Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Yokohama Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 1835 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Yokohama Rubber Comapny, Ltd. is een Japans bedrijf dat deel uitmaakt van de Furukawa-groep. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1917. Yokohama neemt wereldwijd de 7de plaats in als producent van rubbertechnologie en de tweede plaats als bandenleverancier in Japan.

Yokohama concentreert zich op moderne technologieën. In de onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken circa 1000 mensen. Aan de ontwikkeling van innovatie geeft de onderneming jaarlijks ruim 100 miljoen dollar uit.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, 4x4, industriële voertuigen, vrachtwagens en racewagens.

De banden van Yokohama worden vooral gewaardeerd door bestuurders van sportwagens. De producten worden gebruikt door sommige teams tijdens de 24-uurs Le Mans-rally en de serie Intercontinental Rally Challenge.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne UHP-banden.

Merk geschiedenis Yokohama

Het eerste segment is de Tire Group die verantwoordelijk is voor meer dan 70 procent van de totale verkoop die verdeeld is over drie marktcategorieën: originele uitrusting, reservebanden en exportbanden. Het tweede segment betreft de Multiple Business Group die zich bezighoudt met alles behalve banden, namelijk rubberproducten voor de industrie en engineering, bijvoorbeeld band, slangen, folie, afdekmateriaal en zelfs sportartikelen. Het grootste deel van zijn bestaan concentreerde het bedrijf zich hoofdzakelijk op de nationale markt. Aan het einde van de 20e eeuw besloot het bedrijf echter tot geografische uitbreiding van zijn activiteiten vanwege de intensieve consolidatie van de banden- en rubberindustrie. De positie van het bedrijf tussen de mondiale concurrenten werd sterker als gevolg van deze internationale activiteiten in combinatie met de grote nadruk op onderzoek en ontwikkeling, waardoor steeds nieuwe producten op de markt konden verschijnen. Het begin van Yokohama Yokohama Rubber werd opgericht in 1917. Het was een van de vele Japanse industriële bedrijven die ontstonden nadat Japan zich openstelde voor de buitenwereld aan het einde van de 19e eeuw. Het bedrijf kon zich in de jaren twintig van de 20e eeuw ontwikkelen dankzij een niche in de Japanse industriële infrastructuur die behoefte had aan innovaties. Het grootste succes uit die tijd was de ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • Łukasz R 3,8 111500

  Yokohama W.drive V902A

  Ik kocht deze banden (V902) in 2008, het lezen van veel reviews en rankings (I aandrijving: Renault Scenic 1.9 dti). Na hun eerste winter przejeździłem aangenomen dat er geen grote problemen, maar dat is een ander winter bereik teleurstellingen. Banden op het water (regen, dooi, enz.) gedragen zich heel slecht tijdens het remmen, direct verliezen tractie. Als het gaat om sneeuw heuvels en hellingen ook veroorzaakt ze grote moeite: voet van het gas, lage snelheid en langzaam rolt de heuvel. De volgende winter kocht ik een aantal ketens en een of andere manier bracht drie winters. Tot slot, heb ik besloten om het te gebruiken als een zomer en "finish", en hier een interessante Meer > verrassing: de banden zijn vrij rustig en duurzaam (niet botsen) Samenvatting:. Ik kocht het als winterbanden + overgangsperiode (regen, dooi) en de hier door mij voldaan en zullen ze niet opnieuw kopen.
 • Stevee M 4,7 111150

  Yokohama S.drive AS01

  Ik kocht deze te gaan op de voorkant van mijn ST als ik had piloot super sport al op de rug (andere briljante band uit openeo), maar toen mijn s-stations kwam merkte ik dat ze zag er een zeer brede band voor de grootte (205) dus ik heb ze gemonteerd op wielen op de lokale garage .. thuis kwam en ik nam mijn wiel met de michelin sporten op uit en dan de breedte aan mijn wiel met de s-station ... Ik was aangenaam verrast om te zien dat de s- drives waren een goede inch breder is dan de super sport hoewel beide banden waren van hetzelfde formaat 205/45/17 ... Dus ik zet de s-stations op de rug en schakelde de super sport naar voren .... Mijn ST ziet er nu geweldig aan de achterkant met de Meer > bredere banden, terwijl het hebben van een geweldige uitstraling en grip aan de voorkant van de piloot super sport ... een andere gelukkige klant oponeo 😀👍
 • lb 4,0 11110

  Yokohama C Drive AC 02

  Banden echt een aanrader. Tank gedragen zich zeer goed. Wegrijden zonder problemen (schijf aan de achterzijde + machine), ook in de natte, als de afstanden zelfs onder sterke ABS pedaal gaat niet aan (alleen in het natte, kunt u deze situatie noemen). Curves in droge omstandigheden geen problemen in natte iets minder zeker, maar het verlies van grip veroorzaken nog ver weg. Aquaplaning rechter op de 5e Volume is natuurlijk ook afhankelijk van de oppervlakte, maar in feite het meer is het geluid van lucht dan de band horen. Bij 150km / h is er geen tragedie. In termen van natuurlijk verloop iets verkeerd hebben gedaan niet in de gaten, maar ik heb niet de banden te meten, dus ik zal niet Meer > worden gesproken. Ik zal alleen maar toevoegen dat de adviezen van versnelde slijtage of overdreven zijn, of behoren tot mensen die zeer ernstige been.
 • D.M 4,7 111150

  Yokohama Blue Earth AE01

  Voor een lange tijd vroeg ik me af over de keuze van de banden totdat ik uiteindelijk besloten om Yokohamy.Powiem kopen, zodat bij het vervangen van oude banden Yokohama problemów.band er was geen geweldige cast, en niet naar eventuele ciężarek.Świetnie niet houden aan het asfalt in de zware dagen van grote ontlading water en trekt de auto toen we verhuizen naar een grotere kałużę.goed omgaan in een onverharde weg met me stenen, grind en geen gaten, en verrassend erg zwaar voor de banden uszkodzenia.Bardzo stil voor wat is verbeterd rijcomfort en een lage rolweerstand die daalde met een gemiddeld verbruik van 1 liter per 100 km. Met agressief rijgedrag botsen ze een beetje sneller dan hun Meer > voorgangers, maar ze zijn de hemel voor mij banden lepsze.Jak fantastisch en helemaal niet duur, dus waarom Overbetaald. Ik beveel Yokohama !!!
Vind uw Yokohama banden