Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Nokian

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Nokian Banden

Banden Nokian

Nokian Tyres PLC is de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Het bedrijf is in 1988 ontstaan. De geschiedenis gaat echter terug tot het jaar 1898 toen de rubberfabriek Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. De fabriek begon in 1932 met de productie van banden. Het bekendste model van Nokian, Hakkapelitta verscheen al in 1936 op de markt.

Nokian is gespecialiseerd in de productie van winterbanden die uitstekend presteren in de moeilijke Scandinavische omstandigheden. De technici van Nokian creëren banden die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van ijskoude winters.

In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, fietsen, landbouw- en bosvoertuigen. De banden van deze Finse onderneming worden gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Het bedrijf staat bekend om de toepassing van innovatieve en pro-ecologische oplossingen. Nokian is bekend geworden als producent van de eerste winterband ter wereld en de eerste ecologische band met toepassing van laag-aromatische oliën.

De onderneming heeft fabrieken in Finland en Rusland.

Zomerbanden ranking Nokian

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 5,0 11111 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (41 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (444 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (94 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (238 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (449 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,0 11110 (141 Meningen)

Winterbanden ranking Nokian

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,7 111170 (5 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,6 111160 (8 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,6 111160 (1 Mening)
Winterband Beoordeling 4,5 111150 (339 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (38 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (3 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (540 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (713 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (118 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Nokian in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Nokian modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Nokian WR D3
  Nokian WR D3

  Nokian WR D3 is een winterband die uitstekend voor extreme ...

 • Nokian WR A4
  Nokian WR A4

  Nokian WR A4 zijn premium winterbanden uitgerust met een asymmetrisch loopvlakprofiel. Deze ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Nokian banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Nokian Line
  Nokian Line

  Type: zomerbanden Bestemming: personenauto’s Klasse: premium - zorgt voor maximale ...

 • Nokian zLine
  Nokian zLine

  Type: zomerbanden Bestemming: personenauto’s Klasse: premium - zorgt voor maximale prestaties ...

Merk geschiedenis

Aan de Nokianvirta-rivier Het bedrijfsgeschiedenis begint in de tweede helft van de 19e eeuw. In 1865 richtte mijnbouwingenieur Knut Fredrik Idestam in Tampere in het zuidoosten van Finland en klein bedrijf op voor de bosbouwindustrie. Later verplaatste hij het bedrijf naar het plaatsje Nokia aan de rivier Nokianvirta. Dit was de eerste van drie ondernemingen die later opgingen in het concern Nokia Corporation. Uit de naam van het plaatsje is ook de naam van het bedrijf – Nokia Wood Mills – afgeleid, hoewel het woord 'nokia' in het Fins ook boswezel betekent. Dertig jaar later, in 1898 ontstaat het bedrijf Finnish Rubber Works (Finse Rubberbedrijven, in het Fins Suomen Gummitehdas Oy). In 1904 de eerste FRW-fabriek is gebouwd in de stad Nokia. In het begin van de 20e eeuw neemt het bedrijf Nokia Wood Mills over en in 1967 fuseren beide bedrijven met het in 1912 opgerichte Finnish Cable Works. Dit was het begin van Nokia Corporation. Eerst fietsen, daarna auto's Terug naar de bandenproductie. In 1925 begon Finnish Rubber Works met de productie van fietsbanden. Daarvoor hield het bedrijf zich bezig met het maken van schoenen en rubber elementen voor toepassing in verschillende industrietakken. In de fabriek in Nokia ontstaat in 1932 de eerste autoband. Vier jaar later wordt het vlaggenschip van het bedrijf gelanceerd – de band die vandaag bekend ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Nokian

