Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Ling Long Banden

Beoordeling van de producent
3,8
    111500
op basis van 72 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Ling Long banden zijn een goede optie voor chauffeurs die op zoek naar ideale rijparametersvoor een goede prijs zijn. De producent van Ling Long-banden is in het bezit van moderne technologische voorzieningen. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is om modellen te produceren van materialen van de beste kwaliteit die worden gekenmerkt door de best mogelijke prestaties. Rijden op Ling Long-banden is veilig en duurzaam. de modellen van het merk zijn ook bestand tegen slijtage. Maak kennis van het rijke aanbod van Ling Long in onze winkel. Ieder vindt hier iets voor zich.

Het meest gekozen door onze klanten

Beoordelingen van banden door onze klanten Ling Long:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Ling Long banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Joe 4,3 111150

    Ling Long WINTER HERO

    Veel mensen horen over Chinese banden bladnie. Mijn punt is dat het veel goedkoper is Chinees Chinese band is beter dan de "wij" van de onderste plank. Voorheen had ik Savy, prijs 370 zł per stuk, nu Linglong ik, prijs 220 zł per stuk en er is een kloof. Sava was goed in de sneeuw, vrij rustig maar uiterst onstabiel op het asfalt. Linglong is sensationeel in de sneeuw, veel stabieler dan Savy op asfalt, op de snelweg bij 150 km / h gaat rijden op rails, zodat een beetje harder, maar gezien de prijs, het is de quinol is ongeëvenaard. Zijn enige concurrentie is waarschijnlijk Goodride dat (ik ontken niet) wordt verondersteld nog beter te zijn, en de prijs van de "Chinese". Meer > Dus na die de schimmel buy banden Europese low-end, zoals de Sava en Debica als het eten van veel goedkopere chinczyk is beter, het verschil in mijn geval is 140 zł 215/55/16 op het spel! Ik kocht voor de stalen wielen en hebben een compleet nieuwe wielen voor de winter. In China gaat echt geweldige techniek up, en de prijzen zijn niet!
Vind uw Ling Long banden