Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kleber Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
op basis van 6582 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Het Franse bedrijf Kleber is in 1910 opgericht. Sinds 1980 maakt de onderneming deel uit van Michelin. Kleber is het op vijf na grootste merk in Europa. Het bedrijf verkoopt z'n producten in 22 landen.

De producent heeft banden voor personenauto's en bedrijfswagens klasse medium in z'n assortiment.

Het merk werkt samen met vele autoproducenten waardoor haar modellen veelvuldig deel uitmaakten van de uitrusting van middenklassenauto's zoals Renault.

De banden van Kleber werden gebruikt in Concordes. In de jaren 70 domineerde het bedrijf de Europese markt op het gebied van agrarische banden.

Merk geschiedenis Kleber

Besluit op de boot Aan het einde van het leven van Jean-Baptiste Kleber behoorde de bandenindustrie nog tot het sprookjesland. Kleber werd in 1800 in Caïro vermoord. Exact 111 jaar later werd in de Franse plaats Colombes de fabriek van het Amerikaanse bedrijf BFGoodrich in gebruik genomen. Zijn Franse filiaal functioneerde al vanaf 13 juli 1910. De legende gaat dat de heer Work, directeur van het bedrijf, tijdens een boottocht door de overstroomde wijken van Parijs het besluit nam om een fabriek te bouwen. Op 8 december 1911 produceerde de BFG-fabriek de eerste band. Dit is de eerste belangrijke datum uit de geschiedenis van het merk Kleber dat 35 jaar later officieel in het leven werd geroepen. De fabriek in Colombes maakte in 1927 niet alleen banden, maar ook een uitgebreid assortiment aan rubber producten, onder andere aandrijfriemen, dichtingen en onderdelen van machines en andere apparatuur. Kleber-de achtergrond In de jaren dertig produceerde de fabriek in Colombes banden voor de serie-uitrusting van de auto's Chambord en Versailles. Ook introduceerde de fabriek in 1935 de eerste banden voor terreinwagens en de karakteristieke banden met witte zijkanten die destijds golden als het toppunt van elegantie. De leiding van het bedrijf vergat hierbij niet om haar producten goed te promoten. In het reclamemateriaal voor de banden verschenen mooie vrouwen ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • Justi 4,5 111150

  Kleber KRISALP HP 2

  Geweldige band. Ik kocht ze een klein beetje op de zogenaamde 'feel'. Dit jaar is de winter przejeździłam zonder enig voorbehoud. De echte voordelen van deze banden gewaardeerd gaan voor de kerst aan de familie en moest een aantal kilometers te overwinnen. Het weer was slecht in het begin het sneeuwde en vervolgens aanvriezende regen. Banden vrijgesproken zich uitstekend. Langs de weg, zag ik een heleboel auto's begraven in de sneeuw en opgesteld door de wegenwacht. Maar ik reed, terwijl ze voorzichtig aanpassen van de snelheid aan de toestand van de wegen, maar geen enkele keer heb ik het gevoel dat de auto niet vasthouden aan de weg of glijders. Als het gaat om het rijden in Meer > de sneeuw geven ook hoge cijfers. Ik woon buiten de stad en had dus geen tijd om nieodśnieżone weg te overwinnen en wordt ook uitgeoefend een geweldige band.
 • Adam 4,8 111150

  Kleber KRISALP HP 2

  Toyota Corolla Combi 2.0 D4D 90 km. In de winter rijd ik ongeveer 25 tys.km zijn mijn derde winterbanden Kleber en ik vind ze erg goed te zijn als het gaat om waarde voor het geld. Bekend winter heeft zijn eigen regels als het gaat om sneeuw te net zo gewaardeerd zijn erg rustig, heel goed kiezen voor de sneeuw en modder op het ijs ....? alleen spikes en gezond verstand. Echter, de droge goed, als de temperatuur boven de 10 graden Celsius en dus soms ook in de winter kun je het hoort een beetje, maar niet interfereren met de reis. Als het gaat om slijtage alles hangt af van uw rijstijl aan mij genoeg voor drie seizoenen max. Als het nu winter of vier. als elke winterbanden asfalt geen goed Meer > substraat voor deze banden. Ze zijn zacht en zeer goed opgevangen en hechten aan de ondergrond. Ik beveel
 • ~ 4,0 11110

  Kleber DYNAXER HP3

  Klebery gekocht voor Peugeot 206 1.4 HDI. Przejeździłem ze op de Duitse snelwegen meer dan 30 duizend. km, en een beetje op de Poolse wegen. Bandenslijtage weinig tekenen van slijtage, als een dergelijke cursus. Ze kunnen de grip op een nat wegdek te breken, maar dat niet breken? Ik ben erg blij met deze set banden en ik zou het zeker aanraden aan iedereen in deze prijscategorie. Als je me stevig bevestigd had, het ziet er een beetje balonowato, maar ik heb veel erger gezien. Voor vergelijkingen worden gedreven zowel GoodYearach en nu Bridgestone (in de tweede auto) en boos op Kleberach beide reeksen niet. Als het gaat om de prijs / kwaliteit Klebery val perfect, dus geniet dergelijke Meer > populariteit. Ik zie geen zin om te veel betaalt voor banden in auto van deze klasse.
 • Piewit 4,2 111150

  Kleber KRISALP HP 2

  Vrijwel nooit ontmoet met zulke barre winterse omstandigheden op de weg (sneeuw, slush, ijs), waarin ik ongemakkelijk zou voelen gaande deze banden. De voordelen van banden is: - zeer goede tractie - vooral in de winter - bij het starten, remmen, bochten - zeer goede prijs-kwaliteitverhouding prestaties en rijeigenschappen - weerstand tegen / schuren (ook bij hogere temperaturen) te dragen - Goede invloed van ongelijkheid op de weg - wat hardlopen in sleur - duurzaamheid en betrouwbaarheid - geen neiging tot vervormen (voor opslag) en breuken (bijvoorbeeld, rijden naar het gat in de grond) zwakke plekken in / op de banden tot op dat moment kon ik niet zien. Aanbevolen! Meer > -------------------------------------------------- ------------------------------
Vind uw Kleber banden