Model beschikbaar
in verschillende maten
Van 53 stuk
Kies bandenmaat
Controleer de prijs
Zoek via auto Bekijk prijzen

Bezorging van 48h

14 DagenTerugstuurbeleid

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

3,6

3678 reviews

Bandentesten

Zie resultaten
Band parameters
Type:
Auto
Type:
Garantie:
5 jaar vanaf de aankoopdatum
 • Productbeschrijving
 • Gebruikerservaring
 • Aanbieding
 • Garantie
Productbeschrijving
Productbeschrijving

Dębica Frigo 2

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.Bandentesten Dębica Frigo 2:

Testen

De maat

Noot

Plaats

2018
ÖAMTC 175/65 R14 aanbevolen -
TCS 175/65 R14 aanbevolen -
ADAC 175/65 R14 ruim voldoende -
de schaal: Hoogste laagste

Type: winterband.

Klasse: economisch - banden in deze klasse worden gekenmerkt door optimale prestaties en zijn beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bestemming: personenauto’s.

Loopvlak: directioneel - groeven aangebracht in de vorm van de letter "V". Deze oplossing is bijzonder geschikt voor natte wegdekken dankzij de perfecte waterafvoer.

Maat: vanaf 13 tot en met 16 inch.Debica Frigo 2 band is gericht op bestuurders die het veilige, zuinige en comfortabele rijden onder alle winterse omstandigheden verwachten. Deze band wordt van een rubbermengsel met silica gefabriceerd. Dankzij deze vermenging heeft het product voldoende flexibiliteit, zelfs bij lage temperaturen.

Deze stof in combinatie met een groot aantal lamellen op de band garandeert een uitstekende grip op alle wegen in de winter. Je hoeft niet te vrezen voor prestaties op nat wegdek of op sneeuw en smeltende sneeuw.

Dankzij een groot aantal dwarslopende groeven en omtreksgroeven wordt water en sneeuw met gemak afgevoerd van de bovenkant van de band. De uitstekende placering van groeven op het loopvlakprofiel minimaliseert het risico van aquaplaning (het verliezen van grip op nat wegdek).

Elk element van de band Dębica Frigo 2 is ontworpen voor het stabiele en zekere rijden onder alle winterweersomstandigheden. Een groot aantal lamellen vermeerdert het contactoppervlak, wat goede grip niet alleen op een nat maar ook op een besneeuwd wegdek garandeert. De remweg is ook effectief verkort.

Massieve blokken op de schouders van de band zorgen voor goede stabiliteit en een zekere aandrijving.Informatie over de producent: De eerste band in de bandenfabriek in Debica werd geproduceerd eind maart 1939. De feestelijke openingsceremonie van de fabriek vond plaats in april. De oorlog onderbrak de ontwikkeling van de fabriek, maar daarna werd de productie snel hervat met gebruik van dezelfde productiemethoden. De jaren '60 werden gekenmerkt door de ontwikkeling - een productiehal van fietsbanden werd geopend en het ontwikkelen in een afdeling van wetenschappelijk onderzoek werdbegonnen. In december 1995 werd de meerderheid van de aandelen door Goodyear gekocht. Sindsdien is er veel geïnvesteerd in de groei van dit bedrijf. Tot op vandaag.

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Recensies
Recensies

Dębica Frigo 2

3,6 Gemiddelde beoordeling van de prestaties
 • 4,0/5 Droog wegdek
 • 3,7/5 Sneeuw en slush
 • 3,7/5 Nat wegdek
83%
83% klanten aanbevelen band
3678 meningen
 • 5
  362
 • 4
  1281
 • 3
  1919
 • 2
  98
 • 1
  18
Meer statistieken Minder statistieken

We verzamelen informatie over Banden van
6730 Dagen

Gedurende deze tijd hebben we verzameld al
3678 reviews

Onze klanten hebben op deze band gereden 42314000 km

Dominante rijstijl

matig

 • Resultaten : 3678 van de 3678 meningen

  195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik kocht Dębica Frigo 2 banden in augustus, met productie datum van het einde 2013. Ik zette ze onder mijn auto rond het midden van november. Montage en balancering OK. Het probleem verscheen na het eerste rit, op deze banden begon de auto in bochten vreselijk te slingeren. Vergeleken met harde zomerband was die te zacht. Ik ging meteen naar een garage en ik vertrtelde over het probleem. Ze zeiden dat het effect van de banden zelf was, omdat ze nieuw waren. na 1500 km probleem was niet opgelost. Ik las meningen op deze site, prijs was mooi, en banden zelf van europese productie. Maar ik ga nooit meer voor deze banden. Nu is de temperatuur -2 graden en de auto heeft zwakke remming op het asfalt, ik voel me alsof ik had geen winterbanden, maar zomer .. Wanneer kan ik verwachten dat ze al klaar om op te rijden zijn? Na de winter? na 10.000 km of wat dan ?? op de sneeuw heb ik niet gereden, dus geen beoordeling, maar op nat asfalt een vreselijk zwakke remming. Bij snelheden hoger dan 100 km onmogelijk om door een weg te rijden, bochten nemen met max 50km. Als ik op Dębica Frigo 2 rijd, is ESP-licht vaak aan, zelfs bij lage snleheden. Ik wil liever niet zo snel rijden. Nooit meer koop deze banden. Ik kan toevoegen dat in golf van mijn vader hetzelfde effect op te merken is. Ik was zeker dat het probleem in schokdempers zat, dus ik was overtuigd dat hij vervangen moest worden. Bij mijn auto zijn ze ook gecontroleerd voor zekerheid, maar ik kocht de nieuwe paar maanden geleden. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  Beneden 2000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  VW Golf Hatchback IV 1.9 TDI 4motion (74kW)

  Algemene beoordeling:

  3,0

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 2/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  1 0

  Jaap

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Welkom alle gebruikers. Ik werd gevraagd om een advies over Dębica Frigo 2 te schrijven, dus ik ga meteen aan de gang. Banden heb ik al 2,5 seizoen, vrijwel ontbreekt er 2-3 weken voor de drie jaar van het zware werk, en zoals blijkt uit mijn evaluatie ben ik er meer dan tevreden. Ik doe heel veel kilometers op de korte en lange routes en de band heeft uitstekende resultaten gehad. Op droog en nat wegdek is zeer ok, maar de sneeuw en modder gewoon prima. Zeer goede grip en grote controle over de auto en het rijcomfort, uiteraard alles verstandig (dwz de normale dynamische rijden en niet gek), want er is zeker iemand die vindt dat, met zijn 200 km/h band zo verliest tractie, maar zonder zulke meningen is die een uitstekende band voor de “normale” drivers. Na meer dan 15 duizend kilometer gereisd zeer weinig slijtage van mijn banden Dębica Frigo 2, bijna niet op te merken. Band redelijk stil en zuinig in vergelijking met zomerbanden 225/45/17 verbruik daalt met meer dan 1 liter/100km. De enige klein nadeel voor mij is een beetje gevoel van de zachtheid van de band (misschien is het veroorzaakt door relatief harde zomerbanden). Ondanks dit klein minpuntje zou ik deze band zeker kunnen aanraden - Ik heb twee sets in twee auto’s, dus dat is vanzelfsprekend. Deze zijn zeker zeer concurrerend banden voor dure wereldbekende fabrikanten. Dębica Frigo 2 om aan te raden en ik hoop dat mijn beoordeling zal u met de juiste keuze helpen. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Audi A4 Sedan B6 1.9 TDI (96kW)

  Algemene beoordeling:

  4,7

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  1 0

  Tosti

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/70 R13

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Als iemand schrijft dat deze banden zijn rustig, dan geloof ik hem niet aan het begin. En als iemand schrijft dat ze toch veilig zijn, dan geloof ik hem nog. Als iemand zegt dat deze banden goed op nat wegdek remmen gaat het waarschijnlijk over andere banden, en zeker niet over Debica Frigo 2. Ik had ze onder mijn auto, ik heb er meegemaakt, ik heb ze verbruikt en met een glimlach naar andere vervangt. Zelf een label op de band verwijst naar niet zo goede kwaliteit revan en daarom zijn ze zo goedkoop, maar nog te duur aangezien het gebrek van een winterband eigenschappen. Kies gewoon een andere band ongeacht de merk, en deze zal zeker in alle opzichten beter zijn. Slechts het kleine verschil in prijs zal, denk ik, genoeg zijn om zeker betere banden te krijgen. Als iemand geen geld heeft, dan koopt hij waarschijnlijk wel Debica Frigo 2. Maar als iedereen zal naar de etiketten kijken en vergelijken ze met andere van soortgelijke banden, ten opzichte van de veiligheid, zou hij ook zeker iets anders willen kiezen , nog als hij een beetje extra zou moeten betalen. Het is bekend, dat de goedkoop is duurkoop . het is dus beter om voor iets wat meer betalen, maar gelijk het gevoel van de veiligheid en duurzaamheid ven het product te hebben. Ik raad aan om een klein geldsom toe te voegen en iets duurder dan Debica Frigo 2 en veiligher te kopen, iets, die zeker over goede winterband eigenschappen beschikt. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  5000 - 10000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  VW Golf Hatchback III 1.6 (74kW)

