Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Sailun Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 267 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter
Meningen van onze klanten:
 • Gareth 4,4 111150

  Sailun Atrezzo ZS+

  Eerst op de achterkant van mijn Nissan 350z en had nu deze banden aan de voorzijde van mijn A5 3,0 TDI, die twee totaal verschillende eisen te vragen van deze banden maar beide keren fantastisch. Bood goede grip op beide auto's, beide met 240bhp +, maar ook het comfort op lange reizen en het vertrouwen in de natte. Zou niets anders te kopen als het gaat om het vervangen van de banden op de achterkant van mijn A5 en hen aan te raden om mijn vriend voor zijn 3,0 Z4 coupe en hij houdt van hen. Kon niet meer vragen voor de prijs die je betaalt. Ik heb top end banden gehad en deze net zo goed, zo niet beter. Bandenslijtage is waarschijnlijk iets hoger dan topmerken maar niet genoeg om het Meer > prijsverschil te rechtvaardigen en als je een hogere grip je gaat om wat de levensduur van de band los.
 • wojtas 4,0 11110

  Sailun Atrezzo Z4+AS

  Ik kocht tot nu toe slechts 2 want ik was niet zeker wat te verwachten op deze prijs, maar ik ben aangenaam verrast. Augustus bang voor lawaai, waarvan sommige hebben geschreven, maar ik heb niets alarmerend merken. In de winter zijn de temperaturen rond de 0 graden en het geluidsniveau is op hetzelfde niveau als het jaar Fulda controle sport dus voor mij OK. Zelfs mat de applicatie op de telefoon en maakte een 1 dB minder dan de zomer ... onder dezelfde omstandigheden (110 km / h op de snelweg). Rozjeżdżonym grip op de sneeuw in orde. Waar uślizgiwały augustus winterbanden op de as sailuny vooras achteras aangehouden voor morde, wist ik niet afbreken van de hechting van de achteras. Ik Meer > weet niet hoe het zal zijn in de zomer bij hogere temperaturen, maar in de winter oefening in augustus b. Nou.
 • Kristof 4,6 111150

  Sailun ICE BLAZER WST1

  Volgens mij garanderen de Saliun ICE BLAZER WST1 heel goede grip en veiligheid in elke winterse omstandigheiden. Ik heb ze goed getest op Zwitserse besneeuwde wegen. Perfecte grip en stabiliteit, ook met geladen met 1t voertuig! Ik heb al 14 duizend kilometer gedaan met de banden, en zie helemaal geen slijtage!! >>>Aanbevolen<<< Meer >
 • wojo 4,6 111150

  Sailun Atrezzo Z4+AS

  In de eerste winter uitgeoefend sensationeel, vergelijkbaar met winterbanden, maar mijn indruk is dat in het volgende seizoen rubber een beetje van het veranderen van eigenschappen en gemakkelijker zabuksować wielen zelfs in de hogere versnellingen. Afgelopen winter was op hen op de hellingen in de winter aanval en er waren geen grote problemen met de tractie. In kolejnj winter, ik weet niet of de op zichzelf deed, maar had niet onder dezelfde voorwaarden. Aan de positieve punten - in de hitte van de zomer, was ik op hen in Italië en ik heb geen bezwaar. Ik was bang dat het hete asfalt en de grote belasting zal ik augustus scheur op Slick en toch weer verraste de Chinese - waren er Meer > zichtbare slijtage. Over het geheel genomen oefening is erg goed en ik ben nog steeds blij met hen.
Vind uw Sailun banden