Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Ovation Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 272 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Ovation-banden zijn producten die snel steeds meer bandenmarkten veroveren. Bij het ontwerpen en de productie van deze banden let Ovation vooral op de veiligheidsparameters, rijcomfort en natuurlijk ecologie. Ovation-banden zijn een ideale uitrusting voor chauffeurs die een rustige rijstijl waarderen, zonder lawaai en overmatig brandstofverbruik. Deze kenmerken zorgen ervoor dat Ovation-banden steeds meer populair zijn. Check ons assortiment met het Ovation-logo en laat je overtuigen door de prestaties van dit merk.

Meningen van onze klanten:
 • Pat 5,0 11111

  Ovation VI-388

  De Ovation VI-388 banden zitten onder de BMW 231 KM . Ik rijd snel , vaak hard remmen, goede houding in de bochten. Ik was niet overtuigd nooit bij de onbekende merken van de banden. Mijn keuze was door de mening van mijn vriend en eigenlijk ben ik teverden van deze stap. Ik kan zeker de banden aanraden omdaat ik zie geen mankement , ik ben inderdaad tevreden. De banden zijn nieuw en 100 % better dan de gebruike banden welke had ik eerder onder mijn auto voor twee seizoenen. Mijn laatste banden waren slehcter dan Ovation VI-388 bij elke beoordeling maar ze waren net zo duur. Nog maal – zeker om te aanraden, de loopflaak is diep , de constructie is zeer goed , bijna geen slijtage en ze Meer > zijn zerer still.
 • Albi 4,1 111150

  Ovation VI-388

  Banden gedragen zich zeer goed. Ik heb ze in meer dan 200 pk auto met voorwielaandrijving. Voorheen had ik Dunlopy SP sport en nooit meer dan een stapel van twee maal Dunlop's groter dan niniesze Ovationy Kase. Eerst na 2000 km Dunlopach elk van de vier banden een lagere of hogere rol opzij, is het niet Ovationach! Ovationy heel goed oefenen op droge en natte wegen. Rijden langs de boog geeft mij de sleutel kaken en remmen is perfect. banden wel een nadeel. Zeer binnenkort hun afneemt ;/ Ik ben bang dat alleen op de vooras volharden tot het einde van de seizoenen. Ik rijd ongeveer 2500-3000 mijlen per maand. Maar aan te bevelen in de box office. Meer >
 • lynx83 4,7 111150

  Ovation VI-388

  Ik ben absoluut tegen chinszczyźnie maar verleid me de prijs en de positieve opmerkingen over de banden, tot mijn verbazing banden tot nu toe na het rijden over 12000tys mijlen zijn groot, vaak remmen podszas me af poźlizg zet ze in en ze vasthouden als lijm op het asfalt, natte oppervlak ook mijn poging tot remmen en zeer krappe bochten kwam Badzo tevredenheid, aquaplaing jaest enigszins merkbaar, meestal door mijn banden sensationeel en het toevoegen van geweldige prijs misschien geneigd te denken dat dit een van de beste banden in dat formaat op de markt! Meer >
 • Louie 4,0 11110

  Ovation VI-682

  De vier banden kwamen zeer snel en ik vond de manier waarop ze zagen er maar ongeveer een maand geleden was ik terug van de trein en moesten sommige benzine te kopen voor een 2 uur durende rit terug naar huis maar voordat ik in de auto merkte ik dat mijn voorste drivers band plat was, ik was geschokt, toen ging ik naar de andere kant en de andere voorband was ook helemaal plat, ik dacht dat dit misschien een grap of misschien iemand die laat de lucht uit mijn banden zijn ... Dus, gelukkig l kreeg een tankstation dat een luchtpomp gehad en ik thuis veilig. Maar die nacht Ik dacht dat als de banden een of andere manier worden doorboord, dan is de lucht niet zou duren, maar ze waren prima de Meer > volgende ochtend, maar niet in twee weken meer tijd ... De waarheid is dat je krijgt wat je betaalt voor, omdat de banden kregen uitgecheckt en het lijkt erop dat als gevolg van het bochtige karakter van de wegen in Kerry om zo vaak moet u uw banden te vullen met lucht. Dus ik zou niet deze banden aan iedereen aanbevelen en ik zou hebben gewoon hebben gegeven om hen een "flat out een onvoldoende waardering hier, maar ze zijn nog bezig ... maar om de paar weken heb je de lucht in hen, dus ik ben dan ook teleurgesteld don 't verwachten dat de voorste banden om de lucht voor langere tijd vast te houden ... het kopen van goedkoop betekent dat je moet twee reservebanden dragen!
Vind uw Ovation banden