Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Dębica Frigo 2

Kies de bandenmaat:

Merk:
Dębica
Type:
Winterbanden
Label:
C C B 71 dB
Meer informatie
Aantal:
57 / stuk
Bestel
3,6
Beoordeling: Voldoende 3678 reviews

Dębica Frigo 2 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband.

Klasse: economisch - banden in deze klasse worden gekenmerkt door optimale prestaties en zijn beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bestemming: personenauto’s.

Loopvlak: directioneel - groeven aangebracht in de vorm van de letter "V". Deze oplossing is bijzonder geschikt voor natte wegdekken dankzij de perfecte waterafvoer.

Maat: vanaf 13 tot en met 16 inch.Debica Frigo 2 band is gericht op bestuurders die het veilige, zuinige en comfortabele rijden onder alle winterse omstandigheden verwachten. Deze band wordt van een rubbermengsel met silica gefabriceerd. Dankzij deze vermenging heeft het product voldoende flexibiliteit, zelfs bij lage temperaturen.

Deze stof in combinatie met een groot aantal lamellen op de band garandeert een uitstekende grip op alle wegen in de winter. Je hoeft niet te vrezen voor prestaties op nat wegdek of op sneeuw en smeltende sneeuw.

Dankzij een groot aantal dwarslopende groeven en omtreksgroeven wordt water en sneeuw met gemak afgevoerd van de bovenkant van de band. De uitstekende placering van groeven op het loopvlakprofiel minimaliseert het risico van aquaplaning (het verliezen van grip op nat wegdek).

Elk element van de band Dębica Frigo 2 is ontworpen voor het stabiele en zekere rijden onder alle winterweersomstandigheden. Een groot aantal lamellen vermeerdert het contactoppervlak, wat goede grip niet alleen op een nat maar ook op een besneeuwd wegdek garandeert. De remweg is ook effectief verkort.

Massieve blokken op de schouders van de band zorgen voor goede stabiliteit en een zekere aandrijving.Informatie over de producent: De eerste band in de bandenfabriek in Debica werd geproduceerd eind maart 1939. De feestelijke openingsceremonie van de fabriek vond plaats in april. De oorlog onderbrak de ontwikkeling van de fabriek, maar daarna werd de productie snel hervat met gebruik van dezelfde productiemethoden. De jaren '60 werden gekenmerkt door de ontwikkeling - een productiehal van fietsbanden werd geopend en het ontwikkelen in een afdeling van wetenschappelijk onderzoek werdbegonnen. In december 1995 werd de meerderheid van de aandelen door Goodyear gekocht. Sindsdien is er veel geïnvesteerd in de groei van dit bedrijf. Tot op vandaag.

Dębica Frigo 2 beoordeling

Overzicht: 3,6 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 3678 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 3,6
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 3,6
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 3,7

3678 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 362 Personen
 • 4 1281 Personen
 • 3 1919 Personen
 • 2 98 Personen
 • 1 18 Personen

83% van de gebruikers raadt deze band aan

83%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5925 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 3678 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 42314000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: het rijden in de sneeuw en ijs.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jaap

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 3,0
  Ik kocht Dębica Frigo 2 banden in augustus, met productie datum van het einde 2013. Ik zette ze onder mijn auto rond het midden van november. Montage en balancering OK. Het probleem verscheen na het eerste rit, op deze banden begon de auto in bochten vreselijk te slingeren. Vergeleken met harde zomerband was die te zacht. Ik ging meteen naar een garage en ik vertrtelde over het probleem. Ze zeiden dat het effect van de banden zelf was, omdat ze nieuw waren. na 1500 km probleem was niet opgelost. Ik las meningen op deze site, prijs was mooi, en banden zelf van europese productie. Maar ik ga nooit meer voor deze banden. Nu is de temperatuur -2 graden en de auto heeft zwakke remming op het asfalt, ik voel me alsof ik had geen winterbanden, maar zomer .. Wanneer kan ik verwachten dat ze al klaar om op te rijden zijn? Na de winter? na 10.000 km of wat dan ?? op de sneeuw heb ik niet gereden, dus geen beoordeling, maar op nat asfalt een vreselijk zwakke remming. Bij snelheden hoger dan 100 km onmogelijk om door een weg te rijden, bochten nemen met max 50km. Als ik op Dębica Frigo 2 rijd, is ESP-licht vaak aan, zelfs bij lage snleheden. Ik wil liever niet zo snel rijden. Nooit meer koop deze banden. Ik kan toevoegen dat in golf van mijn vader hetzelfde effect op te merken is. Ik was zeker dat het probleem in schokdempers zat, dus ik was overtuigd dat hij vervangen moest worden. Bij mijn auto zijn ze ook gecontroleerd voor zekerheid, maar ik kocht de nieuwe paar maanden geleden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Tosti