  Algemene beoordeling:

  2,2

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 1/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Dan

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Na het lezen van de recensies op deze website, heb ik besloten om 4 banden Dębica Frigo2 te kopen voor mijn golf 4 combi. Ik reis veel in de winter en ik wil graag veiligheidsvoorziening onder de wielen hebben. Ik heb op veel winterbanden gereden van bekende merken en elk van deze banden heeft zijn + en -. Nu heb ik besloten om frigo2 onder mijn auto te monteren. De band is uitstekend! Rijden op besneeuwde (elk) weg, modder, diepe sneeuw en wegrijden van klein stuifsneeuw - top! De band bijt zich goed vast in de sneeuw, alsof ze een keten had. :) De keuze van Frigo2 was de juiste. De band is prima! Zekerheid waarmee u kunt op een besneeuwde weg bewegen, is verrassend. Auto houdt goede tractie, banden gedragen zich als rupsbanden op een tank. Elke dag rijd ik in Duitsland, dus ik had laatste dagen mogelijkheid om op de sneeuw hier te rijden. Op wegen, waar anderen lanzaam rijden, zelfs 25km / h, en op de snelweg 70-80 km/ h, rijd ik door de linkerstrook op mijn Debica ruim tot 120-130 km / h, inhalen andere auto’s zonder oversteken van de toegelaten snelheid. Geen slippen opgemerkt, zelfs bij wisselen van rijstrook. Voor de prijs en de kwaliteit van de tractie, kunnen andere merken hier niet mee concurreren, het is geen geld waard om alleen voor de merk overbetalen. Volgende set zal zeker ook van Debica zijn. ik raad jullie aan Dębica Frigo 2 Vriendelijke groetjes Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,4

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 1

  Peter

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  De band kocht ik na een paar mooie dagen van het zoeken op verschillende online forums. Eerst dacht ik over andere bandenmerk maar een vriend, de banden monteur, heeft tegen me gezegd, dat ze goed voor sneeuw zijn, maar in onze variabele klimaat kan te zacht zijn. Dus ik besloot om Dębica Frigo 2 te kopen en ik zal je vertellen dat .... Ik heb geen spijt van deze keuze. Eerst was ik heel sceptisch over de aankoop van deze banden, maar toen het gesneeuwd heeft waren deze banden een mooie verraassing voor me. Ik heb ze getest tijdens een sneeuwstorm onderweg naar huis op Duitse snelweg. Na het uitrijden van het zwarte asfalt naar besneeuwde wegdek onmiddellijk voelde ik, dat de auto door de snelweg heen als een tank. Geen verslies van tractie en het ESP-systeem zette zich niet aan. Bij het starten op besneeuwde parkeerplaats had ik geen problemen met Dębica Frigo 2 . Wat betreft het geluidsniveau is dit verrassend, ze zijn veel stiller dan mijn zomer banden. Nou ja, net als bij elke winterbanden soms moet je hard remmen en banden moeten het gevoel van remmen geven. Ik merkte dat bij Debica is het remmen is niet zo goed. Als ik een kleine slip op het ijs had, mislukte het een beetje. Kort gezegd, raad ik ze van harte aan, vooral voor degenen die zijn niet gek op een besneeuwde wegen en liever verstandig willen rijden (maar dit betekent niet alsof een slak) :) Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Beneden 2000km
  Rijstijl:
  rustig
  Auto:
  Skoda Octavia Kombi II 1.6

  Algemene beoordeling:

  4,5

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  hugo

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Mijn gemiddelde waardering voor banden is 5! Ik had niet zo'n goede prestatie verwacht voor deze prijs. Eerder had ik de Dunloop M3, die misschien wat beter was op droge wegen bij temperaturen boven de 10 graden Celsius. Maar uiteindelijk zijn het winterbanden... Debica in de sneeuw is de onbetwiste kampioen! Als je in een plaats woont waar veel sneeuw ligt, denk dan helemaal niet over andere banden - er is geen betere op sneeuw:) Op natte wegen is het niet zo geweldig, maar het is nog steeds erg goed, na tests in de pers verwachtte ik slechter gedrag, terwijl Debica het heel goed doet, net als Dunlop, misschien in een boeg - slechtere grip, maar het is een subtiel verschil. Op droog is het goed. Iets langere remweg, maar misschien is dat wel de manier waarop ik het denk, want Dunlop was bijna "kaal", dus het was moeilijker en ik weet niet meer precies hoe het was toen het nieuw was... Het geluidsniveau is ook laag, maar het voordeel van Debica is waarschijnlijk mijn grootste verrassing. Voor de rolweerstand geef ik er 6, zoals in de pers, persoonlijk heb ik geen grotere verbranding opgemerkt. In het algemeen is het een band met een van de beste prijs-kwaliteitverhouding! Ik zal de volgende keer zeker een band van dit merk kopen. Ik beveel deze band aan bij iedereen! Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  10000 - 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,2

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Tester

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Volgens mij is de band goed genoeg. Ik weet niet wat je meer op sneeuw wilt. winterband is een winterband, zoals mijn vader zegt, en moet gewoon vooral voor rijden op sneeuw geschikt zijn. Debica Frigo 2 presteert heel goed in alle zware omstndigheden, trekt de auto uit in de sneeuw en modder zeer goed, zoals een tank. Voor droge en natte vind ik geen tragedie - gewone goede band. Cool om op te rijden. Samengevat: op de sneeuw, modder /sneeuwpap is goed. Op het ijs is niet zo goed, want op ijs alleen banden met spikes zijn goed. Er is geen nood om over te betalen ... We rijden op deze banden met ons drieen, omdat onze vrienden zelf voor hun auto dit bandmodel hebben gekocht. Niemand van ons klaagt, we zijn er blij mee. Debica Frigo 2 is aan te raden aan iedere bestuurder. Bijzonder aan te bevelen aan iedereen die naar bergen vertrekt, omdat andere banden kunnen duurder en slechter blijken te zijn. Het leuk is dat in de winter op de sneeuw kan je echt het gevoel hebben van het rijcomfort en van de stabiliteit en veiligheid in alle winteromstandigheden. Over het algemeen ben ik erg blij met deze band en ik zou het aan iedereen aanraden. Een beetje luidruchtig, maar het is niet onaangenaams, het is geen zomerband. De volgende keer zal ik ze ook kopen. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  5000 - 10000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Skoda Octavia Hatchback I 1.6

  Algemene beoordeling:

  3,9

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Willem

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Hoi, Ik heb op de Frigo 2 (195/60/15) twee seizoenen gereden, ik heb ze in mijn Golf TDI 105PK 250nm, dit jaar heb ik ook mijn vader overtuigd om deze banden te kopen, waardoor ik niet zo vaak sneeuw van oprit naar het huis moet scheppen. Ik woon buiten de stad en ik hou van uitdagende ritten door de sneeuw, met Debica Frigo 2 kunt u veilig en sportief rijden. Gewoon reductie van de versnelling en je kunt zoals in de Finse rally spelen. Bij het meer voorzichtige rijden werkt goed het remmen met versnellingen reductie, de rem gebruik ik alleen om te stoppen. Op een grote sneeuw gaat mijn golf prima, ongeacht de hoveelheid van passagiers of bagage. Vrienden vragen vaak of ik een 4x4 heb, ze kunnen het gewoon niet geloven dat ik zo gemakkelijk in zo’n omstandigheden vertrek. Als een ervarende persoon weet ik dat banden ontworpen voor sneeuw zijn nooit goed op droge oppervlakken. Dus, geen verwachting, dat winterbanden goed op droog rijden. Toch, ben ik verbaasd met het asfalt in de late herfst en de vroege lente en dan prestatie van Debica Frigo 2. Een zeer groot pluspunt is de kwaliteit van de afwerking en materialen - het verlies van profiel na twee seizoenen slechts 3mm, ik herinner me dat ik graag in de sneeuw speel. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  5000 - 10000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  VW Golf Hatchback

  Algemene beoordeling:

