Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Torque Banden

Beoordeling van de producent
4,2
    111150
op basis van 24 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Torque is producent van de zeer populaire vrachtwagen- en bestelwagenbanden. Ze maken ook hoogkwalitatieve modellen voor personenwagens, SUV-wagens en autobussen. Het merk is een onderdeel van het groot, internationaal concern TIA Group gevestigd in Groot-Brittannië.


De merkproducten worden geproduceerd in één van de modernste productiebedrijven in Azië. De fabriek die ongeveer 1,6 vierkante kilometer beslaat is een symbool van de moderne Chinese productiegedachte. Het stelt 6000 werknemers tewerk die de kracht van het concern vertegenwoordigen.


Alle modellen van de producent worden onderworpen aan geavanceerde tests, opdat ze de vereisten van de uitvoermarkten zouden vervullen. De grootste markten van het merk zijn de Verenigde Staten, Europa en Japan. Ze danken hun stabiele positie aan hun ijver en perfectionisme in de productie. Het merk is gebouwd op een solide basis, dat geen respect kreeg van de bestuurders van een ander merk, maar het van de grond af heeft opgebouwd.

Beoordelingen van banden door onze klanten Torque:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Torque banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Alexander 5,0 11111

    Torque PCR TQ022

    Ik heb de Torque PCR TQ022 banden vorige mand gekocht. De rijden bij de verschillende omstandigheden: binnen de staad, buiten de staad, in de boos etc. Na de verzamellen van de oude op de nieuwe banden is wel een groot verschill. De auto krijgt een goede grip, bij de bochten voel je geen laast. Ik rijd lekker met mijn auto. Ik raad deze banden, Ik denk zelf dat better is om een nieuwe band ook als de merk onbekend is kopen dan de tweedehands banden. De prijs is voor mijn goed. Er komt bijna winter dan kan ik iets meer schrijven. Meer >
Vind uw Torque banden