Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Sailun Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 267 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter
Meningen van onze klanten:
 • Nick 4,7 111150

  Sailun Atrezzo SH402

  Ik heb deze banden gekocht, omdat mijn vorige auto (Voyager CRD) werd uit Nederland ingevoerd met Sailun Atrezzo SH402 en ik had een goede ervaring met deze banden. Ik heb ze voor Scenic besteld en ik ben ook blij. Banden zijn stil, niet glad, met een goed profiel, ze slijten niet te snel, ze zijn beter op de natte oppervlakte dan CONTINENTAL op droog oppervlakt, ze rijden zoals BANDEN van de bovenste plank. SAILUN is een wereldwijde bandenproducent die medailles in internationale rankings win. Ik adviseer Sailun Atrezzo SH402 in100%. Meer >
 • Gareth 4,4 111150

  Sailun Atrezzo ZS+

  Eerst op de achterkant van mijn Nissan 350z en had nu deze banden aan de voorzijde van mijn A5 3,0 TDI, die twee totaal verschillende eisen te vragen van deze banden maar beide keren fantastisch. Bood goede grip op beide auto's, beide met 240bhp +, maar ook het comfort op lange reizen en het vertrouwen in de natte. Zou niets anders te kopen als het gaat om het vervangen van de banden op de achterkant van mijn A5 en hen aan te raden om mijn vriend voor zijn 3,0 Z4 coupe en hij houdt van hen. Kon niet meer vragen voor de prijs die je betaalt. Ik heb top end banden gehad en deze net zo goed, zo niet beter. Bandenslijtage is waarschijnlijk iets hoger dan topmerken maar niet genoeg om het Meer > prijsverschil te rechtvaardigen en als je een hogere grip je gaat om wat de levensduur van de band los.
 • wojo 4,6 111150

  Sailun Atrezzo Z4+AS

  In de eerste winter uitgeoefend sensationeel, vergelijkbaar met winterbanden, maar mijn indruk is dat in het volgende seizoen rubber een beetje van het veranderen van eigenschappen en gemakkelijker zabuksować wielen zelfs in de hogere versnellingen. Afgelopen winter was op hen op de hellingen in de winter aanval en er waren geen grote problemen met de tractie. In kolejnj winter, ik weet niet of de op zichzelf deed, maar had niet onder dezelfde voorwaarden. Aan de positieve punten - in de hitte van de zomer, was ik op hen in Italië en ik heb geen bezwaar. Ik was bang dat het hete asfalt en de grote belasting zal ik augustus scheur op Slick en toch weer verraste de Chinese - waren er Meer > zichtbare slijtage. Over het geheel genomen oefening is erg goed en ik ben nog steeds blij met hen.
Vind uw Sailun banden