  4,2

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Golf V

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik ben geen fervent autoliefhebber en slechts een toevallige gebruiker, dus mijn kennis en ervaring met banden is beperkt. Maar ik zal mijn mond open doen... :) Het grote pluspunt van de banden is allereerst de prijs. Gedrag in de sneeuw - een openbaring. Ik woon in de bergen, dus ik moest meer dan eens door sneeuwjachten, en gedurende de hele winterperiode kan ik met een gerust geweten zeggen dat ik niet één keer "bedolven" ben geraakt. Gedrag op ijs ook naar mijn mening ok. Op ijs + smeltwater in de bochten overkwam het me dat de achterkant van de auto een beetje wegliep. Ik weet niet of dit normaal gedrag is voor alle noppenloze banden, maar het is niet hinderlijk, want je hoeft alleen maar wat langzamer te rijden en het is in orde :) Op droog en nat wegdek is het gedrag erg goed. Het enige waar ik me aan ergerde was het gerommel, maar ook daar raak je aan gewend. Ik zal niet zeggen of het geluidsniveau goed is of niet, want ik heb gewoon geen vergelijkingsmateriaal. Voor iemand die een klein aantal kilometers per jaar aflegt, in de bergen woont en vaak in de sneeuw rijdt - AANBEVOLEN :) Het heeft geen zin om 2x meer te betalen voor Michelins of iets dergelijks. Voor mij volstaat Debica volledig. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,7

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  ilooy

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik kocht Debica Frigo voor de 2e keer, hoewel ik ze daarvoor als Good Year Ultra grip 5 had. De volgende banden waren Firestone Winterhawk 2 - ik zeg meteen - koop geen Firestones. Ze zijn alleen goed in zijdelingse grip terwijl starten en remmen op sneeuw een totale mislukking is. Terugkomend op de Debica, nou... voor mij de juiste band, want ik woon 10 km van de stad en vaak is de weg gewoon wit, en voor sneeuw is deze band gewoon geweldig. Hij bijt zich uitstekend vast. Ik heb er nog NOOIT op "ingegraven", wat niet gezegd kan worden van Firestones. ze houden perfect zijdelings en uitstekend starten/remmen. Ik denk dat deze banden qua prijs/kwaliteit hun gelijke niet kennen. Nou ja, ik heb het gesuikerd, maar deze banden hebben ook nadelen: De grootste is het gedrag op nat asfalt als de temperatuur schommelt rond de 0-5'C. Ze slippen gewoon door en ABS reageert heel vaak. Ze glijden gewoon weg en ABS reageert heel vaak. Het tweede nadeel is het "zweven" van de band. Dit is vooral voelbaar bij temperaturen boven de 5'C. Over het algemeen adviseer ik banden aan mensen die het grootste deel van hun route op sneeuw en smeltwater rijden, omdat deze banden onder deze omstandigheden het beste presteren. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,8

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 2/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Ralf

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb ze er net afgehaald en er zomerbanden opgezet. Na 4 maanden gebruik en 12 duizend kilometer heb ik een objectieve mening kunnen vormen over deze banden. Ik wist dat de Frigo1 goed was, ik had de mogelijkheid om ermee te rijden en ging in eerste instantie naar de markt met het idee om ze te kopen, maar toen ik het kleine prijsverschil zag koos ik voor de Frigo2 en werd niet teleurgesteld. Wat de sneeuw betreft weet ik niet of het nog beter kan, voor mij zijn ze perfect en niet alleen in de stad bij plotselinge neerslag, maar ook op besneeuwde en sneeuwloze landwegen. Op nat wegdek zou ik voorzichtigheid willen adviseren, een paar keer hard remmen zorgde ervoor dat mijn vertrouwen in ze een beetje afnam. Op ijs is bekend dat ze misschien beter zijn, maar voor dit geld denk ik van niet. Op droog wegdek is zelfs remmen vanaf hogere snelheden geen probleem, maar bij hogere temperaturen worden ze een beetje zacht, en in bochten heb ik de indruk dat de auto overhelt, hoewel ze goed houden. Wat het geluid betreft, kan ik met een gerust hart aanraden dat ze voor mij stil zijn, single is veel luider. Ik heb weinig tekenen van slijtage opgemerkt, maar ze kunnen nog wel twee of drie seizoenen mee. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  10000 - 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  garfield

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb deze banden van vorig seizoen, nu aan de achterkant van de auto, omdat ik Conti 830 heb gekocht (CATASTROPHY voor de winter, onzin die ik nooit heb gehad). Het gedrag van de Frigo 2 in het vorige seizoen (ongeveer 25 Tkm) aan de voorkant was REVOLUTIONARY, ik heb niet zulke goede winterbanden gehad (tenzij hetzelfde profiel in de UG5, jaren geleden). Nu op de achterkant gedroegen ze zich vlekkeloos in de sneeuw, hoewel je rekening moet houden met de mogelijkheid dat de achterkant een beetje "loopt" op de luiken, vooral in natte sneeuw, regen of droog (hogere snelheden op het luik). Maar voor deze prijs en op het gebied van winterbanden zijn dit Sensational banden, ze zullen zeker de volgende banden zijn voor seizoen 2012/2013. De Cotni 830 ernaast is een betere zomer- of all-seasonband. Vroeger was het zekerder om met een grote Fiat op universele banden uit Olsztyn te rijden dan nu op Conti 830, echt waar. Bergop rijden, rijden in de sneeuw is een ramp, gebrek aan vertrouwen op elk moment. Daarom raad ik alleen Frigo 2 aan, dat is echt een openbaring voor de winter, vooral als je op sneeuw moet rijden. Kettingen kunnen veilig in de kofferbak liggen met zulke banden. Groeten. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Beneden 2000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,4

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Piter

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Gewoon een goede band, hij werkt onder alle omstandigheden, maar ik raad niet aan om erop te rijden bij temperaturen boven de 10*C - ze zijn te zacht (en om deze reden hebben 2 banden al "geremd"). Maar bij vriesweer zijn ze geweldig, ze hebben een zeer goede stuwkracht en grip, en ze informeren je alleen over het gladde oppervlak bij het remmen als je het ABS inschakelt. Op droog en nat wegdek presteerden ze naar verluidt slecht in tests (Aś-test), maar eerlijk gezegd houden ze zich op nat wegdek veel beter dan de zomer P6000's en Continentals (4 mm profiel). Ik voelde geen nadelen bij het rijden op droog wegdek (ik rem niet met piepjes), ze gedragen zich normaal. Natuurlijk zijn er betere banden, maar zeker niet in deze prijsklasse. Voor mij was het belangrijkste het gedrag van de banden op gladde oppervlakken, wanneer de best mogelijke grip nodig is. Ik heb deze banden eerder gehad, meer recent had ik Fulds (een mislukking - ondanks het feit dat in tests Aś beter waren) en besloot om terug te keren naar deze banden met in gedachten hun uitstekende tractie op sneeuw. Het is rustig mogelijk om er veilig op te rijden in de sneeuw, 30 km/u sneller dan anderen:-) Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  5000 - 10000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  156

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb Debica Frigo 2-banden in de meeste omstandigheden getest en heb besloten om mijn mening over deze banden te geven. In het algemeen was ik sceptisch over hen door de suggesties van mijn vrienden. Ik ben zeer positief verrast. In de sneeuw presteren de banden uitstekend. De auto rijdt vol vertrouwen en de remweg is kort. Wanneer het ABS wordt ingeschakeld, vertraagt het voertuig nog steeds aanzienlijk zonder de indruk te wekken dat de remweg in bepaalde omstandigheden iets langer wordt. Ondanks de versnellingsaandrijving achteraan voel je de controle over het voertuig (in de sneeuw). De volgende verrassing is het lage geluidsniveau. Op een droge ondergrond zonder voorbehoud, terwijl ik op een natte ondergrond bij een positieve temperatuur een slechtere grip opmerkte tijdens snel accelereren en snel remmen in vergelijking met zomerbanden, maar ik beschouw dit als normaal gedrag (het verschil is klein). Aan de andere kant is de prijs-kwaliteitverhouding indrukwekkend. Ik heb gekozen voor een goed Pools product en ik ben zeer tevreden met mijn keuze. Met een zuiver geweten beveel ik het aan bij al diegenen die aarzelen alvorens een beslissing te nemen. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  5000 - 10000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,4

