Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Semperit

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Semperit Banden

Banden Semperit

Semperit-banden worden al jaren gewaardeerd in professionele bandentesten van organisaties zoals ADAC. Semperit is een merk dat deel uitmaakt van het overal ter wereld herkenbare concern Continental. We bevelen je aan om vooral te letten op de winterbanden in het aanbod van Semperit, die voor internationale faam zorgen. De eerste winterbanden van Semperit zijn in 1936 geproduceerd, wat getuigt van de enorme ervaring van het merk in de productie van uitrusting van voertuigen. In onze winkel bevindt zich een groot aanbod van het Oostenrijkse Semperit, dat elke chauffeur tevreden stelt.

Zomerbanden ranking Semperit

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (9 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,0 11110 (17 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,7 111700 (58 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,7 111700 (40 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,3 111300 (7 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,2 111200 (10 Meningen)
Zomerband Beoordeling 3,2 111200 (14 Meningen)

Winterbanden ranking Semperit

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 3,9 111900 (24 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (15 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (36 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,7 111700 (147 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,7 111700 (2 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (127 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,0 11100 (16 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Semperit in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Semperit modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Semperit banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Semperit

Band Zomerbanden Semperit SPEED - LIFE

b goed
Mening: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik had te maken met een aantal banden en ik kan zeggen dat dit de eerste sneeuw van die tot nu toe ben ik helemaal tevreden. Przejeździłem voor twee seizoenen nu, en er gebeurt niets. Pirelli en Nokia begon mijn "b en c in de eerste seizoenen van gebruik (Pirelli vond een Nokian geen claim, en daarmee hun banden al weet ik niet kopen.) Van wat ik herinner het Continentale waren goed en duurzaam Terugkerend naar de Semperit -.. Aan het water leiden tot sensationele zijn vrij rustig, gemakkelijk te augustus factureert uw, het loopvlak slijt een beetje, ongemerkt. weet niet wat is abs, en ik rijd behoorlijk snel. banden van het merk zijn erg populair in Polen en er zijn vele meningen over hen, maar ik vond deze waren goed en het werd bevestigd. geloof niet dat het gesponsorde tests in de bekende nieuwsbrieven, die altijd wint dunlop, continental, enz. Ik denk dat het niet waard is bijna net zo veel weer te veel betaalt voor banden en betalen voor een naam

Band Zomerbanden Semperit SPORT - LIFE

Auteur:Tomash
Mening: 1,8 180000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Een weinig mijlen op hen deed ik, en ik kan gerust zeggen dat ze lagere middenklasse. In droge omstandigheden cheque is succesvol, maar voel skids in een sneller onderhandelen bochten. verloop in mijn mening is een voordeel, want na het rijden vele mijlen vertrokken ongeveer 3 mm profieldiepte die ik beschouw een succes. Het geluidsniveau is vrij hoog, hoewel dit misschien te wijten aan de grote breedte van de band ten opzichte van de auto. Het gedrag van de natte (lichte motregen genoeg) is een functie die volledig onderdompelt de banden - het ontbreken van een stuurwiel met de minste gedraaide. Er is geen twijfel over het rijden boven de 80 km / h (op de snelweg!) Omdat de auto begint gevaarlijk te schuiven. Deze banden zijn veilig zijn indien de bestuurder in staat is om ze te beheersen als. Voor een stress-vrij en serene ritten aanraden een andere band, maar niet Semperit Sport Life. Met vriendelijke groeten

Winterbanden Semperit

opona Winterbanden Semperit HI - GRIP

Auteur:pancake
Mening: 3,3 111300

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden mij verbaasd zijn over de efficiëntie als het gaat om de prestaties op sneeuw, modder glijden en nat. EERDER reed op banden Poolse wsztscy tenzij je weet wat ik bedoel, als ik toen richtte deze band voordat ik besefte dat ik een fout gemaakt .. Clincher Semperit hi-grip kop slaat al zijn gedrag is fantastisch, maar "-" geluid, alleen deze band is luid, maar als je ziet het beeld bierznika begrijpen wat er gaande was zou ik zeker aanraden om augustus in 100% overtreft alle kllebery dębckie en een miczhała ps echt de moeite waard. aan het eind van de winter het comfort van een 3 ordinaat naar de bus-niet aanraden!!

opona Winterbanden Semperit VAN - GRIP

Auteur:zak
Mening: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

band zeer goed, vooral in sneeuw en smeltende sneeuw, ik had veel grip als in golf. Alleen opmerkingen over het gebruik van banden, is de latten veel ingesneden langs de lamellen en het rubber compound is zacht, zodat de banden worden blootgesteld aan asfalt vooral als het warm is, zodat het verbruik toeneemt. Het moet hen plaatsen bij een lagere temperatuur dan 7 graden (ik neem aan dat bij ongeveer 0). Een beetje te band slingert van links naar rechts, maar het is winterbanden en profiel 70 al met al een zeer goede band

Gemiddeld cijfer van banden: 3,60 op basis van 600 beoordelingen

Bandenmodellen Semperit

Alle bandenmodellen van het merk Semperit beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Semperit model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Semperit. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Semperit.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Semperit Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Semperit. Elke band Semperit wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.