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,7
  Welkom alle gebruikers. Ik werd gevraagd om een advies over Dębica Frigo 2 te schrijven, dus ik ga meteen aan de gang. Banden heb ik al 2,5 seizoen, vrijwel ontbreekt er 2-3 weken voor de drie jaar van het zware werk, en zoals blijkt uit mijn evaluatie ben ik er meer dan tevreden. Ik doe heel veel kilometers op de korte en lange routes en de band heeft uitstekende resultaten gehad. Op droog en nat wegdek is zeer ok, maar de sneeuw en modder gewoon prima. Zeer goede grip en grote controle over de auto en het rijcomfort, uiteraard alles verstandig (dwz de normale dynamische rijden en niet gek), want er is zeker iemand die vindt dat, met zijn 200 km/h band zo verliest tractie, maar zonder zulke meningen is die een uitstekende band voor de “normale” drivers. Na meer dan 15 duizend kilometer gereisd zeer weinig slijtage van mijn banden Dębica Frigo 2, bijna niet op te merken. Band redelijk stil en zuinig in vergelijking met zomerbanden 225/45/17 verbruik daalt met meer dan 1 liter/100km. De enige klein nadeel voor mij is een beetje gevoel van de zachtheid van de band (misschien is het veroorzaakt door relatief harde zomerbanden). Ondanks dit klein minpuntje zou ik deze band zeker kunnen aanraden - Ik heb twee sets in twee auto’s, dus dat is vanzelfsprekend. Deze zijn zeker zeer concurrerend banden voor dure wereldbekende fabrikanten. Dębica Frigo 2 om aan te raden en ik hoop dat mijn beoordeling zal u met de juiste keuze helpen.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Dan

  Maat: 175/70 R13

  Beoordeling: 2,2
  Als iemand schrijft dat deze banden zijn rustig, dan geloof ik hem niet aan het begin. En als iemand schrijft dat ze toch veilig zijn, dan geloof ik hem nog. Als iemand zegt dat deze banden goed op nat wegdek remmen gaat het waarschijnlijk over andere banden, en zeker niet over Debica Frigo 2. Ik had ze onder mijn auto, ik heb er meegemaakt, ik heb ze verbruikt en met een glimlach naar andere vervangt. Zelf een label op de band verwijst naar niet zo goede kwaliteit revan en daarom zijn ze zo goedkoop, maar nog te duur aangezien het gebrek van een winterband eigenschappen. Kies gewoon een andere band ongeacht de merk, en deze zal zeker in alle opzichten beter zijn. Slechts het kleine verschil in prijs zal, denk ik, genoeg zijn om zeker betere banden te krijgen. Als iemand geen geld heeft, dan koopt hij waarschijnlijk wel Debica Frigo 2. Maar als iedereen zal naar de etiketten kijken en vergelijken ze met andere van soortgelijke banden, ten opzichte van de veiligheid, zou hij ook zeker iets anders willen kiezen , nog als hij een beetje extra zou moeten betalen. Het is bekend, dat de goedkoop is duurkoop . het is dus beter om voor iets wat meer betalen, maar gelijk het gevoel van de veiligheid en duurzaamheid ven het product te hebben. Ik raad aan om een klein geldsom toe te voegen en iets duurder dan Debica Frigo 2 en veiligher te kopen, iets, die zeker over goede winterband eigenschappen beschikt.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Peter