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Olo

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb veel over deze band gelezen voordat ik hem kocht.Over het algemeen winter, dus ik was bezorgd dat ze me in de winter niet in de steek zouden laten. Gisteren, de banden geslaagd voor de harde test in de bergen besneeuwde weg, een zeer steile heuvel ... Ik werd verondersteld om de auto te verlaten aan de onderkant en de rest van de weg lopen, maar ik denk dat wie niet het risico, niet hebben. 300 meter rijden op een echt steile heuvel bedekt met sneeuw deels ijs (geasfalteerde sneeuw).Zelfs de radiator ging toch niet aan.De auto (Fiat Stilo) ging als op het asfalt nul spinnen enz!!!! Ik had zelf het ASR systeem aangezet, ik dacht ok met de elektronica, ik ging voor de tweede keer onderuit, ik vertrek zonder slipsysteem voor de aandrijfwielen... geen verandering, de auto rijdt als een tank niet eens opgewarmd.... Ik kocht deze banden in de zomer voor 170zl / stuk goed, het spijt me, ik heb geen vragen meer.Koop Poolse producten, mensen, want het is de moeite waard.Koop nooit een andere band voor de winter dan Frigo 2.Peace Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,6

  De grip op droog wegdek 5/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Robson

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Wat kan ik zeggen over deze banden.... ze zijn zo omdat ze zo zijn. In sommige omstandigheden presteren ze goed, in andere niet. Je kunt onaangenaam verrast worden. Op sneeuw gaat het echt goed, maar op nat wegdek kunnen ze helemaal niet uit de voeten. Bij een scherpere wegligging raken de wielen in een slip en bij het remmen heeft het remsysteem veel werk. Op droog wegdek gaat het wel, maar ook zonder gekheid. Over het bochtenwerk kan ik niet oordelen, want het profiel is groot, dus wat de band ook is, hij zal niet erg stabiel zijn. Wat geluid betreft, dat is acceptabel. Ik houd er rekening mee dat de Focus geen sterk gedempte auto is, maar ik vergelijk het met andere banden. Het is een beetje luider, maar het stoort me niet. Demping van oneffenheden - hier erg goed, maar waarschijnlijk ook door het grote profiel. Rolweerstand kan ik niet beoordelen, dus hier geef ik niets aan om objectief te zijn. Duurzaamheid - voor deze prijs is hij ok. Uiterlijk beoordeel ik niet omdat dit een kwestie van smaak is en geen invloed zou moeten hebben op de algehele waardering van de band. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Ford Focus Sedan I 1.6

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 1/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Bartek

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Na 5 duizend km gereden te hebben ben ik zeer aangenaam verrast door deze banden, ze gedragen zich heel correct op alle soorten ondergrond. Ik kocht ze begin november uit vrije keuze, op zoek naar geschikte banden op het internet, kwam ik op deze site terecht, ik las jullie meningen en was soms ten einde raad over wat te kiezen, na lang nadenken heb ik voor de bovenstaande gekozen en ik ben 100% tevreden, oudejaarsavond bracht ik door in Duitsland en raasde over de snelwegen met snelheden van meer dan 180 km/u en ik voelde geen enkel ongemak rijdend op winterbanden alleen dat ze luider zijn dan mijn Michelin. De banden hebben een ongelooflijke stuwkracht, onlangs in Silezië hebben we geen tekort aan sneeuw, ze komen in elke situatie vlekkeloos uit, slush is geen probleem, ijs - het is bekend dat er geen sterke is, je moet met verstand rijden, in bochten gaan ze zoals de bestuurder wil, natuurlijk, met een snelheid aangepast aan de huidige omstandigheden. Kortom - ik ben zeer tevreden, hoewel ik al op veel winterbanden en in verschillende omstandigheden heb gereden. Groeten Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  5000 - 10000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,2

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  marian

  meer dan 2 jaar geleden
 • 205/55 R16

  Geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over de banden DĘBICA FRIGO 2 omdat ik een klasse C auto heb dacht ik dat deze banden dit echter niet aankunnen voor zijn klasse grote auto, maar het rijden in verschillende winterse omstandigheden was tot mijn verbazing na het rijden van ongeveer 3000 duizend km behoorlijk- POSITIEF! Dat belooft veel goeds voor deze fabrikant en dit merk voor de toekomst.Omstandigheden: Natte bestrating- ze hebben goede grip en voeren water effectief af. +Sneeuw - op verse sneeuw een openbaring, evenals remmen op 5+, IJs - natuurlijk is er geen ideale band voor deze ondergrond (behalve extra noppen op de band) Ik kan één ding toegeven deze bandbreedte van 205 past zich zeer goed aan de ondergrond aan, waardoor het zeer stabiele banden zijn, zelfs op ijs. Wat kan ik zeggen, als je voor andere merken banden moet betalen, heeft het geen zin om dure banden te kopen en zal je teleurgesteld zijn als je de DĘBICA FRIGO 2 koopt, bespaar je geld en zal je zeker niet teleurgesteld zijn over hun voordelen en PRESTATIES! EEN ECHTE AANRADER! Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Skoda Superb Sedan I 2.0

  Algemene beoordeling:

  4,1

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  sEBA

  meer dan 2 jaar geleden
 • 205/55 R16

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik weet niet wat "rolweerstand", "slijtage", "geluidsniveau", "droge wegligging" (ik denk dat het in de zomer is?) en ik weet niet wat het "uiterlijk" van een band is. De Debica F2 is een winterband en presteert goed in de winter. Ik heb op verschillende banden gereden, bijna allemaal behalve de nieuwe merken uit het Verre Oosten. Ik heb ook nooit Nokian gehad, ik hoorde vleiende recensies over hen. Het enige wat ik weet is dat je met Debice F2 kettingen uit de kofferbak kunt gooien, en dat zou ik niet suggereren voor andere merken. De auto op deze pantoffels gedraagt zich in de winter als een tractor met kettingen - hij zal zichzelf nergens begraven, remt zoals het moet en versnelt zoals het moet. Ik rijd niet snel in de winter, maximaal 140/150 km/u als de omstandigheden het toelaten. Bij Dębica F1 had ik ook kleinere auto - 175/65R14. Nu heb ik de F2 205/55. De nieuwe is nog beter, hoewel het een effect van een andere maat kan zijn. F2 is beter in hem remmen en water afvoeren - het zal uw voorruit nooit overspoelen wanneer u in een plas snel rijdt. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  VW Passat Sedan

  Algemene beoordeling:

  3,6

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 5/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Konrad

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/60 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb de Frigo 2 op 3 auto's en in al deze auto's presteert hij erg goed. De band is bij temperaturen rond +10 C erg zacht, wat het rijcomfort merkbaar verbetert. Hij presteert erg goed op droog en nat wegdek, terwijl sneeuw en smeltwater zijn element zijn - weinig banden presteren zo goed in diepe sneeuw of zelfs op ijs. In de bedrijfswagens heb ik Michelin Alpin A3 en Uniroyal MS plus 66. Vergeleken met Michelin is Debica vooral stiller, iets slechter op droog wegdek (zachtheid), vergelijkbaar op nat wegdek en veel beter op sneeuw/ijs. Michelin slijt veel langzamer - het gaat ongeveer 10 duizend km langer mee. Uniroyal van Debica is veel luidruchtiger en vergelijkbaar op alle ondergronden, behalve sneeuw, waarvan bekend is dat Debica andere banden geen kans geeft. Wat betreft de luidheid waarover ik in verschillende reviews heb gelezen, heb ik daadwerkelijk een verschil gemerkt. De Frigo 2 in maat 175 is bijvoorbeeld luider dan de 185 en 195 die ik gebruik. Rekening houdend met de prijs van de banden is Debica naar mijn mening nummer 1. Groeten Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  VW Golf Cabrio IV 1.6 (74kW)

  Algemene beoordeling:

  4,6

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Łukasz W.

