Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Kleber

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Kleber Banden

Banden Kleber

Het Franse bedrijf Kleber is in 1910 opgericht. Sinds 1980 maakt de onderneming deel uit van Michelin. Kleber is het op vijf na grootste merk in Europa. Het bedrijf verkoopt z'n producten in 22 landen.

De producent heeft banden voor personenauto's en bedrijfswagens klasse medium in z'n assortiment.

Het merk werkt samen met vele autoproducenten waardoor haar modellen veelvuldig deel uitmaakten van de uitrusting van middenklassenauto's zoals Renault.

De banden van Kleber werden gebruikt in Concordes. In de jaren 70 domineerde het bedrijf de Europese markt op het gebied van agrarische banden.

Zomerbanden ranking Kleber

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (477 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,0 11100 (250 Meningen)

Winterbanden ranking Kleber

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 3,9 111900 (443 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,5 111500 (1337 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Kleber in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Kleber modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Kleber KRISALP HP 2
  Kleber KRISALP HP 2

  Type: winterband Klasse: medium - beste verhouding tussen prijs en kwaliteit Bestemming: ...

 • Kleber Krisalp HP3
  Kleber Krisalp HP3

  Kleber Krisalp HP3 is een verbeterde versie van Kleber Krisalp HP2 model – een band die al ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Kleber banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Kleber DYNAXER HP3
  Kleber DYNAXER HP3

  De Kleber Dynaxer HP3 is een band gericht op veiligheid en betrouwbaarheid. Voor wie de ...

 • Kleber VIAXER
  Kleber VIAXER

  Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Merk geschiedenis

Besluit op de boot Aan het einde van het leven van Jean-Baptiste Kleber behoorde de bandenindustrie nog tot het sprookjesland. Kleber werd in 1800 in Caïro vermoord. Exact 111 jaar later werd in de Franse plaats Colombes de fabriek van het Amerikaanse bedrijf BFGoodrich in gebruik genomen. Zijn Franse filiaal functioneerde al vanaf 13 juli 1910. De legende gaat dat de heer Work, directeur van het bedrijf, tijdens een boottocht door de overstroomde wijken van Parijs het besluit nam om een fabriek te bouwen. Op 8 december 1911 produceerde de BFG-fabriek de eerste band. Dit is de eerste belangrijke datum uit de geschiedenis van het merk Kleber dat 35 jaar later officieel in het leven werd geroepen. De fabriek in Colombes maakte in 1927 niet alleen banden, maar ook een uitgebreid assortiment aan rubber producten, onder andere aandrijfriemen, dichtingen en onderdelen van machines en andere apparatuur. Kleber-de achtergrond In de jaren dertig produceerde de fabriek in Colombes banden voor de serie-uitrusting van de auto's Chambord en Versailles. Ook introduceerde de fabriek in 1935 de eerste banden voor terreinwagens en de karakteristieke banden met witte zijkanten die destijds golden als het toppunt van elegantie. De leiding van het bedrijf vergat hierbij niet om haar producten goed te promoten. In het reclamemateriaal voor de banden verschenen mooie vrouwen ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Kleber

Band Zomerbanden Kleber DYNAXER HP3

Nooit kopen als je veel op de weg zit.
Mening: 2,4 114000

Banden hebben totaal geen grip op de weg, zowel met droog als nat wegdek is het beschamend. Zelfs de oude banden van Michelin waar het canvas bijna uitkwam hadden nog meer grip als deze. Kortom als iemand interesse heeft in deze banden, ze zijn gratis af te halen.

Band Zomerbanden Kleber DYNAXER HP3

redelijke band
Mening: 4,0 11110

redelijke band goede wegligging beetje aan de slappekant voor mijn auto omdat de auto al redelijk zacht in de vering zit

Winterbanden Kleber

opona Winterbanden Kleber TRANSALP

Auteur:Arkadiusz Kozieniec
Mening: 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Dames en Heren! Met de aankoop van banden met Kleber eerder was heel blij toen ik hem kocht zomerbanden. Er is geen betere band in deze prijscategorie. Ik heb geen verbinding met het bedrijf Kleber hebben, ik wilde alleen maar om mijn ervaringen te delen met gebruikers van bestelwagenów. Beschrijving van de band die op de winkel is het meest getroffen, met een uitzondering kan, als de sneeuw begint te smelten, dan is bij het opstarten zijn er enkele problemen, kunt u repareren als dat mogelijk is in deze prijsklasse zou zijn. Echter, andere voorwaarden, diepe sneeuw (zelfreinigend), ijs, modder, modder is de meest favoriete voorwaarden voor deze banden. Nee, nee, beschaamd om toe te geven, maar de laatste zomerseizoen ook przejeździłem op deze banden, en terwijl mijn andere winterbanden in zomerse omstandigheden en poseerde hałasowały erg groot rijweerstand, die kan worden gezien in een snel vertragen van de auto in neutraal met de banden volledig merkte het niet. Dus, nogmaals een dringend beroep op u om banden Kleber kopen!

opona Winterbanden Kleber TRANSALP 2

Zeer goede band.
Mening: 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

In overeenstemming met het principe dat multigrade banden gebruikt door de lente, zomer, herfst ... Ik kocht banden voor MB Viano. De banden zijn geweldig in de sneeuw en modder. Bewegen (vooral met achterwielaandrijving) is zeker een andere wereld in vergelijking met mijn vorige Cargo Vector MS. Remmen komt beter dan goed, maar zeker slechter deze banden blinken uit in droge omstandigheden, vooral bij hogere snelheden en in bochten. Kortom, het hoofd op de hals, deze banden zijn een goede keuze, terwijl een grote waarde voor uw geld. Ik zou aanraden.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,92 op basis van 2733 beoordelingen

Bandenmodellen Kleber

Alle bandenmodellen van het merk Kleber beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Kleber model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Kleber. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Kleber.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Kleber Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Kleber. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Kleber.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Kleber. Elke band Kleber wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.