Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

BFGoodrich Banden

Beoordeling van de producent
3,7
  111500
op basis van 1564 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

De geschiedenis van BFgoodrich gaat terug tot 1870. Toen werd de eerste rubberfabriek in Noord-Amerika opgericht door Dr Benjamin Franklin Goodrich. Na amper 30 jaar doorkruiste een auto met banden van BFGoodrich de hele Verenigde Staten.

In 1937 heeft het bedrijf een techniek ontwikkeld voor de productie van synthetisch rubber. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde het bedrijf rubber aan het leger. Banden van BFGoodrich werden gebruikt in de legendarische Willys Jeep. In 1977 maakten de banden van het merk deel uit van de uitrusting van ruimteveer Columbia.

Een onlosmakelijke element van de geschiedenis van het bedrijf zijn de successen tijdens vele rally's. In 2006 heeft BFGoodrich alle etappes van de WRC gewonnen. Teams die gebruik maken van het merk BFGoodrich hebben maar liefst zes overwinningen behaald tijdens de Dakar-rally.

Het bedrijf biedt banden aan voor personenauto's en 4x4 in de mediumklasse.

Merk geschiedenis BFGoodrich

  Een van de eerste reclame van BFGoodrich De geschiedenis van BFGoodrich begint in 1870, in het plaatsje Akron in de staat Ohio. Dokter Benjamin Franklin Goodrich, legerchirurg tijdens de burgeroorlog, stichtte toen de eerste rubberfabriek van Noord-Amerika en een klein laboratorium. Verscheidene jaren later rolde de eerste autoband al uit de fabriek. Om de in 1888 overleden ondernemer te eren veranderde het bedrijf zijn naam in BFGoodrich Rubber Company. Op verzoek van de automobielclub Winton Automobile Company of Cleveland maakte de fabriek in 1896 op bestelling banden voor een nieuw, in kleine oplage geproduceerd voertuig met de naam Winton. De eerste auto die zeven jaar een rondreis maakte door de Verenigde Staten reed op BFGoodrich-banden. De dynamische bloei van de autobranche rond Detroit hielp BFGoodrich zijn vleugels verder uit te slaan. Bedrijven in het opkomende Motown waren destijds de belangrijkste afnemers van producten met het merk BFG. Henry Ford gebruikte in 1903 banden van dit merk bij de constructie van zijn eerste A-Model. De Atlantische oversteek met BFGoodrich BFGoodrich's eigen auto De bazen van BFGoodrich besloten om hun activiteiten snel uit te breiden naar de Europese markt. Al in 1910 openden ze het eerste productiebedrijf aan de overkant van de oceaan: in ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • Tymitunieten 4,5 111150

  BFGoodrich G-Grip

  Begin verbeteren enige aanvullende informatie :). Ik Opel Omega A 2.0 l Rijden naar de achterzijde, en deze banden zijn aan de achterkant gemonteerd. Rijstijl-achtige alleen gaan, dat ik graag gek: D Plaats van gebruik-periferie van de stad, vooral de route. oppervlakte-elke vorm. Banden in het begin is nogal luidruchtig, dwz boven 80 km / h te neuriën als de naaflager werd vervangen. Dit nadeel verdwijnt ergens na het rijden over 3000km. Ik kocht het in de winter en ik moet zeggen dat op het gladde oppervlak van de handgreep goed. benadrukken dat er geen band niet goed is voor sneeuw of ijs op irrelevantie aan de rijsnelheid :) :) zal zijn. Banden reageren hetzelfde op natte of droge Meer > oppervlakken. Nog niet overkwam mij op een skid. Soms voelen wat weerstand, als zou gaan tegen de wind ging.
 • Gregor, Gdańsk 4,2 111150

  BFGoodrich Winter 2 T/A

  Uitstekende banden. Przejeździłem ze een winter en ik ben erg blij. Bijzonder bijgedragen aan een typisch Poolse weer, toen te veranderen het sneeuwt en smelt tijdens de dag en is slush en plassen. Brede groeven van het loopvlak goed absorberen en verstrooien allemaal uit. Hetzelfde geldt met plassen op de weg - niet in het bezit terug met de auto bij het rijden door hen met een snelheid van 50 km / h - 70 km / h en niet klagen. sneeuw, vooral verse, niet verdicht, het geeft een gevoel van hoe zo'n goede grip op natte wegen. Je kunt goed doen genieten van de besneeuwde parkeerplaats bij de supermarkt: D Zo veel als het was jammer om het te veranderen voor de zomer, wanneer ze kwam tot Meer > de lente ;) Helaas als winterbanden worden behoorlijk brullen vooral bij hogere snelheden van 100 km / h en voelen zich niet meer rolweerstand voor de zomer (hoewel dat ik heb het formaat 165 banden, Goodyear GT3). Uiteraard wordt geassocieerd met een betere grip zachter banden. Ik beveel winterbanden BFGoodrich merk winter2. Prijs ook betaalbaar!
 • Piotrek 4,6 111150

  BFGoodrich G-Grip

  Banden, ondanks de harde kanten dankzij een perfect vastklampen aan de hoeken zijn heel comfortabel. Bovendien, als in het droge ik wil meer, zelfs al zijn ze echt geweldig, zo veel in het nat is niet precies ontbreekt in niets! Ik reed op de snelweg in een stortbui meeste chauffeurs rechter rijstrook en kalm 90-100 vloog ik 150 en de banden niet de neiging om te zwemmen hebben. Bij een andere gelegenheid had ik een wolkbreuk in de stad wist ik niet, ondanks de drijvende rijbaan enige wat ik moest deze zichtbaarheid te vechten omdat er zoveel water uit de wolk of de fontein onder mijn wielen. Dus op het water zijn echt een openbaring. Wat moet ze dragen om mijn 17-18tys en verspreiden water Meer > zover nieuwe omdat onlangs weer Lalo op de snelweg en ik moest vertragen.
 • Maciek 4,0 11110

  BFGoodrich G-Force Winter

  Na een seizoen, kan ik zeggen dat deze zijn echt goede banden, goed vasthouden aan de weg, de sneeuw is gedeeltelijk ijzige (op het ijs je weet het zal niet helpen). Eerste keer paardrijden besneeuwde snelweg met veel slush was niet bang om een ​​snelheid van 140 km / h :) overschrijden Alleen in droge omstandigheden tijdens het rijden "veiligheid" in de hoeken voel een lichte zwemmen - alsof er was te star - nee, maar eerst het winterbanden de Ten tweede kan de opschorting van mijn auto, en bovendien, het rijden was ruim boven de snelheid van kracht buiten de bebouwde kom ;) Na een seizoen, kan je niet goed zien op alle slijtage. Looks zijn geweldig, ik denk dat het de moeite Meer > waard omdat de prijs is niet zo schokkend nogmaals als de maat :)
Vind uw BFGoodrich banden