Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Wanli Banden

Beoordeling van de producent
3,4
  111500
op basis van 458 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Wanli-banden worden vanaf 1988 geproduceerd. Wanli is een Chinees merk dat deel uitmaakt van de SCTR-groep. Het is de op acht na grootste onderneming van dit type in China en de op een na grootste als het gaat om verkoop. Wanli-banden zijn voorzien van alle benodigde certificaten die het mogelijk maken om ze in vele landen ter wereld te verkopen. Op onze website vind je vele banden uit het aanbod van deze producent. De opinies over Wanli-banden zorgen ervoor dat iedereen de ideale uitrusting voor een concrete auto kan selecteren. Zoek je banden voor een aantrekkelijke prijs die zorgen voor veiligheid op goed niveau? Check Wanli-banden.

Meningen van onze klanten:
 • MzR 3,9 111500

  Wanli S 1097

  Ik was bang voor het kopen van banden Wanli - een weinig bekende merk fabrikant in China ... Echter, monteur en vulcanizer zei dat als een goedkoop merk is een vrij goede band. Ik nam een ​​kans, kocht ik - en ik heb geen spijt van! Voor de prijs van een gebruikte band in mijn maat twee, nieuwe, kocht ik onder garantie, er waren geen problemen met evenwicht, deze banden zijn niet tincturen (als de concurrentie in deze prijsklasse) - geregeld zelf mooi en hoefde niet te grote gewichten te installeren bij de afweging. Ik ga al voor een paar maanden, de banden op droog zich goed gedragen (ze zijn net een beetje harder dan de vorige Pirelli P0) moet voorzichtig zijn op natte bochten - band Meer > portafi iets uślizgiwać. In het kort - Pirelli P0nero het niet (en zal niet), maar tegen een redelijke prijs - raden ;)
 • Mario 4,0 11110

  Wanli WINTER CHALLENGER

  Ik heb een auto gekocht in Zwitserland met deze banden in zeer goede staat. De banden zijn ontworpen voor montage studs. Ik heb al geklokt 6000 km, en ik ben blij met hen. Heeft uitstekende resultaten, in het bijzonder op prijs gesteld, dwz 01.2013 nu dat we de continue sneeuwval en veel slush op hoofdwegen, parkeren op de zijkant en niet te vergeten. Het enige nadeel dat ik merkte is dat de banden zijn lawaaierig, vooral boven de 50 km / h, kan de brom te horen in de auto zou zitten als een placenta :-) Echter, de kwaliteit van het rijden in druk verkeer voorwaarden compenseert dit nadeel in mijn mening. En als ik begon spikes (weg op vakantie naar Kudowa Zdroj) dat was kampioen bergwegen! Meer > Ik beveel deze banden. Voorheen had ik de Pirelli, maar ik zou niet ruilen.
 • Piotr 3,7 111500

  Wanli S 1063

  In mijn geval gaat de auto op de verkoop, dus er is geen enkel punt in het opladen van god weet wat banden. En hier verrassing. Ik woon in een land waar het regent heel vaak, zodat de test in het nat was bijna onmiddellijk (arc, gedwongen remmen ... :-) Ik ben nog steeds op de weg, baaa genoeg dat zelfs op dezelfde rijstrook). Wat betreft het geluid om 130 km / h is nog redelijk, maar echt 150-170 radio handig ... De rolweerstand, helaas, is niet klein, na alles aanraden. Gewijzigd van Fulda, en ik vroeg me af of de volgende auto zal niet krijgen "Chinese" Meer >
 • Grzegorz 3,7 111500

  Wanli S-1088

  Voor de nee-zeggers en fans alleen "legitieme" merken willen eraan herinneren dat dit is een licentie band Dunlop SP 9000. Alle voor-en nadelen van Dunlop ook van toepassing op een Wanli S1088 (kunt u vinden recensies op Dunlopie en lezen). De enige uitzondering is de Chinese productie van het loopvlak in kleinere maten, zoals SP 9000 bestond niet in een maat kleiner dan 17 'als ik me goed herinner. Aangezien dit is een band voor sportwagens ZAL NIET STIL of te comfortabel, want het is niet zo dat is haar lot! Het heeft een racy uitstraling heel stijf kussens ongelijkheid en is weinig geconsumeerd. 2 stuks kosten zo veel als andere merken banden in het aantal eenheden 1 En Meer > wanneer men wil rust en comfort, en het kan doen, dan adviseer ik Yokohama AV 500 of 550 Decibel - geprijsd heel anders plank.
Vind uw Wanli banden