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,4
  Na het lezen van de recensies op deze website, heb ik besloten om 4 banden Dębica Frigo2 te kopen voor mijn golf 4 combi. Ik reis veel in de winter en ik wil graag veiligheidsvoorziening onder de wielen hebben. Ik heb op veel winterbanden gereden van bekende merken en elk van deze banden heeft zijn + en -. Nu heb ik besloten om frigo2 onder mijn auto te monteren. De band is uitstekend! Rijden op besneeuwde (elk) weg, modder, diepe sneeuw en wegrijden van klein stuifsneeuw - top! De band bijt zich goed vast in de sneeuw, alsof ze een keten had. :) De keuze van Frigo2 was de juiste. De band is prima! Zekerheid waarmee u kunt op een besneeuwde weg bewegen, is verrassend. Auto houdt goede tractie, banden gedragen zich als rupsbanden op een tank. Elke dag rijd ik in Duitsland, dus ik had laatste dagen mogelijkheid om op de sneeuw hier te rijden. Op wegen, waar anderen lanzaam rijden, zelfs 25km / h, en op de snelweg 70-80 km/ h, rijd ik door de linkerstrook op mijn Debica ruim tot 120-130 km / h, inhalen andere auto’s zonder oversteken van de toegelaten snelheid. Geen slippen opgemerkt, zelfs bij wisselen van rijstrook. Voor de prijs en de kwaliteit van de tractie, kunnen andere merken hier niet mee concurreren, het is geen geld waard om alleen voor de merk overbetalen. Volgende set zal zeker ook van Debica zijn. ik raad jullie aan Dębica Frigo 2 Vriendelijke groetjes

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 1

 • een mening buiten NL Gebruiker: hugo

  Maat: 195/65 R15

  Beoordeling: 4,5
  De band kocht ik na een paar mooie dagen van het zoeken op verschillende online forums. Eerst dacht ik over andere bandenmerk maar een vriend, de banden monteur, heeft tegen me gezegd, dat ze goed voor sneeuw zijn, maar in onze variabele klimaat kan te zacht zijn. Dus ik besloot om Dębica Frigo 2 te kopen en ik zal je vertellen dat .... Ik heb geen spijt van deze keuze. Eerst was ik heel sceptisch over de aankoop van deze banden, maar toen het gesneeuwd heeft waren deze banden een mooie verraassing voor me. Ik heb ze getest tijdens een sneeuwstorm onderweg naar huis op Duitse snelweg. Na het uitrijden van het zwarte asfalt naar besneeuwde wegdek onmiddellijk voelde ik, dat de auto door de snelweg heen als een tank. Geen verslies van tractie en het ESP-systeem zette zich niet aan. Bij het starten op besneeuwde parkeerplaats had ik geen problemen met Dębica Frigo 2 . Wat betreft het geluidsniveau is dit verrassend, ze zijn veel stiller dan mijn zomer banden. Nou ja, net als bij elke winterbanden soms moet je hard remmen en banden moeten het gevoel van remmen geven. Ik merkte dat bij Debica is het remmen is niet zo goed. Als ik een kleine slip op het ijs had, mislukte het een beetje. Kort gezegd, raad ik ze van harte aan, vooral voor degenen die zijn niet gek op een besneeuwde wegen en liever verstandig willen rijden (maar dit betekent niet alsof een slak) :)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Dębica Frigo 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | C | B 71 dB |
205/55 R16 91 T 57 Bestel
E | F | 71 dB
195/65 R15 91 T 93 Bestel
D | C | B 71 dB |
175/65 R14 82 T 47 Bestel
C | E | 68 dB
185/65 R15 88 T 69 Bestel
D | D | B 70 dB |
145/70 R13 71 T 45 Bestel
E | C | B 71 dB |
155/65 R13 73 T 50 Bestel
E | B | B 70 dB |
155/70 R13 75 T 45 Bestel
E | C | B 71 dB |
155/80 R13 79 T 50 Bestel
E | C | B 71 dB |
165/65 R14 79 T 51 Bestel
D | C | B 71 dB |
165/65 R15 81 T 59 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Etykieta Klasa oporu C Klasa hamowania C

Dębica

539580

205/55 R16 91 T

C1

71

 • Dębica
 • Frigo 2
 • 205/55 R16
 • 91
 • T
 • C
 • C
 • B
 • 71 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Dębica Frigo 2 test

2018 test ADAC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen