Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

BFGoodrich Banden

Beoordeling van de producent
3,7
  111500
op basis van 1562 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

De geschiedenis van BFgoodrich gaat terug tot 1870. Toen werd de eerste rubberfabriek in Noord-Amerika opgericht door Dr Benjamin Franklin Goodrich. Na amper 30 jaar doorkruiste een auto met banden van BFGoodrich de hele Verenigde Staten.

In 1937 heeft het bedrijf een techniek ontwikkeld voor de productie van synthetisch rubber. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde het bedrijf rubber aan het leger. Banden van BFGoodrich werden gebruikt in de legendarische Willys Jeep. In 1977 maakten de banden van het merk deel uit van de uitrusting van ruimteveer Columbia.

Een onlosmakelijke element van de geschiedenis van het bedrijf zijn de successen tijdens vele rally's. In 2006 heeft BFGoodrich alle etappes van de WRC gewonnen. Teams die gebruik maken van het merk BFGoodrich hebben maar liefst zes overwinningen behaald tijdens de Dakar-rally.

Het bedrijf biedt banden aan voor personenauto's en 4x4 in de mediumklasse.

Beoordelingen van banden door onze klanten BFGoodrich:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over BFGoodrich banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • zadowolony 4,3 111150

  BFGoodrich G-Force Profiler 195/50 R15

  Door het betreden van de winkel wist ik wat ik wilde als onbekend voor de gebruiker banden of "aardig te zijn, om meer grote schaal loopvlak is om aardig en stil mogelijk is om" de operator zei, zonder een tweede gedachte die al die bestellingen ... Toen hem werd gevraagd wat er precies BFGoodrich. Na de installatie en eerste run ... wat ik niet begreep hoe kan het veranderen van de banden 185/55/15 195/50/15 Ik voelde me niet zo sterk sporen en gaten als voorheen - tot nu toe kan ik niet uitleggen, maar het is handiger, reed ik vrij iets nieuws en anders. Houdt de weg, kan ik een verscheidenheid aan oefeningen voor te doen zonder gepiep en een gevoel dat net vallen uit de stoel. Meer > De band is erg rustig op zijn minst uit het nieuws wat er dan gebeurt weet ik niet, het ziet er fantastisch zelfs beter dan gedroomd, en van deze geweldige gemak hebben we nu voelen - voor de prijs ... waarschijnlijk geen betere banden op de markt. Ik zou het zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die net als ik ... vooral aandacht besteed aan het uiterlijk, want afgezien van de band aangenaam ontwerp biedt een heleboel coole dingen hierboven vermeld.
 • rademil 4,2 111150

  BFGoodrich Profiler 2 175/70 R14

  Zachte banden passen perfect op de krappe bochten. In droge omstandigheden aanzienlijk verkort mijn remweg. Wat betreft het gedrag van de banden op het natte ook voorbeeldige prestaties. drains waterput. Het enige nadeel is het lawaai is heel belangrijk. Zoals voor visuele redenen, het is als een zachte band op elke visuele indruk van een klein gaatje. Meer >
 • Gucio 4,7 111150

  BFGoodrich Touring 165/70 R13

  Ik had 165/70/13 grootte 2p gemaakt in Spanje en 2p gemaakt in Polen. Deze in Spanje waren een beetje beter remmen op nat wegdek - misschien nog enkele andere rubber. Ik heb nooit moe waren er geen problemen. Geen slaag, zelfs geen spoor. Nooit worden doorboord of niet! Gedreven ong. 60 000 km. Het loopvlak is nog steeds goed, maar met de leeftijd moest ik om het te vervangen door een nieuwe. Meer >
 • MX 4,2 111150

  BFGoodrich Touring G 195/65 R15

  banden kocht een jaar geleden, met de reden dat de voormalige Goodyear Navigator (multigrade) zijn begonnen om te buigen in alle richtingen, de banden kocht ik vanwege de prijs, zijn rustig, goed waterafvoer, przejezdziłem op hen de hele winter en in augustus van hetzelfde wonder als ik het vinden beheerd zonder adereindhuls, donuts en misschien kan mijn rijstijl te kalmeren. Rubber wordt aanbevolen aan mensen die willen zich zelfverzekerd op de weg en die niet binnen de rondingen van 90 km / h vallen - gewoon matig, goede rubber. Meer >
Vind uw BFGoodrich banden