Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Dunlop Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 8693 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Dunlop Tyres is ontstaan in 1985. De onderneming is de voortzetting van het bedrijf Dunlop Rubber, dat sinds 1889 bestaat.

Het bedrijf is voor 75% eigendom van Goodyear Tire and Rubber Company. De overige 25% zijn eigendom van Sumitomo Rubber Industries.

Dunlop is een van de marktleiders. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij klanten. In het aanbod van de onderneming bevinden zich banden klasse medium, HP en UHP van hoge kwaliteit. De onderneming heeft al vele successen behaald in onafhankelijke bandentesten.

Dunlop-banden maken deel uit van de originele uitrusting van auto's van merken als bijv.: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

Dunlop was in de jaren 2003-2006 bandenleverancier voor British Touring Car Championship. Sinds 2002 levert het bedrijf banden voor de teams die starten in het V8 Supercars Championship. Daarnaast werkt Dunlop samen met de deelnemers aan Deutsche Tourenwagen Masters en American La Mans Series.

Beoordelingen van banden door onze klanten Dunlop:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Dunlop banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • biessets4 4,3 111150

  Dunlop SP Sport 01 185/60 R15

  Ik nam een ​​pauze na de band van een eerste geleverde apparatuur. Het was met het reservewiel op dezelfde as gemonteerd. De trein heeft nu zijn cyclus (vier jaar en 40.000 km). De band overgang van winter naar zomer Ik zal hen tot twee nieuw op deze site te bestellen. In het algemeen gedurende de periode gedroegen ze heel goed in zowel natte als droge omstandigheden en verdienen te worden bevestigd. Meer >
 • Tomek 4,2 111150

  Dunlop SP Sport 200 195/60 R15

  Band b goed. Ik kocht de gloednieuwe Toyota. Tot nu toe, niets over haar heb ik niet. Volgens mij kalmeren. Auto gereden 124.000 km, maar in de winter zou ik naar winterbanden. Ik ben al rijden ze sinds 07.2002, en op dit moment slechts ongeveer zwyczjnie augustus duel. Op dit moment nog ongeveer 2 mm loopvlak aan grens. Ze beginnen te glijden op de natte, omdat het toch al lage waterafvoer. Vaak włancza augustus dan buikspieren. Voor de winter is het verplicht om de winterbanden te veranderen omdat ze rijden als skiën zelfs een dun laagje sneeuw. Meer >
 • kondziu 4,2 111150

  Dunlop SP Sport 2000 185/60 R14

  Ik schrijf dit omdat ik niet kan doorgaan met het lezen van sommige beoordelingen, de banden hebben vier jaar alles is ok, ik ben heel blij, maar een a / advies is voor mij overtuigend namelijk lagedruk trekt eigenlijk de zijkanten, maar voor mij is het een voordeel dat zou zijn in de extreme situatie van een lage druk, hebben ijs en sneeuw niet getest om duidelijke redenen. Meer >
 • sad os 4,2 111150

  Dunlop SP Sport 2050 205/55 R16

  bevelen band dynamisch rijden enthousiastelingen, voorspelbare bochten en rechte buiten de wetten van de fysica '"wilde" rustig geven tijd voor reacties, natuurlijk, als het regent omdat de "vooruitgang" voet van het gas, ik ga om veilig naar huis te gaan en nodigen 7 - mio jaar oude kleindochter voor een lange wandeling in het park. Ik groet Meer >
Vind uw Dunlop banden