Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

BFGoodrich Radial T/A

Merk:
BFGoodrich
Type:
Zomerbanden

Kies de bandenmaat:

Aantal:
171 / stuk
Bestel

BFGoodrich Radial T/A beschrijving

BFGoodrich Radial T/A is een zomerband die wordt gerekend tot het middelste prijssegment. Hij is gemaakt voor oldtimers die voor het eerst zijn geregistreerd vóór 01.10.1990. Hij is geschikt voor zowel krachtige muscle-cars als de minder sportieve automodellen.

De banden zijn zodanig ontworpen dat ze passen bij de behoeften van historische auto's. Het brede profiel en het karakteristieke loopvlak hebben een positief effect op de wendbaarheid van de auto, waardoor zelfs klassieke voertuigen wel raad weten met manoeuvres op de weg. De robuuste binnenconstructie zorgt daarentegen voor een goede duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.

De zijkant van de band is afgewerkt met een opschrift in bolle, witte letters die verwijzen naar de stijl van banden die in de jaren '60 en '70 op muscle-cars werden gemonteerd. Dergelijke details maken de Radial T/A een geweldige oplossing voor voertuigen die worden gerenoveerd.

BFGoodrich Radial T/A is een klassieke band die is gemaakt met een modern rubbermengsel, waardoor hij goed functioneert op droog en nat wegdek.BFGoodrich is een ware legende in de auto-industrie van Noord-Amerika. Het bedrijf is een van de oudste spelers op de bandenmarkt. Het is namelijk al in 1870 opgericht. BFGoodrich kan bogen op enorme ervaring met de productie van banden voor personenauto's en terreinwagens. Sinds 1987 is het merk eigendom van het Michelin-concern.

BFGoodrich Radial T/A beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van BFGoodrich Radial T/A

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/70 R14 98 S 171 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: