Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Sonar Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 96 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter
Meningen van onze klanten:
 • tora 4,6 111150

  Sonar SX2

  . Banden gekocht als, tester "Er was geen online geen oordeel over hen, maar verleid door goede producten van het bedrijf nam een ​​kans betaalde zich uit, een bestuurder al wyjezdzilem heleboel banden dus ik vergelijkt Deze banden zijn echt het geld waard Droog / nat.... - . openbaring Prachtig ze houden de auto en niet eng snel overwinnen bogen Zoals met slijtage -..... Ik ken ze niet ik deed iets minder dan 5000 mijl van aannames Momenteel niets te zien problemen met het evenwicht geen ongelijkheid onderdrukt zeer mooi, maar heel luid gaten zijn Aan. hoorbaar, tijdens het rijden op een oppervlak gelijke delen rustig alleen wat je kunt klagen over dit patroon en het uiterlijk van het Meer > loopvlak -. zijn mooier :) Op mijn auto eerder liep Dunlopy SP Sport 2050 - De Sonars zijn zeker beter in elk opzicht.
 • OCTAVIA_RS 4,6 111150

  Sonar SX2

  We kochten de auto omdat zijn vrouw waren in de promotie. Zona is niet gek. Banden correct excelleren. Er zijn te stil - in het bereik van 60-100 km / h slychac hen. Ik weet niet hoe het sportief rijden omdat zijn vrouw heeft iets minder dan 100 pony's onder de kap en zware controleren of het in de auto, maar ik moet toegeven dat, rekening houdend met de prijs die ik ben positief verrast. Het is moeilijk te breken of te voeren om hen te slippen. Als ik had 200 pk is waarschijnlijk het geval anders zou zijn. Hoe dan ook, de auto 100 pk bij 100% aanbevolen - Ik testte deze leukemie als ik kon en niet hebben gefaald. Zeer positief gedrag in de regen - u kunt normaal gaan als droog. Meer > Augustus is geweldig ze banden te houden in de natte.
 • szlachcic 4,5 111150

  Sonar SX2

  Ik ben gedwongen om nieuwe banden te kopen nadat iemand me de hele set van het blok poprzebijal. Ik heb niet veel geld voor niets niet helemaal merk omdat ik niet was voorbereid op een dergelijke rekening. Padlo deze donuts. Ik ben echt blij. Het houden van droge of natte - eerste klasse. Auto vast te houden aan de weg, ongeacht de snelheid. Auto is voorspelbaar, zelfs bij snelle bochten in de regen. In augustus was echt niet verwacht. Als voor de ongelijkheid - merkte ik een vreemde kwaal. Banden als ze niet vreselijk warm kan passeren op zelfs de kleinste gat in de auto. Na ongeveer 5 kilometer situatie is drastisch aan het veranderen en dat alles goed onderdrukt. Ik heb zo'n indruk Meer > niet op een andere banden. Als voor de slechte kanten - lawaai. Tot 100km / h slychac, met runs. Een of andere manier niet erg luid, maar in vergelijking met mijn vorige auto een beetje luider. Maar deze omstandigheden tractie kan ik een oogje dicht om het. Banden zoals de meeste raden. Nu is het nog blij dat ik kocht niet duurder.
 • bogus_m3 4,2 111150

  Sonar SX2

  Ik richtte een coupe met 200 paarden. houden van het oppervlak, ongeacht de voorwaarden van de manier perfect. Grote kwaliteit rubber als voor dit geld. Ik workout snel en niet redden de banden. heel goed ze werken. lawaai in de standaard. noch stille noch luid. vrij stijf. Ik krijg nog steeds woedend staren augustus in de groeven kamyszki. op de plus slijtage. een regel set banden slijten in 15.000 mijlen. op deze przelatalem 5000, en ik zie de ingrediënten 20kkm rustig. kunnen ze niet al te mooi, maar het vangen van objecten. voor het volgende seizoen het idee van model SX1. Meer >
Vind uw Sonar banden