Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Kleber

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Kleber Banden

Banden Kleber

Het Franse bedrijf Kleber is in 1910 opgericht. Sinds 1980 maakt de onderneming deel uit van Michelin. Kleber is het op vijf na grootste merk in Europa. Het bedrijf verkoopt z'n producten in 22 landen.

De producent heeft banden voor personenauto's en bedrijfswagens klasse medium in z'n assortiment.

Het merk werkt samen met vele autoproducenten waardoor haar modellen veelvuldig deel uitmaakten van de uitrusting van middenklassenauto's zoals Renault.

De banden van Kleber werden gebruikt in Concordes. In de jaren 70 domineerde het bedrijf de Europese markt op het gebied van agrarische banden.

Zomerbanden ranking Kleber

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (490 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,9 111900 (128 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,7 111700 (2230 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,6 111600 (47 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,5 111500 (7 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,0 11100 (250 Meningen)

Winterbanden ranking Kleber

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,4 111140 (25 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (1 Mening)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (3 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (444 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,5 111500 (1337 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,4 111400 (511 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Kleber in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Kleber modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Kleber DYNAXER HP3
  Kleber DYNAXER HP3

  De Kleber Dynaxer HP3 is een band gericht op veiligheid en betrouwbaarheid. Voor wie de ...

 • Kleber TRANSALP 2
  Kleber TRANSALP 2

  Type: winterband Klasse: medium - beste verhouding tussen prijs en kwaliteit Bestemming: ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Kleber banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Kleber VIAXER
  Kleber VIAXER

  Productbeschrijving is onbeschikbaar.

 • Kleber DYNAXER HP3
  Kleber DYNAXER HP3

  De Kleber Dynaxer HP3 is een band gericht op veiligheid en betrouwbaarheid. Voor wie de ...

Merk geschiedenis

Besluit op de boot Aan het einde van het leven van Jean-Baptiste Kleber behoorde de bandenindustrie nog tot het sprookjesland. Kleber werd in 1800 in Caïro vermoord. Exact 111 jaar later werd in de Franse plaats Colombes de fabriek van het Amerikaanse bedrijf BFGoodrich in gebruik genomen. Zijn Franse filiaal functioneerde al vanaf 13 juli 1910. De legende gaat dat de heer Work, directeur van het bedrijf, tijdens een boottocht door de overstroomde wijken van Parijs het besluit nam om een fabriek te bouwen. Op 8 december 1911 produceerde de BFG-fabriek de eerste band. Dit is de eerste belangrijke datum uit de geschiedenis van het merk Kleber dat 35 jaar later officieel in het leven werd geroepen. De fabriek in Colombes maakte in 1927 niet alleen banden, maar ook een uitgebreid assortiment aan rubber producten, onder andere aandrijfriemen, dichtingen en onderdelen van machines en andere apparatuur. Kleber-de achtergrond In de jaren dertig produceerde de fabriek in Colombes banden voor de serie-uitrusting van de auto's Chambord en Versailles. Ook introduceerde de fabriek in 1935 de eerste banden voor terreinwagens en de karakteristieke banden met witte zijkanten die destijds golden als het toppunt van elegantie. De leiding van het bedrijf vergat hierbij niet om haar producten goed te promoten. In het reclamemateriaal voor de banden verschenen mooie vrouwen ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Kleber

Band Zomerbanden Kleber DYNAXER HP3

Nooit kopen als je veel op de weg zit.
Mening: 2,4 114000

Banden hebben totaal geen grip op de weg, zowel met droog als nat wegdek is het beschamend. Zelfs de oude banden van Michelin waar het canvas bijna uitkwam hadden nog meer grip als deze. Kortom als iemand interesse heeft in deze banden, ze zijn gratis af te halen.

Band Zomerbanden Kleber DYNAXER HP3

redelijke band
Mening: 4,0 11110

redelijke band goede wegligging beetje aan de slappekant voor mijn auto omdat de auto al redelijk zacht in de vering zit

Winterbanden Kleber

opona Winterbanden Kleber KRISALP HP 2

geen mening
Mening: 1,8 180000

Na een paar duizend kilometer gereden op Kleber KRISALP HP 2 waaronder rijden op sneeuw en ijs stel ik vast dat de band is niet zo goed is. Aan het begin van het gebruik dacht ik dat de enige nadeel van de banden het hoge geluidsniveau in droge omstandigheden was. Ik was eerder aan het denken, terwijl er geen sneeuw was, dat het enige nadeel was het geluidsniveau in droge omstandigheden, maar dat wat er met de auto op de sneeuw is gebeurt , dan is het een onaangename verrassing. Na de omwissel naar Kleber ben ik een beetje teleurgesteld, nog meer , omdat ik al jaren lang klber banden koop, en tot nu toe is dit de eerste teleustelling. Maar deze winterbanden, houden geen grip in winter omstandigheden, alleen glijden en glijden, slechte tractie op de sneeuw en sneeuwpap ! en dit lawaai!, het gemak waarmee abs draait! bijna constant! en ik denk dat ik niet agressief rijdt! Voorheen had ik geen auto met ABS en probeerde ik zo langzaam rijden om het glijden van mijn auto te voorkomen. Bovendien is door het uiterlijk van Kleber KRISALP HP 2 gesugereerd dat ze goed gedragen in ieder geval in alle omstandigheden in de sneeuw en gewoon in de winter. Maar ik zie dat anderen hebben er goede ervaringen mee, dus waarschijnlijk hangt de prestatie van deze banden af van de de rijstijl en de auto, waaronder ze gemonteerd zijn. Banden voldoen mijn verwachtingen niet, maar van anderen wel, dus kan ik niet zo goed beoordelen, of de banden goed of slecht zijn.

opona Winterbanden Kleber KRISALP HP 2

niet voor zware auto's
Mening: 2,6 116000

Ik kocht deze banden met de auto, de verkoper gaf me een complete set van de winter velgen met nieuwe banden Kleber KRISALP HP 2, leuk, de nieuwe banden zijn altijd welkom. Ik heb erop ongeveer 5000 km gereden, en ik ben erg teleurgesteld. Ten eerste: banden heel rumoerig, veel luider dan mijn vorige banden die ik gebruikt heb. Ten tweede: geen tractie op natte of vochtige asfalt - totale tragedie, versnelling op 2e gear is in andere omstandigheden dan op droge asfalt vrijwel onmogelijk, op de nat-op-3 gear kunnen ze onaangenaam verrassen en zonder waarschuwing de tractie verliezen. De dynamische opstarting en de overgang van tweede naar derde versnelling duurt lang en Kleber KRISALP HP 2 banden proberen een beetje grip op nat asfalt te grijpen. De bochten in deze omstandigheden is niet zo goed , u kunt kleine afwijking aan de zijkant voelen. Ten derde: tractie op droog wordt goed behouden, auto gemakkelijk te besturen. Het enige nadeel is dat deze banden veel zwaaien van links naar rechts. Ten vierde: het comfort vrij goed, maar het is meer een kwestie van de bandprofiel. Ten vijfde: bandenprofiel slijt echt snel, banden zijn niet geschikt tot de motorsterkte... Zesde: op de sneeuw redelijk goed, maar mijn vorige banden presteerden beter. Kortom gezegd: Kleber KRISALP HP 2 voor de sterke en / of voor zware voertuigen niet aan te raden...

Gemiddeld cijfer van banden: 3,72 op basis van 6774 beoordelingen

Bandenmodellen Kleber

Alle bandenmodellen van het merk Kleber beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Kleber model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Kleber. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Kleber.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Kleber Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Kleber. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Kleber.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Kleber. Elke band Kleber wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.