Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Vredestein

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Vredestein Banden

Banden Vredestein

Vredestein banden zijn pure Nederlandse kwaliteit en voor een Hollandse prijs. Het merk bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Vredestein maakt banden voor auto’s en motoren. Dagelijks werken ruim 300 ingenieurs aan het verbeteren van de Vredestein banden, de invloed op het rijgedrag van het voertuig en het veiliger maken van de wegsituaties. De visie van Vredestein banden draait om voortdurende innovatie. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk uitvoerig getoetst zijn aan de moderne eisen en wetgeving.

Vredestein banden zijn overal ter wereld verkrijgbaar en zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit.

Jaarlijks bevestigen de tests van de Nederlandse ANWB en het Duitse ADAC dat zowel de zomer- als winterbanden van Vredestein tot de top in hun klasses behoren. Onlangs heeft Vredestein banden de Quatrac 5 op de markt gebracht; een all-season band die door de internationale vakpers lovend is ontvangen. Deze band geeft goed grip onder alle omstandigheden, heeft een lage rolweerstand en een kortere remweg. Kwaliteitsbanden komen ook uit Nederland! Laat u informeren bij Oponeo.

Zomerbanden ranking Vredestein

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (17 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (49 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (109 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (160 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (173 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,1 111110 (30 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,0 11110 (5 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,0 11110 (1 Mening)

Winterbanden ranking Vredestein

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,4 111140 (25 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,3 111130 (22 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (158 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,1 111110 (70 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (59 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,7 111700 (40 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (7 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (5 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,4 111400 (5 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Vredestein in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Vredestein modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Vredestein Sportrac 5
  Vredestein Sportrac 5

  Type: zomerband Klasse: premium - bijzonder sterk en hoge uitvoeringskwaliteit Bedoeld voor: ...

 • Vredestein Quatrac 5
  Vredestein Quatrac 5

  Type: All Season band Klasse: premium - bijzonder sterk en van hoge kwaliteit Bedoeld voor: ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Vredestein banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Vredestein Sportrac 5
  Vredestein Sportrac 5

  Type: zomerband Klasse: premium - bijzonder sterk en hoge uitvoeringskwaliteit Bedoeld voor: ...

 • Vredestein Ultrac Satin
  Vredestein Ultrac Satin

  Type: zomerband Klasse: middensegment - goede prestaties tegen een scherpe prijs Bedoeld ...

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Vredestein

Band Zomerbanden Vredestein Ultrac Cento

Zeer goede banden als het gaat om de rijeigenschappen. Ik raad je deze banden aan voor agresief rijden.
Mening: 4,6 111160

Hallo iedereen, houd niet alleen een aantal sterren in de gaten, want je moet zomerbanden beoordelen voor de winterse omstandigheden wat belachelijk is. Als het gaat om de Vredestein Ultrac Cento banden, die gemonteerd op lichtmetalen velgen zijn, gedragen ze zich goed zowel tijdens de regen als op de droge wegen. Vredestein Ultrac Cento banden hebben zeer goede grip. Na het rijden van ongeveer 11000 km, zie ik een kleine maar zichtbare bandslijtage. Ik denk dat als iemand veel kilometers rijdt (ongeveer 25.000 per jaar) is deze band voldoende voor 3-4 jaar. Ik heb een opmerking over het rolgeluid van de banden Vredestein Ultrac Cento, namelijk alles hangt van de oppervlakte af. De banden gedragen zich stil op het beton en asfalt, maar niet op de poreuze oppervlakte. Ik beoordeel dus de waardevermindering als goed maar ik heb een harde ophanging, dus misschien het heeft een invloed erop. Op een schaal van 1 tot 10, geef ik 9 aan de banden Vredestein Ultac Cento. Volgens mij voor deze prijs, krijg je zeer goede banden met de goede rijeigenschappen, maar ze behoren zeker niet tot de groep van de stile banden (het is afhankelijk van de oppervlakte). Het is moeilijk om te zeggen of ik deze banden nog een keer zal kopen, maar met de volle zekerheid blijf ik bij het merk Vredestein.

