Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Dunlop

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Dunlop Banden

Banden Dunlop

Dunlop Tyres is ontstaan in 1985. De onderneming is de voortzetting van het bedrijf Dunlop Rubber, dat sinds 1889 bestaat.

Het bedrijf is voor 75% eigendom van Goodyear Tire and Rubber Company. De overige 25% zijn eigendom van Sumitomo Rubber Industries.

Dunlop is een van de marktleiders. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij klanten. In het aanbod van de onderneming bevinden zich banden klasse medium, HP en UHP van hoge kwaliteit. De onderneming heeft al vele successen behaald in onafhankelijke bandentesten.

Dunlop-banden maken deel uit van de originele uitrusting van auto's van merken als bijv.: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

Dunlop was in de jaren 2003-2006 bandenleverancier voor British Touring Car Championship. Sinds 2002 levert het bedrijf banden voor de teams die starten in het V8 Supercars Championship. Daarnaast werkt Dunlop samen met de deelnemers aan Deutsche Tourenwagen Masters en American La Mans Series.

Zomerbanden ranking Dunlop

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 5,0 11111 (2 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (430 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (1011 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (17 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (55 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (52 Meningen)

Winterbanden ranking Dunlop

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,6 111160 (1 Mening)
Winterband Beoordeling 4,5 111150 (146 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,5 111150 (55 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (179 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,3 111130 (4 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (274 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,9 111900 (634 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,7 111700 (850 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Dunlop in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Dunlop modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

  • Dunlop SP Sport MAXX
    Dunlop SP Sport MAXX

    Dunlop SP Sport Maxx zijn de premium zomerbanden ontworpen voor auto's met een hoog vermogen ...

  • Dunlop SP WINTER SPORT 3D
    Dunlop SP WINTER SPORT 3D

    Continental ContiWinterContact TS850 is een winterband, ontworpen voor de auto's in de ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Dunlop banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Merk geschiedenis

Het verhaal over het begin van Dunlops betrokkenheid bij de bandproductie is legendarisch, net als het verhaal van Archimedes en zijn 'Eureka'. De Ier observeerde in 1888 zijn zoontje die op zijn driewielertje over hobbelige keien rond het huis reed. Het fietsje was van harde rubberbanden voorzien, waardoor het kleintje weinig comfort had en niet hard rijden kon. Om zij zoontje te helpen plakte hij een dunne rubberlaag op het wiel en pompte die op met een ballenpomp. Als ventiel gebruikte hij... het bovenstuk van een baby zuigfles! Dit onschuldige spel bracht een van de belangrijkste uitvindingen uit de geschiedenis van de bandenindustrie voort. John B. Dunlop legde de basis voor de eerste luchtband. Nog geen jaar later werd de uitvinding van de veearts uit Belfast al toegepast op het traditionele, tweewielige rijwiel. Een nauwelijks bekende wielrenner boekte op deze banden een aantal makkelijke overwinningen in een serie wielerwedstrijden. Het geheim van zijn succes? Luchtbanden.   Het moge duidelijk zijn dat Dunlop zijn vinding onmiddellijk patenteerde (31 oktober 1888). In 1889 richtte hij samen met een aantal zakenlui uit Dublin het consortium The Dunlop Pneumatic Tyre Company op. Een jaar later opende hij in Dublin zijn eerste bandenfabriek en na slechts enkele maanden belandden de eerste fietsbanden in Australië en rond ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Dunlop

Band Zomerbanden Dunlop SP SportMaxx RT MFS

Heel goede banden!
Mening: 4,4 111140

Ik ben positief verrast door deze banden. Ik moet zeggen dat ik eerder de Dunlop SP Sport 01 had, daarom had ik grote eisen voor die band. Sport Maxx is relatief stil in mijn auto, maar SP Sport 01 leek stiller. Het ziet mooi eruit – velgbeschermer spelt ook een grote rol - de band heeft oversized rubber dat het wiel uit te wrijven tegen de stoeprand beschermt. Na ongeveer 15 000 km in verschillende omstandigheden, kan ik op verantwoorde wijze zeggen dat het gedrag op een natte oppervlak is sensationeel – het is gemakkelijk om de auto te stoppen, ook tijdens het dynamische rijden (snelweg snelheid) in de stromende regen. Dunlop SP Sportmaxx RT is beter dan de SP sport 01 of Bridgestone Turanza. Het rijden op de droog oppervlakte is gewoon geweldig – ik reed tijdens de storm – snelheid: 130-140 km / h - wagen stabiel. De auto werd door sterke windstoten in de omgeving van de geluidswal gegooid, maar stuurwiel en rijrichting bleven onbewogen. Om niet te positief te zijn – de brandstofverbruik is tussen 0,2 en 0,3l/100 km (het is afhankelijk van de snelheid) - in vergelijking met Bridgestone Turanza, dus het is niet zo dramatisch. Op een van de banden heb ik een bult gezien – het was zichtbaar op de apparaat voor het balanceren wanneer het wiel draait (onzichtbaar voor het blote oog). Het gevolg was dat Dunlop SP Sportmaxx RT werd niet goed gebalanceerd- als je reed ongeveer 110 km / h kon je de zachte kloppen op het stuur voelen. Gelukkig tijdens andere balancering werd het goed gedaan – het was de noodzaakkelijk om 3 gewichten te plaatsen. Misschien was het een slechte exemplaar .... Ik kan iedereen deze banden aanraden!

