden, maar ik leg uit dat ik een negatieve, d.w.z. hellende wielen heb. Wanneer de binnenste rand naar de vervanging wees, was hun levensduur verstreken. Ik kan het vergelijken met yokohama, want ik had er al een. Yokohamas presteerde goed in droge omstandigheden, maar door lichte Meer > regenval verloren ze tractie (ik heb een fwd en 340 Nm.), terwijl hifly-banden zich beter gedroegen op nat wegdek. Ik adviseer banden met normale slijtage, maar ze zijn zacht en goed omdat ze de auto perfect vasthouden.
 • BEEMIARZ 5,0 11111

  Hifly HF 805

  Ik reed meer dan 10000km, vooral in de stad, maar er waren verschillende routes en in de zon en in de regen. De banden zijn bijna niet versleten, zien er nog bijna als nieuw uit en er is nog geen millimeter loopvlak verdwenen. U rijdt rustig en comfortabel. Ze verbaasden me heel erg in de regen, eerder had ik continental banden en toen er water in de rijsporen kwam en ik in die rijsporen viel, voelde ik me alsof ik met mijne auto op zwembad was, hier was het gevoel helemaal weg, ze voeren het water heel goed af. Ik reed ook wel eens met snelheden van meer dan 200km/u, had geen lawaai, geen trillingen, alles was geweldig. Het is ook gemakkelijk om relatief snelle bochten te nemen en de auto Meer > blijft goed en veilig. Ik ben erg blij dat ik deze banden heb en dat ikte veel moest uitgeven bij hun aankoop. Een paar vrienden zeiden dat ze volgend seizoen ook dezelfde banden zouden kopen. Ik beveel ze
 • BEEMIARZ 5,0 11111

  Hifly HF 805

  Zoals beloofd zal ik mijn opinie schrijven. Een paar dagen geleden heb ik mijn hifly's weer aangetrokken. Ik was bezorgd dat er problemen zouden zijn met het uitlijnen maar dit was onnodig. De garagist ging snel en efficiënt, zonder problemen de banden omwisselen. Na het rijden van de eerste meters merkte ik lichte trillingen van het stuurwiel bij een snelheid van meer dan 100km/u, maar na een paar kilometer genormaliseerd alles en weer de stilte binnen en rust op het stuur. Gisteren had ik een vrij snelle route over de kronkelige wegen in de regen, allemaal zonder de minste problemen. Ik heb in totaal al meer dan 10000 km op mijn banden gemaakt en er zit nog steeds ongeveer 7,5 mm profiel Meer > erop.Ik zal nooit meer oude, tweedehandse banden kopen of geen dure nieuwe merkbanden. Eerlijk gezegd had ik één mislukking. Ik vond ergens een schroef, maar kwam rustig aan bij de vulkanisatie.
Vind uw Hifly banden