Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Tristar Banden

Tristar Banden

Beoordeling van de producent
3,8
op basis van 19 meningen

of

Kenteken

Het merk Tristar maakt onderdeel uit van het Belgische concern Deldo en produceert economyklasse banden. Het bedrijf is gericht op zeer hoge kwaliteit van de toegepaste oplossingen, tegen buitengewoon scherpe prijzen. Sinds een paar jaar is het merk bezig om klanten ervan te overtuigen dat veilige en duurzame producten helemaal niet meer ontzettend duur moeten zijn. Tristar levert economybanden voor de meeste typen wegvoertuigen: personenauto's, SUV's en lichte vrachtwagens. In het aanbod vinden chauffeurs zomer-, winter- en vierseizoenenbanden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Tristar:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Tristar banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Peter Bartels 5,0

    Tristar Snowpower SUV 235/60 R18

    In deze maat niet heel veel keuze. Had dus zo mijn twijfels bij deze banden, en heb er 4 aangeschaft. Ik moet zeggen, twijfels waren ongegrond. Zijn echt Toppertjes, goede grip op sneeuw, nat en droog wegdek. Ook rolgeluid bij deze banden is gewoon Stil te noemen. Een Goeden Winterband hoeft dus helemaal niet de wereld te kosten ... Ik raad ze iedereen aan ! Meer >
Vind uw Tristar banden