Band Zomerbanden Nokian V

Auteur:Jos
Mening: 4,2 111120

Echt een goede band. Ze zijn meesters in bandenproductie, maar niet alleen in winterbanden - zomerbanden zijn echt goed. Nokian V zijn gewoon de beste banden ter wereld, vooral voor de prijs. Overtreffen anderen. De droge gaf ik slechts 5 om te onderscheiden zijn fenomenale gedrag in de natte wegen. Rustige band met een hoog rijcomfort, ik voel me erg zelfverzekerd. Zeer extreme loopvlak, en in principe alleen langsgroeven ;) Ik was bang dat het zijdelingse steun zal verslechteren, maar niets is minder waar. De meeste plassen vooel je niet eens. De band heeft een goede greep. Zelfs hard remmen op nat schakelt niet ABS aan. Slijtage - iets hoger dan zou lijken te willen, want na 5km ging door mij ongeveer 0,5 mm (verdwijnt langzaam - het vinkje uit de banden kunnen automatisch aanwijzer op het loopvlak), maar niet realistisch zijn - snel Ik workout, remmen, scherpere ook gebeuren, 140 pk moedigt ook de fast lane ;). Maar iets voor iets - lage slijtage gelijk aan de wanhopige greep. Samengevat: Strollin 30 km / h, doet 5000 km per jaar - niet kopen, omdat ik niet eens gebruik maken van een kwart van hun mogelijkheden. Je rijdt een stuk, soms snel, u uw eigen veiligheid en gedrag in het natte waarderen - je kon niet betere banden vinden.

Band Zomerbanden Nokian H

Auteur:Jeroen
Mening: 4,2 111120

Ik koos Nokian H gewoon omdat als ik een Vectra kocht, droeg die nrv en het rijden zeer goed reed was. Maar het loopvlak is voorbij en ik begon een nieuwe band op te zoeken. er waren Michelin, Barum, Debica, Fulda, maar iets viel me gewoon met deze band, met inbegrip dat in 2007 was het een nieuwigheid. Ik kocht die in de winter - was goedkoper en in de lente begon ik die gebruiken. Dus, perfecte stilte in de auto - geen geluid van de rollende band, op droge weg remt die perfect, het is erg hard om de auto te slippen tot horen draaide ABS. Op de natte ziet er gelijk uit en wat verbaasde me dat het aangaan van deze grotere plasse niet ruiken als de auto verliest grip en trekt in een pagina gewoon ideaal! wat te schuren, terwijl voorzichtig rijden van tijd tot tijd als een duwtje in de rug - en dus ze lopen 15.000 km tegenover verdween twee millimeter aan de voorkant en 1 millimeter profieldiepte. zo ja tellen band gemakkelijk genoeg voor vier tot vijf jaar rijden. Naar mijn mening heel goede keuze. En voor de winter in het algemeen niet een beetje ijzig als de weg te geven is inderdaad een tragedie, maar het is een zomerband - dat is om te betreden

Winterbanden Nokian

opona Winterbanden Nokian WR D4

Zeer goede band.
Mening: 5,0 11111

De banden heb ik meer dan twee maanden. Ik heb een beetje meer dan 1200 km gedaan met 150 paardenkracht in mijn auto en met het gewicht van 1,5 ton. Voornamelijk in de stad. Het eerste wat mijn aandacht trok, nadat de koerier kwam, was de geur van rubber. Deze was anders dan bij de "standaard banden". Ik heb veel over Nokian WR D4 gelezen en die hebben aan een mengsel een koolzaadolie toegevoegd, daarom kunnen ze zo'n ongewone effect veroorzaken. Deze banden ruiken echt als geen andere banden. Ik ben niet iemand die zijn aandacht vestigt op het uiterlijk van het loopvlak, het is voor mij volkomen onverschillig. Voor mij is belangrijk dat de band effectief is bij het remmen op modder-en waterafvoer en sneeuw. Op de tweede plaats is het lawaai en op de derde plaats is de rolweerstand. Maar ik moet toegeven dat het loopvlak van Nokian WR D4 uniek is wat uiterlijk betreft en ziet er heel mooi uit. Wat tractie betreft. Op droge kleeft zich de band stevig aan het oppervlak, is erg rustig, laat geen piepende geluiden in bochten. Bij hogere snelheden op de snelweg het lawaai die de banden maken is niet erg, en is minimaal en voor dit een groot pluspunt voor Nokian. Ik had de kans om te rijden in de stad tijdens echt zware regen. In plaats van wegen waren dat echt stromende water rivieren. Ik ben blij over hoe deze band kan omgaan met water. Bij 70 km / h in deze omstandigheden, hoorde ik alleen het geluid van het "gekamd" water, en de auto zat alsof geplakt. Sleuren met water? Voor deze banden maakt het niet uit. Remmen? met 70 km / u en in natte omstandigheden is het verschil niet te gezien en in vergelijking met het remmen in droge omstandigheden. Wat winterse omstandigheden betreft er waren enkele dagendat de wegen bedekt waren met de sneeuw en de banden zaten heel goed. Op de modder na de sneeuw was ook alles geweldig. Maar het is niet genoeg om hun effectiviteit op deze manier te verifiëren en een geloofwaardige adviezen te geven. Ik heb meer tijd nodig. zowel voor droge als natte wegen zijn deze Nokian WR D4 banden perfect geschikt. Wat de rolweerstand betreft er werd door me niet opgemerkt of er een hogere verbranding is. Normaal gezien is brandstofverbruik altijd iets hoger dan in zomer. Wat duurzaamheid betreft zijn die goed. Dempen van ongelijkheiden - voor mij een beetje zinloos parameter dus ik heeft geen commentaar hierover. Het hangt af van de hoogte van de band, opblazen en vering. Naar mijn mening, premium banden hebben allemaal soortgelijke parameters van dempen. Als je zoveel geld uit kunt geven dan kan ik je deze banden aanbevelen. Zo niet, kan je altijd Barum bandne kopen deze zijn ook goed maar naar mijn mening zijn die de moeite waard.

