Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lassa Banden

Selecteer profiel
Selecteer diameter
Op dit moment beschikt ons magazijn niet over Lassa-banden maar wij kunnen wel producten van meer dan 100 andere fabrikanten aanbieden

Lassa werd opgericht in 1974 door het Turkse industriële concern SabanciGroup.


1988 was een dynamisch ontwikkelingsjaar voor de bandenmarkt en het moment waarop het concern zich verbond met het Japanse Bridgestone Corporation. Uit dit huwelijk ontstond een nieuwe firma met de naam BRISA Bridgestone SabanciTyre Manufacturing and Trading Inc.


Deze stap was de grootste Japanse investering in Turkije. Als gevolg hiervan is de productiecapaciteit toegenomen, en het assortiment uitgebreid.


Om de concurrentiële positie op de nationale markten en de wereldmarkten te behouden, verkoopt Lassa haar producten aan autoproducenten en detailhandelaren in meer dan 30 landen.


De firma is uitgerust met gespecialiseerde laboratoria, waarin grondig onderzoek wordt uitgevoerd voor het verhogen van de bestuurdersveiligheid, alsook voor het computermatig ontwerpen van banden.


Lassa is een merk met hoog potentieel en een stabiele positie op de Europese markt. Het produceert banden van de economische klasse voor personenwagens, bestelwagens en 4x4 wagens.


De producten van dit merk worden gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Meningen van onze klanten:
  • RQ 4,6 111150

    Lassa Impetus Revo

    Ik heb ongeveer 60-80 000 mijl gedaan met deze banden. Grip De grip in de droge is uitstekend. In de natte, ze zijn v ook goed. Karen en behandeling Deze banden vervangen door een set van Michelin. In mijn eerlijke mening, de Lassa banden zich veel beter voelen als je in bochten. zijwand van de Michelin-banden lijkt niet zo veel steun te geven. Duurzaamheid Geen problemen tot nu toe. Meer >
  • Yaroslav 4,6 111150

    Lassa Impetus Revo +

    Band houdt de weg ook. Naar mijn mening is het erg rustig. Rolweerstand eigenlijk heel klein, brandstofverbruik op deze banden daalde met 10 tot 15% vergeleken met mijn vorige! Mooi design, zeer stabiel, hoewel het lijkt echt "soft" band zijn !! Nu reed ik op een tweede seizoen! Na de eerste looks als nieuw - niet gebruikt !!! AANBEVOLEN !! Meer >