Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kleber Banden

Kleber Banden

Beoordeling van de producent
3,6
op basis van 6783 meningen

of

Kenteken

Het Franse bedrijf Kleber is in 1910 opgericht. Sinds 1980 maakt de onderneming deel uit van Michelin. Kleber is het op vijf na grootste merk in Europa. Het bedrijf verkoopt z'n producten in 22 landen.

De producent heeft banden voor personenauto's en bedrijfswagens klasse medium in z'n assortiment.

Het merk werkt samen met vele autoproducenten waardoor haar modellen veelvuldig deel uitmaakten van de uitrusting van middenklassenauto's zoals Renault.

De banden van Kleber werden gebruikt in Concordes. In de jaren 70 domineerde het bedrijf de Europese markt op het gebied van agrarische banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kleber:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kleber banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Sławek D. 4,6

    Kleber TRANSPRO 205/65 R16

    Zeer goede band voor een grote duurzaamheid en een goede tractie parameters. Kleber banden reed 135.000. km, (er zijn nog loopvlak nog ongeveer 2 mm). In het begin van het bedrijf heeft gebruikt a * a *, of dat ik moest worden vervangen na ongeveer 75 duizend. km omdat "ząbkowały" Kleber reed bijna twee keer zo veel en zonder het effect van kinderziektes. Meer >
  • Piasek 4,3

    Kleber TRANSPRO 175/65 R14

    Na 20.000 mijl op de vooras aandrijving met een gerust geweten aanraden. Brandstof minimaal, bijna onmerkbaar. Zeer sterke band, ervaren sommige krachtige gaten en niets was gebarsten. Ideaal voor kleine bestelwagens. Haar leven op de vooras schatting rustig rond 100 duizend km. Omwille van een aantrekkelijke prijs zdetronizowały mijn huidige favoriet in deze groep, zoals de Michelin Agilis. Meer >
Vind uw Kleber banden