Band Zomerbanden Vredestein Sportrac 5

Zeer goede prijs en kwaliteit
Mening: 4,4 111140

Ik gebruik al Vredestein Sportrac 5 door de twee seizoenen. Daarom geef ik mijn mening over ongeveer 25000 km die ik mee doorgereden heb. Deze band is zeer goed ontworpen. Ik kan ze vergelijken met een band van Bridgeston die ik toen gebruikte. Vredestein Sportrac 5 maakt minder lawaai (maar ze zou nog een beetje stiller kunnen zijn), Dit model garandeert ook een fantastisch comfort. Eigenlijk, in verband met het rijcomfort, zijn ze de beste banden die ik had. Ondanks de zichtbare slijtage van de band, gedragt ze zich nog steeds zeer goed op droge en natte wegen. De banden zijn ook meer bestand tegen mechanische beschadingen, dan mijn vorige banden. Ik voel daarentegen dat bestuurbaarheid werd een beetje slechter tijdens het rijden door een nat oppervlak, dan op het begin. In totaal- sterkpunten: compromis tussen het comfort en rijstabiliteit, Vredestein Sportrac 5 bestand tegen mechanische beschadingen, nog steeds hooge prestaties na het lang gebruikt , Minus: Ik denkt dat ik die een seizoen minder gaat gebruiken dan mijn vorige banden. PS. Ik heb geen slechte zin over Bridgestone, maar als ik zou moeten kiezen, zou ik liever Vredestein kopen. Ik moet ook doorgeven dat het model tz300 is een beetje ouder, dus ik heb twee banden van verschillende generaties vergelijken...

Winterbanden Vredestein

opona Winterbanden Vredestein Wintrac Xtreme S

in alle winterse omstandigheden, op elk terrein gedragen ze zich perfect
Mening: 5,0 11111

Dit jaar moesten we heel lang wachten op winter, maar ik denk dat we al van alles hebben meegemaakt: er waren koudere periodes, ijkoude, sneeuwerige, modderige, regenachtige en dan ook met de sneeuw erbij, temperatuur -14 graden etc... en ik weet tot vandaag niet hoe ja kan uitglijden met je auto of boksen van de banden of gewoon het verlies van de controle over je auto... Deze Vredestein Wintrac Xtreme S zijn ideaal  Misschien zien ze niet zo indrukwekkend als de voorgangers Vredestein Wintrac Xtreme met het loopvlak in de letter “W”. Deze zijn meer “stadaard” – het loopvlak ziet eruit als kerstboom en ziet misschien beter eruit als letter “V”. Maar toch vind ik het uiterliojk van deze banden heel erg mooi. En daarbij is de nieuw ontwikkelde system ISLT – uitstekend goed, die zorgt dat elke deel van de loopvlak zich maximaal aan de grond gecht waarop de band rijdt. Dus maksimale grip – ik voel dat, ik heb altijd hogere klasse auto’s, dna ben ik blij dat ik deze banden met 16” heb kunnen kopen!!! Van harte aan te bevelen!!! Voor me na de Michelin (ik weet niet meer welke model dat het was), Goodyear UltraGrip 6 en later ook 7+, is de Vredestein Wintrac Xtreme S bande de beste band die ik ooit had!

opona Winterbanden Vredestein Snowtrac 3

Bijzonder aanbevolen (als u besneeuwde winter verwacht)
Mening: 4,5 111150

2. Ik reed op deze Vredestein Snowtrac 3 banden 20 duizend km voor twee seizoenen in het moeilijke en bergachtige terrein. Ze presteren zeer goed! Elke dag is het moeilijk om hun effecten te beoordelen want de auto rijdt perfect maar toen ik onder moeilijke omstandigheden reed, hadden ze mogelijkheid om hun voordelige rijeigenschappen te tonen. Misschien vraag iemand zich af of ben ik ooit op Michelin of Goodyear gereden dus nee. Eens na zware natte sneeuw op een steile en lange oprijlaan was ik de enige autobestuurder die in staat was om de beklimming te verslaan. Op de manier kwam ik langs meerdere auto’s aan de kant van de weg of de mensen die hun voertuigen duwden. Ja, de auto heeft wel problemen gehad maar de sneeuw van deze dag echt erg diep (mijn auto Peugeot 206 1.9D). Daarnaast heb ik geen problemen met grip, zelfs op gladde wegen. Ik zou deze Vredestein Snowtrac 3 banden aanraden aan iedereen die aarzelt. In mijn branche waar ik veel moet rijden in het terrein (moeilijke terrein) en vaak op de zwaar begraven wegen heb ik nooit gefaald en moest ik nooit naar de tractor zoeken zodat ik gered wordt.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,88 op basis van 1976 beoordelingen

Bandenmodellen Vredestein

Alle bandenmodellen van het merk Vredestein beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Vredestein model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Vredestein. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Vredestein.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Vredestein Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Vredestein. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Vredestein.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Vredestein. Elke band Vredestein wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.