Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kleber Banden

Beoordeling van de producent
3,6
op basis van 6578 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

Het Franse bedrijf Kleber is in 1910 opgericht. Sinds 1980 maakt de onderneming deel uit van Michelin. Kleber is het op vijf na grootste merk in Europa. Het bedrijf verkoopt z'n producten in 22 landen.

De producent heeft banden voor personenauto's en bedrijfswagens klasse medium in z'n assortiment.

Het merk werkt samen met vele autoproducenten waardoor haar modellen veelvuldig deel uitmaakten van de uitrusting van middenklassenauto's zoals Renault.

De banden van Kleber werden gebruikt in Concordes. In de jaren 70 domineerde het bedrijf de Europese markt op het gebied van agrarische banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kleber:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kleber banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Paweł Sadłowski 4,5

    Kleber DYNAXER HP3 185/55 R15

    Ik had het vorige model in de Opel Astra, als het gaat om duurzaamheid werd ze met behulp van een aantal jaren niets met hen działo.HP3 goed vasthouden aan de weg, mijn vrouw is zeer tevreden met het rijden op deze banden, voor mij een beetje zwak onderdrukken oneffenheden dan dit zeer goed uit te blinken in de natte en smeltende sneeuw. Het kiezen van de banden die net had geleid. Voor de prijs super-rubber. Meer >
  • ciulis 4,5

    Kleber DYNAXER HP3 195/65 R15

    donuts werkt erg goed, zowel op droge en natte wegen, als een geluid dat ik persoonlijk vind het niet erg, deze gebruik ik niet voor de eerste keer en ik heb geen bezwaar, bij het rijden door plassen leverde geen nadelige effecten van een slip, of het wijzigen van het nummer acht, echt cool donuts aan iedereen aanbevelen. Meer >
Vind uw Kleber banden