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/70 R13

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb veel tijd besteed aan het lezen van de meningen van andere gebruikers en het analyseren van de concurrentie (inclusief Kleber, Fulda). Ik heb eerst ook overwogen om gebruikte banden met een "goede naam" te kopen en ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan :]. De banden voldoen 90% van de tijd aan hun winterdoel (noppen zijn ideaal). Op zachte sneeuw of smeltwater houden ze zich goed - ze glijden niet uit de bocht, drijven niet, etc. (bij matige snelheid:]) Op ijs - hmmm, iets beter dan zomerbanden (waarschijnlijk maakt de rubbersamenstelling zijn aanwezigheid kenbaar), maar zoals iemand eerder schreef: op "ijs noppen". Minpunten: rolgeluid (draaglijk), maar ik zou sterk afraden om (op droog wegdek, natuurlijk) boven de 130 km/u te rijden - de auto begint onstuurbaar en onbetrouwbaar te worden. De ballon van de banden is ook vrij hoog (mijn zomerbanden zijn 185/55/14 - er is een verschil!) - daarop rijdt de auto echter zacht, maar in bochten buigt hij door - maar dit is een winterband:]. Samenvatting: Voor deze prijs - zeker de moeite waard! Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  5000 - 10000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Przemo

  meer dan 2 jaar geleden
 • 205/55 R16

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  De band presteert zeer goed onder alle omstandigheden! Mijn grootste verrassing was de stille werking van de band! Het is niet zo goed in natte omstandigheden, het kan rukken bij het passeren van plassen. Op droge wegen - is het goed. Na het lezen van enkele opmerkingen heb ik de snelle acceleratie, het remmen en het vasthouden in snelle bochten gecontroleerd - de achteruitgang van de rijomstandigheden is slechts boven de +10 graden Celsius - wat waarschijnlijk niet verrassend is vanwege de zachte samenstelling van de winterband. In de sneeuw is het geweldig! Ik heb nog nooit zo'n goed presterende band op sneeuw gehad (en ik heb al gehad Michelin Alpin A2, Continental ContiWinterContact TS 790, Continental TS 810, Dunlop WinterSport M3). Kortom - een geweldige band voor een zeer goede prijs, ik had niet zo'n goede prestatie verwacht van een band in deze prijsklasse, als ik zou moeten kiezen uit de banden die ik heb geruild, zou ik me alleen tussen Debica en Dunlop afvragen - voor de rest is het een verspilling van geld.... Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,2

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Michał

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/70 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  ik ben de eigenaar van een bandenservice en ik besloot deze banden te kopen om ze betrouwbaar te kunnen testen, zodat ik de klanten volgend seizoen iets meer kan vertellen dan dat het een ouder model is van het goede jaar-a 5, wat een goede band was, tot nu toe presteert de band vrij goed, kan niets schrijven over de slijtvastheid van de band omdat dit onbetrouwbaar zou zijn na 3000 km, in het Reuzengebergte waar ik woon ben ik onderweg al ijs en sneeuw tegengekomen, de band gedroeg zich betrouwbaar en het is niet nodig om eisen te stellen en te vergelijken met conti, pirelli, enz. , omdat dit niet de manier is, zijn deze banden niet goed. Omdat dit niet de manier is, zijn deze banden 50% duurder, ik kan maar één ding niet begrijpen in de meningen van gebruikers, hoe kun je iets schrijven over nieuwe banden nadat je 100, 300 of 500 km hebt gereden, tenslotte zijn deze banden "nog steeds vettig", zelfs mijn 3000 km ziet er ellendig uit, om mijn argument samen te vatten - een goede band voor de prijs. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  karas

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb veel banden in de maat 175 R14 getest en meestal verschillen ze alleen ... prijs. De Debica Frigo heeft een standaard profiel zonder excentriciteiten, standaard zachtheid en ze rijden ... standaard ?! Ik zal dit zeggen, ik heb de kans gehad om in een 4x4 auto te rijden op 245 mm brede 18 inch winterbanden en het was een andere wereld, ik rijd elke dag in een gewone auto met voorwielaandrijving op 175 R14 banden .... zelfs als je banden van NASA zou kopen voor een miljoen zloty per stuk, kun je nog steeds de natuurkunde niet bedriegen. Debica doet nergens voor onder, en die 2x zo dure banden uit het buitenland zijn niet beter. Als iemand niet genoeg grip heeft, raad ik een nieuwe Audi Quattro aan met banden voor 1200 PLN per stuk, dan kunnen we praten over snel en veiliger rijden in de sneeuw, en overwegingen dat een band in de maat 175 R14 slechtere zijdelingse steun heeft dan de concurrerende band van dezelfde maat, enz. zijn waarschijnlijk geschreven door verkopers van bandenfabrikanten. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  Peugeot Partner Dostawczy I FL 1.6 HDI (66kW)

  Algemene beoordeling:

  4,8

  De grip op droog wegdek 5/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Tom

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb de banden waarschijnlijk 3 weken. Nadat ik de velg en band had beschadigd door in een kuil te "vallen", moest ik nieuwe kopen en goed voor de winter! Ik had een paar oude Koreaanse met 2 mm profiel. Ik heb ooit op Frigo in een Maluch gereden toen was het echt een geslaagde aankoop! Nu ook na het lezen van reviews op deze site en na aanbeveling van mijn broer heb ik Frigo 2 gekocht. Openbaring! Banden gaan als over het leven in de sneeuw! Een paar keer moest ik een Audi 80 slepen die bevroor in de sneeuw. Toen ik begon te trekken, gooiden de banden de sneeuw eruit, niet slaan.... ze werkten zo hard dat ik een gat van 5 cm in de sneeuw maakte tot ik bij de grond was! Bloedbad! Het profiel is waarschijnlijk het grootste van alle winterbanden die ik ken! Ik rijd grote routes en snelwegen en bij 110 km/u verliezen ze het contact met de grond niet en remmen ze zeer betrouwbaar! En wat betreft slijtvastheid, te snel om iets over te schrijven. Ik raad ze met een gerust hart aan! Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Beneden 2000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  shogo

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Hallo allemaal! Ik wil graag wat schrijven over de bovenstaande banden. Nou, dit zijn best goede banden voor deze prijs en onze winterse omstandigheden. Ze bijten zich goed vast in de besneeuwde ondergrond en je kunt zonder al te veel problemen uit veel sneeuwhopen komen, en remmen op de gladde ondergrond levert ook geen grote problemen op. Als het droog is, is het ok. Op nat asfalt moet je een beetje voorzichtiger zijn in de zogenaamde "snelle bochten", want het kan de achterkant omgooien... Samenvattend: banden die ik oprecht aanbeveel en opnieuw zou kopen, ze kunnen ermee omgaan - rustige en gematigde stijl, het rijgedrag is precies goed voor hen! Laten we geen "wonderen" van banden eisen, want wie wordt er gek in de winter - in de winter rijden we voorzichtig en rustig. Dus waarom te veel betalen als we echt betonnen banden hebben voor een goede prijs! P Groeten aan iedereen, ik hoop dat mijn bericht je tenminste een beetje heeft geholpen bij het kiezen van banden. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Audi A4 Avant B5 1.9 TDI

  Algemene beoordeling:

  4,1

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Krystiano.

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/70 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Dit is niet de eerste set van deze banden die ik heb gekocht. De vorige heb ik gebruikt in een ford escort, en daarvoor in hun vorige versie in een ford mondeo. Omdat ik in de bergen woon, let ik vooral op het gedrag in typische winterse omstandigheden: sneeuw/ijs/sneeuw/sneeuw, en ik vind dat deze banden een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben en goed presteren op dergelijke ondergronden. De geluidsbeoordeling kan subjectief zijn, omdat ik van diesel ben overgestapt. Omdat ik in de bergen rijd (vaak in ophopende sneeuw en op kuilen), heb ik banden met hoge profielen gekocht, wat niet bevorderlijk is voor het gedrag in snelle bochten op droog wegdek, maar ik vind nog steeds dat ze goed presteren. Nog een laatste ding: veel van mijn vrienden gebruiken hun eigen banden op verschillende auto's en ik ben er nog geen slechte mening over tegengekomen. Natuurlijk zijn er waarschijnlijk betere banden, maar liever niet in deze prijscategorie. Ik raad aan! Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Qba25

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  -De banden zien er na 5 seizoenen uit als nieuw, gezien het feit dat de winter ons de afgelopen 3 seizoenen sneeuw bespaard heeft had de band allang kaal moeten zijn (ik weet niet waarom het niet slijt, maar persoonlijk vind ik dat het toch moet). -De band in de winter in de stad werkt niet goed, meestal ongeasfalteerde wegen meer nat of glad dan besneeuwd. De band op natte wegen presteert in de praktijk slecht +Natte wegen zijn inderdaad het sterke punt van deze banden, er lijkt geen optie te zijn om ergens bedolven te raken of vast te komen zitten op een ongeasfalteerde weg. -Als de lente komt en de eerste zonnestralen van maart het asfalt opwarmen, piept de band bij elke bocht en op verkeerscircuits is dat soms echt jammer. Ik raad banden aan als iemand weinig en langzaam rijdt, banden zullen waarschijnlijk na 10 jaar nog als nieuw zijn. Als iemand veel rijdt en tractie verwacht op gladde en natte wegen, dan raad ik het helaas af. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Audi A4 Sedan B5 1.9 TDI Quattro (81kW)

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 2/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Gościu

  meer dan 2 jaar geleden
 • 165/70 R14

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Mijn eerste winterbanden dus ik heb niets om ze mee te vergelijken, maar na één seizoen (15000 km) kan ik ze aanbevelen. Wegen houden zich goed, geen onaangename verrassingen. Sneeuw/zware sneeuw met vlagen tot ijs - bergop starten zonder problemen. Ze presteren erg goed op ophopende sneeuw en smeltwater. Bij 110 km/u op de ringweg dwong een vrachtwagen me in een bocht met één kant in de ongevette modder/sneeuw en ik reed probleemloos door. De hele winter 0 slippartijen. De winter was misschien niet representatief, maar ik raad de banden nog steeds aan. Ik rijd elke dag 100 km van en naar mijn werk en heb 2500 km overleefd op weg naar Oostenrijk. Het enige nadeel is dat ik ze nogal lawaaierig vind, maar ik heb niet echt een vergelijking. Slijtvastheid kan ik niet beoordelen na één seizoen. Uitstraling kan ik niet beoordelen omdat ik er niet naar kijk. Rolweerstand vind ik vrij hoog, maar ik denk dat dat normaal is voor winterbanden. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  2,6

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  J.

