Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Yokohama

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Yokohama Banden

Banden Yokohama

Yokohama Rubber Comapny, Ltd. is een Japans bedrijf dat deel uitmaakt van de Furukawa-groep. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1917. Yokohama neemt wereldwijd de 7de plaats in als producent van rubbertechnologie en de tweede plaats als bandenleverancier in Japan.

Yokohama concentreert zich op moderne technologieën. In de onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken circa 1000 mensen. Aan de ontwikkeling van innovatie geeft de onderneming jaarlijks ruim 100 miljoen dollar uit.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, 4x4, industriële voertuigen, vrachtwagens en racewagens.

De banden van Yokohama worden vooral gewaardeerd door bestuurders van sportwagens. De producten worden gebruikt door sommige teams tijdens de 24-uurs Le Mans-rally en de serie Intercontinental Rally Challenge.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne UHP-banden.

Zomerbanden ranking Yokohama

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 5,0 11111 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,8 111180 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (17 Meningen)

Winterbanden ranking Yokohama

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,2 111120 (96 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (55 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (238 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Yokohama in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Yokohama modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Yokohama banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Merk geschiedenis

Het eerste segment is de Tire Group die verantwoordelijk is voor meer dan 70 procent van de totale verkoop die verdeeld is over drie marktcategorieën: originele uitrusting, reservebanden en exportbanden. Het tweede segment betreft de Multiple Business Group die zich bezighoudt met alles behalve banden, namelijk rubberproducten voor de industrie en engineering, bijvoorbeeld band, slangen, folie, afdekmateriaal en zelfs sportartikelen. Het grootste deel van zijn bestaan concentreerde het bedrijf zich hoofdzakelijk op de nationale markt. Aan het einde van de 20e eeuw besloot het bedrijf echter tot geografische uitbreiding van zijn activiteiten vanwege de intensieve consolidatie van de banden- en rubberindustrie. De positie van het bedrijf tussen de mondiale concurrenten werd sterker als gevolg van deze internationale activiteiten in combinatie met de grote nadruk op onderzoek en ontwikkeling, waardoor steeds nieuwe producten op de markt konden verschijnen. Het begin van Yokohama Yokohama Rubber werd opgericht in 1917. Het was een van de vele Japanse industriële bedrijven die ontstonden nadat Japan zich openstelde voor de buitenwereld aan het einde van de 19e eeuw. Het bedrijf kon zich in de jaren twintig van de 20e eeuw ontwikkelen dankzij een niche in de Japanse industriële infrastructuur die behoefte had aan innovaties. Het grootste succes uit die tijd was de ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Yokohama

Band Zomerbanden Yokohama PARADA Spec-2

Perfect voor Met speciale toepassingen, niet voor iedereen
Mening: 2,8 118000

Uitstekende band voor droge, goede greep en piept niet, remmen eindigt snel en vol vertrouwen. Altijd volledige controle. Voorheen had ik Pirelli banden, maar Yokohama Parade Spec-2 is beter dan ze in het droge. De band heeft een zeer harde rand/edge/zijvlak. Wat tegen slijtage - tot mijn verbazing kon ik nu meer dan 25000 km rijden op hen :) Volgens mij is dat een uitstekend resultaat voor de band - kan een ander seizoen rustig te weerstaan. Als u op zoek bent naar banden voor plezier opde weg - net vond een ideale band. Wat voor banden in de natte houden - totaal onvoorspelbaar. Als je een sleur gevuld met water raakte, kan de band gaan met het niet aankan. Hier elke band, die tot nu toe heb ik gereden beter doen - pirelli, matador, Dunlop. Yokohama Parade Spec-2 is op de natte weg zeer moeilijk, zelfs gevaarlijk - je moet echt voorzichtig zijn.

Band Zomerbanden Yokohama PARADA Spec-2

Great stuff
Mening: 3,9 111900

Ik rijd met deze band al 3 jaar en ik had niet verwacht dat het zal weerstaan ​​zo lang. Yokohama Parada Spec-2 gedraagt zich geweldig in droge omstandigheden, net op de lijn, bij het accelereren, remmen of in bochten. Als het gaat om nat weer kan het nauwelijks worden haar veel verweten, behalve dat hij graagglijdt bij het remmen op een nat asfalt, maar dit gebeurt niet zo vaak. Het grootste nadeel is dat het is luid. Integendeel, voor de aanhangers van sportief rijden waar er een enorme comfort niet zo belangrijk is. Ik gebruik het in een Subaru Impreza en heb ik niet groter brandstofverbruik opgemerkt of een groter slijtage. Met een goede grip verloor auto zijn dynamiek. Rolweerstand in mijn mening, zijn ook op een goed niveau.

Winterbanden Yokohama

Yokohama Y354

Geweldige allround band die zo goed werkt als een all terrain
Mening: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Grote all season band .. (Yoko lijst ze als het hele seizoen niet alleen de winter) moeilijk om goede banden in mijn vreemde maat te vinden voor VW T3 Syncro (205R14) Gebruikt op en off-road .. 6000km reis naar Kroatië en terug, heet snelwegen, aardewegen, bospaden, bergpassen met sneeuw .. niets fazes hen .. ja zeker .. diepe gladde modder zal hen tegenhouden, maar AT's niet beter werken en deze zijn goedgekeurd voor de winter ook (sneeuwvlok en mountain-logo). Lijken erg goed te zijn het dragen van te

opona Winterbanden Yokohama W.Drive WY01

Zeer goede banden te bevelen
Mening: 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hoi, ik kocht banden in september, augustus blinken zeer goed op mijn en droge omstandigheden. Geen weinig sneeuw dit jaar in Pommeren, maar deze paar dagen kunt u conclusies over de sneeuw sprookje greep te trekken zijn als modder slip moet heel goed hebben gedaan op hen met 30.000 op dit moment en het is zeer goed, ik hoop, zal hebben 50 duizend in augustus begroeten

Gemiddeld cijfer van banden: 4,00 op basis van 1686 beoordelingen

Bandenmodellen Yokohama

Alle bandenmodellen van het merk Yokohama beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Yokohama model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Yokohama Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Yokohama. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Yokohama.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Yokohama. Elke band Yokohama wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.