Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Matador Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 111 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Matador is een merk uit Slowakije. Producten van dit merk worden zeer gewaardeerd door gebruikers en hebben een zeer sterke marktpositie verworven. Er rijden zeer veel auto's in Polen op banden van het merk Matador. Chauffeurs waarderen de perfecte rijparameters van het merk en de aantrekkelijke prijzen. Vermelding verdient ook het feit dat banden van Matador vaak door erkende autoproducenten worden gekozen als eerste uitrusting van deze voertuigen. In ons rijke aanbod hebben we Matador-banden voor verschillende typen auto's. Iedereen vindt iets voor zich.

Meningen van onze klanten:
 • polishviking 4,5 111150

  Matador MP59

  Banden gekocht na een lange analyse van de offertes, op zoek naar budget banden om de auto geëxploiteerd als drugi.To mijn eerste asymmetrische winterbanden, dus hij was benieuwd hoe ze zullen presteren in de sneeuw en modder. Voorheen was ik met behulp GY Ultra Grip 6 en Continentalów niet herinneren het model. Voor nu, de afgelegde afstand is ongeveer 2000 km, de band werkt zeer goed, de sneeuw blijft zeer goed, moeilijk om de auto in te voeren in een slip, snelle bochten en wegrijden feilloos. De modder ook verging het heel goed. Zo veel voor de nieuwe, correcte gegevens is helaas pas na 2-3 seizoenen, maar vandaag de dag is een uitstekende band voor die prijs (PLN 169 per stuk). Meer >
 • 2g5tbre 4,3 111150

  Matador MP92 Sibir Snow

  In de tussentijd, ik schoot nog een 5000 km, en tenslotte hadden de kans om te rijden in winterse omstandigheden. Banden onverwacht goed! Echt geven veel vertrouwen in besturen van de auto, mits de temperatuur onder 10 graden. In de grote vorst. Witte weg, sneeuw zajeżdżony, maar het gebrek aan ijs, een gevoel van controle en stress gevlogen met een snelheid van 60-80 km / h, soms gewoon ESP of ASR corrigeren van fouten van mijn wegen (natuurlijk moet je ervan bewust zijn dat in dergelijke omstandigheden is het goed, zolang het goed en de wetten van de fysica van toepassing). Remmen en sturen in deze omstandigheden zeer ong. Zwakkere banden gaat een kleine heuvel begint, bijv. Vanuit een Meer > kleine weg (rijden naar de voorkant, zware super). Op het ijs, natuurlijk, zijn er geen tekenen, maar bestuurbaarheid blijft. Verse sneeuw die op het asfalt, zelfs in grote hoeveelheden, geen indruk op de band te maken. Belangrijker nog, ik heb niet gemerkt overmatige slijtage.
 • szymxx 4,4 111150

  Matador MP46

  Deze zomer was ik op zoek naar mezelf eerst in het leven nieuwe zomerbanden - Ik dacht aan Falkenami, Hankookami (aanbevolen Bridgeston'y mensen, maar mijn budget was beperkt), stond op Matadorach mp46, die mij leidde tot zijn positieve adviezen van de gebruikers. Bovendien Skoda mijn vader ging naar Matador banden uit de fabriek, en ook al is het niet een krachtige autobanden overleefden ongeveer zes seizoenen. Ik reed op de banden, terwijl bij 6000km - Ik ben erg blij. Ik kan niet vergelijken met premium merken, maar als de band gemiddeld twee keer goedkoper dan deze klasse, ik heb niets te klagen over hen. Tijdens het rijden op hen voel ik me veilig, ik rijd bochten zonder problemen. Meer > Ik vond heel goed als extra mogelijkheden die de band - je kunt het op de as van welke kant werd gebruikt controleren, en als het km heeft liep.
 • Lotte 4,6 111150

  Matador MP92 Sibir Snow

  Ik schrijf een mening over de maat 235/70 R16 welke onder een Jeep Cherokee 2.8 CRD. gemonteerd zijn. Op eerst met de balanceren hebben we geen laast gekregen, op tweede ze rijd best in de bochten, wel een beetje hard gum , de remmen op de natte wegdek en op mud zonder probleem, ze rijd goed op de sneeuw, met de remmen is er ook geen probleem. Leuk was dat de rijden op de ijs was ook goed. Boven 7 gradenvoel je dat de Matador MP92 Sibir Snow band wel een beetje te zacht is . Op het derde op een zachte terrein als ik met mijn oude terrein banden vergelijken gaan ze draachen zich beter. Op de asfalt ik rijd ook lekker Meer >
Vind uw Matador banden