Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kingstar Banden

Beoordeling van de producent
3,5
  111500
op basis van 82 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Kingstar banden voor het zomerseizoen

Kingstar banden voor het winterseizoen

Meningen van onze klanten:
 • Daniel 3,6 111500

  Kingstar SK70

  Ik heb deze banden voor bijna een jaar en ik ben blij. Ik reed over de zee en de bergen, met inbegrip van autosnelwegen, echt alles over. We weten dat als iemand agressief rijdt is niet zijn segment, maar voor normaal rijden over de meest. Bovendien, ik gebruikte deze zomer band ook in de winter en met een zorgvuldige rijden was een nul-reserveringen van mijn kant. Na een jaar van de werking, de band heeft geen significante tekenen van slijtage, dus ik denk dat het een beetje helpen. Ik beveel, voor het kopen van gebruikte banden voor 80-100 zł, echt de moeite waard een beetje en maak zelfs een nieuwe lagere klasse. Nieuw is altijd nieuw, van wat ik weet is deze banden worden geproduceerd Meer > in Nederland en behoort tot de corporatie Hankook. Ze zijn niet zo slecht als sommige mensen hier te schrijven voor normaal rijden echt aanraden.
 • trake 4,7 111150

  Kingstar SW40

  Gedwongen aankoop van twee banden keuze viel op Kingstar. Ten eerste, nieuwe banden, in de tweede plaats, de prijs heel ok, derde meningen inninnych drivers op Oponeo. Kortom, een goede koop! Nadat de aanname van Tyrus ooit tot een afstand 2000km route rijden - een sprookje voor zo'n goedkope Nowki'm duurzaamheid en een goede coëfficiënt van weerstand verrast. Het is waar dat de stedelijke speelgoed auto, want het is gewoon Corsa en bandenmaat niet kloppen 13. Banden in mijn evaluatie opmerkelijk vanwege de prijs en kwaliteit - beter 200zł omhoog te gaan in de nieuwe dan gebruikte of vernieuwde banden. Hoofdzakelijk gebruikt hij in het kopen Kingstar. Ik zou aanraden - te sspokojnej Meer > rijden echt op deze prijs niets beter Ik kan het niet vinden.
 • Greg C 4,0 11110

  Kingstar SW41

  Ik leg deze in dienst op een taxi en we hadden eerste grote sneeuwval gisteravond. Ik was nogal onder de indruk van het gevoel van zeker footedness. Met traction control is het bijna onmogelijk om te draaien, deze uit te zetten en ik vond dat ze grip in verse sneeuw 3 inch diep zeer goed. Om hen het gevoel dat ik ging en speelde in een gigantische sneeuw bedekte lege parkeerplaats. De banden hing in en greep zeer goed op scherpe hoeken en het stoppen van het centrum van snelheden snel was zeer indrukwekkend. (nieuw premium remonderdelen deden pijn doen niet) weg hobbels voelde me erg dicht bij de zomerbanden die uit kwam en weg lawaai leek minimaal, let wel de hiway had een Skif sneeuw Meer > bedekken. Ze gooien een veel sneeuw, modder, water, maar ik veronderstel dat is veel beter dan niet en het hebben van hen in te vullen met verpakt sneeuw. Nee, ze zijn niet de high-end band op de plank, maar ze hebben erg goed tot nu toe uitgevoerd voor mij en zal zeker mijn knikje van goedkeuring.
 • Andrzej Kulaz 3,7 111500

  Kingstar K106

  Banden gekocht in Duitsland een jaar geleden. Ik kocht omdat het de goedkoopste en had een beoordeling te doen. Przejezdziłem het seizoen en ik ben aangenaam verrast. Loopvlak augustus houdt geen sporen van slijtage, zchowanie op het water en droog zeer goed. Misschien een beetje harder op 150km / h op de snelweg, maar de radio interfereert met het volume. :) Als je een dilemma zoals Kingstary of gebruikt van een vriend dat het geen wonder is. Nieuwe banden zijn nieuw en niemand Drug minimumleeftijd zal niet beter zijn. Kingstary aanbevelen aan degenen die op zoek naar een compromis prijs / kwaliteit. Cijfer 4! Meer >
Vind uw Kingstar banden