Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Dunlop Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 8703 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Dunlop Tyres is ontstaan in 1985. De onderneming is de voortzetting van het bedrijf Dunlop Rubber, dat sinds 1889 bestaat.

Het bedrijf is voor 75% eigendom van Goodyear Tire and Rubber Company. De overige 25% zijn eigendom van Sumitomo Rubber Industries.

Dunlop is een van de marktleiders. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij klanten. In het aanbod van de onderneming bevinden zich banden klasse medium, HP en UHP van hoge kwaliteit. De onderneming heeft al vele successen behaald in onafhankelijke bandentesten.

Dunlop-banden maken deel uit van de originele uitrusting van auto's van merken als bijv.: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

Dunlop was in de jaren 2003-2006 bandenleverancier voor British Touring Car Championship. Sinds 2002 levert het bedrijf banden voor de teams die starten in het V8 Supercars Championship. Daarnaast werkt Dunlop samen met de deelnemers aan Deutsche Tourenwagen Masters en American La Mans Series.

Beoordelingen van banden door onze klanten Dunlop:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Dunlop banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • jama 4,8 111150

  Dunlop SP Winter Response 175/70 R13

  Deze banden zijn gekocht om de Polonaise (maat 13 ") banden vooral stil op het asfalt. Op droog kunnen voelen dat ze een beetje moeilijker dan de concurrentie. Zorg voor een goede handling, helaas ten koste van comfort. Top gedragen in slush, kunt u zich zelfverzekerd en zonder angst voor ontsporing van rijstrook veranderen (bijvoorbeeld bij inhalen). Remming vrij normaal (voor Polonaise). Misschien met ABS beter samenwerken. A beginnen met drifts doen niet uiten, omdat je niet een kans hebben. Dus loopvlak ziet er schattig uit , die immers niet zonder betekenis. Meer >
 • Wladek. 4,4 111150

  Dunlop SP WINTER SPORT 3D 235/55 R17

  Ik ben erg blij: rustig, geen problemen met balancing, goed hij aan het doen is op de sneeuw en in het veld - geen problemen met de toegang tot de winter stoki.Wytrzymała - inschrijving vrouw in een vrij groot gat - onverminderd (Misschien vanwege de verbeterde versie) .Op de snelweg hoge snelheden en zonder voorbehoud - goed gedrag en niet te luid. Kortom, ik ben aangenaam verrast. Vroege winterbanden had slechts Michelin en ik was bezorgd, maar deze werden niet bevestigd. Als ze zijn nog steeds resistent tegen deze openbaring te dragen. Sterk aanbevolen en de prijs waard. Meer >
 • Ketiw 4,2 111150

  Dunlop SP WINTER SPORT M2 205/60 R15

  Na het kopen van een vloek en tandengeknars. Ik kon geen controle over de auto. Gebieden zeer vreemde dingen. Niets, niets, en plotseling de auto probeerde hetzelfde spoor te corrigeren. NNT is de banden omdat de oude merkte niets. Pas na het rijden ongeveer 6 000 (ik was in de Alpen) mijlen, vond ik de oorzaak. Rubber gestempelde metalen bussen rechterarm. Na vaststelling van de absolute miodzio. Zelfs dit jaar, hoewel het een nek dan 50 duizend ging als scheermesjes van Alta Badia naar Cortina na slechts napadanym sneeuw. Meer >
 • P 4,2 111150

  Dunlop SP WINTER SPORT M3 205/55 R16

  Kortom, een fatsoenlijke band op elke ondergrond. De slush is niet zo goed als Dębica frigo 2 en HP, maar als het loopvlak is geweldig. Highway bleef vrij rustig. Stad superstille. Nou, vasthouden aan de bochten, in vergelijking met Debica pk voelt beter grip in de bochten. Naast de band na een run grillige augustus kan worden - er zijn onregelmatigheden aan de buitenzijde van het loopvlak, waardoor de auto schommelen en substantiële afstraffing op de velg - tot 9 kg. Of u nu kiest Dębica pk, of Dunlop? Het is moeilijk te zeggen. Op dit moment, maar ik denk dat ik Dunlop nemen, maar het is eerder een subjectief gevoel. Wie koopt Dębica zal zeker blij zijn als veel, deze band is ook vrij Meer > rustig, althans in het begin. Ik heb de indruk dat pk in vergelijking met de gebruikelijke Frigo is gemaakt van een zachtere mix ...
Vind uw Dunlop banden