Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Taurus Banden

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Taurus is een wereldwijd bekende bandenfabrikant voor transportauto’s en landbouwmachines. Het merk heeft al meer dan 130 jaar ervaring en werd in 1882 in Budapest opgericht als HUNGARIAN COMPANY RUGGYANTA ARUGYÁR. De huidige naam en het karakteristieke logo met stier werden 30 jaar later in 1913 aangenomen.


Het is wereldwijd een van de meest herkenbare Hongaars producten, waarvan de kwaliteit de afgelopen 10 jaar enkele honderdduizenden chauffeurs heeft overtuigd. Het merk beschikt over meer dan 1000 verkooppunten in heel Europa.


Dankzij de ontwikkeling van het bedrijf werd het na verloop van tijd mogelijk om ook tot andere marktsegmenten toe te treden. Vandaag de dag is Taurus niet alleen een van de beste leveranciers voor banden voor vrachtwagens en landbouwmachines, maar fabriceert het tevens fantastische banden voor personenauto’s. In navolging op de behoeften van de klant heeft het concern in 1992 besloten een tweede merk, Taurus Agrotyre, op te richten, dat volledig verantwoordelijk is voor het landbouwsegment. De producten van dit merk worden ontworpen en vervaardigd in Europa, gericht op de behoeften van chauffeurs over het hele continent.

Vind uw Taurus banden