Banden Michelin

Michelin Winterbanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-
Kenteken

Populaire bandenmaten

225/45 R17 205/55 R16 185/65 R15 205/60 R16 195/65 R15 De matenlijst uitbreiden De matenlijst verkleinen

Aanbevolen banden winterbanden Michelin

Michelin Alpin A4
4,4

230 reviews

Van 77 stuk
Michelin ALPIN 5
4,6

163 reviews

Van 147 stuk
Michelin PILOT ALPIN PA4
4,3

15 reviews

Van 158 stuk

In ons aanbod hebben we 11 modellen van Michelin banden
geprijsd van 77 € tot 609 €

Michelin banden voor personenauto's

Michelin Alpin 6
4,7

12 reviews

Van 95 stuk
Michelin Pilot Alpin 5
4,7

6 reviews

Van 161 stuk

Michelin 4x4 banden

Michelin LATITUDE ALPIN
4,3

44 reviews

Van 131 stuk
Michelin LATITUDE ALPIN 2
3,9

12 reviews

Van 154 stuk
Michelin PILOT ALPIN
3,5

54 reviews

Van 197 stuk

Michelin Banden voor bestelwagens

Michelin AGILIS ALPIN
4,4

59 reviews

Van 115 stuk
Michelin AGILIS 51 SNOW-ICE
4,0

28 reviews

Van 150 stuk

De meningen van onze klanten over Michelin banden:

 • Tomek 5,0

  Michelin Alpin 6

  Ik zou deze banden aan iedereen willen aanraden, ze zijn hun geld zeker waard, ik heb nog nooit zulke stille banden gehad die het water zo goed afvoeren. Ik woon in de bergen, dus daarom is de aandrijving zeer nuttig, maar niet alleen in de winter, in de sneeuw zijn ze perfect, bij het starten met vol gas gaan ze vooruit vrijwel zonder te glijden, maar ook op ijzige en op niet sneeuwvrij gemaakte wegen. Remmen is praktisch zoals in de zomer, geen slip, snel en veilig stoppen, na meer dan vijfduizend kilometer zien ze er nog als nieuw uit zonder slijtage van het loopvlak, ik raad ze aan en voor de zomer ga ik ook Michelins kopen :) Bekijk meer >
 • Jaro 4,5

  Michelin Pilot Alpin 5

  Ik heb vertrouwen in het merk Michelin. Als verkoper in de buitendienst in de voedingsindustrie leg ik tot 80.000 km per jaar af in verschillende weersomstandigheden. Michelin zomer- en winterbanden hebben altijd voor mij gewerkt. Consequent een zeer goede tractie en meer kilometers in vergelijking met premium concurrenten. Ik heb Pilot 5 winterbanden gekocht voor de personenauto van mijn vrouw en ook zij prijst de uitstekende rijeigenschappen van deze banden op droog, nat en besneeuwd wegdek. Ze zijn ook erg stil en presteren in dit opzicht beter dan de concurrentie. Ze zijn uitgerust met een velgrand, die zelfs in de premiumklasse nog niet standaard is, maar zoals we weten zeer nuttig is. Bekijk meer > Ik kan de kilometerstand nog niet beoordelen omdat het winterseizoen nog bezig is. Maar het moet gezegd worden: Michelin heeft klasse!
 • Łukasz J. 4,8

  Michelin ALPIN 5

  Michelin-banden zijn naar mijn mening altijd een model geweest van comfort en veiligheid. Dit is ook het geval deze keer, de banden zijn erg stil en tegelijkertijd erg zacht, waardoor ze comfortabel kunnen reizen. Ik raad iedereen van harte aan, de prijs, hoewel een beetje hoger dan andere producenten, is echter duurzaamheid en tevredenheid die compenseert. Alpin 5-banden die ik voor de tweede keer kocht, in de vorige auto bleek dat de set banden de auto liet downloaden - en ook hier weer was het Michelin-merk op tegen de klus, omdat ik mijn klacht onverwijld overwoog, werd ik gestuurd om banden te onderzoeken die bevestigden dat de banden aftrekken, na ongeveer 2 weken kreeg ik een Bekijk meer > compleet nieuwe set banden. Ik beveel het iedereen van harte aan!
 • SarahHeleneUK 3,7

  Michelin Alpin A4

  Wonen "in de stokken" onze wegen krijgen weinig aandacht in de winter van de gemeenten. Ik begon met behulp van deze banden op een oudere Jazz 5 jaar geleden, kocht een extra paar wielen van een sloper, zodat ik makkelijk in december kunt wisselen deze en terug over met Pasen. Ik duurt ongeveer een 2,5 mpg hit op het brandstofverbruik, maar de grip is gewoon geweldig. II werk in Buckinghamshire, waar het heuvelachtige, naar buiten te trekken zwaar matte wegen houdt geen scrabbling voor grip. Dit paar Ik kocht onlangs is nu op de voorzijde van de Jazz van mijn vrouw, hoewel ze slechts drijft een 1/4 van de afstand die ik doe ze is verbaasd over hoe de banden haar gevoel minder Bekijk meer > nerveus.