Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Vredestein Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 1835 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Vredestein banden zijn pure Nederlandse kwaliteit en voor een Hollandse prijs. Het merk bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Vredestein maakt banden voor auto’s en motoren. Dagelijks werken ruim 300 ingenieurs aan het verbeteren van de Vredestein banden, de invloed op het rijgedrag van het voertuig en het veiliger maken van de wegsituaties. De visie van Vredestein banden draait om voortdurende innovatie. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk uitvoerig getoetst zijn aan de moderne eisen en wetgeving.

Vredestein banden zijn overal ter wereld verkrijgbaar en zijn gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit.

Jaarlijks bevestigen de tests van de Nederlandse ANWB en het Duitse ADAC dat zowel de zomer- als winterbanden van Vredestein tot de top in hun klasses behoren. Onlangs heeft Vredestein banden de Quatrac 5 op de markt gebracht; een all-season band die door de internationale vakpers lovend is ontvangen. Deze band geeft goed grip onder alle omstandigheden, heeft een lage rolweerstand en een kortere remweg. Kwaliteitsbanden komen ook uit Nederland! Laat u informeren bij Oponeo.

Meningen van onze klanten:
 • Daan 4,4 111150

  Vredestein Ultrac Cento

  De Vredestein Ultrac Cento band is goed voor het gematigde rijgedrag. De banden zijn vrij zacht en dus erg comfortabel. De kuilen, hobbels of verkeersdrempels zijn geen obstakels voor deze banden. Tijdens het snelle rijden in de bochten gedragen zich deze banden een beetje erger. Eerder had ik Dunlop SP Sport Maxx banden die beter in de bochten zich gedragen, maar meer lawaai maken en snellere slijtage tonen. Toen ik de nieuwe Vredestein Ultrac Cento banden gemonteerd heb, dacht ik dat ik met een hovercraft ging. Het was een gevoel alsof iemand alle ophanging in mijn auto hebt veranderd, stilte en comfort – ik was verbaasd. In de winter, heb ik de winterbanden Michelin gemonteerd en ze Meer > waren ook niet zo stil en comfortabel in vergelijking tot de Vredestein Ultrac Cento banden (maar deze Michelin winterbanden waren een beetje oud, iets meer dan 4 mm profieldiepte, dus misschien daarom). Toen ik Vredestein heb gekozen, was ik een beetje bang omdat voor mij deze producent onbekend was. Nu heb ik geen spijt van de keuze van de Vredestein Ultrac Cento banden, hoewel de banden jong zijn en we zullen zien hoe het verder gaat.
 • Victor 4,6 111150

  Vredestein Snowtrac 3

  4. De band Vredestein Snowtrac 3 heeft in principe twee werkingsmodi: 1) rustig, als je vanaf sneeuwafwijkingen vertrekt 2) in een natte sneeuw soms is het moeilijk om uw auto te parkeren maar met banden Vredestein Snowtrac 3 krijgt je geen moeite, kun je gemakkelijk auto parkeren. Perfect! met deze bandjes worden alle moeilijkheden minder opvallend. Als het om het remmen gaat, heb ik geen ABS, maar de gepulseerde remwerking werkt heel goed. Als je remt, glijden de banden niet, ze stoppen gewoon. Met een snelheid van 50 km/h op de harde sneeuw heb ik nog steeds de controle over mijn auto en er is helemaal geen sprake over het slippen, ik vind het echt leuk... De auto begint te slippen als Meer > je met de auto echt snel vertrekt maar dit is normaal. Wat ook opvallend is dat de band korte remafstanden heeft bij het Ik heb die banden bij Oponeo gekocht, en zeker koop ik dezelfde banden nog een keer en weer bij Oponeo!
 • Tevreden klant 4,8 111150

  Vredestein Sportrac 5

  Vredestein Sportrac 5 heb ik in de lente gemonteerd. Toen gebruikte ik op de achteras de Continental banden die ik niet met de beste Vredestein Sportrac 5 kan vergelijken. Vredestein biedt een goede grip in de bochten op een droog en nat wegdek. Zeer goed gedragen op oneffen wegen met de kuilen die soms ook vol met het water zijn. Het rijcomfort is goed, maar het komt niet alleen van de banden maar ook van auto opvanging van Fort Focus. Als het over de slijtage gaat- toen ik in de zomer 2014 ongeveer 15000 km mee doorgereden heb, heeft de band zelf geen tekenen van echte slijtage gehad. Met een zuiver geweten, ik aan de bestuurders raden Vredestein Sportrac 5 te kopen. Ze is misschien Meer > niet een goedkoopste band, maar ze is zeker waard om te investeren in de veiligheid van uw en de andere weggebruikers
 • Mariusz 4,8 111150

  Vredestein Hi-Trac 2

  Buitenboordmotor, goede afwatering en goed werkt in de sneeuw. Ik denk niet dat dit de banden voor sportieve rijgevoel dat is zacht, maar voor mij is het een voordeel, omdat ik op de eerste plaats de veiligheid. In vergelijking met veel van de banden die ik in de gelegenheid przejeździć op verschillende routes zuidelijke Poolse, nabijając honderdduizenden km in de auto business, waarin ik had geen invloed op het type band gehad, ze zijn echt aan te bevelen. In służbówce afgelopen winter had ik Chinees, die op de bogen, een collega op hetzelfde in het einde dachował in een greppel ... De prive-auto's hebben niet veel kilometers maken plezier, maar ik ben blij dat ze hebben tenminste iets Meer > fatsoenlijk op wielen en inhalen van de familie niet hoeft te maken over haar veiligheid.
Vind uw Vredestein banden