Band Zomerbanden Dunlop SP SportMaxx RT MFS

Ik raad de banden onder bepaalde voorwaarden aan.
Mening: 2,7 117000

In het algemeen is Dunlop SP Sportmaxx RT aan te raden, ik wist wat ik kies, maar ik heb een paar opmerkingen. Ten eerste, wat is het slechts - ik heb banden met drie verschillende DOT’s gekregen (2x1114; 0814; 2014). Op de vooras warden (helaas) banden met 1x1114 en 1x0814 gemonteerd. Het resultaat? Als ik reed sneller dan 120 km / h trekt auto naar één kant aan (zonder kloppen, zonder trillingen, na zorgvuldige afweging). Na het verwisselen van wielen L <> P trekt de auto naar de andere kant aan. Er is duidelijk grotere draaien van het wiel. Als ik 2x1114 op vooras heb gemonteerd, problem werd opgelost. Conclusie? Bestel de banden met dezelfde datum van productie. De tweede kwestie is geluidsniveau. Ik wist dat de band luider zou zijn, maar niet zo luid;) Maar ... in algemeen zijn de banden over het algemeen aan te reden. De grip van Dunlop SP Sportmaxx is geweldig. Bij dynamische opname wordt auto een beetje onstabiel (luchtdruk 2.6), maar laten we zeggen dat een verse rubber met hoog profiel en zachte compound. Het is de beordeeling voor de banden die ik in een levering heb gekregen. Lage cijfer is voor “gedrag op de weg” gedicteerd door aantrekking. Ik denk dat als ik de banden met dezelfde datum van de productie heb gekregen dan zou de beoordeling het maximum zijn.

Winterbanden Dunlop

opona Winterbanden Dunlop Winter Sport 5

Stile banden!
Mening: 5,0 11111

Ik reed op de band minder dan 5k km dus ik ze niet nog beoordelen. U kunt altijd een slechte banden kopen, ook van deze klasse, een band moest gebalanceerd worden, en de uitwisseling ging erg vlot. Over het algemeen: de banden Dunlop Winter Sport 5 zijn zijn stil, goed houden op droog wegdek, maar dat is niet de bedoeling om zo duidelijke feiten te benadrukken. Maar ik heb ze getest op ijs en bedekt met verse sneeuw en zijn zeer goed. Remmen ok, maar 4x4 en versnelt als op de natte asfalt, een openbaring voor mij. bij hoge snelheden kan je niet de banden horen. Wat een verbruik betreft moet voldoende zijn om ongeveer 50 k km op ze te rijden, vanwege warme winters en vaak temperatuur boven 5 graden. I kan precies voelen van het moment dat slippen optreedt en zorgen voor een kans om goed verder te gaan. En voor mij als een auto met een gewicht van 2 ton begint te slippen is het deuidelijke moment belangrijk als het gebeurt, en Dunlop Winter Sport 5 geven dit gevoel. Zware motor garandeert mij dat de voorkant blijft plakken en de achterkant gaat verder gaat, dus het is gemakkelijk om een auto uit te trekken. Ik kan persoonlijk aanraden. Kortom, de andere banden zijn ook goed, maar de huidige zijn de stilste waarop ik tot nu toe heb gereden. En in het nieuwe jaar wens ik aan iedereen brede wegen, lage tarieven en vriendelijkheid op de weg. PS. De banden Dunlop Winter Sport 5 zien er ook goed uit (voor degenen die aandacht besteden aan het uiterlijk).

opona Winterbanden Dunlop SP Winter Sport 4D

Goede bandjes!
Mening: 4,6 111160

Ik gebruik die bandjes in een grote maat 235/65 R17 voor 4x4 auto. De enige die ik over dit model van banden kan zeggen dat ze gewoon geweldig zijn. Door het feit dat er weinig sneeuw was, was er geen goede gelegenheid om deze grondig te testen. Na een korte rit door de sneeuw moet ik toch toegeven dat ik met deze banden meer vertrouwen heb. Gelukkig kan ik mijn auto met Dunlop SP Winter Sport 4D volledig controleren. Te wijten aan de 4-vielaandrijving is het moeilijk voor mij om gedrag te beoordelen tijdens het versnellen want het was gewoon geweldig en zelfs op gladde of verpakte sneeuw wordt tractieregelsysteem echt zelden ingeschakeld. Kort gezegd is het echt mooi :), maar op het ijs grip is er geen goede grip ... maar dit is normaal omdat er op het ijs is het onvoorspelbaar met banden om goede tractie te hebben. In het algemeen heb ik met Dunlop SP Winter Sport 4D zo goed mogelijk controle over mijn auto en dit is voor mijn het grootste voordeel. Op een droog asfalt is het rijcomfort niet veranderd ten opzichte van zomerbanden, het geluidsniveau is hetzelfde zoals bij de zomerbanden of zelfs lager! Op de natte gedraagt het zich goed. Daarom kan men de scherpe bochten gemakkelijk voelen. Sowieso zou ik dit Ierse merk aanraden. Misschien is het niet zo populaire merk maar toch moeite waard om te proberen te gebruiken. Ik spreek vanuit mijn eigen ervaring en met een gerust geweten kan ik dit aanraden omdat het alle super mooi rijeigenschappen heeft!

Gemiddeld cijfer van banden: 3,92 op basis van 7935 beoordelingen

Bandenmodellen Dunlop

Alle bandenmodellen van het merk Dunlop beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Dunlop model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Dunlop Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Dunlop. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Dunlop.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Dunlop. Elke band Dunlop wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.