Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

BFGoodrich Banden

BFGoodrich Banden

Beoordeling van de producent
3,8
op basis van 2449 meningen

of

Kenteken

De geschiedenis van BFgoodrich gaat terug tot 1870. Toen werd de eerste rubberfabriek in Noord-Amerika opgericht door Dr Benjamin Franklin Goodrich. Na amper 30 jaar doorkruiste een auto met banden van BFGoodrich de hele Verenigde Staten.

In 1937 heeft het bedrijf een techniek ontwikkeld voor de productie van synthetisch rubber. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde het bedrijf rubber aan het leger. Banden van BFGoodrich werden gebruikt in de legendarische Willys Jeep. In 1977 maakten de banden van het merk deel uit van de uitrusting van ruimteveer Columbia.

Een onlosmakelijke element van de geschiedenis van het bedrijf zijn de successen tijdens vele rally's. In 2006 heeft BFGoodrich alle etappes van de WRC gewonnen. Teams die gebruik maken van het merk BFGoodrich hebben maar liefst zes overwinningen behaald tijdens de Dakar-rally.

Het bedrijf biedt banden aan voor personenauto's en 4x4 in de mediumklasse.

Beoordelingen van banden door onze klanten BFGoodrich:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over BFGoodrich banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • B.JANECKI 4,8

    BFGoodrich G-Force Winter 185/60 R14

    Veranderde niet Kleberów Krisalp en ik ben mega blij - het is een tweede auto voor deze banden in de familie - hebben zich bewezen in de arme regenachtige winters en gaf het advies bij de Poolse district wegen, wanneer ik vloeren en drijft het inslaan van de motorkap en niet vast te zitten op de weg (motor zo dood sneeuw is nog nooit gehad - zijn weg als hij is door de inlaten er koeling in een zodanige hoeveelheid gekregen ???) hoe ze me evaluatie van 10 punten de weegschaal in een zes - een echte aanrader voor de koude dagen. Meer >
  • Tomus-85 4,6

    BFGoodrich G-Force Winter 205/55 R16

    Gudryśki gekocht als gevolg van de stroom door de rubberen kaliber brede 205/16 hele Ik denk dat het redelijk is CASHES. Een reeks van nieuwe verbindingen stevig Beierse op natte en droge wegen - zonder commentaar. Het richtinggebonden profiel veel beter (naar mijn mening) controles aan hun bestaande Pyrellki Sottozero ik had (ze waren gewoon luid en onzeker op opritten met achter rijden). G-Force Winter kan rekenen en zelfs przysypanym witte oprit Ik klim met een zeldzame knipperen van de DSC. Slippers vervaardigd in ... Polen - kwaliteit zonder voorbehoud. Ik zou aanraden! Meer >
Vind uw BFGoodrich banden