Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Riken Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 137 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

De geschiedenis van de Japanse bandenproducent Riken gaat terug tot 1917. Al meer dan 20 jaar is het merk onder invloed van de wereldberoemde Franse producent Michelin. De samenwerking met een producent die zo ervaren is, kon niet zonder invloed blijven op het ontwerp- en productieproces van de Riken-banden. De goede kwaliteit van de door dit merk geproduceerde producten zorgt ervoor dat dit op dit moment een van de meest gewaardeerde bandenproducenten van de budgetklasse is. De belangrijkste voordelen van Riken-banden zijn, zoals de klasse al zegt, de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Maak kennis met het aanbod van deze producent.

Meningen van onze klanten:
 • grzesiu.com 4,8 111150

  Riken MAYSTORM 2 B2

  Mijn mening is dat soms van mond tot mond is de beste. Banden mij aangeraden door een collega die ze gebruikt in zijn Honda alleen met een lager profiel 55. My is "60", maar toegeven dat het buiten in de natte en droge banden zijn echt een aanrader (Lees wie de eigenaar van dit bedrijf te begrijpen voor wat). Een extra pluspunt is dat het niet is gemaakt en de productie van "China" het is de moeite waard om aandacht te besteden. dan zul je zo gelukkig als de eieren met de tweede set van hetzelfde zeker stapelen zonder aarzeling, omdat ik een paar banden hebt ingeschakeld en het comfort en de veiligheid zijn belangrijk voor me. Minus vorst, maar weet niet goed hoe iemand Meer > niet de banden op tijd verandert. Een extra plus "Prachtig band presenteert een" super vorm van het loopvlak.
 • Driver 4,3 111150

  Riken SNOWTIME

  Bij het kopen van banden een beetje afgevraagd of om banden te kopen met een lagere plat, of er ook voor kiezen iets met multigrade. Ik verklaarde echter dat wat winterbanden zijn winterbanden en was geneigd om Rikken. Voor een tijdje hadden we veel sneeuw pads en op dit punt ben ervan overtuigd dat het een goede keuze. Er waren geen problemen nieodśnieżone besturen van de weg. Er waren ook verrast toen op slush de weg zalegalo. Misschien zijn ze meer bekende merken tegen een veel hogere prijs. Deze banden maar 100% doet het werk. En gezien het feit dat de winter kan rijden tot 30 duizend. km Ik ben van mening dat de aankoop van deze banden is een aanzienlijke besparing, vooral wanneer Meer > vervangen om de twee jaar.
 • Gruszka 3,7 111500

  Riken MAYSTORM 2 B2

  Rikeny voor mij zijn echt goed. Je moet echt zwoegen onder droge omstandigheden om de auto in een slip te voeren. (A drift past niet - tenzij je onder de kap met 600 pony's). Zoals voor het rijden op een nat wegdek dat is OK. Natuurlijk, als je wilt om de auto te dwingen te glijden het kan, maar voor de stad rijden (snel) te behandelen ook. Ook het remmen is ok voor mij. Maar ik heb niet een situatie waarin ik niet zou hebben vertraagd, en omdat er soms een dynamisch rijden (niedzielniak) kan een noodsituatie op te leggen. Tot nu toe heb ik niet gedaan te veel kilometers, want iets meer dan 2000, maar de prijs kwaliteit als de meest zo. Een dynamisch-cha betekent niet als een gek! - Meer > Simply kunnen worden vermengd zonder dat files of voor andere bestuurders hachelijke situatie. NP. wanneer een man of een vriend tot de laatste minuut wacht niet te weten hoe de snelheid van een naderende auto en het verlaten van aanspanning "kont" beoordelen en wanneer ze zullen blazen kunnen lichtjes middelvinger zien. Blijkbaar moet ik voorzichtig zijn en hij / zij kan alleen verlaten als ze hetzelfde verlangen. Hetzelfde geldt voor het veranderen van de baan. Als hij / zij vindt dat de turn zet als het kan klimmen op je riem en je moet weg / haar niet uit te geven om hem uit te doen in het midden van uw auto en kan nog kwalijk dat ik om het niet te doen zal blazen. In elk van deze situatie zo ver Rikeny bewezen zichzelf.
 • Łukasz 4,1 111150

  Riken MAYSTORM 2 B2

  Het is waar dat ik kocht onlangs maar elk beetje je kunt schrijven. Nou, ik was op zoek naar een goedkopere plaats van duurdere banden. Vermijdt loopvlakvernieuwing en de Chinezen. De telling ingevoerd Riken, Debica, aalscholver, Barum, Daytona. Riken won de prijs en de aanbeveling van mijn vulcaniseerapparaten die aanbevolen en is een voorstander van alles wat er komt van Michelin. Ik las de recensies en de enige klacht over deze band waren op het volume en de slechte gedrag op het water. Zoals voor volume ik geloof dat ze op hetzelfde niveau als de concurrentie. Wat mee te nemen op het water is bewust poszalałem onlangs in de regen en ik moet zeggen dat je echt moet proberen om de Meer > auto-balans te herstellen. Ik voeg hieraan toe dat het enige systeem dat ik heb is ABS of heb mijn rijstijl niet helpen. Als ik werden opnieuw kiezen voor zeker dat het een Riken zou zijn, maar als Ryde was dezelfde prijs die ik zou hebben gedacht. (RIKEN gekocht voor 750 set) Als ik een nieuwe band RIKEN overwegen versus stimulerende meer merk ik koos RIKEN.
Vind uw Riken banden