Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Nokian Banden

Beoordeling van de producent
4,1
  111150
op basis van 6109 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

Nokian Tyres PLC is de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Het bedrijf is in 1988 ontstaan. De geschiedenis gaat echter terug tot het jaar 1898 toen de rubberfabriek Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. De fabriek begon in 1932 met de productie van banden. Het bekendste model van Nokian, Hakkapelitta verscheen al in 1936 op de markt.

Nokian is gespecialiseerd in de productie van winterbanden die uitstekend presteren in de moeilijke Scandinavische omstandigheden. De technici van Nokian creëren banden die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van ijskoude winters.

In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, fietsen, landbouw- en bosvoertuigen. De banden van deze Finse onderneming worden gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Het bedrijf staat bekend om de toepassing van innovatieve en pro-ecologische oplossingen. Nokian is bekend geworden als producent van de eerste winterband ter wereld en de eerste ecologische band met toepassing van laag-aromatische oliën.

De onderneming heeft fabrieken in Finland en Rusland.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nokian:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nokian banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • MariKatsu 4,8 111150

  Nokian iLine 185/60 R14

  De banden zijn echt geweldig! Ze kleven als plakkerig aan de weg. In de hoeken presteren ze erg goed, ze verliezen hun grip niet lang bij het passeren van plassen. De snelle verandering van de rijbaan bij snelheden boven 140 km / h is geen probleem voor hen. Banden die de moeite waard zijn om aan te bevelen. Meer >
 • Przemek 4,9 111150

  Nokian iLine 195/65 R15

  Zeer goede prestaties op zowel droge als natte oppervlakken. Er is geen sprake van piepen van de band bij het rijden met geweld, vastgelijmd aan de superweg. Zodra ik moest vertragen op een nat oppervlak voor een scherpere boog, hoef ik deze Nokians niet te vertragen. Na een seizoen zien ze er als nieuw uit. Meer >
Vind uw Nokian banden