Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Dunlop SP Sport Bluresponse

Kies de bandenmaat:

Merk:
Dunlop
Type:
Zomerbanden
Aantal:
73 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed 111150 1023 reviews

Dunlop SP Sport Bluresponse beschrijving

Dunlop SP Sport Bluresponse is de opvolger van het model Dunlop Sp Sport Fastresponse. In vergelijking met de voorganger verzekert Dunlop Sp Sport Bluresponse een 30% lager brandstofverbruik! Aan de andere kant, als wij het model met concurrerende bandenmerken vergelijken, heeft Dunlop SP Sport Bluresponse een 2,8 meter kortere remweg op nat en met 3 meter op droog wegdek!Dunlop SP Sport Bluresponse is een band die die autorijders fascineert die de hoogste kwaliteit en maximale prestaties op elk wegdek waarderen. Bij de productie van dit model wordt speciaal polymeermengsel gebruikt dat een zeer goede grip garandeert. Bij het bereiken van de beste parameters op een natte weg helpen ook brede groeven in het centrale deel van het loopvlak wat het risico op aquaplaning elimineert. Het loopvlak heeft een asymmetrisch patroon – het is de perfecte oplossing voor wisselende weeromstandigheden, daardoor presteert de band goed op zowel nat als droog wegdek.Dunlop SP Sport Bluresponse ontstond op basis van milieuvriendelijke oplossingen – zijn constructie beperkt brandstofverbruik en hierdoor vermindert uitstoot van CO2 in de lucht. De aerodynamische vorm en het mengsel dat de hoeveelheid uitgestraalde warmte vermindert, dragen hiertoe bij. Dankzij Dunlop SP Sport Bluresponse is het rijden meer comfortabel en gemakkelijk.Een groot voordeel van het model is zijn lage geluidsniveau door gesloten groeven op de bandschouder, die de door de band geproduceerd geluid dempen en hiermee geluiden van buiten reduceren. Het model verschaft dankzij een plat profiel van het loopvlak grotere contactoppervlakte tussen de band en het wegdek. Het verzekert betere stabiliteit en helpt bij het behouden van de rijbaan. Een interessante oplossing is een meerhoekig loopvlak dat met behulp van 10 langs-en dwarslopende groeven een betere nauwkeurigheid bij het besturen verzekert en de bestuurder betere controle over het voertuig in bochten verschaft.Over het merk Dunlop: Dunlop in het Britse merk dat tot de onderneming Goodyear behoort. De naam komt van de naam van de oprichter van de eerste luchtband - John Dunlop. De firma is actief op vele gebieden van de auto-industrie en zijn producten worden met succes in verschillende races gebruikt. Dunlop is het hoofdmerk van de banden in de beroemde 24 uur race Le Mans. De firma levert op de markt de hoogkwalitatieve banden (HP en UHP segment) ontworpen voor de meest veeleisende autorijders

Dunlop SP Sport Bluresponse beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 1023 reviews

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111140 4,4
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111140 4,4
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111160 4,6

1023 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 606 Personen
 • 4 392 Personen
 • 3 15 Personen
 • 2 4 Personen
 • 1 6 Personen

96% van de gebruikers raadt deze band aan

96%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2803 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 1023 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 9384000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Dries

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,7 111170
  Ik kocht de Dunlop SP Sport Bluresponse in de maat 205/55/16 dit jaar. Ik heb al paar duizend km gemaakt en ik ben tevreden en zeker verrast van de keuze. Verrast omdat de band welke bij de naam van de model heeft sport , is meer comfort, still en economic ! Ik maak zelf veel km per dag , en door de nieuwe banden ik ken mij auto niet ;) De auto rijd als geeplaakt op de weg, ze maakt een lust oom sneller de bochten omrijden. Met de Dunlop SP Sport Bluresponse komt er meer comfort op de weg. Eerder had ik een andere top banden van de Franse bandenfabriekant , en de Dunlop SP Sport Bluresponse zijn wel better. Eerder de branstofgebruik bij 150-170 km/h was 8,2 l / 100 km , nu dezelfde weg de auto gebruik 7,3 l / 100 km. Bij het regen auto rijd veilig , stabiel, zonder onzekerheid. In het betrefd van de slijtage kan ik nog niet beoordelen , maar tot nu toe zie ik geen gebreken, en eigenlijk geen gebruik. Tot slot , de band heeft de sport resultaat in de bochten , met de comfort bij de lande rijd en wel spaar de brandstof  Bij korte tijd ben ik in de plaan om nog een grotere auto gaan kopen en zeker ga ik ook deze banden kiezen . Ik raad deze banden op mijn eige verantwoordelijkheid ;)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 3 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Peter

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 5,0 11111
  Ik heb de Dunlop SP Sport Bluresponse gekocht na het lezen van de verschillende meningen van de gebruikers en na het checken van de alle parameters welke door de producent waren aangegeven. De banden zijn al een jaar onder mijn auto , dus is het moeilijk om de echte mening schrijven over de levertijd. Volgens mijn gevoel en eigenschappen van de tractie ook de gebruik op eerst ik zou de stille banden hebben de Dunlop SP Sport Bluresponse verwachtingen mijn voldoen. Niveau van de lawaai conform met de parameter van de producent. Eerder had ik een andere premium banden onder mijn auto en ze waren door de producen aanbevelen maken meer lawaai dan mijn winterbanden. Nou kan ik alleen wind en motor horen. Bij tweede remmen en rijden zeker van TOP klasse. Natuurlijk gedrag van het voertuig is niet allen door de banden afhankelijk. Ik ben geen rallyrijder dus ik rijd ook niet te snel, maar bij mij rijstijl de auto bij de bochten zonder last loopt. En de laatste derde volgens de producent de Dunlop SP Sport Bluresponse hebben laarge rolweerstand. Op eers ik geloof niet in 100 %, maar toch de gebruik van de brandstof is veranderd. Nu maak ik 100 km meer op een benzinetank.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 3 Nee 9

