Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Star Performer Banden in de Maat 155/65 R14

Selecteer het voertuig

Om de beste banden voor uw auto te kiezen, kunt u van onze selectietool van banden gebruik maken. Selecteer het merk van uw voertuig, vervolgens het model, het carrosserietype, het bouwjaar en de motor.

X
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Star Performer

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Alle filters

Actieve filters:

Maat: 155/65 R14
Producenten: Star Performer

Criteria wijzigen

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Sorteer:

Winterseizoen
Vergelijk
Star Performer SPTS AS 155/65 R14 75 T
Gratis bezorging
Beschikbaarheid:
Meer dan 12 stuks op voorraad
Aantal:
45 / stuk
Bestel

Star Performer

Star Performer ontwikkelt zijn technologische processen steeds verder, zodat elke chauffeur de ideale uitrusting voor zijn auto kan vinden in het aanbod van Star Performer-banden. Star Performer-banden zijn duurzame producten, die dankzij de geavanceerde computersimulaties bekend staan om hun grote veiligheid. De ontwerpers van de banden gebruiken voor de bouw van hun producten veel verschillende loopvlakmotieven, die de banden verzekeren van zeer verschillende prestaties. Maak kennis met het merk Star Performer met ons aanbod van deze producent.

Bandenmaat 155/65 R14

Bandenmaat 155/65 R14 is bedoeld voor middenklasse personenauto's. De maataanduiding kan afgelezen worden van de zijkant, waar deze gepresenteerd wordt in de vorm van een getallenreeks. Het eerste cijfer vermeldt de breedte van de band in millimeters, oftewel in het geval van bandenmaat 155/65 R14 is dat 155 mm. Het tweede cijfer is de diepte van het profiel die aangegeven wordt als de verhouding tot de breedte van de band in procenten (65% van de breedte, 155 mm). De letter „R” geeft de radiaalconstructie van de band aan. Het cijfer 14 in de maat 155/65 R14 is de in inches aangeduide diameter van de velgen, waarop de band gemonteerd dient te worden. We presenteren 155/65 R14-banden in onze collectie.