Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Star Performer Banden in de Maat 155/70 R13

Selecteer het voertuig

Om de beste banden voor uw auto te kiezen, kunt u van onze selectietool van banden gebruik maken. Selecteer het merk van uw voertuig, vervolgens het model, het carrosserietype, het bouwjaar en de motor.

X
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Star Performer

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Alle filters

Actieve filters:

Maat: 155/70 R13
Producenten: Star Performer

Criteria wijzigen

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Sorteer:

Winterseizoen
Vergelijk
Star Performer SPTS AS 155/70 R13 79 T XL
Gratis bezorging
Beschikbaarheid:
Meer dan 12 stuks op voorraad
Aantal:
45 / stuk
Bestel

Star Performer

Star Performer ontwikkelt zijn technologische processen steeds verder, zodat elke chauffeur de ideale uitrusting voor zijn auto kan vinden in het aanbod van Star Performer-banden. Star Performer-banden zijn duurzame producten, die dankzij de geavanceerde computersimulaties bekend staan om hun grote veiligheid. De ontwerpers van de banden gebruiken voor de bouw van hun producten veel verschillende loopvlakmotieven, die de banden verzekeren van zeer verschillende prestaties. Maak kennis met het merk Star Performer met ons aanbod van deze producent.

Bandenmaat 155/70 R13

155/70 R13

De bandenmaat 155/70 R13 wordt op kleine personenauto's gemonteerd. De maataanduiding staat op de zijkant, waar deze aangegeven is in de vorm van een getallenreeks. Het eerste cijfer in de bandenmaat 155/70 R13 duidt de breedte ervan aan in millimeters (155 mm). Het tweede cijfer in bandenmaat 155/70 R13 is de diepte van het profiel in procenten (70% van de breedte van de band, 155 mm). Het cijfer 13 is in het geval van bandenmaat 155/70 R13 de in inches aangegeven waarde van de diameter van de velgen, waarop de band gemonteerd dient te worden. De letter „R” geeft de radiaalconstructie van de band aan. Maak kennis met het aanbod 155/70 R13-banden in onze winkel.