Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Nokian Tyres Banden

Nokian Tyres Banden

Beoordeling van de producent
4,1
op basis van 6117 meningen

of

Kenteken

Nokian Tyres PLC is de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Het bedrijf is in 1988 ontstaan. De geschiedenis gaat echter terug tot het jaar 1898 toen de rubberfabriek Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. De fabriek begon in 1932 met de productie van banden. Het bekendste model van Nokian, Hakkapelitta verscheen al in 1936 op de markt.

Nokian is gespecialiseerd in de productie van winterbanden die uitstekend presteren in de moeilijke Scandinavische omstandigheden. De technici van Nokian creëren banden die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van ijskoude winters.

In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, fietsen, landbouw- en bosvoertuigen. De banden van deze Finse onderneming worden gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Het bedrijf staat bekend om de toepassing van innovatieve en pro-ecologische oplossingen. Nokian is bekend geworden als producent van de eerste winterband ter wereld en de eerste ecologische band met toepassing van laag-aromatische oliën.

De onderneming heeft fabrieken in Finland en Rusland.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nokian Tyres:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nokian Tyres banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • MariKatsu 4,8

  Nokian iLine 185/60 R14

  De banden zijn echt geweldig! Ze kleven als plakkerig aan de weg. In de hoeken presteren ze erg goed, ze verliezen hun grip niet lang bij het passeren van plassen. De snelle verandering van de rijbaan bij snelheden boven 140 km / h is geen probleem voor hen. Banden die de moeite waard zijn om aan te bevelen. Meer >
 • Przemek 4,9

  Nokian iLine 195/65 R15

  Zeer goede prestaties op zowel droge als natte oppervlakken. Er is geen sprake van piepen van de band bij het rijden met geweld, vastgelijmd aan de superweg. Zodra ik moest vertragen op een nat oppervlak voor een scherpere boog, hoef ik deze Nokians niet te vertragen. Na een seizoen zien ze er als nieuw uit. Meer >
 • Marcin 4,8

  Nokian iLine 215/65 R15

  Hallo, kocht ik een nieuwe band, het ontbreken van een advies enige bezorgdheid over de rijeigenschappen, maar ongegrond. Tire geweldige wegligging, is zeer rustig. Curves is een genot, de controle van de auto in elk opzicht, vasthouden aan de baan als een uurwerk. Remming van de meest verraste me, de auto is in een flits, in de regen was ik ook verbaasd over de doeltreffendheid ervan, alsof gluren niet regent. ABS na de oprichting van deze banden nam een ​​lange vakantie. Auto liep over meerdere routes 200-300 km zonder enige verandering in het rijden. Sommige auto draait op 140 km / h en hoger, hehe, naar de vorige banden waren verdwenen zo kleurrijk, geen trillingen of andere dit soort Meer > gedrag. Rolweerstand op groot pluspunt verbranding daalde met mijn berekeningen over 1.2L, vergelijkt ze met de banden Kleber Dynaxer HP2 om volkomen te verliezen in elk opzicht. Bij het starten van dapper met de auto rijden, ondanks de 190 paarden .Bardzo mooi ongelijkheid onderdrukken en zelfs als het regent te veel kunnen ze niet horen. Ik beveel het van harte aan de grote voertuig dat Espace .. En aan deze zeer mooie uitstraling aluvelg in de harten :)
 • Mirosław 5,0

  Nokian iLine 205/55 R16

  Enigszins angstig Ik benaderde deze banden, op het einde het soort van goedkopere versie, dus ergens moet een addertje onder het gras. Mijn positieve desillusie begon bij het vervangen van de banden - vulcaniseerapparaten getrokken gewichten van alusów ene na de andere (voor winterbanden van bush was veel van hen). Ilin Nokian band is goed in balans! Een ander pluspunt is de grip in de bochten - tot nu toe niet in geslaagd om de ESP lanceren. Het is rustig en tegelijkertijd respons van de auto te draaien is goed. Als voormalig gebruiker van banden bush het ten zeerste aan - het is gewoon een paar pond verschil in prijs, en de kwaliteit is niet te vergelijken. Meer >
Vind uw Nokian Tyres banden