Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Dębica Banden

Beoordeling van de producent
3,4
  111500
op basis van 11375 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Dębica is een Pools merk dat sinds tientallen jaren door gebruikers gewaardeerd wordt. Er hebben al een aantal generaties bestuurders op banden van dit merk gereden. Dębica banden worden gekarakteriseerd door goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar tegen buitengewoon aantrekkelijke prijzen. Dębica banden zorgen voor een hoog veiligheidsniveau, maximaal comfort en slijtbestendigheid wanneer gereden wordt in verschillende omstandigheden. In onze uitgebreide catalogus hebben we Dębica banden voor verschillende soorten auto's en in alle populaire maten. Maak kennis met het aanbod van onze winkel.

Merk geschiedenis Dębica

In 1937 werd in San Francisco in de Verenigde Staten de Golden Gate-brug geopend. George VI werd gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk en de Hongaar Albert Szent-Gyorgyi won de Nobelprijs voor medicijnen. Ongeveer in dezelfde periode startte in Dębica de bouw van de fabrieken van het grootste bandenbedrijf van Polen. De geschiedenis van het merk Dębica neemt een aanvang na het besluit van de Poolse regering tot de bouw van een Centrale Industriële Zone, de belangrijkste economische onderneming van de Tweede Poolse Republiek. Besloten werd om een fabriek voor synthetische rubber, banden en verf te vestigen in de regio Podkarpacie. De Amerikaan E. Hoovrer tekende voor het technologische ontwerp en hij werd bijgestaan door Edward Wróblewski, hoofd van de bouwafdeling van Stomil uit Poznań. Specialisten van het Amerikaanse bedrijf General Tire and Rubber Company ontwikkelden het technische ontwerp in samenwerking met drie Poolse ingenieurs: Kazimierz Obrębski, Henryk Sagan en Wiktor Piotrowski. Na verscheidene maanden was de bouw van de productiehal van 59,5 kubieke meter afgerond. De in die tijd aller-modernste machines van het Engelse bedrijf Francis Shaw Company Ltd Manchester werden aangeschaft voor de fabriek. De hele investering kostte 300 duizend zloty. Dębica – gigantische investering in de Tweede Poolse Republiek Al in de lente van 1939 konden de ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • Willem 3,9 111500

  Dębica Frigo 2

  Volgens mij is de band goed genoeg. Ik weet niet wat je meer op sneeuw wilt. winterband is een winterband, zoals mijn vader zegt, en moet gewoon vooral voor rijden op sneeuw geschikt zijn. Debica Frigo 2 presteert heel goed in alle zware omstndigheden, trekt de auto uit in de sneeuw en modder zeer goed, zoals een tank. Voor droge en natte vind ik geen tragedie - gewone goede band. Cool om op te rijden. Samengevat: op de sneeuw, modder /sneeuwpap is goed. Op het ijs is niet zo goed, want op ijs alleen banden met spikes zijn goed. Er is geen nood om over te betalen ... We rijden op deze banden met ons drieen, omdat onze vrienden zelf voor hun auto dit bandmodel hebben gekocht. Niemand van Meer > ons klaagt, we zijn er blij mee. Debica Frigo 2 is aan te raden aan iedere bestuurder. Bijzonder aan te bevelen aan iedereen die naar bergen vertrekt, omdat andere banden kunnen duurder en slechter blijken te zijn. Het leuk is dat in de winter op de sneeuw kan je echt het gevoel hebben van het rijcomfort en van de stabiliteit en veiligheid in alle winteromstandigheden. Over het algemeen ben ik erg blij met deze band en ik zou het aan iedereen aanraden. Een beetje luidruchtig, maar het is niet onaangenaams, het is geen zomerband. De volgende keer zal ik ze ook kopen.
 • sEBA 4,1 111150

  Dębica Frigo 2

  In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over de banden Debica Frigo 2 want ik heb een auto van klasse C dacht dat deze banden, maar kan niet omgaan met dit op jouw klasse als een grote auto, maar het besturen van een verscheidenheid aan winterse omstandigheden aan mojejmu verrassing na ongeveer 3.000.000 mijl was heel - POSITIEF! Wat is een goed voorteken deze fabrikant en het merk op przyszłość.Warunki: Natte oppervlakte-goede greep en effectief verspreiden water + sneeuw op sneeuw-start de open openbaring en testbenches voor 5 +,-ijs gemaakt bekende geval is er geen perfecte band op de stoep ( Naast de extra spikes voor banden) Toegegeven deze, die 205 breedte band past goed in Meer > augustus het oppervlak waardoor ze erg stabiele banden maakt zelfs op het ijs. Wat als je een hoop geklets beslag band de andere heeft geen zin om dure banden te kopen en u zult teleurgesteld zijn als het kopen van banden Debica Frigo 2 geld besparen en u zult niet teleurgesteld worden met hun voordelen en prestaties! Zeer aan te bevelen!
 • Krystiano. 4,1 111150

  Dębica Frigo 2

  Hallo waszystkich! Ik zou je schrijft een paar woorden o / w banden. Nou, ze zijn redelijk goed banden voor de prijs en onze winterse omstandigheden. Nou bijten in de sneeuw drijft velen een substraat en kan gaan zonder veel van een probleem, en remmen op gladde of geen grote problemen opleveren. Eenmaal droog je weet - is over na het natte asfalt moet een beetje meer oppassen dus. "Quick curves-curves", omdat ze terug kunnen beschuldigen ... recap: banden van harte aanraden en zou hen opnieuw kopen, het hoofd te bieden - stijl kalm en gematigd, de rit is voor hen net op tijd! Winter rijden we voorzichtig en rustig - Heeft band "wonderen", want wie in de winter woedt Meer > niet nodig. Dus waarom veel betalen als echt goede prijs hebben we specifieke banden! P groeten aan allen, in de hoop dat mijn inzending een beetje om u te helpen bij het kiezen van banden.
 • marss5 4,1 111150

  Dębica Frigo 2

  Hello. Banden zeer geschikt voor sneeuw en ijs. Met natte sneeuw en modder is ook een geweldige deal. Veel erger is droog en vooral in de natte. Ik heb een andere auto met een 3 jaar oude winterbanden concurrentie en op natte wegen ABS met normaal gebruik is er niets te doen. Wanneer Debica hard werken. Maar de sneeuw is ongeëvenaard in deze prijsklasse. Meer >
Vind uw Dębica banden