Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Wanli Banden

Beoordeling van de producent
3,4
  111500
op basis van 459 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Wanli-banden worden vanaf 1988 geproduceerd. Wanli is een Chinees merk dat deel uitmaakt van de SCTR-groep. Het is de op acht na grootste onderneming van dit type in China en de op een na grootste als het gaat om verkoop. Wanli-banden zijn voorzien van alle benodigde certificaten die het mogelijk maken om ze in vele landen ter wereld te verkopen. Op onze website vind je vele banden uit het aanbod van deze producent. De opinies over Wanli-banden zorgen ervoor dat iedereen de ideale uitrusting voor een concrete auto kan selecteren. Zoek je banden voor een aantrekkelijke prijs die zorgen voor veiligheid op goed niveau? Check Wanli-banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Wanli:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Wanli banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Piotr 4,2 111150

  Wanli WINTER CHALLENGER

  Banden als de Chinese aangenaam verrassen met een goede prestatie en een goede zachte compound rubber. Rustig. Echter, moesten ze als eerste, want voor de eerste 500 km nog niet de beste uitgeoefend in de natte en vaak geactiveerd in ABS, later werd voelde een grote verbetering. Ik heel hard te rijden, kan worden gezegd dat de limiet van grip :) en ik ben erg blij met de prestaties. Ze werken ook goed in diepe natte en zmarzniętym losse sneeuw. Ik beveel. Meer >
 • Eddie de Wit 5,0 11111

  Wanli SNOWGRIP

  We hebben deze banden gekocht want er werd de koudste en moeilijkste winter vanaf rond 50 jaar voorzien. We zijn hier en tis 1 april en er valt een lichte sneeuw! Het was de natste winter in jaren zeker hier in Midden-Wales en deze Wanli SNOWGRIP banden waren geweldig in de regen. Gedurende een lengere rijs naar de NEC voor de Motor Show in november waren Wanli SNOWGRIP echt goed. Ik verschot dat je voor zon lage prijs zo’n goede banden kunt kopen. Op snelwegen ook goed, op de weg maken ze niet meer lawaai dan Avon ZZ5 banden die ik gebruikte als zomerbanden. er is niks fout met Wanli SNOWGRIP banden zeekr voor deze prijs. Ik zou hen zeker aanraden en ik zal zeker gebruik van maken onder Meer > mijn andere auto volgend jaar.
 • Mike Smith 4,4 111150

  Wanli S 1083

  Had Wanli banden in eerdere winters en ik moet zeggen dat Wanlis waren uitstekend. Door financiële problemen dit jaar, was ik op zoek naar de goedkoopste banden voor mijn Fiat. Het call center medewerker bood de Wanli S 1083 (voorheen alleen gebruikt Dembica). Volgens de adviseur, beide producten (Wanli en Debica) zijn relatief vergelijkbaar. Na ongeveer drie mijl, ik ingestemd met de consultant, ik zag geen verschil in prestaties, geluidsemissies of verbranding. Ik zou deze aanraden aan iedereen op zoek naar kwaliteit banden tegen een betaalbare prijs. Meer >
Vind uw Wanli banden