Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Sava Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
op basis van 2860 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

De geschiedenis van het Sloveense bedrijf Sava Tires gaat terug tot 1921. Sinds 1997 maakt de onderneming deel uit van Goodyear Tire and Rubber Company. Sinds 2004 bezit het concern 100% van de aandelen van Sava.

Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, vrachtwagens, bedrijfswagens en SUV. In Polen is Sava een van de marktleiders als het gaat om vrachtwagenbanden in het economische segment. De producten van het Sloveense bedrijf worden gepositioneerd in de budgetklasse.

De belangrijkste fabriek van het bedrijf staat in de Sloveense stad Kranj. Hier worden jaarlijks circa 8 miljoen banden geproduceerd. De producten worden overal ter wereld verkocht. Sava heeft in Europa meer dan 1600 werknemers in dienst.

De producten van Sava combineren goede prestaties met een redelijke prijs.

Beoordelingen van banden door onze klanten Sava:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Sava banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Ruderro 4,6 111150

  Sava EFFECTA + 145/70 R13

  banden gebruikt voor een seizoen in de klassieke, kleine oplagen, paard varieert - soms controleren hoe het gaat in de hoek om te voorkomen dat de grip te breken. In mijn mening, gom zeer aan te bevelen, zelfs op onverharde wegen is stevig op de weg en rally auto is een lichte nadruk op kleine oppervlakten. Één route wawa-Krk en weer terug - zonder voorbehoud. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding artikel. Meer >
 • sava user 4,2 111150

  Sava INTENSA 195/65 R15

  Koele band, gekocht zonder veel overtuiging, hoeft commentaren niet positief aankoop deze band, zeker bracht haar aankoopsom. en de aanname van geen zeer aangename verrassing, ik woon in herten-top en meestal rijden rond de stad, evenals een paar keer per week moet ik in Karpacz en oven Poreba. heeft nooit een hopeloze situatie geweest, en reed overal veilig rolde. rijden naar Wroclaw (30 km a4) kan veilig naar 170 km / h - geen lawaai, rammelen of andere verrassingen, alles stabiel. Helaas, ik weet niet welke band controles op de boot, dit is onwaarschijnlijk, hoewel ik nog niet gereden op het ijs :) en het glas op de weg waarschijnlijk meer vaardigheden zijn belangrijker dan de kwaliteit Meer > van de band.
 • Krzysztof 4,5 111150

  Sava PERFECTA 195/65 R15

  banden groot wanneer ik ze troost echt verbeterd en er was stilte in de auto en ik was echt in shock van het vallen in de putten is binnen dit niet lijden en zelfs een goede grip .ogólnie goede kwaliteit rit een zimowkach dit bedrijf en na 5 seizoenen donuts zien er erg goed uit en Dit zette me aan hun zomerbanden te kopen van het bedrijf. Groeten Meer >
 • Jacek D. 4,6 111150

  Sava INTENSA HP 195/65 R15

  Na het rijden 5tys. km Ik heb niet gemerkt dat veel slijtage. Op het droge oppervlak fatsoenlijk gedragen, zonder piept en krassen op het asfalt als het gebeurt tijdens de opnames van de wielen in de plaats. Natte Ik had niet in de geen slip te vallen, en de laatste tijd is het weer erg nat. Ik natuurlijk niet gedurfd pogingen aanbevelen. Ik ben het rijden stevig maar voorzichtig. Algemeen ben ik erg blij met mijn aankoop deze banden - dat wil zeggen: comfort, prijs en service. Ik beveel .... Meer >
Vind uw Sava banden