Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Star Performer Banden in de Maat 155/65 R13

Selecteer het voertuig

Om de beste banden voor uw auto te kiezen, kunt u van onze selectietool van banden gebruik maken. Selecteer het merk van uw voertuig, vervolgens het model, het carrosserietype, het bouwjaar en de motor.

X
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Star Performer

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Alle filters

Actieve filters:

Maat: 155/65 R13
Producenten: Star Performer

Criteria wijzigen

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Sorteer:

Winterseizoen
Vergelijk
Star Performer SPTS AS 155/65 R13 73 T
Gratis bezorging
Beschikbaarheid:
Meer dan 12 stuks op voorraad
Aantal:
38 / stuk
Bestel

Star Performer

Star Performer ontwikkelt zijn technologische processen steeds verder, zodat elke chauffeur de ideale uitrusting voor zijn auto kan vinden in het aanbod van Star Performer-banden. Star Performer-banden zijn duurzame producten, die dankzij de geavanceerde computersimulaties bekend staan om hun grote veiligheid. De ontwerpers van de banden gebruiken voor de bouw van hun producten veel verschillende loopvlakmotieven, die de banden verzekeren van zeer verschillende prestaties. Maak kennis met het merk Star Performer met ons aanbod van deze producent.

Bandenmaat 155/65 R13

De bandenmaat 155/65 R13 wordt vervaardigd voor kleine personenauto's. De maataanduiding is te zien op de zijkant in de vorm van een getallenreeks. Het eerste cijfer in bandenmaat 155/65 R13 duidt de breedte ervan aan in millimeters (in dit geval 155 mm). Met het tweede getal wordt de verhouding van de diepte van het profiel tot de breedte van de band als percentage aangeduid (65% van 155 mm). Het cijfer 13 in de bandenmaat is de in inches aangegeven diameter van de velgen, waarop 155/65 R13-banden gemonteerd dienen te worden. De letter „R” geeft de radiaalconstructie van de band aan. We presenteren 155/65 R13-banden in het assortiment van onze winkel.