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/60 R15

  Geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  De band is sensationeel qua gedrag in sneeuw of smeltwater. Sensationele grip in zware sneeuw, sneeuwjacht, enz. Een band die veel beter is dan andere, veel duurdere merken. Het enige nadeel - zeer hoge slijtage als gevolg van een zeer zachte rubbersamenstelling en je moet heel voorzichtig zijn in de lente als de temperatuur stijgt, omdat hij dan veel slipt en schuurt, maar dat gaat ergens ten koste van. Een band die sneeuw of smeltwater goed moet kunnen afvoeren, moet zacht zijn en dat is wat een winterband moet doen. Tot nu toe heb ik met verschillende sets Debica in verschillende maten en op verschillende auto's gereden en wat een winterband betreft, zie ik geen betere winterband. Het is alleen jammer dat Debica geen grotere maten maakt zoals 225/55/16 en dat ik gedwongen was om banden te kopen van een concurrent die 3 keer zo duur en 2 keer zo slecht is. Bedankt en vriendelijke groeten, Szymek. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  Peugeot 406 Sedan

  Algemene beoordeling:

  4,6

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 5/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Monek

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/70 R13

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Geweldige band, geweldig gedrag in de sneeuw. Vergeleken met de Frigo 1 - een compleet andere klasse. Ik ben verrukt - deze winter moest ik door sneeuwstormen over de weg en de banden hebben zich volledig bewezen. Een echte aanrader, ik weet niet wat de heren van Debica hebben gedaan, het is een kopie van de UG5 maar geweldig (ik weet dat ik in herhaling val:-) Naar mijn mening (ik schrijf alleen over de banden waarop ik reed), is de band alleen inferieur aan de veel duurdere en iets - Danlop SP M3!!!, overtreft met een knal Frigo, Kormoran, Sawy, Baruma, Pirelke "carving". Rustig vergelijkbaar met de hogere en middelste plank voor, natuurlijk, 50% minder prijs. Alleen de oude Kormoran, de legendarische eerste directionele winter waren beter een beetje op sneeuw (hoewel op zwart zeker minder betrouwbaar - terwijl de latere Kormoran is al een complete mislukking en zonder vergelijking met de F2). Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  10000 - 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  robert Tr

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik kocht banden nieuw audi 100 as 136KM drie seizoenen heb ik ze niet versleten, nooit gestaan, nergens tegenaan gereden, alleen baja. Op dit moment ben ik bezig met het derde seizoen ook op nieuwe A6 4x4 176KM nog steeds . Ik weet niet wat winter is, als de meeste auto's 40-60 hinken rij ik de norm 90-100 en voel me zelfverzekerd.Natuurlijk alles binnen het redelijke, gevoel van de weg, enz. Ik rij agressief maar met mijn hoofd, ABS gaat bij mij praktisch niet aan. Op warme droge dagen, vooral in de bochten, voel je dat de auto 'zweeft', maar per slot van rekening zijn dit winterbanden en hier zijn ze onberispelijk.Wat betreft de slijtage denk ik dat sneller het rubber zal raken voordat ik ze eraf rij. Na twee seizoenen, zette ik op in het midden van X neemt het einde van III 30 duizend km minder dan 7mm op elk. Natuurlijk, de bandenmaat aanbevolen door de autoproducent. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  Beneden 2000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  1,0

  De grip op droog wegdek 1/5

  De grip op nat wegdek 1/5

  De grip op sneeuw en modder 1/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  kufer

  meer dan 2 jaar geleden
 • 165/70 R14

  Geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Sinds 2010 rijd ik in de winter op Debica Frigo 2 banden. Ik heb al weer een nieuwe set gekocht. Ze hebben me nog nooit in de steek gelaten. Ik woon-werkverkeer elke dag bijna 30 km in niet-stedelijk, bovendien licht bergachtig terrein, waar de wegwerkers met sneeuwruimen niet altijd op tijd zijn, en de standaard van wegonderhoud, in moeilijke omstandigheden vaak "wit" is. Ik ben zeer tevreden, ik zou deze banden aan iedereen aanraden als ze worden gebruikt in omstandigheden die vergelijkbaar zijn met de mijne. Misschien presteren anderen beter op het gebied van grip en remmen op besneeuwde wegen of op de snelweg, maar als het aankomt op gebruik in de sneeuw, verslaan ze naar mijn mening andere, veel duurdere banden van westerse fabrikanten. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding hier erg belangrijk. Relatief goedkoop en naar mijn mening betrouwbaar. Ik raad aan. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Fiat Punto Hatchback III 1.2 8V (50kW)

  Algemene beoordeling:

  4,6

  De grip op droog wegdek 5/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Zadowolony użytkownik.

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/70 R13

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb banden gekocht voor...Polonez Caro 1.6. Ik "verspilde" een paar zloty's aan nieuwe en heb er geen spijt van. Ik rijd er nu voor het 2e seizoen op. Zeer goede controle over de auto met achteraandrijving, zelfs bij onverwachte glijpartijen na het rijden op smeltwater. Starten vanuit stilstand zonder enig probleem! Niet één keer heb ik de auto uit de sneeuw moeten graven, zelfs niet toen ik geforceerd in een sneeuwjacht van een halve meter wilde parkeren:) Remmen op een behoorlijk niveau, vrij stil (in vergelijking met Gislaved banden in Skoda Octavia ouders). Voldoende voor stedelijk en niet-stedelijk rijden bij redelijke snelheden waarbij je de auto nog uit een slip kunt halen. Ik raad het oprecht aan voor minder welgestelde autogebruikers. Het is beter om extra te betalen en een nieuwe Debica Frigo 2 te kopen dan "gebruikt" na 5 seizoenen in Duitsland. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,0

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  DDs54

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb ze momenteel op twee auto's - één met achterwielaandrijving en één met voorwielaandrijving. Voor de echte winter (sneeuw, smeltwater) heb ik nog niet op betere banden gereden (continentals, matadors, klebery verslaat ze). Controleer bijvoorbeeld zelf de zachtheid van het rubber. Probeer delen van het loopvlak te bewegen met je vingers in oakley en in een andere band - bijvoorbeeld kleber - de meeste banden zijn zo hard dat het onmogelijk is om een deel van het loopvlak te buigen - in oakley is het erg zacht. In het droge en als het warm is, voel je helaas deze zachtheid, de wielen blokkeren, maar dit is beheersbaar - in de sneeuw een openbaring. Ik denk dat de meeste banden moeten worden genoemd "all-season", en sommige van hen, bijvoorbeeld dębica frigo 2 "winter". Ik zou willen toevoegen dat slijtage laag - ik reed 10 winterseizoenen op de frigo 1 Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  Daewoo Leganza Sedan

  Algemene beoordeling:

  4,8

  De grip op droog wegdek 5/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  J 23

  meer dan 2 jaar geleden
 • 165/65 R14

  Geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Ik heb deze banden voor de tweede keer gekocht omdat ze geweldig rijden op sneeuw, vooral als het gaat om starten en remmen. Ze presteren iets slechter op smeltwater. Op de vorige set banden heb ik ongeveer 35.000 km gereden en ik vind het een redelijk goed resultaat, toegegeven er is nog wat profiel over, maar het was al duidelijk dat de grip vooral in de regen minder is geworden ondanks dat de motor, die ongeveer 60 pk heeft, zelfs bij een vlotte start de wielen kan vegen. Verder kan ik niets slechts zeggen, voor het grootste deel van de kilometers presteerden ze uitstekend, als ik nog banden nodig heb voor een kleine auto zal het zeker Frigo 2 zijn. Service oponeo.pl Ik kan ook beoordelen op de positieve kant niet alleen dat de scheepvaart gratis was, maar ook de banden ongeveer 20-30 PLN per stuk goedkoper dan in winkels in mijn omgeving. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Renault Clio Hatchback

