Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Yokohama Banden

Yokohama Banden

Beoordeling van de producent
4,0
op basis van 1816 meningen

of

Kenteken

Yokohama Rubber Comapny, Ltd. is een Japans bedrijf dat deel uitmaakt van de Furukawa-groep. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1917. Yokohama neemt wereldwijd de 7de plaats in als producent van rubbertechnologie en de tweede plaats als bandenleverancier in Japan.

Yokohama concentreert zich op moderne technologieën. In de onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken circa 1000 mensen. Aan de ontwikkeling van innovatie geeft de onderneming jaarlijks ruim 100 miljoen dollar uit.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, 4x4, industriële voertuigen, vrachtwagens en racewagens.

De banden van Yokohama worden vooral gewaardeerd door bestuurders van sportwagens. De producten worden gebruikt door sommige teams tijdens de 24-uurs Le Mans-rally en de serie Intercontinental Rally Challenge.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne UHP-banden.

Yokohama banden voor het zomerseizoen

Beoordelingen van banden door onze klanten Yokohama:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Yokohama banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Simo76 4,3

  Yokohama C Drive AC 02 235/50 R18

  Ik kocht deze banden vorig seizoen en wisselen ze met winterbanden hele jaar. de ervaring is overweldigend positief. Goede banden zeer goede droge grip, de auto reageert heel goed op de instellingen van de driver geven van een veel vertrouwen, zelfs in bochten. In vergelijking met banden die ik had voordat de auto drastisch veranderd. Grip veel efficiënter. Moeilijk te beoordelen op de rolweerstand wat ik kan zeggen is dat ik niet heb meegemaakt aanzienlijke geluidsoverlast verschillen en is niet veranderd het gemiddelde verbruik. aanbevolen Meer >
 • Alexij 4,2

  Yokohama BluEarth-A AE-50 120/65 R17

  Ik ben een gebruiker van Yokohama banden AE50 enkele maanden. Hoe ver ik kan niet genoeg zeggen - blinken uit in de natte en droge omstandigheden. Ze geven ons weten over uw grip, zelfs bij lage temperaturen en de regen in deze dagen. en dus beter voor de banden van dit type - nu zal het warmer worden. Aan het einde van deze zomer - niet de winter. De band heeft een aantal van de veiligheid op de wielen, wat zeker een pluspunt. De band vermindert het geluid zeer goed, zeker voelde het op de snelweg in vergelijking met de vorige band. Banden versie (model) AE50 weerstaan ​​de Vmax 210 / 240km / h op de kenmerken van de banden, de bestemming - sportwagen is een ander pluspunt. In het Meer > algemeen: rustig, gemakkelijk vast te houden, duurzaam na bijna een jaar van gebruik (weet ik) hoe het eruit zal zien na jaren.
 • RebensJ 5,0

  Yokohama Blue Earth AE01 185/60 R15

  Banden heel goed vasthouden aan nat wegdek. Ik doe heel veel van kilometers en hoeveel ik wilde dit band onder alle omstandigheden betrouwbaar, en deze sterke. Het vergelijken van de prestaties en meningen viel juist in Yokohama. Tot nu toe heb ik voor hen gedaan dan 10 tys.km. Op een droge weg ok, geluidsniveau en lawaai in feite lager dan de vorige banden. Het ware gezicht toont slechts op een nat wegdek. Auto toonaangevende zeer zeker, niet trekt op de hoeken, niet "vliegende" zoals het soms deed. Het geld zeker waard Meer >
 • Robert Jaworski 4,4

  Yokohama S.drive AS01 205/50 R16

  Dit is de tweede set nieuwe banden Yokohama, die gebruik maakt. Vorige Ik verondersteld Octavia - de C-schijf - en ik was blij met hen. Momenteel geëxploiteerd S-aandrijving AS01 zijn niet goedkoop, maar de prijs rechtvaardigt hun waarden. Voor mij zijn ze beter dan de C-schijf goed in elke categorie van het gedrag op de weg, en vooral hun grip in droge omstandigheden is zeer goed. Nat het is goed, maar blijf met mate! In mijn Peugeot (aankoop van nieuw in de woonkamer) waren 15 "GoodYeary Eco, die mij zeker teleurgesteld Na een jaar van het rijden Ik liet ze in het voordeel van de nieuwe en grotere 16." Yokohama S-Drive en geen moment spijt van de kosten - het was een goede Meer > beslissing! Ik zou deze banden aan andere gebruikers die graag om te rijden raden, niet alleen verplaatsen van punt A naar B!
Vind uw Yokohama banden