Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

BFGoodrich Banden

Beoordeling van de producent
3,7
  111500
op basis van 1564 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

De geschiedenis van BFgoodrich gaat terug tot 1870. Toen werd de eerste rubberfabriek in Noord-Amerika opgericht door Dr Benjamin Franklin Goodrich. Na amper 30 jaar doorkruiste een auto met banden van BFGoodrich de hele Verenigde Staten.

In 1937 heeft het bedrijf een techniek ontwikkeld voor de productie van synthetisch rubber. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde het bedrijf rubber aan het leger. Banden van BFGoodrich werden gebruikt in de legendarische Willys Jeep. In 1977 maakten de banden van het merk deel uit van de uitrusting van ruimteveer Columbia.

Een onlosmakelijke element van de geschiedenis van het bedrijf zijn de successen tijdens vele rally's. In 2006 heeft BFGoodrich alle etappes van de WRC gewonnen. Teams die gebruik maken van het merk BFGoodrich hebben maar liefst zes overwinningen behaald tijdens de Dakar-rally.

Het bedrijf biedt banden aan voor personenauto's en 4x4 in de mediumklasse.

Merk geschiedenis BFGoodrich

  Een van de eerste reclame van BFGoodrich De geschiedenis van BFGoodrich begint in 1870, in het plaatsje Akron in de staat Ohio. Dokter Benjamin Franklin Goodrich, legerchirurg tijdens de burgeroorlog, stichtte toen de eerste rubberfabriek van Noord-Amerika en een klein laboratorium. Verscheidene jaren later rolde de eerste autoband al uit de fabriek. Om de in 1888 overleden ondernemer te eren veranderde het bedrijf zijn naam in BFGoodrich Rubber Company. Op verzoek van de automobielclub Winton Automobile Company of Cleveland maakte de fabriek in 1896 op bestelling banden voor een nieuw, in kleine oplage geproduceerd voertuig met de naam Winton. De eerste auto die zeven jaar een rondreis maakte door de Verenigde Staten reed op BFGoodrich-banden. De dynamische bloei van de autobranche rond Detroit hielp BFGoodrich zijn vleugels verder uit te slaan. Bedrijven in het opkomende Motown waren destijds de belangrijkste afnemers van producten met het merk BFG. Henry Ford gebruikte in 1903 banden van dit merk bij de constructie van zijn eerste A-Model. De Atlantische oversteek met BFGoodrich BFGoodrich's eigen auto De bazen van BFGoodrich besloten om hun activiteiten snel uit te breiden naar de Europese markt. Al in 1910 openden ze het eerste productiebedrijf aan de overkant van de oceaan: in ... Lees verder >

Beoordelingen van banden door onze klanten BFGoodrich:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over BFGoodrich banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Gregor, Gdańsk 4,2 111150

  BFGoodrich Winter 2 T/A

  Uitstekende banden. Przejeździłem ze een winter en ik ben erg blij. Bijzonder bijgedragen aan een typisch Poolse weer, toen te veranderen het sneeuwt en smelt tijdens de dag en is slush en plassen. Brede groeven van het loopvlak goed absorberen en verstrooien allemaal uit. Hetzelfde geldt met plassen op de weg - niet in het bezit terug met de auto bij het rijden door hen met een snelheid van 50 km / h - 70 km / h en niet klagen. sneeuw, vooral verse, niet verdicht, het geeft een gevoel van hoe zo'n goede grip op natte wegen. Je kunt goed doen genieten van de besneeuwde parkeerplaats bij de supermarkt: D Zo veel als het was jammer om het te veranderen voor de zomer, wanneer ze kwam tot Meer > de lente ;) Helaas als winterbanden worden behoorlijk brullen vooral bij hogere snelheden van 100 km / h en voelen zich niet meer rolweerstand voor de zomer (hoewel dat ik heb het formaat 165 banden, Goodyear GT3). Uiteraard wordt geassocieerd met een betere grip zachter banden. Ik beveel winterbanden BFGoodrich merk winter2. Prijs ook betaalbaar!
 • B. Jędraszko 4,2 111150

  BFGoodrich Winter G

  Ik rijd ongeveer 80.000 km per jaar. Snel, maar zonder onderbrekingen en zonder gekrijs. Ik heb een vergelijking met een aantal andere merken. Ik kan niet zeggen dat een van hen beter waren - zelfs die met high-end producten. En twijfel er niet aan dat de verhouding prijs / kwaliteit, kunnen we veilig aanraden die banden. Meer >
 • B.JANECKI 4,8 111150

  BFGoodrich G-Force Winter

  Veranderde niet Kleberów Krisalp en ik ben mega blij - het is een tweede auto voor deze banden in de familie - hebben zich bewezen in de arme regenachtige winters en gaf het advies bij de Poolse district wegen, wanneer ik vloeren en drijft het inslaan van de motorkap en niet vast te zitten op de weg (motor zo dood sneeuw is nog nooit gehad - zijn weg als hij is door de inlaten er koeling in een zodanige hoeveelheid gekregen ???) hoe ze me evaluatie van 10 punten de weegschaal in een zes - een echte aanrader voor de koude dagen. Meer >
Vind uw BFGoodrich banden