  Algemene beoordeling:

  3,9

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  pumexx

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/70 R13

  Niet geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Sneeuw - ok! IJs - oké! Water - gemiddeld! Droog - gemiddeld! Heren, er is geen band die werkt als een sukkel - als iemand verwacht een band te vinden die bij een snelheid van 160 de auto op een nat wegdek over een afstand van 100 m tot stilstand brengt zonder uit te glijden, betekent dit dat hij of een vrij lage ervaring heeft als bestuurder, of dat hij een onverbeterlijke dromer is, zelfs als hij op zoek gaat naar zulke wonderbaarlijke banden in de hoogste prijsklassen, zal hij alleen maar geld uitgeven en als je in een greppel terechtkomt, kom je er toch wel in. ... wat betreft frigo 2- voor deze prijs is de aankoop ok en kan.... aanbevelen, maar alleen aan realisten met enige ervaring achter het stuur, dromers en sportievelingen van eigen bodem zullen kwaken en jammeren op zoek naar een wonder of sterke indrukken op kracht Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  5000 - 10000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  2,6

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  StarySmok

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/70 R13

  Geverifieerde opinie

  een mening buiten NL

  Voor mij is de band Debica geschikt, want ik woon 10 km van de stad en vaak is de weg vaak gewoon wit en voor de sneeuw is de band gewoon geweldig. Ik heb mezelf NOOIT op hen "begraven", wat je niet kunt zeggen over Firestone. Ze zijn erg goed op de weg en ze starten/remmen erg goed. Ik denk dat banden de beste zijn als het gaat om de prijs/prestatieverhouding. Er waren voordelen, maar deze banden hebben ook nadelen: De grootste is de gedrag op nat asfalt wanneer de temperatuur schommelt tussen de 0 en 5C. Ze glijden en het ABS reageert heel vaak. Het tweede nadeel is dat de band "drijft". Je kunt het vooral voelen als de temperatuur boven de 5'C komt. In het algemeen, adviseer ik banden aan mensen die het grootste deel van de manier op sneeuw en modder reizen, omdat in deze omstandigheden deze banden het best doen. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Mitsubishi Colt Hatchback V 1600 GLX

  Algemene beoordeling:

  4,2

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Rafał

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/70 R14

  Geverifieerde opinie

  top banden van het middensegment Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  rustig
  Auto:
  Fiat Marea Sedan I 1.8

  Algemene beoordeling:

  3,7

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Ivo Filipoff

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/70 R14

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  De verleiding om deze banden te wijten aan promoties te kopen. Ze was wyprzedaz en is heel goedkoop gekocht. En helaas op dit punt klaar hun voordelen. Overgeschakeld van fenomenale voor mij Roadstone Winguard 231. Tot op de dag, ik betreur. Veel training winter en ik laat een vergelijking. Ryde is een 2-klasse hieronder vermeld. Ik lees de meningen van anderen en ik ben in shock. Deze banden zijn zeer slecht gedragen, zowel op nat en sneeuw. Ik was bang dat meer dan 80 km / h in de winter, omdat de auto was erg onzeker. Ik kan me niet voorstellen een noodstop op deze snelheid. Problemen met het wegrijden van pint sneeuw is de norm op deze banden. Zodra begraven als een broer voor me uit het huis moest hij zijn auto te trekken omdat Ryde augustus begraven. In eerdere band nooit iets dergelijks was gebeurd voor mij. Scherpe bochten zijn ook benadrukken, want het was moeilijk om ze te voelen. Op een andere winter zeker neem ik mijn vorige banden, en uiteindelijk zal ik in staat om veilig en zonder stress te rijden zijn. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  10000 - 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  1,8

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 2/5

  De grip op sneeuw en modder 1/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Marek

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Voordat u koopt deze bandentest lees de wekelijkse Motor nr. 41 van 08.10.2007, de "gemiddelde tractie en een hoop problemen met het remmen op sneeuw, problemen met de grip op een nat wegdek, veel problemen met de remmen en tractie op droog.'' Ik kon niet geloven dat ik kocht 4 nieuwe banden Frigo2 hoewel vijf van de zes testen banden. Na ongeveer 12.000 km run was niet teleurgesteld, maar alleen de journalisten van mijn favoriete auto-magazine dat objectief te beschrijven de band frigo2. mijn mening, een slechte band op een natte winter, en het gemiddelde in de sneeuw , erger dan zijn voorganger. algemeen, rijden in alle, in het bijzonder natte omstandigheden onze nieuwe Poolse winter, wees voorzichtig en denk na over uw volgende aankoop van winterbanden als de concurrentie biedt een veel beter product voor dezelfde prijs. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  10000 - 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  2,6

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 2/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Tadek

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Debica Frigo 2 is een band die een min - natte weg (regen - geen sneeuw). Als er geen sneeuw man instinctief gaat sneller. U kunt gezond snijden omdat de band verliest tractie plotseling en permanent. In slush (er is meestal gaat langzamer) gedraagt ​​zich goed, omdat een groot dilatatievoeg tussen de blokken zelf kunnen een hoop modder te nemen, en hier is het beter doen dan premium snelweg banden (Dunlop Wintersport vergeleek ik de 3d). In kopnym sneeuw mij nooit teleurgesteld - ik was altijd bij de tijd - nooit gebruikt de ketens. Op droog - normaal. Het is voorspelbaar en veilig, maar geen openbaringen - na een zachte winterbanden dus verwacht geen wonderen. In ieder geval, geld zeer goed werk gedaan en weten de tekortkomingen is het perfecte product. Prijs / kwaliteit - 10 ptn. Op de Poolse wegen adviseer ik een klein nadeel. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Opel Zafira Van A 1.8 16V

  Algemene beoordeling:

  3,6

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  J.S.

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Zeer goede banden tegen een fatsoenlijke prijs. Ik las de recensies die snel versleten zijn - maar tenzij iemand gaat naar hen in de zomer. Ik na twee seizoenen en rijden bijna 30 duizend. mijl gemeten hoogte van het loopvlak en het niveau van 6-7 mm terwijl de nieuwe bijna 9 mm. Bovendien, de zachtheid van de klep als de datum van aankoop. Achterwielaandrijving auto met een drive-en-ga de heuvel leverde geen problemen en het rijden in de sneeuw en smeltende sneeuw hebben - een openbaring, veilig en zonder problemen. Ik schat dat het mogelijk is voor hen om te rijden rond de 100 duizend. eventueel met liner vooruit - achteruit. Dit zou genoeg voor ongeveer vijf seizoenen. Daarnaast kocht ik het op het internet en op het moment van ontvangst nam drie weken vanaf de datum van fabricage. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  4,2

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 4/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Piotr

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/60 R15

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Echt heel goed winterband. Donuts na twee seizoenen, we zien wel hoe meer ... Goed om de sneeuw en modder te houden. Op het water geen verrassingen. Alleen als het warmer wordt, ongeveer 7 graden boven de banden een beetje te zacht weerspiegelen de sterkere remkracht op auto - u kunt de rustige gebrom horen twee seconden. Voorheen werd met behulp van Pirelli Winter. Mislukking. Terwijl verse OK. Maar op het vierde seizoen was zo hard dat het beter was dat jaar. Staat op een heuvel in de verse sneeuw op vergrendelde remmen auto gleed naar beneden, zodat het werd het redden van de stoeprand. Daarnaast verloren hun geometrie. Ze waren luider dan Debica Frigo 2 De tweede auto die ik gekocht met de auto Krispalp Kleber HP. Ik denk dat Debica is zeker beter in alle parameters. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Meer dan 15000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,4

  De grip op droog wegdek 4/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Mirek

  meer dan 2 jaar geleden
 • 195/65 R15

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Hallo Ik kocht banden Dębica net voor de winter en als ze eenmaal op de temperatuur van de lucht rook vanaf 3 stpni nachts tot 10 gedurende de dag. Ondubbelzinnig zeggen dat deze banden op dit weer is absoluut niet geschikt! Ik heb een auto met achterwielaandrijving met een vermogen van 211 pk. Banden doet ook niet uitblinken als het asfalt nat is iets nat. Echter Milema kans om rijden op de met sneeuw bedekte weg in temperaturen onder nul en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Rijden op wegen van niet ontsneeuwde kan plezierig. goed de band grijpt in de sneeuw. Podumowując Dębica frigo2 banden zijn goede banden maar alleen op sneeuw, modder, sneeuw en droge oppervlakken bij temperaturen onder nul. Fatale band temperaturen een paar graden in het zwart. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  2,6

