Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Maxxis Banden

Beoordeling van de producent
4,0
    11110
op basis van 57 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Maxxis-banden worden door in Taiwan gestichte merk Cheng-Shin Rubber Ind. Co. Ltd. geproduceerd. Op dit moment veroveren de banden van Maxxis de bandenmarkten overal de wereld. Het merk is in 130 landen verkrijgbaar. Een van de kenmerkende eigenschappen van Maxxis-banden is hun duurzaamheid en goede voorbereiding op alle wegomstandigheden. Deze kwaliteiten zijn de verdienste van de moderne technologieën die door dit dynamische bedrijf gebruikt worden. Maak vooral kennis met het aanbod van deze producent; die zeker voor een ideale uitrusting van je auto zorgen zal.

Het meest gekozen door onze klanten

Beoordelingen van banden door onze klanten Maxxis:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Maxxis banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • brido..... 5,0 11111

    Maxxis MA Z1 265/35 R18

    MAXXIS als je niet weet zijn enorm in Moto Cross en behoren tot de beste banden mountainbiken ..... Ik besloot dat Y gewaardeerd banden (zachter rubber, kortere levensduur en over het algemeen duurder) werden meer dan spec''d voor een 2,2 liter dieselauto & verplaatst naar deze w gewaardeerd MAZ1 ... zijn de enige band ik nu kopen ... Meer >
Vind uw Maxxis banden