Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Yokohama Banden

Yokohama Banden

Beoordeling van de producent
4,0
op basis van 2324 meningen

of

Kenteken

Yokohama Rubber Comapny, Ltd. is een Japans bedrijf dat deel uitmaakt van de Furukawa-groep. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1917. Yokohama neemt wereldwijd de 7de plaats in als producent van rubbertechnologie en de tweede plaats als bandenleverancier in Japan.

Yokohama concentreert zich op moderne technologieën. In de onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken circa 1000 mensen. Aan de ontwikkeling van innovatie geeft de onderneming jaarlijks ruim 100 miljoen dollar uit.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, 4x4, industriële voertuigen, vrachtwagens en racewagens.

De banden van Yokohama worden vooral gewaardeerd door bestuurders van sportwagens. De producten worden gebruikt door sommige teams tijdens de 24-uurs Le Mans-rally en de serie Intercontinental Rally Challenge.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne UHP-banden.

Yokohama banden voor het zomerseizoen

Beoordelingen van banden door onze klanten Yokohama:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Yokohama banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Tomasz Skolimowski. 4,8

  Yokohama G91A 225/65 R17

  Ik sterk aanbevelen. Ik rijd elf jaar (de tweede set) met de banden en ik denk dat hun aankoop is de enige redelijke keuze onverwacht plotseling veranderende weersomstandigheden. En in ons land is een veel voorkomend verschijnsel. Met deze banden niet uitglijden in de zomer na een nacht vorst en niet teveel loopvlak niet vernietigen in de winter, wanneer er zomerse temperaturen. In het veld, buiten de stad, ook ze presteren zeer goed, als ik moet gaan op een modderige of drassige grond, of sneeuw kopnym. Nooit een te worden teleurgesteld. Ik raad het kopen van deze banden aan degenen die niet willen om geld te besteden aan zomer- en winterbanden, en niet in de rij staan ​​om ze te Meer > vervangen. Economie, comfort en veiligheid. Wat wil je nog meer?
 • Simo76 4,3

  Yokohama C Drive AC 02 235/50 R18

  Ik kocht deze banden vorig seizoen en wisselen ze met winterbanden hele jaar. de ervaring is overweldigend positief. Goede banden zeer goede droge grip, de auto reageert heel goed op de instellingen van de driver geven van een veel vertrouwen, zelfs in bochten. In vergelijking met banden die ik had voordat de auto drastisch veranderd. Grip veel efficiënter. Moeilijk te beoordelen op de rolweerstand wat ik kan zeggen is dat ik niet heb meegemaakt aanzienlijke geluidsoverlast verschillen en is niet veranderd het gemiddelde verbruik. aanbevolen Meer >
 • Adi 4,3

  Yokohama ADVAN S/T V802 225/55 R17

  Dit is mijn eerste Yokohama. Tot dusver heb ik gebruikte sportwagens en Toyo banden, maar toen ik hem kocht een Honda CRV had typen banden Goodyear merk. Ze waren in slechte staat en niet van plan om weg rijden gekocht Yokohama betreden typische straat. Eerste indrukken - stilte. De fabrikant zegt dat ze luid, maar in het geval van mijn auto kan uiteindelijk niet de banden horen. Tijdens de proeven op de weg bleek dat aan het voertuig veilig en voorspelbaar uitgevoerd. Excellent "sticky" op droog asfalt, natte onberispelijk. Paard in het veld beperkt tot modder en gras en banden presteerden goed. Ik beveel het aan voertuigen die niet invoeren van het gebied voor bestuurders die Meer > genieten van dynamisch rijden.
 • Alexij 4,2

  Yokohama BluEarth-A AE-50 120/65 R17

  Ik ben een gebruiker van Yokohama banden AE50 enkele maanden. Hoe ver ik kan niet genoeg zeggen - blinken uit in de natte en droge omstandigheden. Ze geven ons weten over uw grip, zelfs bij lage temperaturen en de regen in deze dagen. en dus beter voor de banden van dit type - nu zal het warmer worden. Aan het einde van deze zomer - niet de winter. De band heeft een aantal van de veiligheid op de wielen, wat zeker een pluspunt. De band vermindert het geluid zeer goed, zeker voelde het op de snelweg in vergelijking met de vorige band. Banden versie (model) AE50 weerstaan ​​de Vmax 210 / 240km / h op de kenmerken van de banden, de bestemming - sportwagen is een ander pluspunt. In het Meer > algemeen: rustig, gemakkelijk vast te houden, duurzaam na bijna een jaar van gebruik (weet ik) hoe het eruit zal zien na jaren.
Vind uw Yokohama banden