Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Interstate Banden

Beoordeling van de producent
3,7
  111500
op basis van 38 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Interstate is een onafhankelijk merk dat gekenmerkt wordt door goede rijparameters in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Producten van dit merk combineren Europese traditie met Aziatische dynamiek. Insterstate-banden is een ideale optie voor chauffeurs die op zoek zijn naar goede prestaties en een redelijke prijs. De modellen van Interstate zorgen voor veilig en comfortabel rijden. Ze worden geproduceerd op de basis van de meest geavanceerde technologieën en met materialen van de hoogste kwaliteit. In ons rijke aanbod hebben we Interstate-banden voor verschillende soorten voertuigen. Banden van dit merk zijn de moeite waard.

Meningen van onze klanten:
 • Jacek 4,6 111150

  Interstate Sport IXT-1

  Super rubber sensationele prijs. Ik heb 2 sceniki doen ongeveer 50.000 tot 60.000 duizend / km per jaar. Deze banden zijn geslaagd voor mijn stoutste oczekiwania.Świetne op droge, prachtig in de natte, goed gevoel en een agressieve houding. Eerste Scenik unirojalach is ook directioneel en kan ook aan frequent remmen, maar het werkt in de andere heb ik ABS en ABS interstate ze sinds de film nog geen besluit heeft genomen op droog asfalt op natte en inderdaad niet op het einde wanneer het is. Ik heb gedaan ze al 15.000 km zurzucie minimale profieldiepte voor back onopgemerkt. Zolang deze banden zullen worden verkocht aan anderen niet te kopen. Rijstijl nogal agressieve collega's zeggen Meer > dat ik moe van de wielkasten pozciąga. Mijn vriend kocht een leon en ook te prijzen. Nu ben ik op zoek naar winterbanden dit bedrijf en zapodam een ​​scenikowi. Banden opmerkelijke raden de wielen zien er goed uit. Ik reed op verschillende rubbers, ik heb mijn rijbewijs 24 jaar, ervoer ik veel verschillende situaties op de weg, en ik weet wat ik schrijf.
 • Qubixxx 4,5 111150

  Interstate Sport IXT-1

  Iedereen schrijft dat Chinese banden. Nou, ja, de productie vindt plaats in China, maar het bedrijf is Nederlands. Overgeschakeld op deze banden van Dunlop Sport SP01 (RunOnFlat). Eerlijk? Het is stiller, comfortabeler (RunFlaty is een mislukking). De band zeer mooi onderdrukt ongelijkheid, zich goed gedraagt ​​in de regen (niet breekt de greep van de snellere tractie, remmen of een keer ABS hoeft niet te werken). Natuurlijk Ik schrijf dit met nieuwe banden, dus ik zal niet zeggen hoe het is na 2 of 3 seizoenen, maar verwacht geen dramatische daling wydajności.Na mijn rijstijl, die ik toevallig sterk pocisnąć, maar binnen de grenzen van het gezond verstand is een geweldige band, en stel Meer > kost minder dan 1000 zł. Dezelfde look en vorm van het loopvlak ook erg cool. Het enige wat ontbrak kraal aan de bescherming velg, niet voor het geld, maar je kunt niet alles hebben.
 • Kris 5,0 11111

  Interstate Sport IXT-1

  Vervangen 2 stuks Dayton D300 R17 235/45 op deze banden en ik ben zeer positief verrast. Voorafgaand aan de achterste aandrijfas van de BMW met een sterkere bocht en plukken inferieure oppervlaktehechting. Interstejtów maar ik niet in geslaagd om een ​​slip, zelfs op nat asfalt te introduceren. Advies schrijven na terugkomst van de tour 1000km onder wisselende omstandigheden en kan waarderen dat ze een zeer goede hechting, het uiterlijk en de prijs. Ik oordeel niet duurzaam omdat we te klein voor de cursus. Het enige negatieve dat ik heb gemerkt is niet genoeg om de velg uitstekende rand te beschermen - je moet voorzichtig op stoepranden te zijn. Algemeen zou ik de aankoop adviseren. Meer >
 • mynister 3,9 111500

  Interstate Sport IXT-1

  goede schoenen voor de zomer, heb ik een Volvo V40 1.9tdi merkte ik verbruik is niet geweldig, ik rijd het hele seizoen en plezier geen defecten wind wielen goede handling op droog zeer goed, is de band niet opgemaakt is stijf in het natte goed en een goede tractie en remmen als een uitdagende rit , defect lawaai, maar bij hoge snelheden kan het om die reden dat ik heb sportonderstel en niet goed gaat ongelijkheid, maar springt niet, niet een harde of niet opgemerkt scheuren doen aan de zijkanten, over het algemeen goede indrukken raden Meer >
Vind uw Interstate banden