 • een mening buiten NL Gebruiker: Saar

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,9 111190
  Goede dag. Ne het kopen van mijn auto lang was ik aan te denken welke zomerbanden zijn het beste voor. Normaal zijn de Mazda’s met de Japanse banden uit de fabriek. Ik heb een tijd gezocht , gelezen, gechecken de testen van de banden, gelezen de meningen van de andere gebruikers en dan de keuze was gemaakt. Ik moet wel zeggen dat de customer servies van Oponeo had mij ook wel geholpen met de goede keuze, ze hebben wel de inzicht bij alle banden. Mijn keus was de Dunlop SP Sport Bluresponse 205/55/R16 91 V en wat kani k schrijven, ze zijn helemaal TOP. Ze zijn waarblijken op de droog zo als op de natte wegdek. Ik heb de Dunlop SP Sport Bluresponse op de weg naar Kroatië getested. Op de natte weg was het geen last, de banden brengen de water uit de grond het best af, bij het gevoel van de beste houding. Op de berggebiedden in Kroatië heb ik gezien wat kunnen ze doen . Hele controle bij de bochten zo als haarspeldbochten (bij snelheid van 40-60 km/h). Trouwens bij het afstaand 1413km heb ik 0.5l benzine bespaard. Op het einde DE Dunlop SP Sport Bluresponse zijn heel rustig en still, aankoop bij beoordelling prijs/kwaliteit tot nu toe – TOP!!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 4 Nee 1

 • een mening buiten NL Gebruiker: Vogel

  Maat: 195/60 R15

  Beoordeling: 4,8 111180
  Aan het begin was ik verrast door de aanzien van deze assimetrische loopvlaak. Voordaat de gum van welke zijn ze gemaak is iets meer zacht. Zeker de gevoel van de bestuurder die de oude banden voor de nieuwe verwisselen is meer posietif , dat zijn tog de nieuwe , moooie banden. Enige verchill kan bij de brandstofgebruik zijn maar de nieuwe banden hebben zelf diepe loopvlaak, dus kan niet anders. Er is wel een test door mij gedaan, op eerst mijn rijd was iets mer agresief , iets sneller, ik heb ze ook bij de haarspeldbochten geproefd. Revelatie ! En dat is niet de reclame, echt zijn ze perfect. Bij de houding van mijn rijstijl ik voel meer velligheid op de weg. Ik vertrouw meer op mij zelf op de weg met deze banden. Ik kan helaas de Dunlop SP Sport Bluresponse niet met een andere top banden vergelijken, trouwens is dat niet nodig. Volgnes mij zij ze heel goed. Bij de brandstofgebruik zie ik geen verschil, en ook de slijtage is bijna geen. Ze zij still en de houding van de weg – top. Ik raad de Dunlop SP Sport Bluresponse aan andere aan.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 3 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Bloem

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,8 111180
  Op het zoeken van de juiste zomerbanden ( Ford Focus statioonwagen) de belangrijkste was de beste houding op de natte wegdek en korte afstaand bij het remmen. Waroom? Omdat ik wil niet zorgen te gaan maken als ik van de werk naar huis onderweg ben. Wat wel ook nog belangrijk is , de prijs van de band deze kan ook niet te hoog zijn. Bij het lezen binnen een week van de verschillende meningen over de veschillende bandenmerken heb ik wel de Dunlop SP Sport Bluresponse gekozen in de maat 205/55R15 91V. Na het 200 diuzend km kan ik schrijven dat bij mijn rijstijl (rustig) , maar ook af en toe mijn man rijd meer agresiev was dat de beste keuze. De Dunlop SP Sport Bluresponse houd de weg vast bij de hooge snelheid , en heeft mijn de veiligheid op de weg. Ze bregen de water uit de band af wat maak de rijd meer comfort, wat is zeker belangrijk voor mij. Ze hebben ook punten besparen bij remmen bij hooge snelheid. Volgende baden – zerek de Dunlop SP Sport Bluresponse banden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 1

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Dunlop SP Sport Bluresponse

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 67 Bestel
205/55 R16 91 V 73 Bestel
225/45 R17 94 W 84 Bestel
195/65 R15 95 H 75 Bestel
195/65 R15 91 H 59 69 Bestel
185/65 R15 88 H 64 Bestel
165/65 R15 81 H 71 Bestel
165/65 R15 81 H 74 Bestel
175/65 R15 84 H 64 Bestel
185/60 R14 82 H 56 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Dunlop SP Sport Bluresponse test

2019 test ACE/GTÜ met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test TCS met de maat: 185/65 R15 3. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild Allrad met de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto, Motor und Sport met de maat: 225/50 R17 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test ACE/GTÜ met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr met de maat: 225/50 R17 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: zeergoed