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 2/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  KUBA

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/65 R15

  Geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Ik had ooit een band met stimulerende middelen, en die rit BMW E36 achterwielaandrijving en hebben bewezen een tragedie zijn. Voor uw eigen veiligheid gewichten voegde ik aan de stam om een ​​grotere heuvel verslaan. Vervoer van schroot heeft mij geërgerd. Een auto en zo scheen in de dia's, en de voorkant van de auto gevlucht. Ik besloot om nieuwe banden Debica Frigo kopen 2 Ik vroeg me af of de prijs is niet te klein, zoals winterbanden, maar hier is een leuke verrassing. Hoewel het een koude winter. Acute ramps (ik woon in bergachtig terrein) versloeg zonder problemen op deze nieuwe banden. Ik wil hieraan toevoegen dat ik niet wożę schroot in de kofferbak van mijn BMW. Ik van harte aanbevelen, voor weinig geld verhoging van de rijveiligheid duidelijk. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Beneden 2000km
  Rijstijl:
  rustig
  Auto:
  BMW Seria 3 Sedan E36 318i

  Algemene beoordeling:

  4,8

  De grip op droog wegdek 5/5

  De grip op nat wegdek 5/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Rafał Płaski

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Gezien de prijs van de banden is het een fatsoenlijk product. Alleen vandaag (15.02) herinnerde de winter dus ik kan iets over het gedrag van de sneeuw schrijven. Dus - in de sneeuw, modder of dergelijke brejach werkt erg goed. Er is geen probleem met het wegrijden, blijven rijden zonder enig voorbehoud. Remmen is ook goed. Hockey slechter vooral de stabiliteit, maar het is bekend dat er geen ijs wat. De natte band gedrag is juist, maar je moet niet vergeten dat de remweg langer is dan zomerbanden (Fulda EcoControl in mijn geval). De droge oefeningen zijn ook erg fijn. Om samen te vatten als iemand een betaalbare en fatsoenlijke winterband nodig heeft, en zal zich herinneren dat gek voor het, geef nooit te veel, ik kan het aanbevelen met een schoon geweten Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Beneden 2000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  3,6

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 3/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Rafał

  meer dan 2 jaar geleden
 • 185/65 R14

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Maakt gebruik van het tweede seizoen van de band in de Chevrolet Aveo met gemotoriseerde 1.2, dus het is niet een demon macht. Ondanks dit, is het oppervlak niet bedekt met sneeuw break tractie en remmen op het moment gezien de ABS. Op de hoeken en kleine rondkach gillen als in Amerikaanse films ... Dergelijke situaties niet toevallig absoluut de zomer Continentalach Eco Contact zijn. Hij was opgelucht om terug te gaan naar zomerbanden. Grote band op kopny sneeuw. Lamellen bijten in het naar beneden en trek de trekker. Op het oppervlak van slush of God verhoede sneeuwvrij basis en drie meter van modder ... Zacht als oma's slippers. Ondanks de zachtheid vrij goede slijtvastheid ... Zijn kopieën kreeg bij het kopen van een auto. Ik zou ze nooit gekocht. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  10000 - 15000km
  Rijstijl:
  snel en agressief
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  2,6

  De grip op droog wegdek 2/5

  De grip op nat wegdek 1/5

  De grip op sneeuw en modder 2/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Similas

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/65 R14

  Geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Ik lees veel reviews voordat ik kocht deze gewoon banden. Sommigen bestraft ze voor volume. Ik vind het niet erg ;) Bij de keuze van de banden belangrijk te laten leiden door gezond verstand, past de band voor uw auto en zijn functies, rijstijl, enz. Een ander aspect is de prijs die je kunt kopen deze band is aantrekkelijk voor een winter rubber. Mijn vriend had ze in zijn Mondeuszu mk1 en ook geprezen hen een rit in de bergen en ook daar schreef ze een grote band. Ik ben zeer tevreden tot nu toe deze banden aan al mijn eisen. Natuurlijk, zodra iemand zegt dat ze beter kunnen beveiligen met betere prestaties. Waarschijnlijk wel, maar zoals ik hierboven schreef, hangt af van wat je auto en waar je beweegt. Wat mij betreft algemene beoordeling echt goed. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band aan

  Gereden afstand:
  Beneden 2000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  Seat Ibiza Hatchback IV 1.2

  Algemene beoordeling:

  4,1

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 4/5

  De grip op sneeuw en modder 5/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  Edek

  meer dan 2 jaar geleden
 • 175/70 R13

  Niet geverifieerde opinie

  de Vertaling

  een mening buiten NL

  Ik weet niet wie deze band prijst, maar ik weet echt niet gereden een goede nieuwe banden. Debica Frigo 2 band is gewoon verkopen massa geproduceerd met goedkope ingrediënten. Geen wonder dat de klasse is bijna de goedkoopste op de markt, maar nog steeds te duur voor haar eigenschappen. Vreselijk band buigt tijdens het nemen van bochten. Bij het remmen op nat wegdek is waarschijnlijk de slechtste persoon die een band van allemaal. Wrijft schrikbarend snel. Trouwens, alle banden Debica botsen zo snel, zelfs fietsen. Het is beter om een ​​band te kopen voor 300 zł en rijden veilig eerste, tweede, handiger, en de derde drie keer zo lang. Ik denk niet deze band aanraden. Het is beter om 30 zł te maken en te kopen veiliger banden op de auto. Groeten. Lees verder instorten

  Samenvatting: Ik raad deze band niet aan

  Gereden afstand:
  2000 - 5000km
  Rijstijl:
  matig
  Auto:
  geen informatie gevonden

  Algemene beoordeling:

  2,2

  De grip op droog wegdek 3/5

  De grip op nat wegdek 1/5

  De grip op sneeuw en modder 3/5

  Is dit een nuttige beoordeling?

  0 0

  HeniekW

  meer dan 2 jaar geleden
Aanbieding
Aanbieding
Prijzen en maten Dębica Frigo 2

Toepassen

Toepassen

Beschikbare maten en varianten
13" 6 beschikbare maten
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 4-5 werkdagen

87
Bestel

Levering 2 werkdagen

54
Bestel

Levering 2 werkdagen

54
Bestel

Levering 2-3 werkdagen

65
Bestel

Levering 3-4 werkdagen

56
Bestel

Levering 2 werkdagen

58
Bestel
Bekijk meer
14" 8 beschikbare maten
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

57
Bestel

Levering 2-3 werkdagen

57
Bestel

Levering 2 werkdagen

89
Bestel

Levering 2 werkdagen

56
Bestel

Levering 2-3 werkdagen

63
Bestel

Levering 2 werkdagen

63
Bestel

Levering 2 werkdagen

62
Bestel

Levering 2 werkdagen

62
Bestel
Bekijk meer
15" 6 beschikbare maten
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

60
Bestel

Levering 2 werkdagen

65
Bestel

Levering 3-4 werkdagen

62
Bestel

Levering 2 werkdagen

68
Bestel

Levering 2 werkdagen

65
Bestel

Levering 2 werkdagen

64
Bestel

Levering 2-3 werkdagen

88
Bestel

Levering 2 werkdagen

62
Bestel
Bekijk meer
16" 1 beschikbare maat
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

69
Bestel
Garantie
Garantie

Dębica Frigo 2 Garantie op banden

 • De garantieperiode voor banden voor personenauto's, lichte vrachtwagens, 4x4 en motoren is 5 jaar vanaf de aankoopdatum of vanaf de productiedatum,
 • Garantieperiode voor Goodyear- en Dunlop-vrachtwagenbanden - 4 jaar vanaf de aankoopdatum (als je een aankoopbewijs hebt) of 5 jaar vanaf de productiedatum - de garantie geldt niet voor banden ouder dan 8 jaar,
 • Garantieperiode voor Sava en Fulda vrachtwagenbanden - 3 jaar vanaf de aankoopdatum (als je een aankoopbewijs hebt) of 4 jaar vanaf de productiedatum - de garantie geldt niet voor banden ouder dan 8 jaar,
 • De garantie dekt ontwerp-, materiaal- en fabricagefouten,
 • In het geval van een geaccepteerde klacht wordt de band eigendom van de fabrikant en ontvangt je een vergoeding die gelijk is aan het slijtageniveau van de geadverteerde band.