opona Winterbanden Nokian WR D3

Beste band die ik heb gevonden na jaren van zoeken.
Mening: 4,9 111190

Een serieuze band, Ik woon buiten de stad en ik moet elke dag 100km pendelen, op de lokale wegen en de snelweg. De weggetjes zijn de hele winter onbehandeld. Ik probeerde eerst Nokian banden op mijn oude Merc 190E, WRA3 en ze waren super banden zelfs in zware sneeuw in de oude auto met een achterwiel aandrijving. Ik montreerde deze Nokian WR D3 onder auto van mijn vrouw Citroën C3 HDI, ik had een 2005 Subaru Outback daaronder waren ook dezelfde banden. Citroën houdt de weg echt fantastisch goed in alle omstandigheden. We rijden op winterbanden hele jaar door omdat als we hier de zware regen krijgen, is het alleen veilig om op de snelweg met hoge snelheden te rijden als jij goede kwaliteit winterband hebt. Bij vorst en sneeuw zijn deze banden prachtig, zo goed dat nu als mijn vrouw op zwangerschapsverlof is zal ik Citroën gebruiken voor mijn woon-werkverkeer gebruiken, als ik weet dat er letterlijk overal mee erg ijzige of besneeuwde weg is. Ik heb Hankook Winter ICept Evo onder mijn 2002 Audi A4 Avant 130 TDI, ik kon niet financieel voor Nokians gaan toen ik aan het kopen van banden voor mijn auto was, achteraf gezien zou ik deze extra € 150 hebben bijbetaald, zoals kan ik in de Hankook’s niet vertrouwen, ze zijn goed in zware regen en wanneer de tempetature hieronder 7deg maar er geen sprake van de kwaliteit van Nokian WR D3. Tot dusver hebben we 20,0000 kilometer gedaan op onze huidige banden, de slijtage is grrot, maar ik kon misschien ze eerder hebben gedraaid, de voorkant tonen significant meer slijtage dan de achterkant, dus ik zal ze in oktober 2015 laten vervangen. In de zomer verhoog ik de spanning van tot 42psi om slijtage te verminderen, nu in de winter zijn ze opgepompt op 32psi. Ik zal mijn Hankooks in oktober 2015 wijzigen voor een set van Nokians, omdat ik hier meer vertrouw in. Banden kan kostbaar zij. mensen in Nederland denken dat ik gek ben en op winterbanden rijd maar ze hebben geen echt idee wat voor banden ze zijn, maar gezien onze lage winter temps en zware regenval in combinatie met onbehandelde, slecht onderhouden wegen is dat vrij logisch.

Gemiddeld cijfer van banden: 4,20 op basis van 6923 beoordelingen

Bandenmodellen Nokian

Alle bandenmodellen van het merk Nokian beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Nokian model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Nokian. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Nokian.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Nokian Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Nokian. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Nokian.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Nokian. Elke band Nokian wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.