Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Maxxis Banden

Maxxis Banden

Beoordeling van de producent
4,0
op basis van 57 meningen

of

Kenteken

Maxxis-banden worden door in Taiwan gestichte merk Cheng-Shin Rubber Ind. Co. Ltd. geproduceerd. Op dit moment veroveren de banden van Maxxis de bandenmarkten overal de wereld. Het merk is in 130 landen verkrijgbaar. Een van de kenmerkende eigenschappen van Maxxis-banden is hun duurzaamheid en goede voorbereiding op alle wegomstandigheden. Deze kwaliteiten zijn de verdienste van de moderne technologieën die door dit dynamische bedrijf gebruikt worden. Maak vooral kennis met het aanbod van deze producent; die zeker voor een ideale uitrusting van je auto zorgen zal.

Het meest gekozen door onze klanten

Beoordelingen van banden door onze klanten Maxxis:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Maxxis banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • User 4,8

    Maxxis MA PW 185/55 R14

    Zeer goede donuts weinig bekende maar zeer gewaardeerde fabrikant in de wereld Maxxis. Zeer goede band wapeningsstaal twee vlechten in totaal kunnen verslaan, natuurlijk verloop niet op een normaal niveau, richtinggebonden profiel ziet er zo cool en koel te houden in de provincies buiten de stad (dorpen, steden, enz.). Ik gebruik twee jaar en waarderen hoe goed de middenklasse. Meer >
Vind uw Maxxis banden