Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Kleber Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
op basis van 6576 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Het Franse bedrijf Kleber is in 1910 opgericht. Sinds 1980 maakt de onderneming deel uit van Michelin. Kleber is het op vijf na grootste merk in Europa. Het bedrijf verkoopt z'n producten in 22 landen.

De producent heeft banden voor personenauto's en bedrijfswagens klasse medium in z'n assortiment.

Het merk werkt samen met vele autoproducenten waardoor haar modellen veelvuldig deel uitmaakten van de uitrusting van middenklassenauto's zoals Renault.

De banden van Kleber werden gebruikt in Concordes. In de jaren 70 domineerde het bedrijf de Europese markt op het gebied van agrarische banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kleber:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kleber banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Rikus Van Doren 4,4 111150

  Kleber KRISALP HP 165/70 R13

  Banden zijn aan te bevelen, misschien dit jaar was er niet veel winter, maar die paar weken van sneeuw stond me toe om veilig te rijden, meestal stad, maar 2 keer per maand langere route (1000km). Op droog asfalt geweldig, zelfs beter in de natte, slush te groot, op samengepakte sneeuw een beetje erger, maar het is niet spijkerbanden, dus ook heel goed, bij verschillende gelegenheden kon ik hobbels (idioten op de weg en de jongens op zoek naar een bel) te vermijden. Na ziet het winterseizoen loopvlak erg versleten, een groot pluspunt duurzaamheid. Rijcomfort ook erg goed, geen lawaai te maken. Niet meer verleidelijk, ik beveel! In deze klasse en prijs zijn de beste: D Meer >
 • darkofcb 4,7 111150

  Kleber KRISALP 3 135/80 R13

  Hallo wszystkich.Jak elk jaar op de rug en vraag me af hoe bumerang.Zawsze soort loopvlak en de fabrikant om ons te bevredigen .. Ieder van ons lezen beoordelingen van gebruikers en iedereen iets anders prijst .. Weet je wat ik doe op mezelf en soms kun je snel merken dat je in een greppel en onervaren bestuurders remweerstand .. Kleber banden zijn zeer goed en de rit wordt een plezier, vooral in extreme omstandigheden pogodowych.Ja Ik ben zeer tevreden en zou innym.Co post hier aanraden voor meer veiligheid aan de ene miejscu.Mvgawiam Meer >
 • Michał 4,8 111150

  Kleber KRISALP HP 185/65 R15

  Deze winter zal ik een andere 5sezon starten op deze banden, ik ben erg blij, want ik kocht deze donuts bijna nieuw voor een spotprijs, en was aangenaam verrast over hoe de auto rijdt op hen, was er geen dergelijke afwijkingen (als de auto opgehangen aan het chassis) in die een poruszać.Jak zou uitgeven elk jaar als het sneeuwt we met zijn collega eens over duuużym plein en zet kegels tijdens het rijden "side" auto met voorwielaandrijving donuts ontlenen grote auto van slippen. dus als het gaat om sneeuw te genieten van de 5 + De regen en natte wegen als dom probleem, gedragen zich beter dan, zeg Pirelli P6000 die ik had voor de zomer. Ik kan gerust aanraden aan anderen de banden Meer > voor de winter.
 • Piotr 4,2 111150

  Kleber KRISALP HP 2 185/65 R14

  Ik evalueer de banden heel goed. Ze bieden voldoende grip en remafstand op zowel droge als natte oppervlakken. Het geluidsniveau is niet bijzonder hoog, u kunt tijdens het rijden vrijuit praten zonder uw stem te verheffen. Ik heb geen toename van het brandstofverbruik opgemerkt boven wat gewoonlijk in de winter wordt opgewekt. Ik raad het zeker aan. Meer >
Vind uw Kleber banden