Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Yokohama Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 1814 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Yokohama Rubber Comapny, Ltd. is een Japans bedrijf dat deel uitmaakt van de Furukawa-groep. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1917. Yokohama neemt wereldwijd de 7de plaats in als producent van rubbertechnologie en de tweede plaats als bandenleverancier in Japan.

Yokohama concentreert zich op moderne technologieën. In de onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken circa 1000 mensen. Aan de ontwikkeling van innovatie geeft de onderneming jaarlijks ruim 100 miljoen dollar uit.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, 4x4, industriële voertuigen, vrachtwagens en racewagens.

De banden van Yokohama worden vooral gewaardeerd door bestuurders van sportwagens. De producten worden gebruikt door sommige teams tijdens de 24-uurs Le Mans-rally en de serie Intercontinental Rally Challenge.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne UHP-banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Yokohama:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Yokohama banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Janusz 4,8 111150

  Yokohama A.drive AA01 205/55 R16

  Ik vroeg me af over het kopen en lezen verschillende meningen, sommige positief anderen, dat het nat niet te luid en het en soortgelijke verhalen. Ondanks deze vaak geen reviews moedigen, heb ik besloten om te kopen. Ik heb geen spijt van de keuze, slechte recensies die ik heb gelezen zijn niet bevestigd, de banden op het natte wegdek openbaring. Ik wil niet erkennen dat ze zijn luid, ze zijn ook de stilste, maar ik denk dat dezelfde fabrikant nominaal hen ernstig. Kortom, ik prijs dit als zeer goede banden tegen een goede prijs. Ik kocht ze aan het eind van de winter, dus ik maakte gebruik van de bevordering van de winter. Banden vers brood. Verkoper openbaring, na het kopen van 24 uur en Meer > donuts waren met mij. Echt aanraden!
 • PUCOO 4,2 111150

  Yokohama A520 205/55 R15

  banden waardeer zeer positief. De droge onovertroffen - slip Ik kon het niet doen, ook al probeerde ik - geweldige grip. De reeds natte slip een beetje erger, maar het is alleen merkbaar bij hogere snelheden en een hoge overbelasting. Als de eerste sneeuw viel dit gaf ook advies en kon krijgen om het doel - zij het langzaam, maar het kon. Afgelegde afstand is ongeveer 35.000 km en ik zal zeggen dat zelfs met 15.000 km nog zal reizen, maar niet op mijn wielen want ik moet kopen nieuw, hetzelfde - ik graag zeker. Ik zou aanraden aan iedereen die houdt van een snelle sportief rijden, maar in goede staat. Meer >
 • Mariusz XXX 4,7 111150

  Yokohama A539 175/50 R13

  Welkom. Ik en vele andere coureurs die we gebruiken deze banden in de sport is een geweldige band. Zeer goede handling op droog en nat, de regen ook doet het geweldig. Het heeft verstevigde zijkanten, waardoor het rigide en niet zijwaarts lopen. Een bijkomend voordeel is het feit dat het verdiepen en verlengen de levensduur van weer. Meer >
 • R. 5,0 11111

  Yokohama ADVAN Sport V103 205/45 R17

  Ik rijd ongeveer 120 tys.km. jaar. Zomerbanden verander ik 2 keer tijdens het seizoen met nieuwe. Altijd, altijd had ik wat vreemde problemen met de banden, de tegels zijn overmatige slijtage, het zoemen, de peeling randen, ondanks de 100% rendement van de auto. Ik kocht Advan sport per ongeluk, ik wist niet over deze banden te veel, meer experimenteel, en dit is de eerste band die ik had nooit enig probleem, en het houden van de auto in de regen bij scherpe bochten is het gewoon een sprookje. Met enkele aansprakelijkheid voor wat voor mij is het de beste band in de wereld. Het is niet goedkoop, maar tevredenheid gegarandeerd. Meer >
Vind uw Yokohama banden